منم همون جنوب شارژ کردم، عجبا :n02:نقل قول:
ببین 2222259 گوشی رو برمیداره یا نه(تو زمان اداری) اگر برداشت، اونجوری شارژ کن، یعنی بش بگو شماره کارت بده بت، نامحدود بزنه. آقای موجودی اگر باشه، احتمالا نامحدود شارژ کنه. ساعت چند رفتی؟
Printable View
منم همون جنوب شارژ کردم، عجبا :n02:نقل قول:
ببین 2222259 گوشی رو برمیداره یا نه(تو زمان اداری) اگر برداشت، اونجوری شارژ کن، یعنی بش بگو شماره کارت بده بت، نامحدود بزنه. آقای موجودی اگر باشه، احتمالا نامحدود شارژ کنه. ساعت چند رفتی؟
چرا باید اول برای خوزستان بردارن؟مگه مریضن؟حالا ما که مصرفمون بالاست باید چکار کنیم؟اههههههههههه
از ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا فن آوا ، نت بگیر ، این که دیگه ناراحتی نداره !!!نقل قول:
قیمت مخابرات میدن؟
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فن آوا هست.نقل قول:
این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکسین.
دوستان یه سوالی برام پیش اومده :
اپراتورهای adsl مخابرات خوزستان ، کیفیت سرویس هاشون با هم فرق داره ؟ مثلا oxin ، نامحدود داره ، ولی کیش اوسیس نداره ،(از ماناماد و سیترا اطلاع ندارم )اگر فرق دارن کیفیت کدوم بهتره ؟
برای دانلود شبانه مخابرات مشکلی نداره ؟
نمایندگی اکسین توی دزفول کجاست؟
اکسین داخل خرمشهرم نمایندگی داره یا نه ؟
نامحدود پاس ماناماد توی سایتش نوشته تا سقف 20 گیگ. این 20 گیگ تموم بشه چی میشه ؟ تو پنل که زده unlimited از کجا بفهمم چقدر مصرف شده
اينطور كه شنيدم فعلا اكسين نامحدود داره و لي از نظر كيفيت چون خلوت تر از بقيه نمايندگي هاست و از طرفي 2-3 تومن گرونتر كيفيت بهتري دارهنقل قول:
آدرس دفتر فروش : دزفول - خیابان هجرت نبش خیابان سبحانی - اینترنت جنوبنقل قول:
تلفن: به قول خودم، قپی 2، 59 :n09: 2222259
سرعت دانلود فاجعه است!!!!
ویرایش : سرعت تک کانکشن پایینه !!! دوستان موقع دانلود با IDM تعداد کانکشن ها رو 16 و بالاتر تنظیم کنند.
مثل اینکه رفاتک شروع کرده روی فیبر adsl ببنده!
این هفته سر دانلود شبانه یه شب 2000 تومن ازم خورد یه شب 550 تومن دیشب هم 1500تومن برا بقیه هم همینجوره؟
نت مخابرات از نظر سرعت و کیفیت و پینگ و شبانه و... یه پسرفت درست و حسابی داشته
سرعت دانلود با idm بین 65 تا 90 در نوسان هست
اینترنتم 512 نا محدود اکسین هست
سربندر
فعلا هم مشکلی واسه شارژ نامحدود ندارن
درود
رفقا , این دوستمون مخابرات که کلا نامحدود را برداشته و زد حالی به ما زده!
قبلا من با مخابرات با سرعت 512 نامحدود راحت فوتبال نگاه میکردم ولی این آخریا کلا مایده همه چیش, سرعتشم بین 50 تا 55 بود
حالا به نظرتون چیکار کنم؟ شرکتو عوض کنم؟ داخل شهر اندیمشک غیر مخابرات و پارس انلاین جای دیگه ای هم هست که اینترنت بدرد بخور نامحدود بدن ما دانلودمونو از سر بگیریم:n09:
تو بگو چه کنم؟:n02:
ساعات رایگان محدود مخابرات از چند تا چنده؟
تمام شد همه شرکت های زیر نظر مخابرات خوزستان نامحدود رو حذف کردن و فقط این مورد در خوزستان هستش دوستان نظرتون در این مورد چی هستش؟؟ راه حل چیست در شهرهای کوچک فقط مخابرات اشتراک میده کاربرا باید چیکار کنن؟؟
پس چرا اکانتینگ بعد از 4ساعت قطعی اینترنت(مثل قبلا) از کار نیفتاد؟!!
این وایرلس رفاتک فقط نامحدود داره یا اینکه سرویسای محدود هم داره؟کسی اطلاع داره؟
رفقا ساعات رایگان اینترنت محدود مخابرات؟
داخل شهر اندیمشک اکسین هست ما بریم بگیریم؟
چه خاکی واسه این دانلووودمون بکنیم؟:n09:
بدبخت شدیم:n27:
واسه اندیمشک چی و کی اینترنت خوب داره؟ پارس انلاین که فک کنم همون مخابرات ؟
حاجی من این سرعت نامحدود مخابرات 512 دارم, تا 12 شب امروز نیز تموم میشه, سرعتش رویایی شده ولی حیف ....:n03:
چرا جدیدا فقط برا نامحدودا اکانتینگ از کار میفته؟:n15:
تو IBSng بخش تغییر سرویس، هنوز نامحدود ها رو دارین؟ :n13:
تمامی نامحدودا حتی سرعتای 5مگ و 10مگ تو ibs وجود دارننقل قول:
اگر ماه دیگه بم نامحدود ندادن، در خودمو تخته میکنم :n09:
اگر تمام کاربران نامحدود اعتراض کنن حتمافکری به حال این موضوع خواهند کرد
من که خودم تا حالا نامحدود نگرفتم بهشون گفتم بیشتر کاربرا بخاطر نامحدود از مخابرات اشتراک میگیرننقل قول:
خب نامحدودی که محدود شده چه فایده نداره ؟! اگه بیشتر از 20 گیگ مصرف کنی سرعت رو میارن پایین
یعنی شبیه پارس انلاین؟نقل قول:
اخه پارس انلاین هم اینجور نیست تا یه حدی سرعت چند برابره و وقتی از اون حد گذشت سرعت واقعی خودتو میده اینطور در مورد پارس انلاین شنیدم
جالب اینجاس که اشنای اول نامحدودا رو حذف نکرده
این نمایندگی اکسینه؟نقل قول:
من الان پشتیبانیم 2020 ه وباید خط رو جمعش کنم اول؟
اره اول تخلیه بعد رانژه اما حواست باشه اگه اوآسیسی تخلیه نکنی چون ممکنه پشیمون بشی(دیگه نتونی adsl بگیری)نقل قول:
من خودم اونجا هم ثبت نام نکردم، یکی از دفاتر پستی ثبت نام کردم، گفتن از اونجا بات تماس میگیرن. ولی زیر نظر خودشونیم.نقل قول:
بقول فرشاد، بعضی از این زیرمجموعه های مخابرات، خطت رو یا خالی نمیکنن، یا رانژه نمیکنن :n02: لج میفتن.
به نظر من یه زنگ بزن بهشون، شماره تلفنت رو بگو ببین میتونن اونا برات شارژ کنن؟ یعنی تو لیست اونا هم هستی یا نه. اگر گفتن نه، بعدش برای تعویض اقدام کن. البته اینجور که دوستان میگن، کلا انگار نامحدود جمع شده. :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این سایت تمدید میکنم
نمیدونم چی هستم :n02: چیه؟
چرا ماناماد فقط برای 1 مگ و 2 مگ نامحدود گذاشته پاینتر دیگه نامحدود نداره ؟ کسی میدونه جریان چیست ؟
ضحی کیش هستینقل قول:
اگر مثلا 512 با 20گیگ بدن 25تومن که به ضررشون میشه (حسابشو بکش 20تا 5هزار تومن) ولی مثلا 1مگ با 20گیگو کمتر کسی میگیره چون اصلا به صرفه نیست و اینطور به نفع خودشونه گرفتی؟نقل قول:
فکر کنم این کارشون هم غیر قانونی باشه چون تا حالا هیچ جایی نامحدودا رو حذف نکردن حتی اشنای اول که خود مخابراته هنوز نامحدودا رو از لیست حذف نکرده
سوال من اینه که اگه اکانت نامحدود داشته باشم و شبا دانلود کنیم هم حجم استفاده شده جزو محدودیت 20 گیگ حساب میشه ؟
اگه بجای نامحدودا 5و10مگ بدن واقعا عالیه فکرشو بکنید با 5مگ شبی 7-8گیگ میشه دانلود کرد:n19:
شگفتا!!!!!!!
یوتیوب بدون proxy باز میشود:n04:
این مخابرات که سرویس نامحدودشو برداشته !!!!!!
من 256 سه ماهه نامحدود داشتم 41 تومن :n03:
الان کدوم شرکت نامحدود با قیمت مناسب میده ؟
یکی به من بگه این نامحدیدایی که 20 گیگ هستن بعد از 20 گیگ چی میشه ؟ سرعت میاد پایین یا قطع میشه ؟