یه مدل گوشی چینی پیدا کردم 4g داره و باند 1800 رو هم پشتیبانی می کنه بنظرتون ارزش داره بگیرم (قیمت 214 تومن)
Printable View
یه مدل گوشی چینی پیدا کردم 4g داره و باند 1800 رو هم پشتیبانی می کنه بنظرتون ارزش داره بگیرم (قیمت 214 تومن)
دیگه هرچی باشه از مودم 4g کمتر نیست که.
کلا به عنوان مودم 4f ازش استفاده کنید.
آره بگیر کلا مودم 4G واقعا بی ارزشه! اصلا هیچ کارایی نداره گوشی بهترهنقل قول:
مگه اینکه مودمی باشه خیلی کوچیک باشه بخاطر کوچیکیش بیارزه
چون واقعا هیچی ندارن یه آنتن توشون هست با یه رم ریدر و یه led بنظرت قیمت تمام شدش چقد میشه 50 تومن هم نیست! دارن 6 برابر سود میکنن شرکتا
دوست عزیز کجای دنیا یک مودم 4 جی وای فای خوب 13 دلاره؟نقل قول:
انگلیسی ها میگن اینقدر ثروتمند نیستم جنس ارزون بخرم.
شما می دونید اون گوشی 214 تومنی چقدر استاندارد جذب رو رعایت کرده آیا می دانید سیگنال 3 جی و 4 جی خطرناکترن. پس چرا می خواهی گوشی رو که نمی دونی سازندش چیکار کرده به گوش و مغزت بچسبونی. حداقل بگرد یک برندی مثل اچ تی سی و هواوی پیدا کن. محصولات 4 جی هواوی توی کل دنیا شناخته شده هستش
به نظر من مقداری بزار روش گوشی با اصالت بخر
از نظر شما گیرندگی تمام دستگاه های 4 جی یکیه؟ آیا موبایلی که می خرید قابلیت 4g only رو داره. الان موبایل من روی 4 جی نمی مونه اما مودمم راحت می مونه و تا 9 مگ با پینگ 20 سرعت میده. البته ممکنه برای شما اینها مهم نباشه اما الان بدونی بهترهنقل قول:
چه مارکیه؟نقل قول:
کسی خبر نداره؟نقل قول:
نمی دونم والا
دونبال یه گوشی دوم هستم بیشتر دونبال سری لومیا هستم
خب لومیا 930 بگیر بهترین گوشیهنقل قول:
txl 504نقل قول:
فروشنده ادعا می کنه 4جی ساپورته ولی من هرچی میگردم تو نت چیزی پیدا نمی کنم
الان ایفون 5اس دارم دیگه نمی خوام اینقدر هزینه کنمنقل قول:
نمی دونم منتظر 635 بمونم یا 625 رو بگیرم
625بهتره دوربین جلو هم دارهنقل قول:
سلام دوستان. تو منزل ما وضعیت آنتن واسه 4جی خیلی خرابه ولی بالا پشتبان که می رم آنتن فول هست و با اسپیدتست سرعت گرفتم 16 مگ شد. تو منزل فقط یه قسمت خونه آنتن میده که اونم چند دقیقه یه بار اتوماتیک از lte می ره رو 3جی و بعدش هم 2جی. خواستم ببینم اگه مودم 4جی بخرم تاثیری هم تو آنتن دهی و سیگنال داره؟
بستگی به قدرت گیرندگی مودم داره ولی تجربه ثابت کرده قدرتشون از انتن گوشی کمترهنقل قول:
اگه خیلی مشتاق هستید و می تونید هزینه کنید بهتره یه دستگاه سیگنال بوستر بخرید (البته به شرطی که باند فرکانسی 4G رو هم ساپورت کنه)
اگر موبایلت چند ثانیه روی ۴ جی می مونه بعد میره روی تری جی احتمالاً با مودم سیگنال کمی خواهی داشت. موبایلت ظاهرا حالت ۴ جی تنها نداره و الا توی اون حالت می تونستی بهترین مکان سیگنال رو پیدا کنی. اینم یکی از محاسن مودم هر جا سیگنالت خوب بود همون جا وای فای می گیری. البته برای مودمها معمولا پرت جدا گانه ای هم برای آنتن اضافی هست.نقل قول:
موبایل ۳ سی توی خونه روی ۴ جی نمی مونه اما مودم بین سه و بعضا هشت مگ جواب میده. البته مرغوبیت مودم هم مهمه
حرفتون کاملا صحیحه ولی باید به اندلزهی پولی که نیدی لزش توقع داشته باشی حالا شاید ۲۰ الی ۳۰ درصد ضعیففتر باشه ولی خوب من به مسئلهی جذب و خطرناک بودن احتمالی این گوشیها توجه نکردم.نقل قول:
اگر خطرناکه هیچ وقت تباید اینطور گوشیهایی رو خرید.
کلا دور لومیا رو یه خط قرمز با ماژیک بکش.نقل قول:
مشکل دارن اساسی.
من خودم لومیا داشتم پدرمو درآورد تا دیگه یه روز از دستش عاصی شدم رفتم یه LG G2 خریدم.
بینهایت ایراد داره و بزرگترین ایرادش که منو مجبور به فروشش کرد میدونی چیه؟!
بین سیگنال 3g و edge اون سیگنالی که قویتره رو دریافت میکرد و اکثر مواقع edge رو انتخاب میکرد و جالب اینجاست اجازه نمیداد تعیین کنی در هر حالتی 3g رو انتخاب کنه و مجبور بودم درحالی که سیگنال 3g هم وجود داشت، از edge استفاده کنم. حالا اندروید یه کد داره میزنی میره روی 3g ولی ویندوزفون قبلا داشته ولی برش داشتن و خود به خود سیگنال قویتر رو انتخاب میکنه و امکان تغییر هم نمیده.
حالا شما که میخوای 4g داشته باشی با ابن وضع آنتندهی 4g ببین چقدر بره روی اعصابت و خود به خود سیگنال دیگه رو انتخاب کنه.
حالا نمیدونم جدیدا راه حلی براش ارائه شده یا نه ولی اگر هم شده باشه بازهم اینقدر مشکل داره که ارزش خرید نداشته باشه.
تا حالا اندرويد نداشتم (هرچند یه ۶ـ۷ تا برای دوست و اشنا خریدم)
دوست داشتم وینفون رو هم امتحان کنم شما کدوم مدل رو داشتید و مشکلات مهمش که اذیت تون میکرد چیه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم با نظر شما موافقمنقل قول:
به نظرم بهتره تا وقتی که پوشش 4G تکمیل نشده و مشکل آنتن دهی وجود داره، برای خرید مودم عجله نکرد
حالا باز گوشی منطقی تره چون بالاخره سایر امکاناتش میتونه بدرد بخوره
آیفون 6 داشتم فقط پول اسمش رو میگره... اصلا جالب نیست...نقل قول:
اگر میخوای گوشی اندرویدی کامل بگیری htc بگیر خیال خودتو راحت کن هیچ گوشی اندرویدی اندروید htc رو نداره وقتی باهاش کار کردی دیگه طرف برند های دیگه نمیرینقل قول:
من ۵۲۰ داشتم.نقل قول:
این مشکل از سیستم عامل ویندوزفونه ربطی به مدل گوشی نداره سیستمعامل همشون یکیه. همونطور که گفتم، بزرگترین مشکلش همونه که گوشی تعیین میکنه سیگنال دریافتی edge باشه، 3g باشه یا 4g و شما نمیتونید تغییرش بدید (البته بازم میگم شاید مشکلش حل شده باشه ولی الآن هم که سرچ میکنم راه حلی پیدا نمیکنم)
مشکل دیگش اینه که نرمافزارهایی که روی اندروید و اپل خیلی خوب و کامل هستند، روی ویندوز فون ناقص و اعصاب خورد کن هستند. نثلا وایبر ویندوزفون پر از مشکل و نقصه نسبت به اندروید.
حتی اجرا شدن برنامهها با کلی تاخیر نسبت به اندروید انجام میشه
درهم و بینظم بودن تنظیمات مشکل بعدیه با اینکه ۸ ماه داشتمش ولی هر بار توی صفحهی تنظیمات میرفتم کلی میگشتم تا گزینهی موردنظرمو پیدا کنم.
مشکل بعدی به هم ریختن کلی ساعت و تاریخ با درآوردن باتریه و متاسفانه تعیین اتوماتیک ساعت تاریخ با اتصال به اینترنت نداره و باید بعد از در آوردن باتری، از اولساعت و تاریخ رو دستی تعیین کنید.
مشکل بعدی کم بودن نرم افزار ، برنامه و بازی نسبت به سایر سیستمعاملها و سخت بودن نصب نرمافزارهای کرک شده بر روی گوشیه.
مثلا بخوای هر نرم افزار کرک شدهای رو نصب کنی حتما باید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و از روی کامپیوتر نصب کنی.
یک مشکل بزرگ دیگه، نبودن یک مرورگر مناسب مانند Google Chrome هست. اصلا Google Chrome براش منتشر نشده و مرورگرهای خودش هم افتضاح هستند به خصوص با سایتهای فارسی که popup دارن!
یعنی موقع مرور صفحات اینترنت، به معنای واقعی دیوونت میکنه!
حتی نمیشه به راحتی رینگتون عوض کرد باید حتما به کامپیوتر وصلش کنی!
نرم افزار فایل منیجر درست و حسابی هم نداره.
دانلود منیجرش طوریه که باید صفحهی گوشی حتما روشن باشه تا بتونه دانلود کنه!!!!!!
Notification Barش هم افتضاح و بسیار مبتدیانه هست نسبت به اندروید.
اینم منابع مشکل انتخاب سیگنال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کدهایی هم که نوشته برای رامهای قدیمی و برای رامهای خاص یک سری مناطق مثل ویتنام بوده و بر روی رامهای جدید اصلا کار نمیکنه.
این کدی که گفتن بزنین رو وقتی میزنیم اصلا هیچ اتفاقی نمیفته.
کلا اگه گوشی ژیگول میخوای، لومیا بخر ولی اگه گوشیای میخوای که کار کنه و کار حرفهایتر انجام بدی، اندروید یا اپل
سلام
دوستان یک سوال دارم
واقعا مصرف باتری گوشی + داغ شدن اون در نسل3 و 4 فرق داره؟؟؟؟
من خيلي از منطق تهران رو مثل پاسداران، شريعتي، نياوران، تجريش، ميرداماد، صدر، مدرس، پيروزي، امام علي وجاهاي ديگه رو گشتم ولي LTE پيدا نكردم ولي امروز تو اتوبان كرج قزوين سمت حصارك LTE پيدا كردم!!!!
نميدونم چه استدلاليه كه ايرانسل داره!!!
نوع شبکه و سیگنال در مصرف باتری تاثیر داره سیگنال که ضعیف باشه وات بیشتری مصرف شده طبق تجربه من باتری در تری جی همراه اول بیشتر از ایرانسل باقی می مونه. وطبیعتا اگر برای مدت طولانی از باتری آمپر بالا بگیره داغ هم می تونه بشهنقل قول:
فرض بر این باشه که آنتن فول هستنقل قول:
باز چی؟
بله 4g بیشتر مصرف میکنه.نقل قول:
اگه آنتندهی هم کم باشه خیلی بیشتر مصرف میکنه.
دوستانی که مودم 4G انلاک میخوان بخرن دیجی کالا امروز تخفیف 100تومنی به مودمTP-LINK M7350 LTE داده:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سایت ایرانسل 20 وات سیگنال ارسال میکنه
تلفن همراه 2 وات(در حالت فول) به سایت ارسال میکنه
ضعف آنتن باعث ارسال تا 5 وات از طریق تلفن همراه میشه
در زمان روشن بودن دیتا در نسل سوم قطعه RF وPF دستگاه بدلیل ضعف آنتن داغ میشند
هنوز فرصت کار با ایفون 6 رو نداشتم ولی اگه مظورتون ios هست که معمولا برای کسایی که مدت زیادی باهاش سروکار نداشتن یمقدار سخته.نقل قول:
چه قبلا که ایپاد4 داشتم و چه الان که 5s دارم واقعا از کار با سیستم عاملش لذت میبرم. قبول دارم که راحتی انجام بعضی کارها به اندازه اندروید نیست و بعضا چرخاندن لقمه دور سر هست. ولی سادگی و رونی
سیستم عامل رو بیشتر ترجیح میدم. برخی نقاط ضعف رو هم که میشه با جیلبریک کردن حل کرد. کلا تو این جند سال اینقدر درگیر این اکوسیستم شدم و خودم رو باهاش وفق دادم که دل کندن و دوباره با یه سیستم عامل جدید سروکله بزنم برام سخته
گفتم که بعنوان گوشی دوم میخوام بعید می دونم تو رنج قیمت چایین بشه مورد خوبی از HTC پیدا کرد که 4G داشته باشه. البته فکر کنم دیزایر 510 هست ولی امکانات دیگه اش خوب نیست. اگه مورد اندرویدی زیر 550 سراغ دارید بگیدنقل قول:
ممنون بازم بررسی می کنم ببینم چقدر از این مشکلاتش هنوز پابرجاستنقل قول:
برای من هم همراه اول بهتر جواب میده اونم بدلیل تعداد و نزدیکی بیشتر دکل هاست که سبب میشه سیگنال دریافتی قویتر باشهنقل قول:
دوست عزیز امکانش هست از خودتون اطلاعات اشتباه به مردم تحویل ندید ؟ 20 وات میدونید یعنی چی ؟! یعنی الان روح ما داره زندگی میکنه جسمی در کار نیست...من نمیدونم این آقا هنوز اینجا چیکار میکنه ؟ ناظما چیکار دارن میکنن ؟نقل قول:
خود گوشی موبایل روی باند 900 در نسل دوم بیشترین توان خروجیش 1 واته .. هرچقدر فرکانس بالا میره مقدار نیاز به توان خروجی کمتر میشه...روی LTE ایرانسل هم تست کردم تبلت Samsung Tabs 10.5 با سیگنال خیلی ضعیفه -101 داشت خودشو میکشت 600 میلی وات خروجی میداد.
3-4 وات از هر BTS بخواد بیاد بیرون 20 کیلومترو میتونه پوشش بده روی باند 900 ...بعد شما اومدی میگی 20 وات ؟! :n04: فرستنده های ماکروویو مخابراتی که 200 کیلومتر باهاش لینک میزنن 3-4 وات بیشتر خروجی ندارن..بعد چجوری یه BTS میخواد 20 وات خروجی بده از خودش بیرون ؟ کابل کواکس آنتن درجا میسوزه !
این فایل رو دانلود کنید یکم اطلاعاتتون بیشتر شه بعد بیاید اینجا اظهار نظر کنید.
محاسبه dbm به وات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم از مسئولین سایت...یه رسیدگی بکنن..هر کی هرجور دلش میخواد میاد اینجا اطلاعات غلط میده.
با تشکر
فک کنم از یک مهندس برق مخابرات بپرسی بد نیستنقل قول:
در ضمن مدیران انجمن قبلا بخاطره یکسری مسائل هم از بنده هم از شرکت ایرانسل هم از آقای کریم بیگی اخطاریه دریافت کردند
به راحتی توهین، نشر اکاذیب وتشویق اذهان عمومی قابل پیگرد قانونی میباشد
برای اطلاعات بیشتر به مدیران انجمن مراجعه کنید
تب اس با چه برنامه به lte وصل شدید من با کد میرم مراحلشم زیاده متاسفانه LTE داشتن یک مورد میخری میای خونه میبنی چون گوشی برای ایران هست گزینه lte رو برداشتن!نقل قول:
داداش جناب عالی الان از چیه مودم داری دفاع میکنی واقعا؟؟نقل قول:
من دارم میگم قیمت تمام شده یه مودم واسه کارخونه (تولید کننده نه فروشنده داخلی)با توجه به قطعات داخلش خیلی خیلی کمتر از چیزیه که میفروشن دلیلشم نبود بازار گرم مثل موبایل واسه این مودم هاست بعدم قیمت هواوی y550 دقیقا با مودم TP-LINK M7350 LTE یکیه و کسی که میره مودم میخره بخاطر کلاس کاریشه و اینکه پولشو داره وگرنه با توجه به امکاناتش و قدرت کمترش نسبت به گوشی اصلا بصرفه نیست
و اینکه هات اسپات گوشی قدرتش معمولا زیاده و کل خونه رو پوشش میده نیازی نیست زیر سرت بزاری ، میزاریش یه گوشه به عنوان مودم استفادش میکنی کلی دسترسی های دیگه و تنظیمات اضافه تر نسبت به مودم هم داره
با این حرفت موافقم قطعا مودم ۴ جی برای کسی هست که دستش به دهنش برسه
ضمنا من مودم رو به کسی پیشنهاد می کنم که اینترنت اصلیش 4 جیه نه adsl
گوشیها و تبلت های سامسونگی که از LTE پشتیبانی میکنن ولی گزینه LTE تو Network Mode نیست باید اول گوشی یا تبلت رو روت کنن سپس برنامه ES File Explorer رو نصب کنن..از تنظیمات برنامه Root Access فعال کنن..بعد وارد فلدر Device بشن ( پوشه فایل های خود گوشی )نقل قول:
سپس وارد فلدر Data بعد Property شده و فایل Persist.radio.lteon که باز کنید پنجره Open As باز میشه و روی Text بزنید.بعد پنجره دیگه ای مشاهده میکنید که باید ES Note Editor رو انتخاب کنید.
مرحله بعدی صفحه ای میاد که گوشه سمت چپ نوشته false با دکمه منوی گوشی یا سه نقطه سمت راست بالا Edit رو باز کنید..بعد کلمه false رو پاک کرده به true تغییر دهید.و سپس دکمه Back رو زده و Yes رو انتخاب کنید.
در آخر گوشی یا تبلت رو ریستارت کرده و بعد از اینکه سیستم عامل کامل بالا اومد میبینید که گزینه LTE/WCDMA/GSM به منوی Network mode اضافه میشه.
نکته : با هر بار تعویض سیمکارت بغیر از روت باید تمامی مراحل رو از اول برید.
اگز وقتی برام بمونه و مطلب مشابه این تو فروم نباشه حتما سعی میکنم یه تاپیک جدا برای این مسئاله باز میکنم که برای همیشه باقی بمونه :n01:
موفق باشید.
خوب نمیشه یک رام اروپایی ریخت و مشکل رو حل کردنقل قول:
مثلا برای گوشی خودم مدیا پد ایکس دارای زبان فارسی وان آپدیتی نیومد رفتم چینیشو ریختم الان زیان گوشی انگلیسیه و کی بورد فارسیم که زیاده
22:25
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون هم میشه ولی من روی galaxy Note N9005 تست کردم رام آلمانی و لهستانی ریختم که هر 2 کشور LTE دارن...ولی گزینه LTE پیشفرض نداشت.مگر کشور های خاصی باشن که من امتحان نکردم.نقل قول:
مرسی دوستان چون گوشی تازه گرفتم گارانتی داره و یک ماه تعویض مایکروتل روت و رام نمیشه 1 ماه بگذره بیفتم به جونش البته خداکنه تا اون موقعه اندرویید 5 بیاد باید با همون کد 0011 انجام بدم الانم وضعیت سرعت خیلی خرابه زیر 1 مگ هم 4g 3g
دوستان یه تست سرعت LTE سرور خارجی هم بذارید ممنون