نقل قول:
نه ممنون بلدم کار کنم باهاش اما میخواستم همین رو بدونم که کم میکنه یا نه چون دیشب نیم ساعت اضافه کار کرد و کم نکرد.حالا میمونم ببینم امشب کم میکنه اونو یا نه/نه هر حال ممنون از شما که جواب دادید
Printable View
نقل قول:
نه ممنون بلدم کار کنم باهاش اما میخواستم همین رو بدونم که کم میکنه یا نه چون دیشب نیم ساعت اضافه کار کرد و کم نکرد.حالا میمونم ببینم امشب کم میکنه اونو یا نه/نه هر حال ممنون از شما که جواب دادید
واقعا ایرانیه:18:نقل قول:
سرعت ما هم روز به روز بدتر میشه ساعات ترفند هم در عین ناباوری زیر 15 کیلوبایت بود فقط 10دقیق به 7 رو 40 میرفت قبلا که 230 میرفت دارن کاری میکنند که قدر سرعت قبلی رو بدونیم:31:
همون زیر عکس زده لندن
---
I am here:Sent from my iPhone using Tapatalkکد:http://maps.google.com/maps?ll=35.030518,50.337478
وایرلسه اما هزینش خیلی بالاستنقل قول:
قیمت آنتن 100 الی 300 هزارتومن بسته به منطقه شما+هزینه نصب40000 تومن+هزینه کابلکشی و ارتباط داخلی جداگانه حساب میشه...آخه ببینید صرف میکنه؟؟؟کد:www.i-net.ir
نقل قول:
درسته جدیدا ساعت های ترفند هم دیگه سرعت مثل سابق نیست و خیلی کم شده
قبلا من بین 6 تا 7 سرعتم 194 ثابت بود ولی الان شده 40
نقل قول:
به نسبت بقیه نرم افزار ها بهتر هست ولی ممکنه 100 مگ اختلاف داشته باشه. فقط توی تنظیماتش باید تیک "نادیده گرفتن ترافیک داخلی شبکه" رو بزنید که ترافیک رد و بدل شده بین مودم و سیستم (Lan) حساب نشه.
وقتي جار ميزنيد و توي پست اول ميذاريد ، همينه ديگه.نقل قول:
انتظار ديگه اي داشتيد ؟!! :5:
نقل قول:
دقیقا منم به همین داشتم فکر میکردم هرچند پست اول برای راهنمایی دوستان ارائه شد + اینکه در کل تاپیک و صفحات اون این مسائل سوال پرسیده شده و کاربران هم جواب گرفتند که ساعات ترفند چیه و روش استفاده به چه صورته
البته باید چند روزی صبر کرد چون ممکنه موقتی باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم از شاهکار پارس آنلاین: ترافیک مصرف شده و باقی مانده جاشون عوض شده.
2 روزه زنگ میزنم میگن تیک زدیم درست میشه ولی هنوز درست نکردن.
نمی دونم شما مشکلتون چیه و چرا انقدر مشکل دارین. ولی واسه من فقط 3 4 روز افت سرعت داشت و الان درست شده. سرعت دانلودم 230 هست. :21::27:
دوستان الان چند دقیقه ای هست قطع شده . نمیدونم چی کار می کنند . اه .
ماله منم 2 بار قطع شد الان وصل شد ؟ چی شد پارس ترکید ؟:31:
بابا از دیروز تا حالا که هی dc میشه و سرعت از 20 kb بالاتر نمیره...:2:
حتی 6 یا 7 یا 8 یا 9 صبح هم سرعت از 20 kb دیگه بالاتر نمیره...:2:
من که اگه بخوام دوباره adsl بگیرم باید 2 ماه صبر کنم ولی حاضرم با این اینترنت آشغالی که پارس آفلاین میده بازم صبر میکنم و عوضش میکنم...:13:
دزدی که نباید حتما از دیوار مردم بالا بری که... گور بابا اول تا آخرشون...
ممکنه مشکل از مرکز مخابراتتون باشه. چون اگر بخواد مشکل داشته باشه باید واسه منم مشکل داشته باشه. پست صفحه قبل منو ببین:نقل قول:
شما کدوم شهری؟! کدوم مرکز؟!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6393742&postcount=10170
در مورد این آی پی کسی نظری داره 91.99و91.98 شده این؟؟؟
نه عزیز 4-3 ماه هستش که هر روز داره بدتر میشه و همیشه هم یه سری چیزهای تکراری میگن که دیروز دیگه قاط زدم و از خجالتشون در اومدم... با اینکه الان احساس شرمندگی میکنم ولی این بخاطر اینه که به یه بدبختی فحش دادم که کاره ای نیست...:41:نقل قول:
امروز صبح من قطعی نداشتم اما تو بعضی ساعات سرعت خیلی کند بود پیج هم به زور باز میکرد
دوست عزیز بعضی مواقع سرعت خوب میشه شما هم الان رو دور خوبشی بزار روز بدش بیاد بهش فحش خوار مادر میدینقل قول:
من دو ماه پیش سرعتم 240 بود اما الان 30 تا 50
اینترنت 1مگ سرعت دانلود 30:16:
این هفته شارژم تموم بشه 512 میگیرم چون سرعت شبانشون هیچ فرقی نداره دوستم تو اپارتمان جفتیمون سرعتش همینه پشتیبانی هم که همینو میگه فقط پول اضافی ریختم تو حلقومش
شاید کسی گزارش میده ! شده جریان همون عوض کردن یوزرها که از کار انداختنش.نقل قول:
شما کدوم شهر هستید ؟ احتمال داره Ip هاشون نسبت به مشتری ها کم شده Ip های جدید تعریف کردند.نقل قول:
مال من از دیشب سرعتش بهتر شده رسیده به 100 البته این متغییره تا 200 هم رسیده!!!:20:
البته مطمئنا موقتیه!!!:27:
کلا مثل اینکه همه شرکتا دیشب یه کارایی کردن مثل شاتل که دوستان گفتن دیشب سرعت هارو افزایش داده فکر میکنم بخاطره این قانون جدیده باشه دارن باج میدن
نت من بعد از 2 روز قطعی دیگه امروز وصل شد !!!
البته باز معلوم نیست برای چند ساعت وصل شده یا چند دقیقه ! :|
حرص ادم رو در میارن با این کاراشون...
الان دقیقا یک هفته هست ک اوضاع من همینطوره...
حیف اون پول که به پارس دادم.... :|
من سرعتم داغون بود امروز داغون تر شده اما قطعی ندارم
پشتیبانی میگه مودمت خرابه -راست میگه ؟من هی باید vpi vci رو عوض کنم اگه عوض کنم قطعی ندارم
در یک اقدام انتخاری پارس آنلاین پورت 80 رو روی تمامی سرویسهایش بست .
از سایت زیر می تونید چک کنید
کد:http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
در مورد پورت 80 یه توضیح میدی !؟نقل قول:
هزینه ای نداره ولی بعد از اینکه دوباره تمدید میکنید جریمه میشین ( من واسه دفعه اول که خواستم تمدید کنم از تمدید موقت استفاده کردم کل حجم دانلودشم تو سه روز تموم شد بعد که تمدید کردم فکر کنم یک گیگ از حجمم رو کم کردش نامرد :46:)کد:انوقت استفاده از این تمدید موقت هزینه بره ؟ هزینش چقدره ؟ میشه توضیح بدین ؟!
اگر هم قصد تمدید دوباره رو ندارین بگیرین حالشو ببرین.
منم یه چی بگم بد نیست:
نزدیک یک ساله که دارم از پارس استفاده میکنم و هر بارم یک سرویسو گرفتم 128 تا 512 و به نظرم الان 256 خوبه با اینکه سرعت دانلودش فعلا پایینه . ( ماه رمضان ) . اکثرا شبا بیدارن و دارن دانلود میکنن که فاتحه سرعتو خونده دیشب سرعتم 7 رسید :41:
دیروز با شاتل 1 گیگ شرکت کار میکردیم اونم کند بود حتی کندتر از 256 خونه؟؟؟!!!!
به نظرم هیچ فرقی نمیکنه که شاتل بگیری یا پارس یا صبا من همشونو امتحان کردم همه گی یه مدت خوبن یه مدت بدن و یه مدتم آشغال میشن
و آخر اینکه با پارس نسبت به بقیه راحت تر بودم.
منم نمیدونم چیه ؟ خوبه بده جالبه چیه؟کد:در یک اقدام انتخاری پارس آنلاین پورت 80 رو روی تمامی سرویسهایش بست .
تو سایتش از 10 تا 100 رو زدم گفت همگی بسته ان؟؟؟!!!
لطفا یک توضیحی بدین ممنون
نقل قول:نقل قول:
پورت 80 یکی از مهمترین پورتهاست. دنیای وب (صفحات اینترنتی) بر اساس همین پورت کار میکنه. توضیح اینکه وقتی به یه سایت وصل میشیم و صفحه وب را درخواست میکنیم، در واقع مرورگر اینترنتی به پورت 80 اون کامپیوتر وصل میشه و اطلاعات رو میگیره (البته بعد از گرفتن اطلاعات اون رو تفسیر میکنه و به صورت یه صفحه نشون میده - دقت کنید که اطلاعات در واقع به صورت یک سری تگ HTML است )
و آنگاه حق جله و علا گوگل خان را برای جستجو آفرید باشد که رستگار شوید.کد:http://kharazmi.org/read/karbord_porthay_shabakheh
نقل قول:
از منم بعضی موقع ها میزنه 91.98 !!!
خوب این چه فایده ای براشون داره؟نقل قول:
من چند روزه دیگه با چیز پی ان نمیتونم کانکت شم. فکر میکنم مربوط به همین پورت 80 باشه.............:21:نقل قول:
ولی من راحت کانکت میشم!!فک نکنم بسته باشن!نقل قول:
دوستان هم محلی سرعت شما هم افت کرده...؟؟؟
الان سرعت دانلودم از رپیدباز شده 20 :19:
فک کنم امشب باید بیخیال دانلود بشم:13:
==================================
راستی یه سری به امضای من بزنین و نظر بدین شاید فرجی شد و محدودیت حجمی رو برداشتن.
نقل قول:
بابا این رپیدباز کلا تعطیله صبحها خوب کار می کنه از ساعت 10 شب به بعد سروراش می خوابه!!!:41:
آقا من دور روزه هی استاتوس مودم قطع میشه اعصابمو خورد کرده :19:
ارتباطی با این نداره. ولی اگر بخواید یک web server (سایت شخصی ) با سرویس Adsl خودتون روی سیستم خودتون راه اندازی کنید نمیشه دیگه/.نقل قول:
ارتباطی با V P N نداره
در حقیقت پورت 80 ورودی به سیستم شما رو بستند چون اگر 80 خروجی رو می بستند نمی تونستید هیچ سایتی رو باز کنید.
دقیقا میخواستم همین رو بگم دیگه شما نمیتونستید هیچ فایلی دان کنید یا صفحه ای باز کنید
وی پی n رنج پورتش قابل تنظیمه ولی معمولا1645 یا 1812 میباشد
شب خوش
دقیقا و تحقیقا سلام برادرنقل قول:
روز خوش:31:
سلام
من تازه 256 پارسو گرفتم. هنوز وصل نشده. يه سوال :
مي خوام يه مودم ساده بگيرم. حتما بايد از اين مودم هايي كه تو سايتشون زده استفاده كرد ؟؟
من زنگ زدم گفتن D-Link و tplink ساپورت نميشه. درسته ؟
لطفا راهنمايي كنيد. چي بگيرم ؟