مال من که 75 رفت این 380 مگیه نزدیک 130مگش مونده مگه تموم میشه :n14:
Printable View
مال من که 75 رفت این 380 مگیه نزدیک 130مگش مونده مگه تموم میشه :n14:
بله و اینست بدشانسی و چی بگم !!
وسطاش نتم تموم شد رفتم 128 4 گیگ شارژ کنم پول از حسابم کم کرد و شارژ نشد . زنگ زدم گفتن طی 24 ساعت آینده پول بر میگرده اگه بر نگشت از بانک پیگیری کنید .
ایندفعه رفتم فقط 1 گیگ شارژ کنم واسه همین آپدیت اینقدر میترسیدم که ارور بده ولی ارور نداد و شارژ شد حالا که شارژ شد باید مودم رو خاموش روشن کنم موقعی که خاموش روشن کردم چراغ اینترنتش قرمز بود و سبز نمیشد نزدیک 30 دقیقه دهنمو سرویس کرد :n04:
و این بود داستان ما :n28:
فک کنم الان بابت این قطع شدن باید نزدیک 470 مگ دانلود کنی :n02:نقل قول:
منم همین بلاها سرم اومده2 بار 70 مگ رو دانلود کردم تا حالا الان بار سومش دانلود شده (بار سوم شد 110 مگ) و ممکنه موقع شروع پارت بعدی همون ارور قبلی رو بده
در این صورت می بندمش تا بعد
اووووووووههه بعد تقریبا 9 ساعت واسه ما اپدیت شد :n02: پدرم درومد، همش سرعت دانلود 6kb ,11kb,20kb بود :n04: تازه واسه من step2 خیلی بیشتر بود 380 مگ بود :n04: ولی خوش بختانه ارور و ازین حرفا خبری نبود
247 مگ مونده سرعت دانلود 10 کیلوبایت!:n03: این آپدیتای لول ما رو پیر کرد.:n28:
آره داش میثم دهنم سرویس شد ی بارم خطا داد الانم کامل شده و اینکه اگه نمیتونی دان کنی بیا از خودم بگیر :n12:نقل قول:
بله ، بالاخره آپدیت ما هم تموم شد. :n19::n20::n10:
فقط نکته قابل تامل اینجا بود که وقتی ساعت از 8 صبح رسید به 8 و 1 ثانیه ، سرعت به طرز ناباورانه ای از 60 کیلو بایت به 250 کیلو بایت (بلکه هم بیشتر در مواردی) رسید(!) اونم با نت 128 که از شاتل دارم! :n13:
یعنی این دانلود رایگانشون صاف تو پانکراسم! :n08:
اینرنت من که کلا دیروز هنگ کرد سرعتش پایین بود , من رفتم از گیم نتمون آپدیت lol روگرفتم
سلام !
ببخشید اینجا پست می دم ! (In Advance :دی)
اومدم مشهد ... کسی گیم نت می شناسه که توش لول بازی کنن ؟
پ . خ بدین گیر ندن :دی !
(thanks In Advance :دی)
-------------
به یاد پست اول ! :
نقل قول:
حجم بازی هم حدود 1 گیگ هست و گرافیک قابل قبولی هم داره
دوستان حرفه ای یکی راهنمایی کنه من اومدم آپدیت کنم زد 80Mb دانلود که تموم شد یهو ارور داد میزنه UPDATE FAILED چیکا کنم؟
دوستان گل یکی راهنمایی کنه تنها سرگرمی من همین بازیه که اینجوری شد یهو
یا الله یا الله خانم ها چادر سرشون کنن بعد 2 ماه اومدم تو سایت. 6 سالم برم بعد بیام بازم season 4 شروع نشده :n08:
من نمیتونم پیام خضوضی بدم این اولین پستمه ولی مشهدم اینم شمارم 09154177307نقل قول:
خواستی زنگ بزن اس نده که گوشیم صفه نداره :D
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای من هم خطا داد 2 بار هم خطا داد
در حال آپدیت بالای صفحه سمت راست ی چرخ دنده هست یا همون تنظیمات
توش ی گذینه داره که میشه تیک زد اگه تیک نداره تیکش رو بزن و اگه داره هم که برعکس
امیدوارم مشکلت حل بشه
اگه سر انتهای step 1 این پیغامو میده برو تو rads پوشه ی downloads و solutions رو پاک کن یا اگه اطمینان نداری cut اش کن بگذار یه جای دیگه احتمال زیاد درست شه.بعد دوباره بازی رو اجرا کن تا پچ کنه.نقل قول:
-----------------------------------------
کاشکی یکی که مشکل حجمی نداره و اینترنت توپی داره این vo-bank رو یه جا upload کنه دیگه هی مجبور نشیم چهل بار بگیریمش هر بار که اینترنت قطع میشه.دوباره من تو این فایل گیر کردم باید برم از یکی بگیرم.
ویرایش : به لطف خدا گرفتمش:n02:
این آپدیت ها شده دردسر واسه ما :41::41::41:
فعلا که بار 3ومه داره از اول میره واسه دانلود
نمیشه یه جایی درست کرد که بچه ها بزارن این فایل دانلود رو؟؟
بشتابید بشتابید :n02: account خود را verification کنید و ip boost بگیرید :n02:
من که انجام دادم .
رنک ها ریست شد :n19:
دستت درد نکنه ، دلم تنگ شده بود واسه لول !نقل قول:
-----
با کلی گشتن رسیدن اونجا دو دست رنک بازی کردم رنک ها رو بستن ! :n10:
من هم دست از پا دراز تر برگشتم خونه :n08:
خواهش میکنم بابانقل قول:
رنک ها چی شد؟؟؟ ترنسفر چی فری شد؟؟؟
منم کردم شما یه فرند نداری به نام nolike2 که من باشم؟:n02:نقل قول:
برای بار سومه که رو فایل vo اینترنتم ریست میشه کانکشکنش و دانلود قطع میشه!
همزمان خاک بر سر ریوت و کورانی :n02:
NO OCE NO SK :n15:
نشستم یه سری چیزی خوندم و فهمیدم که به ایرانی ها Free Transfer نمی دن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EU West Countries
Players playing from the countries below on EU Nordic/East will receive a free transfer to EU West.EU Nordic/East Countries
Players playing from the countries below on EU West will receive a free transfer to EU Nordic/East.Andorra
Austria
Belgium
France
Germany
Ireland
Italy
Liechtenstein
Luxembourg
Malta
Monaco
Netherlands
Portugal
San Marino
Spain
Switzerland
United KingdomAlbania
Bosnia and Herzegovina
Bulgaria
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
Greece
Hungary
Iceland
Latvia
Lithuania
Macedonia, Republic of
Moldova, Republic of
Montenegro
Norway
Poland
Romania
Serbia
Slovakia
Slovenia
Sweden
اصلا تو لیست هم نیستیم ...
من پس از مطالعه ی دقیق این لیست شوکه شدم :n04:و بالاخره فهمیدم که ایران تو اروپا نیست خیلی عجیبه.:n04:باورم نمیشد که نمیشه فری جابجا شد تو این سرور ها .صد در صد مشکل از ریوتهنقل قول:
------------------------------------------------
ملت چمپ جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمشVelkoz اینم ابیلیتی هاشه :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هنوز معلوم نیست بیاد یا نیاد
اگر فایل Voabank رو ااینترنت دانلود کنیم امکانش هست اون ور در بازی کپی کنیم و نیازی به آپدیت توسط خود بازی نباشه؟
ظاهرا امکانش هستنقل قول:
اما فایل مربوط به پج جدید وجود نداره
سلام
یه تیکت ساپورت واسه رویت نوشتم تقریبا 10 خط درباره transfer .
جواب داده شد خبرتون می کنم ...
دوست عزیز اونا آپشن رو برای تعدادی از کشورهای اروپا فراهم کردندنقل قول:
یعنی صرفا تعدادی محدودی کشو ر
اینطوری باشه کلا باید ترانسفر رو آزاد می کردن و دیگه همه لهستانی ها رسما میرفتن west رو هم نابود می کردن:n02:
من منتظر رویت می مونم که جواب بده چون فقط اونطوری معلوم می شه که دقیقا جریان چیه...نقل قول:
----
شما اگه درست خونده باشی واسه اینه که اکثر بازیکن های یک کشور در یک سرور باشن و توی اون سرور راحت تر باشن.
همین طور می خوان سرور EuW رو خلوت کنن که مشکلاتش حل بشه.
پست اضافی ...
Sorry !
خوبه خودتم می دونی که علت کارشون چیهنقل قول:
خوب این وسط نقش ایران چیه ؟
ایران یه مهره سوخته است :دینقل قول:
آخه من از کجا بدونم !
وا میستم ببینم چی می گن!
به 1 عدد duo جهت انجام 10 عدد provisional ترجیحا silver 3 یا silver 3 به بالا نیازمندیم :n02:
--------
بله بله درسته دوسته عزیز :n02:نقل قول:
زحمت نکشین! داداشم ایمیل فرستاده به ریوت اونا هم گفتن ایران نمیتونه فری ترنسفر کنه!:n03: گفتن جزو Eligible Countries نیستین!
خب به سلامتی همینجا پرونده فری ترنسفرو اینکه است بریم یا وستو ... رو مختومه اعلام میکنم.:n02:
----------------------------------------------------------------
در ضمن در مورد این فایل Voabank و اینکه جدا دانلودش کنین و بعد کپی پیست کنین کاملا اشتباهه و جواب نمیده
این یه فایل فشردست و توسط خود پتچر بازی unpatchمیشه.من سر پتچ های قبلی این راهو رفتم و به -- خوردن افتادم.:n02:
ولی فایلهای دیگه رو میشه مثل login یا LoginScreenIntro یا... که محل مشخصی تو پوشه بازی دارن.
من فکر میکردم خارجی باشین آخه خارجی هم چت میکردیمنقل قول:
البته من سیلور پنجم اما dou میشم میتونیم چند بازی بازی کنیم اگه خوب بودم همیشه با هم بریم
بابا من ایراد نداره اسپم بدم تا پ خ باز بشه اصابم خیلی خورده دوستمون ویچر 66۱0 اومده مشهد راهنماییمیخواد اما من نمیتونم راه نمایی کنم
آقایون من به فکر راه انداختن یک فروم تخصصی برای لول باز های ایرانی ام اما متاسفانه نه یاد دارم نه پول:n02:
واسه همین دنبال یک پارتنر میگردم تا با هم راش بندازیم اگه هست پ خ بده
منم موافقم چون خودمم تو این فکر بودمنقل قول:
تخصص در انجمن های مختلف . طراحی و ویرایش سایت ، انجمن ، گرافیک و ... .
ی دستی هم تو کار سرور اینجور چیزها دارم
از نظر هزینه هم مشکلی نیست
دامین های مورد نظرتون رو پ.خ کنید بررسی و ثبت میکنم
به هم راه ی سرور
فقط باید یکم صبر کنید بعد 8/11/92 که امتحانام تموم بشه :n26: :n12: