سلام.
دوستان من تو اینترنت نامحدود 1 تا 11 که جدیدا واسش سقف مصرف 450 گیگ گذاشتن چطوری مشه استعلام گرفت. اپراتور میگه 450 گیگ تموم بشه از شارز کم میشه.
یکی به من بگه نامحدود چه معنیهایی میده.
Printable View
سلام.
دوستان من تو اینترنت نامحدود 1 تا 11 که جدیدا واسش سقف مصرف 450 گیگ گذاشتن چطوری مشه استعلام گرفت. اپراتور میگه 450 گیگ تموم بشه از شارز کم میشه.
یکی به من بگه نامحدود چه معنیهایی میده.
منم همین سوال رو دارمنقل قول:
خطم دائمی هست نمیدونم کی 450 گیگ تموم میشه تو mymci هم گزارش مصرف نشون نمیده با پیامک هم فقط تاریخ اتمام یکماه سرویس رو میگه
فکر نکنم بشه! مگه از سمت خودتون میزان مصزفو ببینید! والا من هفتهای گرفتم بیشتر از سقف هم مصرف کردم نه چیزی گفتن نه از شارژم کم شده! معلوم نیست چطوریهنقل قول:
امشب برا کسی شبانه رایگان 3-7 قطع و وصل شده اینترنتش؟
سلام من یه ساعت پیش بدون مشکل ۱۵ گیگ دانلود کردمنقل قول:
تلفای شما کار میکنه یا وصل نمیشه؟
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سه چهار روز هست کار نمی کنه از پلی استورهم حذف شدهنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوستان من گوشی رو هات اسپات میکنم و با اینترنت همراه اول کانکت میشم از وقتی اندرویدم رو ۷ ارتقا دادم هر ۲۰ ۳۰ دیقه دیتا از کار میفته و بعضا با ریست و بعضا با خاموش روشن موبایل دیتا اتصال میاد کسی این مشکل رو داشنه و میدونید راه حلش چیه؟
یک نکته دیگه من تو بهترین حالت از سرورهای قوی و اینترنت شبانه همراه اول سرعت دانلودم ۳مگ هست این سرعت نرماله یا خیلی کمه؟
نقل قول:اول میشه شکایت کرد به 195 که اینها اسم نامحمدود گذاشت بعد میگن 450 گیگ بعد هم اصلا کنتوری وجود نداره.نقل قول:
راه حل دوم یک سیم کارت 5000 همراه اول اعتباری بخری و اندازه بسته شارژش کنی وه بسته رو میخری هیچی نداشته باشه و اینترنت از اون بگیری وقتی هم تموم بشه . که شده
تو هیچ جای دنیا نامحدود بی سقف وجود نداره این سقف 450 گیگ خیلی هم عالیه اپراتور Verizon آمریکا به طور مثال ماهانه سقف مصرف هست ۵۰ گیگ در طرح نامحدودنقل قول:
سلام
یه سیم کارت اعتباری همراه اول که هنوز فعال نشده همین جوری بدون مراجعه به دفاتر همراه اول برای مدتی کار میکنه یا نه؟
نه. باید با کارت ملی برید دفاتر پیشخوان و فعالش کنید.نقل قول:
سلام اینترنت سیمکارت همراه اول من قطعه گزینه 4g گوشی رو میزنم 2g میمونه تغییر نمیکنه مال شما هم اینطوریه!؟
دیروز سیم 3G اعتباری رایگان به 4G تعویض کردم ولی 15 گیگ هدیه نیومد
9990 زنگ زدم گفت تعویض نکردید, از اولش 4G بود!
رفتم به محل تعویض گفتن صد در صد از 3G به 4G تعویض شده! گفت چون 1گیگ هدیه از نسب اپلیکشن همراه من رو گوشی دریافت کردم 15گیگ هدیه باطل شد!!
جالبه تو سایت قسمت وضعیت پوشش منطقه 4.5G برای شهر ما نوشته ، ولی فعال نیست !:n13:
داخل همراه من نگاه کنید شاید 15 گیگ رزرو باشهنقل قول:
نیست, 9990 گفت چون تعویض نکردم هدیه نمیگیرم!نقل قول:
یکی دو هفته صبر میکنم, اگر درست نشد پیگیری میکنم
سلام
من قبلا ماهی چند ترابایت از 1 تا 11 همراه اول مصرف میزدم
الان اومدم بعد از چند ماه دوری از همراه اول دوباره بسته 1 تا 11 یک ماهه شبانه نامحدود بخرم
دیدم این قانون گذاشتن:
سقف میزان مصرف منصفانه در ماه!
۴۵۰ گیگابایت
حالا سوال واسم بوجود اومده که بیشتر از 450گیگ مصرف کنم چه اتفاقی رخ میدهد؟
عزیزانی که تجربه دارن در این زمینه لطفا کمک کنند با تشکر
سلام. میشه یه لطفی بکنید و بفرمایید منبع صحبتتون چیه؟نقل قول:
شما می تونید به سایت اپراتورهای مختلف دنیا مراجعه کنید و طرح های نامحدودشون رو ببینید من به طور مثال مال att و Verizon رو می ذارم اسکرینشونقل قول:
(بعد از مصرف 22 گیگ سرعت ها محدود میشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اینا رو فیبر نوری و cable اینترنت نامحدود با ۲۰ دلار در ماه دارن، دیگه مثل ایران نمیان رو شبکه موبایل نامحدود بذارن خوار مادر اپراتور اره خلاصه.نقل قول:
تو ایران مخابرات ... گشا.... باید ۱۰ سال پیش کابل و فیبر کشی میکرد و ۱۰ سال پیش نامحدود داشتیم نه اینکه مجلس ....ن تصویب میکرد بالاتر از ۱۲۸ کیلوبیت ممنوع.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
آهان متوجه شدم. شما منظورتون نت اپراتور بود. من فکر کردم راجع به نت خانه صحبت می کنید.نقل قول:
پس با این اوصاف این حجم از دیتا که داریم با نت اپراتور می گیریم باید برای سلامتی خیلی ضرر داشته باشه. حدسم میگه بیشتر به خاطر بحث سلامتی محدودیت دارند.
دوستان کسی اطلاع داره ترابرد به همراه اول هزینه داره یا نه؟
به نظر میاد الکی باشه یا اجرایی نشه در عمل، مثلا برای بستن دهن شرکتای ارائه دهنده ADSL گذاشته باشن تا بهشون گیر ندن، نمیدونم دقیقانقل قول:
اما من که چندباری تست کردم بعد از عبور از سقف مصرف منصفانه با محدودیتی مواجه نشدم تا حالا !
دوستانی که نگران حجم هستن
بهتره از سیمکارت اعتباری استفاده کنن
اینطوری هم نگرانی در مورد مازاد هزینه روی قبض ندارن و هم میتونن خودشون تست کنن ببینن وقتی از اون حجم رد میشه چی میشه
من که رد کردم چیزی نشد:n02:
و در ضمن وقتی نامحدودهای شبانه حتی تو پنل کاربری «همراه من» هم نمیاد چطور میتونن محاسبه کنن
رایگان فقط باید به دفتر اصلی همراه سر بزنید ولی اگه برید دفاتر پیشخوان متاسفانه هزینه خدمات ازتون گرفته میشه و کلی با مشکل مواجه میشین تو صدور سیمکارت چون سیستمشون برای ترابرد نیست ولی با مراجعه به دفتر اصلی همرا که ادرسشم میتونین از ۹۹۹۰ یا سایت mci یا برین دفتر مخابرات امور مشترکین سیم ثانیه پرسه ثبت نامتون رو انجام میدن و سیمکارتتون تحویل میشه (چون تجربه داشتم میگم) در غیر اینصورت مثل توپ فوتبال باهاتون برخورد میشه
کسی تو استفاده از رایگان شبانه همراه اول قطعی لحظه ای داشته ایا؟
مثلا 20 30 ثانیه قط شه خودبخود وصل شه.
کاملا رایگان هست.نقل قول:
من نفهمیدم ساز و کار قیمت گذاری روی بسته هاشون چجوریه
مثلا بسته 1 گیگ 1 ماهه 10 هزار تومنه
و بسته 10 گیگ 1 ماهه 24 هزار و 500 تومن
یعنی اگر بسته اول رو بخرید هر گیگ 10 هزار تومن در میاد
و تو بسته دوم هر گیگ 2450 تومن!
این اگه دزدی نیست پس چیه؟
سرعت بعد از محدودیت چقدر میشه؟نقل قول:
بعد از ۲۲ گیگ میشه ۲۵۶نقل قول:
دوستان این بسته شبانه که 480 گیگ بهت میده چنده؟
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
فکر کنم منظرشوناینه که سرویسهای ویژه اشون اینمحدودیت رو ندارن این ویژگی ۲۲ گیگ استفاده بعد سرعت کممیشه پلان های دیگه هستش و گفتن اگر پلان plus رو بردارین این محدودیت ها وجود ندارهنقل قول:
نقل قول:
مدت زمان اعتبار بسته نامحدود ۳۰ روز از ۱ بامداد تا ۱۱ صبح کد دستوری فعال سازی *۱۰۰۰*۲۲۳۲# قیمت ۲۹,۰۰۰ تومان سیاست مصرف منصفانه ۴۵۰ گیگابایت
این 450 گیگ واقعاً منصفانه هست؟ یا اینکه میشه 225گیگ واقعی؟
دوستان من ویندوزم رو تعویض کردم و الان با usb tethering فقط با خاموش کردن adsl به اینترنت وصل میشه
قبلا اینطور بود که وقتی usb tethering رو وصل میکردم کانکشن ایجاد شده سریع به اینترنت وصل میشد
باید درایور خاصی نصب کرد؟
بله باز طرحی ها هست که می تونن بگیرن که محدودیت نداشته باشه ولی در کل بی مرز نیستنقل قول:
نقل قول:
عجیبه که تا الان از این بسته خبر نداشتم
کجاست این بسته اصن؟ تو اپلیکیشن همراه من نمیتونم پیداش کنم؟
جالبه شما میگی چند ماه هم هست داری از این بسته استفاده میکنی و ترابایتی دانلود کردی!
قبلاً شرایطش چجوری بود که الان محدود شده؟
الان نزدیک به 1ساله این بسته وجود داره تو سایتش میتونی ببینی و از کد دستوری استفاده کنیدنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
از این دست بستههای نامحدود دیگه چی دارن همراه اول و ایرانسل؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
همراه اول بسته نامحدود زیاد دارهنقل قول:
از نظر زمانی 2 حالت هستن
1 تا 11 صبح
2 تا 7 صبح
هر کدوم از اینا 1 روزه 1 هفته و 1 ماهه دارن
که بهترینش 1 ماه 1 تا 11 صبح هست 29 تومان
قبلا نامحدود بود ولی گویا جدیدا حجمش شده 450 گیگ ( التبه کسی هنوز تست نکرده که آیا محدودیت بیخوده یا واقعی )
بسته 1 ماهه 2 تا 7 هم 14 تومان هست ( تا اونجا که یادمه )
کلا اگه سرعت 2 3 مگ باشه راحت میشه 500 گیگ گرفت
بسیار ممنون دوست عزیز از پاسخ کامل شمانقل قول:
ببخشید اگه اینجا میپرسم، در مورد ایرانسل چی؟
غیر از بستههای نامحدود ۲۰۰۰ تومنی سه ساعته معمول، چیزه دیگهای هم داره ایرانسل؟