با این وضع پینگش و سرعتش پیشنهاد ویژه که میزاره جالبه
Printable View
با این وضع پینگش و سرعتش پیشنهاد ویژه که میزاره جالبه
سلام
الان یک ساعت میشه اینترنت من قطع شده
یعنی کانکت میشه
ولی فقط تایم اوت هست
هیچ وب سایت یا بر نامهای کار نمیکنه به جز تلگرم
الان فیلتر شکن وصل کردم
دیدم همه چیز کار میکنه
بدون فیلتر شکن هیچ چیزی کار نمیکنه حتا سایتهای داخل
بدون فیلتر شکن فقط تلگرم قابل استفاده هست
که اونم فکر کنم به دلیل سیستم ضد فیترینگ جدید تلگرم هست
دیگه خودش رو جر بده ماکزیمم سرعتش توی 9 شب تا 1 بامداد اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاک بر سر مدیریت شاتل:n21:
بعد بعضی از کاربران متعصب شاتل با پررویی میرن به کاربران دیده بان میپرن! :n27:
راستی یه چی ، من قدیم که از این جشنواره ها گرفتم از شاتل، شدم جز کاربران Eco سرعتم 16 مگابیت بود ، ولی سرعتش از سرورهای خارجی نصف یا شاید کمتر بود ، میخواستم بپرسم الان این تعرفه های جدید که جهرمی تصویب کرده بازم اینا سرعتو سرورای خارجی رو محدود کردن ؟
من هنوز اون تعرفه جشنواره رو دارم و سرعت خارجی رو 4 بسته شده و سرعت داخلی روی 16 بسته شده و تغییر ندادن. ولی کسایی که تعرفه رو عوض کردن میگن که هر سرعتی خریدن همون هست و داخلی و خارجی یکی هست.نقل قول:
طبق تعرفه های جدید هر سرعتی که خرید کردین همون رو دقیقا تحویل میگیرید ، سرور داخل یا خارج هم نداره . ولی چیزی که عملا اتفاق می افته اینه که اکثر شرکت ها سرعت خیلی کمتر از سرعت خریداری شده رو به شما تحویل میدن خصوصا سرور خارج رو که دقیقا همون اینترنت هست و وقتی میگی کمبود پهنای باند دارید بدو بدو میرن یه سایت با سرور داخلی پیدا میکنند و با IDM با 32 کانکشن شروع میکنن دانلود کردن و با کمال پررویی میگن ما که هیچ مشکلی نداریم ولی چون شما کاملا بی سواد و بی شعور هستید نمیتونید این مسائل رو درک کنید !! مثل همین شرکت آشغال شاتل که امروز با اینکه حدود 20 روز ازش مونده رو درخواست تخلیه دادم.نقل قول:
من از شاتل سرویس دارم. چهار مگابیت هست ولی روی 4.6 بستن که چهار رو کامل بهم بده. هیچ مشکلی هم ندارم. سرعت داخلی و خارجی هم یکی هست. البته چند شبی حدود ساعت یازده سرعت دانلود از سایت های خارجی کم میشد که اونم درست شد.نقل قول:
:n02:
منم سرعت 8 مگ رو خریده بودم که روی 9 مگ بسته شده بود . در روزهای خوب حداکثر سرعت به 5 مگ میرسید ولی اکثرا رو 4 مگ بود . از ساعت 5 بعد از ظهر در بهترین حالت 2 تا 2.5 مگ بود ولی اکثرا زیر یک مگ . ماه اول پینگش از تمام شرکت هایی که عوض کردم بهتر بود ولی ماه دوم تبدیل شد به افتضاح ترین ! پینگ تا فرانکفورت 200 تا 220 میلی ثانیه . مشکل اصلی من این بود که زیر بار نمیرفتن و قبول نمی کردند که مشکل دارند . پشتیبانی خودش از شاتل لند دانلود میکرد سرعت تک کانکشن 70KB بود ولی باز زیر بار نمی رفت . من قبل از شاتل فن آوا داشتم سرعت 8 مگ . خودشون خط رو گذاشتن رو 6 مگ ، گفتم چرا این کار رو کردید ؟ گفتند که کمبود پهنای باند داریم و با بخش فروش تماس بگیرید تا خسارتتون رو جبران کنیم . درحالی که کمبود پهنای باندشون و نوسان سرعتشون خیلی کمتر از شاتل بود ولی این دزدها با این حجم کم و گرونفروشی اینه وضعیتشون . همون روز که عکس های مدیرعاملشون رو دیدم از صورتش فهمیدم چه آدم .....يه با اون کروات مسخره اش . شرکتش هم مثل خودشه .نقل قول:
من از شاتل هنوز سرویس حجمی قدیمی رو دارم درواقع همون ماه آخری که میخواست طرح های غیر حجمی بیاد یک 18 ماهه با قیمت عالی گرفتم تا آخر سال هم دارمش سرعتش عالیه چون رو 16 بستن و پنهای باند کاملا بازه کیفیت هم خوبه البته شاتل مزایایی مانند شانل لند و نماوا رو داره واقعا از شر شبکه های ماهواره ای که ده دقه فیلم میگذارد ده دقه تبلیغات مسخره راحت شدم. طبیعتا بسته به مرکز مخابراتی و مکان کیفیت سرویسها ممکنه فرق بکنه و برای همه به این خوبی نباشه ولی روی هم رفته من نسبت به شرکتهایی که قبلا داشتم راضیم. البته من برای محل کار از مخابرات سرویس غیر حجمی 4 مگ گرفتم با کمال تعجب و علی رغم همه بدی هایی که از مخابرات میگفتند خط رو روی هشت بسته و سرعت دانلود منیجر حدود یک مگ هست. منظور اینکه نمیشه بطور قطع گفت فلان شرکت بده یا خوبه بیشتر به مکان وابسته هست تا نام شرکت.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
منم چند روز دیگه سرویس ام توموم میشه و به احتمال زیاد از این شرکت مزخرف میرم
یه زمانی اسم در کرده بود حالا هم داره نون همون رو میخوره ولی به شدت به فنا رفته، یه چند هفته ای هست گند زده
از دیروز هم که فیلترشکن وصل نمیشه
ویرایش: متاسفانه نمیرم، میخاستم داتک برم حجم هاشو مثه چی کشید پایین :V13:
فیلترشکن هم دوباره وصل کردن
ویرایش دوم : گند زدن تو فیلترشکن و تلگرامو و سرعت و اینترنت و زندگی و ...
توی pm بهم بگو کدوم فی لتر شکن رو داری تا چند تا جنس خوبش رو بهت معرفی کنم.نقل قول:
از این شرکت های 2 زاری هم دیگه اینترنت نگیر. خیلی داغونن. نه برای بازی خوبن و نه برای دانلود.
بخاطر این قضیه فیلترینگ تلگرام و بستن ایپی ها اوضاع نت دوباره داغون شد لود شدن سایتها بگیر نگیر داره پینگ هم بالا رفته یه چند ماهی بود کیفیت نت بهتر شده بود اما باز خراب شد
دقیقا،بدجور وضع خرابه به بازی ها رحم نکردن تمام مشکل پیدا کردن
شاتل هم تلگرام رو شیلتر کرد...
Sent from my Lenovo A526 using Tapatalk
سلام ، مگه قرار نشده همه سایت های داخلی ترافیکشون نصف ترافیک بین الملل باشه ؟ امروز زنگ زدم شاتل میگم چرا حجم مصرفی من نیم بها محاسبه نشده ، میگه از این سایت هایی که دانلود کردید ( p30day - yasdl ) جزء اون 500 سایت منتخب نیست :n34: میگم چرا پس توی سایت حرفی از سایت های منتخب نزدید و کلی نوشتید شروع کرد به حاشیه رفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نمیشه تلگرام. این چه وضعی هست راه افتاده
ظاهرا از 7 شب به بعد تلگرام روی شاتل هم فیلتر شده
اگه تا آخر عمرم هم نتونم تلگرام استفاده کنم ولی باز سراغ پیام رسان داخلی نمی رم
اگه حق انتخاب میدادن شاید در نظر میگرفتم ولی حالا که حرف زوره...
تلگرام روی پارس انلاین هم به رحمت خدا رفت....
خوبه باز عزیزان حق انتخاب دارن، یکی مثل من که گوشی اصلیم ویندوزفون هست، اصلا پیام رسان ایرانی براش وجود نداره! بهش میگن توفیق اجباری!
مطمعا باش اگه حق انتخابم میدادن باز سمت پیام رسان داخلی نمیرفتی! :n01:نقل قول:
یه خارجی یه دیگه نصب کردم از اون استفاده میکنم خیلی راحتنقل قول:
گوره تل و داخلی
لعنت به شاتل که با دروغ گفتن مشتری جذب میکنه (پیشنهاد های زمستانیش)
در یک کشور دیگه اگه این اتفاق میوفتاد الان شاتل باید میلیارد ها دلار جریمه میداد به مشتریاش
اما اینجا با یه رابطه در.... همه چی حل میشه. هیچکسی هم نمیفهمه چه اتفاقی افتاده!
من هفته قبل از طریق نمایندگی درخواست تخلیه دادم که صبح سه شنبه هفته قبل تماس گرفتند برای تایید تخلیه و گفتن که تا 2-3 روز دیگه تخلیه میشه ولی تا الان که یکشنبه هست هیچ خبری نشده و اینترنت هنوز وصله . این طول کشیدن طبیعی هست ؟ باید 195 شکایت کنم یا تماس بگیرم پشتیبانیشون ؟
برا منم طول دادن به ۱۹۵ شکایت کردم زنگ زدن از شرکت درجا نت مودم قط شدنقل قول:
پس بهتره سری پیگیری کنید
اونا هم دقیقا همین رو میخاننقل قول:
فعلا این 40 میلیون کاربر تلگرام که ذره ذره جمع شده رو متفرق کنن
که اگر موفق بشن بعدا راحتتر با پیامرسان بعدی برخورد می کنن
تا میتونید همین جا بمونید
و هیچ ... و ... دیگه ای رو نصب نکنید
حضوری پیگیری کنید بهترهنقل قول:
یاد حرف وزیر افتادم گفت 24 ساعته باید تخلیه انجام بشه
195 هم شکایت کنی نهایت کارت رو انجام میدن چون شما قرار نیست دیگه بهشون پول بدی
ولی هیچ تاثیری هم روی اونا نداره، از نظر اینکه 195 سامانه ای هست برای شکایت ولی صرفا برای اطلاع رسانی به خود isp انجام میشه نه شکایت و جریمه و...
حداقل برای شاتل که اینطوره
امروز به صورت قابل توجهی سرعت و Snr اومده پایین معلوم نیست چه خوابی باز دیدن!!!؟؟؟؟
سلام قانونیه که 12 هزارتومن واسه برقراری رانژه بگیرن ؟
سلام
من درخواست اشتراک دادم ولی تو پنل زده رانژه ناموفق
باید چیکار کنم؟
سلام دوستان کسی لینک گروه تلگرامی شاتل لند رو داره ؟همون گروه که دوستان لطف میردند لینک های مستقیم از شاتل لند میذاشتن
بله. 7000 بابت دائری و 5000 تخلیه موقع ثبت نام گرفته میشه.نقل قول:
تماس بگیرید تا دلیلش رو براتون توضیح بدند. اگه خط شما فیبر باشه رانژه ممکن نیست برای شرکتهایی مثل شاتل.نقل قول:
سلام و تبریک سال نو به کاربرای این تاپیک یه دو ماهی از اینترنت و ... (تو چار دیواری گیر کرده بودم جاتونم خالی بود )
پینگ شاتل واسه من خراب شده کیفیت یخورده پاین اومده برای بقیه هم اینطوریه؟
برای همه همینطور شده بخاطر فیلتر تلگرام بیشتر ایپی ها و پورتها رو مسدود کردن واسه همین پینگ بالا رفتهنقل قول:
پینگ تغییر محسوسی نداشته برا این سرویسی که الان تست کردم ولی سرعت تک کانکشن دچار نوسان شده و گاهی کیفیت قبل رو در ساعات شلوغ روز نداره.نقل قول:
باز هم حماسه ای دگر
خیلی جالبه که با همچین ریت کمی، SNR Margin انقدر پایینه. قبل از این افت شدید با همین SNR ریت 9 مگابیت بود.
از آپارات ایرانی هم میخوای یه کلیپ ببینی باید کلی منتظر بمونی
من وقتی بارون و تگرگ شدید میاد و سیمها تو باکس تو کوچه بهم میریزه snr و ریت خطتم اینجوری میشهنقل قول:
شما خطتت باید راحت 16 مگ رو جواب بده چون فاصله ات از مرکز مخابراتی ات کمه
دوستان وضعیت سرویس FMC شاتل رو کسی میدونه چطوریه وضعیتش؟ بعد اینکه دانلود از شاتللند چطوریه؟ باید اشتراک خرید؟
دوستان وضعیت سرویس FMC شاتل رو کسی میدونه چطوریه وضعیتش؟ بعد اینکه دانلود از شاتللند چطوریه؟ باید اشتراک خرید؟
وضعیت از چه نظر؟ این یه سرویسه که adsl اون بدرد دانلود سنگین میخوره (استفاده نامحدود از شاتلند)نقل قول:
برای استفاده از شاتلند هر کاربر شاتل با یوزر پس شاتلش، میتونه اکانت ساخته و اقدام به انتقال فایل از سرورهای دیگه و در نتیجه رایگان یا نصف قیمت شدن دانلود بشه. برای سرویس FMC نیاز به اشتراک خریدن نیست و شاتلند رایگانه ولی سرویسهای غیرحجمی معمولی باید اشتراک ماهانه شاتلند خریده بشه تا رایگان محسوب بشه.
بسیار خوب، منظورم از وضعیت بیشتر سرعت سرویس adsl بود. چون تو قسمت ثبت سفارش آنلاینش، سرعت این سرویس رو 512 میزنه. اگه واقعا 512 باشه که ارزش زیادی نداره ولی اگه مثل سرویسهای حجمی قدیم سرعت رو بالاتر ببندن ممکنه خوب باشه.نقل قول:
اگه هم کسی تجربه استفاده تو مرکز تندگویان رو داره ممنون میشم بهم بگه، به خصوص از نظر قطعی و همون سرعت.