یه سوال من باید کجا برم تا ببینم می تون از چشمم ویا واریکسل معافیت می گیرم یا نه؟
Printable View
یه سوال من باید کجا برم تا ببینم می تون از چشمم ویا واریکسل معافیت می گیرم یا نه؟
---------------------------------------------------------نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
بنده می خوام تسویه کنم ودفترچه رو بفرستم
به نظرتون زمانی خوبی هس برا اینکار یا صبر کنم
نمی خوام زیاد وقتم تلف شه زود تر برم ادامه خدمتمونم بکنیم تموم شه بره کوفتی
اگه صبر کنم احتمال داره جای خوبی بیافتم ؟
احتمال زیاد باید فقط با ارتش برم منتها میگم دیگه زاهدان نیافتم
اگه 5 الی 6 روزه بفرستم اعزامم کی میشه ؟
برج 8 دیگه برم
مرسی
شما اگه میخواید برج هشت اعزام بشید باید هرچه سریعتر دفترچه رو بفرستی همین الان هم داره پر میشه برای برج هشتنقل قول:
زود تر برو کلکش رو بکن از فردای این مملکت هیچی معلوم نیست
نقل قول:
علی الحساب می تونه یه دکتر عمومی معاینت کنه ( برای واریکوسل به نظرم هم می تونه ببینه هم می تونه عکس یا سونو و ... بده ) اگر مشکلی داشتی بری پیش دکترای نظام وظیفه و ...
البته بعضی از دکترها هم هستند که تخصصشون اینه ! کلا پول می گیرن از یه جاییت بیماری بکشن بیرون ! البته باید مواظب باشی بلایی سرت نیارن و فقط بیماری ای رو اگر داری تشخیص بدن
سلام دوستان.یکی از بچه ها 90.7.10فارغ التحصبل شده ولی وقتی امروز رفته پلیس +10 21 روز براش غیبت زدن چرا مگه مهلت یکساله نیس؟تورو خدا ج بدین داره سکته میکنه
21 روز دیگه چیه؟ ؟ مگه اضاف 21 روزه هم داریم؟ ؟ احتمالا اشتباه شدهنقل قول:
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
آره احتمالاً اشتباه شده چون اضافه خدمت 6 ماه یا 180 روزه میزنن واسه کسایی که حین مشمولیتشون غیبت کردن !!نقل قول:
بهش بگو پیگیری کنه قضیش چی بوده ، 21 روز الکی الکی واسش رد نشه !!!
والا ما شنیدیم که واریکوسل کلاً معاف از رزمه البته یه هم دوره ای داشتم که واریکوسل تقریبا درجه 3 داشت که پس از اتمام آموزشی معاف شد !نقل قول:
ولی نمره چشم اگه بالای 7 باشه معاف دائمه . مطمئن باش /.
نه خیر دوست عزیز واریکوسل 2 حاد و سه معاف میشندنقل قول:
نمره چشم هم بستگی به مدرک تحصیلی داره. اگه لب مرز معافی باشید معاف نمیشی مثلا اگه با هفت معافی باید نمره چشمت هشت باشه چون قبل از معاینه پزشکی نوعی قطره میریزند تو چشم که باعث شستوشو ودر نتیجه افزایش قدرت بینایی میشه
اگه اشتباه نکنم تو دفترچه نوشته بود از 8/22 به بعد یکسال هست. وقتی مهر 90 تموم کرده احتمالا همون 6 ماه بوده. ولی در مورد 21 روز منم نمیدونم.نقل قول:
نقل قول:
واقعا شرایط سربازها مثل زندانی هم نیست
در واقع ما برده اونها هستیم و هر طور بخوان ....
اونایی که میگن سربازی آدم رو مرد میکنه یا مثل مرد خدمت کن هنوز در تفکرات دوران رضا خان گیر کردن
اگر مرد هستید برید از حق اون سرباز صفری که مثل ... ازش کار میکشن دفاع کنید
برای آموزشی 01 تهران کسی نیست من 1/8 اعزامم
اینکه سربازی بیگاری و الافی بیش نیست درسته ، اما یکسری نکات مثبتی هم داره که اینجا نمیشه گفتنقل قول:
منظور من هم از مرد خدمت کردن این بود که یه کسری خدمت ارزش هر کاری کردن رو نداره ، من یکی اینطوری ام ، اینم بگم یه کسری بسیج جور کردن یا هر چیز دیگه ای برای من راحت بود ولی دنبالش نرفتم
درست میگی ارزش هر کاری رو نداره ، مثلا زیر آب زدننقل قول:
ولی اگه کسی با حفظ کردن چند صفحه بتونه وضعیتش رو بهتر کنه نامردی نیست
در مورد بسیج من هیچ وقت بهش اعتقاد نداشتم و عضوش نبودم، خیلی ها هم که عضو شدن فقط برای همین مزایا هست
کلا در یک سیستم فاسد اگر بخواهی طبق اصول عمل کنی همیشه ضرر میکنی، ولی با این حال من موافق زیر پا گذاشتن اصول انسانی و شرافت نیستم
به خاطر همین هم باید 21 ماه برم سربازی اون هم جایی که هیچی ازش نمیدونم
ولی رفیقم که سابقه بسیج داشت خیلی راحت آموزشی رو پیچوند و الان هم نزدیک خونشون خدمت میکنه و بعد از ظهر ها رو آزاد هست (سپاه)
خدمت كردن با كسري خيلي حس خوبي به طرف نميده. اينكه دهن تو يك سال و نيم سرويس بشه بعد يكي بياد هفته ي دوم بره پايان دوره ، خوب حس خوبي نميده و نميشه بهش گفت طرف اومده خدمت كرده و رفته.
ارزش واقعي سربازي رو زير سوال ميبرن با اين كار.
حالا هم فهميدن كه كسري چه ضرري زده . توي 2 سال اخير 85 درصد سربازها با كسري هاي بيشتر از 6 ماه ترخيص شدن. اينو يكي تو پرسنلي ميگفت قبلا.
خوب به نظر شما كسي غير از 2 ماه اموزشيش 4 ماه خدمت ميكنه با تويي كه فيسك 18 ماه يا 17 ماه خدمت ميكني فرقي نداره؟؟
بودن كساني كه اصلا به تنها چيزي كه نميخوردن عضو بسيج بود. طرف اصلا به هيچيش نبود كه اضاف بخوره .ميگفت چه اضاف بخورم چه نخورم فوقش تا يك ماه ديگه ترخيصم.
فرمانده هم ديگه واسش مهم نبود.
-
به نظرم يا بايد نري اصلا يا معاف شي ، يا كه ميري مثل مرد 18 ماه يا 21 ماه خدمت كني تا تفاوتي بين بقيه ايجاد نشه
20 روز از اخرین پستی که دادم و گفتم افتادم ارتش 02 میگذره....امروزم واسه 3 روز مرخصی میان دوره دادن بعد این همه مدت ......6/1 با توجه به برگه ابی همه رفتیم ساری که از اونجا اعزام بشیم برای 02 تهران....نمیدونم چی شد که کل این جمع 02 ارتش رو انتقال دادن به مرزبانی مرزن اباد ناجا.....از همون اول که اینو گفتن یه حس کوفتیه بدی درونم افتاد و الانم که 20 روز میگذره هنوزم همون حس رو دارم.....گیر یه فرمانده و سرگروهبان و ارشد عقده ای افتادیم که واقعا دیگه در شکنجه سنگ تموم گذاشتن ..... سه تا مرزبانی کوفتی بین این همه جا هست که ما هم صاف افتادیم توش. خدا کنه زنده در بریم:37:
دوستان کلانتری 105 تهران سنایی چه جور جاییه؟
کسی از بچه های تهران هستند که استان اردبیل افتاده باشن و خواستار جابه جایی باشن؟
دوستان کسی میدونه "جبران بلاغ" توی استان کرمانشاه کجا میشه؟
من افتادم تیپ 35 تکاور.کسی میدونه این جبران بلاغ اسم یه شهره؟روستا؟خیابونه؟محلس؟د ر کل چیه و چطوری از تهران میشه رفت اونجا؟
عزيزم گوگل ، گوگل مپ ، ويكي پديا ، گوگل ايميج . شما ديگه چرا؟؟:31:نقل قول:
من قبلا از اعزامم عكس هواي و شهر سيرجان رو زير و روكردم . وقتي رفتم همه جا واسم آشنا بود :27:
(از ويكي )
جیرانبلاغی یکی از روستاهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقع شدهاست.
هم اکنون روستای جیران بلاغ دارای ۴۰ خانوار است. این روستااز سمت شمالی به روستای شیخ احمدلو مرتبط است
-
شهر سردسيري هست:
اينم آب و هواش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم از انجمن همسايه :
ولي شما باور نكن :46:نقل قول:
پادگان ما بچه های کرمانشاه (ارتش جمهوری اسلامی، جیران بلاغ لشگر 81 زرهی) به بچه های کرمانشاه هم تقریبا یه هفته مرخصی داده بودن ولی بعد چنان دهنی از همه سرویس کردن که خودم به شخصه با تعدادی از این کرمانشاهی ها فرار کردم.
من نمیدونستم که اسمش جیرانه.فکر میکنم جبرانه
به هر حال ممنون
از قضای روزگار و شانس عالی مثه اینکه دهنم سرویسه
چه ها من یک سوال خیلی مهم دارم .لطفا جواب بدید.من مهندسی برق غیر انتفائی قبول شدم.ولی سرباز هستم و خدمتم 18/7/91 تموم میشه و به خاطر شرایطی حق ادامه تحصیل تا پایان خدمت را ندارمآیا به خاطر این 18 روز از ثبت نام در دانشگاه جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟با پارتی بازی میشه در حد خود دانشگاه یک کاریش کرد؟؟؟
برو ثبت نام کن یه چند تا مدارکت ناقص میمونه که اونا رو هم ده سه هفته ای میدی تموم میشهنقل قول:
همونطور که دوستمون گفتند برو واسه ثبت نام اگه گفتند پایان خدمت بگو تازه خدمت تموم کردم هنوز کارتم نیومده .... اگه پارتی داشته باشی که دیگه کلا ردیفه !نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه استان اردبیل ، آمایش نداره و بچه ی تهران هم خیلی بعیده بتونی توی اردبیل گیر بیاری .نقل قول:
کلانتری های تهران در مجموع همشون مزخرفن . من پیشنهاد میکنم یه بچه تهران توی یکی از استانهای گیلان ، مازندران یا سمنان گیر بیار و جاتو با اون عوض کن . خدمت توی گیلان و مازندران خیلی راحت تر از تهران هست . مخصوصا گیلان کی خیلی نزدیک اردبیل هم هست . در ضمن توی شهرستانها مرخصی خیلی بیشتری میتونی بگیری . اراذل و اوباشش هم کمتره .
خدمت توی تهران فقط برای خود تهرانی ها مزیت حساب میشه وگرنه سخت ترین جا برای خدمت توی ناجا هست .
ما الان توی راهور کلی بچه ی اردبیل داریم ولی هیچ کدوم نتونستن ، تهرانی توی اردبیل گیر بیارن و جابجا کنن .
سلام دوستان من متولد نیمه دوم 70 هستم و تازه میخوام برم دفترچه بگیرم چندتا سوال داشتم:
1.اول که چقدر اضافه میخورم ؟
2.راهی هست که تو شهر خودم خدمت کنم؟
درود 6 ماهنقل قول:
متاهل بودن . زیر نظر کمیته امداد یا بهزیستی بودن .پدر نظامی . تک فرزند
یا داشتن پارتی یا بسیج
سلام، به شرایطی که دوستمون گفت "پدر فوتی" رو هم اضافه کن.نقل قول:
با سلام، خیلی وقته اینجا نمیام اما گاهی میام و مطالب قبلیو می خونم و دیدم بد نیست چند نکته رو اضافه کنم. البته طبق تجربه شخصی خودم.
اول اینکه به همه اونایی که قصد رفتن به خدمت رو دارن بگم که هر چه سریعتر اقدام کنید. حالا که میخواین برین هر چی زودتر تموم شه بهتره. اینو وقتی اومدید یگان می فهمید. مثلا من خودم چندین بار می خواستم برم خدمت ولی نرفتم تا اینکه 90/10 رفتم. هر وقت بچه های دوره های قبلو می بینم باا خودم میگم من الان باید هم دوره اینا بودم. هر چند خدا رو شکر الان اوضام بدک نیست. فقط عیبش اینه که خیلی وقته هیچی به دلم نمیشینه. دلم برای آزادی تنگ شده!
دوم اینکه حرفایی مثه خدمت آدمو مرد میکنه و مثه مرد خدمت کنو این حرفا همه کشکه! خدمت بر خلاف حرفی که کادریا می گن(شمارو به زور نفرستادن خدمت) خیلی هم زوریه. مخصوصا که سن بالاتر بری و ببینی که باید به یه سری آدم بی سواد و نفهم احترام بذاری. البته من آدم خوب و با معرفت هم بین کادریا زیاد دیدم. اما به نظر من هر کاری میتونین بکنین که خدمت راحت تری داشته باشین اما به هیچ وجه کاری نکنید که واسه یه سرباز دیگه مثل خودتون بد بشه و اذیت بشه(زیر آب زنی، آمار دادن، ... مالی و...). من با اینکه تو ستاد گردانمون دارم خدمت می کنم و نهایت هفته ای دو شب پادگان می خوابم و کل مرخصی و اضاف و ... وظیفه دستمه، هیچ وقت دلم نیومده در حق کسی نامردی کنم و حتی خیلی وقتا که میبینم میشه، اضافه خدمتارو ثبت نمیکنم! آخه چرا باید یه نفر الکی عمرشو اینجا بگذرونه.
راستش حالم از کسایی که به خاطر دو روز مرخصی حاضرن هر کاری بکنن بهم می خوره. خودمون یکیو داریم که شنبه ترخیص ولی تا روزای آخر هم واسه مرخصی چکارها که نمی کرد!!
من که خدارو شکر حسابی شانس آوردم و بدون پارتی و خودشیرینی جای خوبی توی گردان پیدا کردم. راهکار منم همیشه این بوده که چند ماه اول درست و حسابی خدمت کن تا توی چشم نباشی و راه و چاه رو یاد بگیری، بعدش کم کم میتونی دودره بازی و جیم زدنو یاد بگیری!!!
توی یگان آدم اگه تابلو باشه باید تا آخر خدمتش موتوری بکشن ازش و وقتی تاریخ کارتش با 30 روز اضاف میاد بالا می فهمه کجای کاره!
اینم بگم که خیلی از کادریا متاسفانه بد عادت شدن و واقعا آدم های نمک به حرومی شدن. بدون هیچ احساس قدرشناسی. پس حواستون باشه زیادی خودتونو خسته نکنین. خودشیرینی هیچ فایده ای نداره و الا اینو یه روز می فهمین که دیگه دیره و اونجای آدم می سوزه!:41:
متاسفانه جو خدمتی توی مشهد افتضاحه و آدم فروشی زیاده. من جاهای دیگه رو خوب نمیدونم ولی وقتی این آدما به تورم میخورن یه حالی بشون میدم که آخر خدمت متوجه بشن!!!:27:
یه نکته مهم اینه که توی یگان شما شخصیتتونو خودتون میسازین و اگه اینکارو خوب انجام ندین تا آخر باید چوبشو بخورین.
نکته آخر اینکه به هیچ وجه واسه سازمان از جیبتون هزینه نکنید چون واقعا پول دور ریختنه. هم پررو میشن و هم بعدا دلتون میسوزه چون سطح توقع اونا از شما همیشه زیادتر خواهد شد. مثلا دیدم که طرف 30-40 تومان واسه تعمیر کولر هزینه کرده که 4 روز بش مرخصی دادن.!!!
تا اونجایی که من دیدم، اگه سربازا هوای همو داشته باشن خیلی خیلی راحت تر میگذره و کلا خدمتو سربازا سخت می کنن.
واسه من هم دعا کنید زودتر از شر این زندان خلاص شم و امیدورام همه خدمت راحتیو پشت سر بذارن.
چون میگذرد غمی نیست...
سلام دوستان من لیسانس علوم ازمایشگاهی هستم معلوم میکنه کجا میوفتم اموزشی خدمت؟؟؟؟
خدایی یه سوال با لیسانس دهن پاره میکنن یا نه
سلام دوست عزیز اصلا مشخص نیست و اینکه لیسانس و فوق لیسانس و حتی دکتری همه در اموزشی با هم برابرند و معدود پادگان هایی هستند که در طی دوره اموزشی سخت نمیگیرند....ولی فقط دعا کن نیروی انتظامی نیفتی..موفق باشینقل قول:
سلام دوستان
رفیقه من سربازه ، و باد فتخش خیلی شدید شده ( در حد انفجار :18:) و به چند نفر زنگ زده ، بهش گفتن میتونه معافیت دایم بگیره ، من بهش میگم نگیر تو که جای خوبی افتادی و همین معافیت پزشکی به آینده ی شغلیت لطمه میزنه ، قبول نمیکنه و میگه برای شغلِ من مهم نیست .
رشتش حقوق هست حالا به نظرتون معافیت دایم بگیره ؟ در آینده به مشکل نمیخوره ؟
ممنونم
چند ماه خدمت داره اگه بالای 15 ماه خدمت داره معاف بشه ارزش داره اگه برای وکالت میخواد بخونه فکر نکنم معافیت مشکلی داشته باشهنقل قول:
15 ماه شایدم کمتر خدمت داره ، برای وکالت هم میخواد بخونه !!!نقل قول:
البته الان سربازیش رو تو دادگستری افتاده ( شانسی افتاده )
بچه ها معافیت پزشکی رو چطور درخواست میکنن ؟؟ باید به پلیس +10 مراجعه کنه ؟ اونجا درخواست داد کی میاد به درخواستش رسیدگی میکنه ؟ میره نیروی انتظامی ؟
راستی از وقتی که درخواست رو داد چقدر طول میکشه که معاینه بشه ؟ درخواستش برای افسردگی هست
اول یک عدد دفترچه خدمت میخری.بعد تو خود دفترچه کامل توضیح داده چه مدارکی میخواد واسه درخواست معافیت پزشکی.فرم های توی دفترجه رو پر میکنی مدارک مورد نیاز رو هم جور کن.بعد میری واسه واکسن همونجا یه دکتر معاینه میکنه که باید بهش بگی من از نظر روحی مشکل دارم اونم واست مینویسه(این دکتر الکی هست و هر مریضی که خودت بگی برات مینویسه).بعد میری پلیس+10 و مدارک رو با دفترچه میدی یه مقدار هم پول باید بدی واسه دکتری که بعدا میفرستنت.دیگه باید بشینی منتظر باشی تا یه نامه معرفی به بیمارستان برات بیاد.اونجا بهت اعلام میشه که چه روزی ج ساعتی کجا باید بری.بعد گه رفتی اونجا باز باید منتظر بشی تا یه نامه برات بیاد که بهت اعلام بشه چه روزی چ ساعتی باید بری کمسیون پزشکی که توی نظام وظیفه شهرستان خودت برگزار میشه.بعد صبر کنی تا همونجا بگن معافی یا نه.البته ابن مراحل که گفتم در خوشبینانه ترین حالت بود چون بعضی ها برای اثبات بیماری باید یه مدت تو بیمارستان بستری بشن و زیر نظر پزشک باشن تا مشخص بشه بیماریشون واقعی هست یا نه مثل فشار خون/قند و... که باید در فواصل زمانی معین اندازه گیری بشه شاید افسردگی هم همینطور باشه نمیدونم و بعضی وقتها هم چندین بار میفرستن کمسیون باز میفرستن بیمارستان.کلا بین 3 تا 6 ماه باید روش حساب کنی تا به نتیجه برسینقل قول:
دوستان یه پارتی جناب سروان تو مدیریت نیروی انسانی جور کردم.....میگه مدارکتو بیار تا همون پادگان واسه یگان پشت میز نشینم کنه...ولی میگه زیادم دلمو خوش نکنم....به نظرتون از پسش بر میاد؟:41:
میگن درجه سرباز ها رو هم بعد اموزشی همین مدیریت نیروی انسانی تعیین میکنه ...راسته؟
سلام دوستان
پدرم 42 ماه سابقه جبهه داره
برای برادرم 9 ماه کسری گرفت .میخواستم بدونم الان کسری برای من تو نظام وظیفه ثبت شده؟
آخه گفته بودن تا اخر شهریور برای ثبت کسریهای خدمت وقت دادن
نه خیر برادر شما اگه اقدام کرده فقط برای خودش ثبت میشه و برای شما ثبت نمیشه و کسری بهتون تعلق نمیگیرهنقل قول:
بله امکانش هست در مورد درجه هم بله نیرو انسانی نقش دارهنقل قول:
سلام دوستان من دانشجوی ترم آخر ارشد هستم و تا مهر ماه 91دفاع میکنم و دفترچه میفرستم..من از دی ماه سال90دوتا پروزه کسری خدمت برای بنیاد نخبگان نیروهای مسلح انجام دادم.پایاننامم هم موضوش نظامیه در کل شاید 12ماه کسری بگیرم...سوالم اینه که مدت خدمت من 16 ماه هست یا اینکه طبق قانون جدید 21ماه خدمته...لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه..اینم ایمیلم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من اطلاع دارم شما طبق قانون قدیم اعزام میشید ولی مطمئن نیستمنقل قول: