شیلترینگ جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما ها از اکسپرس لیچ چطور دانلود میکنید راهی نیست که شب بیدار نمونیم
از تو آدرسی که میخای دانلود کنی بعد از ادرس سایت پورت رو پاک کن :نقل قول:
: دو نقطه رو پاک نکن.
من الان تست کردم مشکلی نداشتم .وقتی هم که اون صفحه نورتون بیاد از فلیتر شکن استفاده می کنم.نقل قول:
حرومشون باشه این پولی که بهشون میدیم.
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
سلام طرح زیر , سرعت شب و روزش چقدره؟
هزینه خرید هر ماه زمانش چقدره؟
هزینه خرید هرگیگ چند تومانه؟
سلام بچه کسی میتونه ریز کارکردشو بیبینه؟واسه من هیچی نشون نمیده!
سلام من مشکلی نداشتمنقل قول:
طرح برنزیم تموم شد یه پاییزه طلایی گرفتم که در اومد 80 تومن سه ماهه 6 گیگ
سرعتش که انصافا خوبه و شبی 4.5 گیگ رو میشه گرفت .
حالا میگم چرا اگه بیام 3 ماه با 6 گیگ شارژ کنم در میاد 60 تومن ؟ یعنی این 20 تومن اضافه رو فقط واسه اولش میگیرن ؟ اینطوری که یه بار بگیری و بعد به صورت ماهیانه شارژ کنی که بهتر در میاد تا تمدید حساب :n13:
من از کاربران قدیمی مخابراتم.ماهی 8گیگ بهم میده و 30 ت هم ماهی میگیره.وبگردیم خیلیه.اوایل از این طرحم بشیمون بودم که چرا گرفتم اما الان خیلی خوب سرویس میده.
سلام .بچه ها من از مخابرات طرح دارم
چراغ ای دی اس ال مودم من چند روزیه هی روشن خاموش میشه حسابی کلافه شدم .زنگ زدم پشتیبانی - پورت را ریست کردم- از سیم کشی های داخل ساختمون هم مطمئن شدم نمیدونم دیگه مال چیه کسی میتونه کمک کنه
مودم رو سرخط هم تست کنید اگه درست نبود مشکل از طرف مخابرات است اگه درست بود مشکل از سیم کشی تلفن داخل خونه است علت های دیگه هم داره مثل خرابی سیم rj-11 که به مودم وصل شده به یک پریز تلفن دیگه وصل کنید اسپلیتر رو عوض کنید و تنظیمات adsl مودم رو هم بررسی کنید
ممنون بابک جان، شما الان ماهانه چند میدی ؟ پس اونجا فیبره آره ؟ حتما باید مخابرات گرفت ؟نقل قول:
خونه خودمون صبانت دارم 6 ساله، دوست نداشتم از این سرویس دهنده دور بشم ولی دیگه از اجبار توی خونه خود خودم باید از اینجا به نظر بگیرم.
و اینکه شبانه تا صبح چقدر دانلود داری ؟
درودنقل قول:
امین جان من منظورم ازادشهره که یادمه گاهی می گفتی اونجا هستی که می شه مرکزفرشچی ولی گلا با قیمت جدید
طرح پاییزه طلایی 6 سه ماهه 6گیگ می شه 80تومان
حدودا می شه بین 4تا 5گیگ دان کرد
اونجا خانه خانومم بود عزیزمنقل قول:
منظورم خونه خودم هست که میخوام نقل مکان کنم برای همین پرسیدم هفت تیر.
مرکز فرشچی که اونا اینترنت دارند ازش خیلی خوب است و واقعا به دلیل نزدیکی اونا به مخابرات من سرعت خوبی اونجا داشتم به جز چند شب فقط.
الان از یکی از دوستان پرسیدم به نظر هفت تیر فیبر نیست که در این صورت طرف مخابرات نمیام همون طرح های نقره ای یا طلایی صبانت رو بر میدارم.
بازم اگه اطلاع داری از اون مرکز ممنون میشم بگی
طرح طلایی 4-5 گیگ ؟ کم نیست ؟ من الان صبانت البته طرقبه که دارم 128 هستم ولی تا صبح 2 تا 2.5 گیگ میگیرم، خلوتی منطقه هم هست ولی هزینه ای که من 3 ماهه میدم کجا شما کجا
پس در این صورت اصلا سراغ این سرویس دهنده نمیام
سلام مشکل مشابه شما را دوست من داشت مشکل از سوکتیه که دو سر سیم تلفن خورده,نقل قول:
شما سیم تلفن را ببر الکتریکی و دو سرش را سوکت نو بزن حل میشه.
این مشکل چندین هفته دوست من رو درگیر کرده بود از تست مودم بگیر تا خیلی کارهای دیگه کرد ولی مشکل اینجا بود.
سلام قیمت زمان و گیگیش برای تمدید چنده؟نقل قول:
خود طرحش که گفتم 6 گیگ میده واسه سه ماه و 80 تومن میگیرهنقل قول:
بعد اگه بخوای تمدید هم بکنی هم همین 80 تومن رو میگیره و 3 ماه و 6 گیگ دیگه شارژ میکنه
اما از طریق شارژ حساب ماهی تقریبا 12000 تومن (مثل طلایی معمولی) و گیگی 4000 تومن که 3 ماه و 6 گیگ میشه 60 تومن تقریبا . یعنی عملا گزینه تمدید حساب با ماه و حجم مساوی گرون تر از شارژ حساب در میاد . اون نه یه کم . 20 تومن گرونتز . نمیدونم رو چه حسابه .
انگار یه جورایی اون 20 تومن اول رو مازاد بر طرح های طلایی دیگه ازت میگرن و شبانه فعاله و دیگه لازم نیست اون 20 تومن رو بدی . فعلا که از سرعتش راضیم انصافا .
ممنون,منم میرم طرحمو عوض میکنم همینو میگیرم الان روی بعثتم 1 ماه با 1 گیگ درمیاد 12200 تنقل قول:
تازه اگر با اون سیستم شارژ خودش که سر در نیاوردم چطوریه , میتونیم شارژ رو به 10 گیگ برسونیم که قیمت هر گیگ بشه 2000 ت اینطوری میشه برای سه ماه => 36ت زمان+20ت برای 10 گیگ شارژ = جمعا میشه 46 ت برای 10 گیگ و 3 ماه
نقل قول:
ممنون/ آخه بعضی وقت ها خیلی خوب کار میکنه. اگه از سوکت باشه باید همه سیم های سوکت دار را نو کرد چه قبل اسپلینتر و په بعد
دقیقا همینه که بعضی وقتها خوب کار میکنه و آدم فکر میکنه از مخابراته.نقل قول:
شما در وحله اول : برو دم در و جایی که سیم تلفن از تو کوچه اومده تست کن , اگر چراغ adsl ثابت شد احتمال خرابیه سوکت 99 درصده,
این مشکل سوکت که میگم بعد از یکی دو هفته کشف شد,چون چیزی نیست که آدم بهش شک کنه.
دهن مخابرات سرویس
تمام لینکهای اکسپرس لیچ رو با فایر فاکس راحت میشه باز کرد حتی لینکش مزارم اما شب از ساعت 1 لینکهاشون میشه بلاک و رفرش لینک میده
تو این 3 شب بیشتر از 4 گیگ نتونستم بگیرم
سلامنقل قول:
شما سرعت شبانه تون چنده تو صبانت؟ و آیا سرعت بالاتر بگیریم سرعت شبانه اش بیشتر میشه؟من که دیگه از این مخابرات لعنتی خسته شدم
دوستان سلام
کمپین خونواده مخابرات دارم که می خوام isp رو عوض کنم دیگه.
چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می کنید الان؟
کلا من ماهی 10 گیگ روزانه + شبانه شبی 1 تا 2 گیگ برام کافیه، البته قیمتش دیگه خیلی غیرمعقولانه نباشه.
در حال حاضر چه شرکتی سرویس مشابه میده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مخابرات خراسان رضوی نامحدود نداره !!!!! خیلی مسخره است
خرید شش ماهه و یک ساله اش هم که تخفیف نداره !!!!!!!
یک کارشناس درباره وضعیت پهنایباند اینترنت در کشور گفت: درحال حاضر متاسفانه شرکت ارتباطات زیرساخت غیر از نقش انحصاری که بوجود آورده تفاوت بسیار زیادی را در زمینه قیمت ایجاد کرده به این معنی که بعد از دریافت پهنایباند در مرز، آن را به چندین برابر قیمت به شرکتهای خصوصی تحویل میدهد و این موضوع عادلانه نیست.
ایمان میری - عضو سازمان نظام صنفی رایانهیی استان تهران - در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: به ازای هر خط اس تی ام وان، شرکت ارتباطات زیرساخت چیزی در حدود 200 دلار پرداخت میکند و همان اس تی ام وان را به قیمت 37 میلیون تومان به شرکتهای خصوصی میفروشد.
وی همچنین در رابطه با میزان پهنای باندی که اخیرا افزایش پیدا کرده است گفت: از نظر آنچه که متولی تامین پهنای باند یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرده پهنایباند به اندازه کافی وجود دارد؛ این بر طبق آمار رسمی بوده که این شرکت اعلام کرده است. درحقیقت اگر درخواستی در زمینه پهنای باند در کشور باشد این شرکت پاسخگو خواهد بود اما دلیل اینکه شرکتهای خصوصی این پهنایباند را از ارتباطات زیرساخت خریداری نمیکنند این است که شرکتها پهنای باند خود را براساس میزان نیاز خود تهیه میکنند.
او درباره خصوصیسازی پهنای باند هم تاکید کرد: باید شرکتهایی خصوصی بتوانند خودشان پهنایباند را به کشور وارد کنند. در کنار این موضوع باید توجه داشت که در تمام نقاط دنیا بحث نظارت حاکمیت برروی سرویسها مطرح است و این موضوع چندان هم غیرممکن نیست.
میری با ذکر مثالی افزود: برای مثال وقتی شرکتی هنوز آنقدر مشتری ندارد که از پهنایباند خود استفاده کند چرا باید پهنایباندی اضافی را بخرد؟! درحیقیت بحث عرضه و تقاضا مطرح است تا زمانی که تقاضا به حد مطلوب نرسد پهنای باند نیز خریداری نمیشود.
این کارشناس درباره ارایه ندادن پهنای باند به شرکت مخابرات اظهار کرد: در مورد تنبیهی که توسط وزارت ارتباطات برای شرکت مخابرات مطرح شده هم باید گفت که درصورت داشتن قرض و بدهی، شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند را روی تمامی شرکتهای بدهکار میبندد. حال این موضوع برای مخابرات کمی متفاوت بود و تنها از دادن پهنای باند به این شرکت تا زمان دادن بدهی خود جلوگیری شده است.
عضو سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در پایان به بحث کمفروشی اشاره کرد و گفت: اینترنتی که بصورت حجمی به کاربران فروخته میشود قابل کم فروشی نیست. شاید در زمینه سرعت گاهی اوقات اختلالاتی بوجود آید اما در رابطه با حجم کاربر به همان میزان که خریداری میکند مصرف نیز دارد.
فکرشو بکنید یه STM1 میگیره 600هزار تومن میاد میفروشه 37میلیون تومن بعد اینا با این سودی که براشون داره چه جوری میخوان انحسار رو بردارن شما بودین این کارو میکردین؟
شما قطعی خودکار دارید مجددا ؟ :|
الان پینگ مخابرات به 120 رسیده.
دیروز به 100 هم رسیده بود.نمیدونم چی شده؟؟
ساعت 10 شب هرکاری مکردم با فایر فاکس سایت باز کنم دانلودها حتی گوگل ارور میداد الان درست شده.جدیدا هم اینترنتم قطع میشه
دوستان اگه کسی dnsخوب داره بگه کجل شدم هی لینک میزارم رفرش لینک میده بلاک میشه
آره بابا دیروز منو سرویس کردن فقط 3بارش وسط بازی آنلاین بود الانم تا حالا 2بار قطع شدهنقل قول:
س. چه جوری میشه با مودم tip linkبا کابل usb اینترنت را به یک سیستم دیگه شر کرد
سوال رو باید اینجا مطرح کنینقل قول:
---------------
در کل :
درایور مودم ( برای نصب یو اس بی ) رو نصب میکنی . کابل لن رو وصل میکنی به یک سیستم و کابل یو اس بی رو به سیستم دیگه .
مودم رو هم میذاری روی حالتــــ Bridge .
تمام.
.................
اگه رو بریج باشه با یک اکانت فقط یک سیستم وصل میشه!نقل قول:
برای بزرگ شدن بر روی تصویر کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تعرفه های جدیده یا قدیمی؟ کدومش دانلود شبانه رایگان داره؟
تعرفه ها کم نشده ؟
حداقل تو طلایی که من دارم ؟ : طبق اون طومار بلند بالایی که محاسبه کردم بود 74 تومن الان 50 تومن
همچنین ردیف 10 > 6 گیگ ..
ولی
[QUOTE=fight12;8076518]برای بزرگ شدن بر روی تصویر کلیک کنید
خدمت رسیدم با دو مطلب :
اول اینکه یه سری تغییرات در حال انجام ـه توی مخابرات . (( در حال حاضر تا عملی شدنش نمیشه عنوانش کرد - فقط میتونم بگـــم مثبـــتــ ـه ))
به دوستان پیشنهاد میکنم همین طرحی رو که دارند هم شارژ زمانی بلند مدت و هم شارژ حجمــی زیاد بکنند .
مطمئن باشید ضرر نخواهید کرد و بعد از این تغییراتـــ ـی که میخواد انجام بشه متوجه خواهید شد سود هم کردید .
------------
دوم اینکه یکی از دوستان که در ضمینه گیــم ( آنلاین و شبکه ) و سرور و پیکربندی سرور تجربه و آشناییت داره بهم پ خ بده برای جزییات بیشـــتر . ( برای همکاری )
امید خان خودت بهتر میدونی که میشه حجم خرید اما نمیشه زمان خرید باز این دفعه چیکار میخوان بکنننقل قول:
حالا واسه اونایی که میشه.نقل قول:
--------------------------------