1 تا 7 :n02:نقل قول:
Printable View
1 تا 7 :n02:نقل قول:
دوستان کسی اینجا هایوب یا آسیاتک داره ؟
اوضاع سرعت و قطعی چطوره ؟ پینگ چطور ؟
پارس آفلاین یه موردی داره که بعضی وقت ها روی یه رنج خوب میوفته و پینگ زیر 200 میاد آیا هایوب همچین چیزی داره ؟
یه آماری بدین میخوام از این پارس آفلاین ه دزد تخلیه کنم
کدوم مرکزی ؟نقل قول:
من هایوب داشتم تقریبا دو ماه پیش : برای دانلود با فشفشه خوب بود ولی پینگ جالبی نداشت تک کانکشنش با داخلی 700 بود با خارجی 150
آسیاتکم میگن پینگش خیلی بده ولی تگه میخوای بگیری به نظرم هایوب بگیر اگه پینگ بد بود سرویسه کاهشه پینگ جدا بخر چون میتونی در طول روز با فشفشه ها ارزان تر دانلود کنی
ممنون . مرکز آزادی هستم . آسیاتک راست میگن اگه شبانه زیاد دانلود کنی محدود میکنن ؟نقل قول:
من تا حالا آسیاتک نداشتم ولی پسر خالم داره میگه خوبه و تا حالا هیچوقت براش محدودیت پیش نیومده ولی سرعت شبانش در سراسر کشور و در مرکز ولیعصر با سرویس 10 مگ 250 تاستنقل قول:
نه والله عزیز ...نقل قول:
چندروز پیش خواستم استاد بازی دربیارم و مودم رو باز کنم, ببینم مشکلی داره یا نه!.
خلاصه با پیچگوشتی و چاقو افتادم به جونش :دئ ... بازش کردم ولی زدم قسمت ورودی پاورش رو ناکار کردم:دئ !!.
هیچی دیگه ... دیروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از سایتشون سفارش دادم .... برسه دستم ببینم این یکی رو چطوری خراب کنم:دئ.
:n02::n02::n02::n02::n02:نقل قول:
تو دو راهی هایوب آسیاتک موندم شاتل به معنای واقعی کلمه آشغال شده
بهنام هایوب چطوره الان؟
خوبه بعضی اوقات هم قطعی داره که میشه گفت تو ایران طبیعیهنقل قول:
اگه سرعت بالا میخواین و مشکل نویز خطو ... ندارین حسابگر به نظرم گزینه بدی نیس :n01:
کسی میدونه ساعت رایگان روزهای جمعه حسابگر چندتاچنده؟ اینم عوض کردن؟
وضعیت حسابگر چطوره؟نقل قول:
شبا سرعت خیلی پایین میاد؟
خط شما رو چند بسته شده ؟
دیگه شبا بی معنیهنقل قول:
ساعات رایگان برای سرویس های یک ماهه شده 3 تا 6
من مشکل نویز دارم روی 3 مگ هستش
دیگه شبا بی معنیهنقل قول:
ساعات رایگان برای سرویس های یک ماهه شده 3 تا 6
من مشکل نویز دارم روی 3 مگ هستش
توی اون ساعتا سرعت کامله ؟نقل قول:
سلام دوستان.
دیروز مودم جدید به دستم رسید و بازهم همون مشکلات پابرجا بود!...
امروز صبح رفتم دفتر حسابگر, مودم رو هم بردم و بهشون توضیح دادم که مشکلم چیه (مِحسِن بهم گفت با مَنیعی حرف بزن ,ولی وقتی که من رفتم توی جلسه بود!:دئ)...
خلاصه فرستادنم به اتاق پشت و طرف بهم گفت مودم رو بد تنظیم کردی و مشکلاتت برای همینه ...
خودش دوباره واسم کانفیگ کرد (پولم ازم نگرفت:دی) و جلو چشمم یدونه فایل رو بدون مشکل دانلود کرد وقطع نشد!(البته فکر کنم مرکز خودشون هم امام باشه, چون با خط خودم وصل شد:دئ!).
هیچی دیگه ... اومدم خونه و منم تست کردم و مشکل نویز و دانلود و PPPoE و وصل نشدن با ADSL2+ و... همه حل شد! ...
البته ناگفته نمونه خط رو الان روی 4مگ بسته:دئ!.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوستان از کجا بدونم خط تا چند مگ ساپورت میکنه! (مثل اینکه توی مودم جدیده این قسمت رو نداره!).
اصلا به نظرتون اگه بگم خط رو روی مقدار بیشتری ببندند, بازم مشکلات قبلی بوجود میاد یا خیر؟؟!.
.
.
.
مـوفق باشــید.
با این رقمها تا 8 مگ هم احتمالا می تونی داشته باشینقل قول:
امتحان کن
بگو برات ببندن ببین چه میشه
نهایتش اینه دوباره کم می کنند
نگفت کجاش رو بد تنظیم کردی؟
خودت نفهمیدی منظورش کجا بوده ؟
میترسم بازم خراب شه, دیگه درست نشه محسن :n02:...نقل قول:
والله بهم نگفت چی به چیه:دئ ... فقط گفت بد تنظیم شده!!... منم زیاد حواسم بهش نبود! داشتم درو دیوارو نیگا میکردم:n02:!.
من که یک هفته پیش حسابگر گرفتم بعد 5 روز خودشون تخلیه کردن خود درگیری دارن بوخودا:n24:
کدوم مرکزی؟نقل قول:
وضعیت شبانه چطور بود؟
محسن و سجاد تصمیم گرفتن جواب ما رو ندن :n30:
مرکز آزادی شبانه فقط یه شب امتحان کردم سرعت بین 90تا 100 کیلو بایت بودنقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره شرکتی که نامحدود بده؟ من از بس کنترل کردم شارژمو دارم دیوانه میشم . مرکز امام مخابراتم یکماهه :n34:
بسیار عالینقل قول:
خدا رو شکر پورت نداشتن و گرنه به بد بلایی دچار میشدم
فک کنم برگردم همون های وبه مسخره [emoji107] که چن ماه پیش تخلیه کردم
عزیز دلم چرا جوابت رو نمیدیم :happy:؟! همینطور که من قبلا گفته بودم ,سرویسم مشکل داشت و نمیشد شبانه رو تست کنم!.نقل قول:
ولی زیاد عجله نکن, امشب تست میکنم و خبرش رو بهت میدم ...
راستی شما هم مرکز امام هستی؟؟!.
نامحدود واقعی = خیال باطل:n02: ...نقل قول:
فعلا نامحدود وجود خارجی نداره عزیزم...
البته اگه اشتباه نکنم عمو بهنام یدونه سرویس دهنده پیدا کرده بود که نامحدود میداد, حالا خودش بیاد ببینیم چی میگه :n02:!!.
lمنکه گفتم که شبانه عملا دیگه بی فایدس با این وضعیت تغییر ساعتتو ساعت اول 50 میکشید برا من ولی کم کم یکم بهتر میشدنقل قول:
سلام..من دیشب سرویس طلایی 128 سه ماهه 10 گیگ حسابگر رو خریدمولی فعلا سرویس مخابرات رو جمع آ وری نکردمخواسم بدونم سرعت دانلودش چقدره؟من الان با سرویس 2مگ مخابرات سرعت دانلوم 30 kb/s هستشخیلی رو اعصابه
ایول عجب خطی نویز خط که عالیه یه اسفندی بدود:n10:نقل قول:
شرکت فن آوا قبلا نامحدود میداد(فکر کنم الانم داره) اما از اونجایی که شهر ما هیچ چیزش مثل بقیه جاها نیست نمایندگیش که یک خانه بیشتر نیست نامحدود ندارهنقل قول:
پس به فکر نامحدود نباشید که هیچ شرکتی نداره و همه سرویسا محدودن اون شرکتهاییم که نامحدود میدن با هزار و یک قانون مسخرست :n01:
روی 4 مگ ببندن 240 کیلوبایت میکشهنقل قول:
سلام..من دیشب سرویس طلایی 128 سه ماهه 10 گیگ حسابگر رو خریدمولی فعلا سرویس مخابرات رو جمع آ وری نکردمخواسم بدونم سرعت دانلودش چقدره؟من الان با سرویس 2مگ مخابرات سرعت دانلوم 30 kb/s هستشخیلی رو اعصابه
من چون خطم مشکل نویز داره رو 3 مگ بستن که نزدیک 200 میکشه
دوستان دیشب سرعت دانلود شبانه حسابگر رو تست کردم!...
یه چیزی درحد افتضاح هست :n02: , اولش که سرعت برای من روی 30/40 بود(سرور داخلی/4 کانکشن)!... بعداز 1 ساعت کم کم زیاد شد و حداکثر به 130 رسید!!!.
یعنی سرعت اسمی سرویس (1مگ)!.
اینم تصویری از مقدار دانلود از 3:07 دقیقه تا 5:55 صبح (فقط 650 مگ دانلود شده:دئ).
خدایی خودم انتظار داشتم حداقل 250 کیلوبایت رو دیگه راحت بکشه !!... ولی چه کنیم دیگه:n02:...
.
.
.
مـوفق باشــید.
از کرانی بعید نبود:n02:نقل قول:
فقط سرعت تو روز رو زیاد کرده که حجم زود تموم شه و حجم بخرید:n31:
منو بگو میخواستم بعد از این همه سال برگردم حسابگر !!!نقل قول:
چند وقته مخابرات واسه من سایت های سرور ایران رو تایم اوت میزنه باید مودم رو ریسیت فاکتوری کنم که شاید درست بشه بعضی وقتام درست نمیشه مشکل چی میتونه باشه اینم وضعیت خط:
:n04:
فک کنم از مخابراته باید مودمو خاموش روشن کنی که ای پیت عوض شهنقل قول:
سرعت دانلودت چنده؟ آخه پورتتو رو 8 بستن!
260 تا 320 منغییره روز و شب.نقل قول:
دوستان از اینکه بدون کفش(همون کوش خودمون!:n02:) میپرم وسط عذر میخوام . من زیاد از نویز و این چیزا سر در نمیارم ولی این صفحه status مودمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر 512 مخابرات دارم که سرعتش بد نیست موقع دانلود حداقل 45 و حداکثر 75 کیلوبایت/ثانیه سرعتمه. حالا با این وضعیت میخوام ببینم تا چند مگ خطم میتونه بکشه اینم بگم که دو کوچه بیشتر با مرکز بعثت فاصله ندارم.
ممنون از دوستان:n16:
12 مگ شایدم بیشترنقل قول:
نمیدونم چرا وقتی سرویس 2 یا 1 مگ دارم،بدون هیچ گونه دانلود حجمم زود تموم میشه،ولی وقتی 128 میگیرم با دانلود(:n02::n04: با سرعت 8 کیلوبایت)به زور ازش کم میشه!منظورم اینترنت مخابراته.
به تاریخ انقضاتون اضافه نشده مخابراتی ها/؟
سلام دوستان الان میخوام پاس آنلاینمو جمع کنم چه شرکتیو پیشنهاد میکنید؟ (مرکز بعثت)