دوستانی که با حجم مشکل دارن نامحدود دارن؟؟ یا محدود؟؟
این طور که من فهمیدم باید نامحدود باشه درسته؟؟
Printable View
دوستانی که با حجم مشکل دارن نامحدود دارن؟؟ یا محدود؟؟
این طور که من فهمیدم باید نامحدود باشه درسته؟؟
نامحدود و دائمي دارم ولي مشكلي با حجم نداشتم . فكر ميكنم براي اعتباريها باشه !!نقل قول:
چرا دائمی گرفتید شما؟ چه برتری ای داره نسبت به اعتباری؟ نرخش فرق میکنه آیا؟
والا تا الان این کسایی که اعلام مشکل کردن اعتباری بودن و اکثرا نامحدود اما یک مورد هم محدود داشتیم.نقل قول:
والبته نامحدود بدون مشکل هم داشتیم که دائمی بودن.
یک احتمال وجود داره که با مصرف درصد خاصی از ظرفیتتون، حجم مصرفی ضرب بشه. (پلکانی)
لطفا حتما چک کنید و اگه مشکل بود، حتما اعلام کنید و به 707 هم بگین.:n16:
و لطفا اگه هرکاربر وایمکس دیگه ای که میشناسین بهش اطلاع بدین:n01::n16:
مرسی
سلام
دوستان میخواستم سرویس وایمکس ایرانسل تهیه کنم برای اتصال اینترنت به گوشی همراه از طریق Wifi
اولا میخواستم ببینم که کدوم مودم ایرانسل را توصیه میکنید که تهیه کنم؟؟ میخوام هم بتونم باهاش به اینترنت از طریق کامپیوتر وصل بشم و هم از طریق Wifi گوشی
دوم اینکه آیا قطعی داره؟ ثباتش چه طوری هست؟
ساعت رایگان دانلود داره؟
سرعت دانلود سرویس 128 چند هست در ساعات روز و رایگان شب؟
و اینکه بین مبین نت و ایرانسل، کدوم رو توصیه میکنید؟؟
ممنون
شما یه مودم wi fi میتونی بخری که یدونه پورت لن داره و هم وایرلسنقل قول:
من یه ماهه گرفتم 2 3 روز اول مشکل داشت ولی الان خوب شده
ساعت 1 تا 7 صبح هم رایگان داره
128 هم 16 کیلو بایت سرعته دریافتشه ولی خوب ممکنه 1 تا 2 کیلو بایت نوسان داشته باشه
ایرانسل از نظر قیمت مناسب تره
فرقی نمیکنه فقط هزینه رو یکجا پرداخت میکنی مثلا 2 ماهه یا 3 ماهه یا...نقل قول:
مثل اینکه دیشب ساعت رایگان، ترافیک مصرفی را حساب کرده. کسی چنین مشکلی نداشته؟
نقل قول:
بله دیشب مودم خواهرم و مودم دوستم کم کردن دقیقا همون مقدار دیشب کم شده و دیشب رایگان نبوده
دوستان حسابتون رو چک کنید دیشب هرچی دانلود کردین کم شده!!!؟
من دیشب دانلود نذاشته بودم که بتونم چک کنم ببینم ترافیک رایگان بوده یا نه...
ولی ترافیک مصرفی تمام ماه های قبلم تو Ecare دو برابر نشون داده شده...
ترافیک آبان ماهم رو زده: 70 گیگابایت!!! :n04:
یعنی به فرض محال هم اگه هر شب دانلود گذاشته باشم و شبی هم یک گیگ دانلود کرده باشم، 40 گیگش رو طی روز استفاده کردم...
یعنی یه چیزی حدود 300 هزار تومن باید پرداختی ماه آبانم باشه... :n08::n28:
حساب من: محدود - اعتباری
قبلنا ایرانسل این جوری نبود ها... تازگی این جوری شده... :n13:
ممنون از پاسخت دوست عزیزنقل قول:
الان تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خود ایرانسل چند تا مودم رو برای فروش گذاشته. شما کدوم رو توصیه میکنید؟ اصلا توصیه میکنید از خود ایرانسل بگیرم یا برم مدل دیگه ای تهیه کنم؟
مودم اول (مودم همراه ایرانسل) که حدود 270 تومن قیمتش هست، اون شرایطی که گفتید رو داره؟ (پورت لن و وایرلس)
---------------
و اینکه سرویس اعتباری و دائمی چه فرقی با هم داره؟
فکر کنم از لحاظ پرداخت هزینه به شرکت های ADSL که اول هر دوره، هزینه رو پرداخت میکنی، سرویس اعتباری مثل اون باشه؟ درسته؟
ممنون
سلام خواهش میکنم که حتما این موضوع رو جدی پیگیری کنید و به 707 هم بگید و کوتاه نیاین. این مشکل واسه خیلی از یوزرها به وجود اومده و ایرانسل هم نمیدونم چرا سعی داره که به زور بگه مشکلی نیست:n15:نقل قول:
لطفا حتما پیگیری کنید و نتیجه اش رو اینجا بگید.:n16:
این تاپیک هم هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان با اپراتور صحبت کردم ولی نتیجه خاصی نداشت.نقل قول:
حتی شماره وایمکس رو هم نپرسید. گفت کاری از دست ما بر نمیاد و فقط صدای شما ضبط می شه تا مسئولین گوش بدن!! یعنی منظورش این بود که چه جوری باید ثابت کنیم که شما چه قدر مصرف کردین!
البته برای هنوز اخطاری ثبت نشده ولی تقریبا مطمئن هستم که حداقل 50 درصد بیشتر از مصرف واقعی ثبت شده. سرویس هم محدود حجمی بوده .
خیلی ممنون از اینکه تماس گرفتین و اینکه اینجا هم نتیجه رو گفتین:n16:نقل قول:
همین که دارن میگن همچین مشکلی پیش اومده و صدا باید به گوش کسی برسه باز از اینکه به کل رد کنن قضیه یکمی بهتر هست ولی باید ادامه داد و همینطور به هرکسی که میشناسیم خبر داد
اگه فرصتش رو داشتین لطفا 3شنبه هم یکبار دیگه تماس بگیرین و مشکلتون رو مجدد اعلام کنید.
بازم مرسی و اطلاع رسانی یادتون نره
==================
من واسه شماره پیگیری قبلیم زنگ زدم و نتیجه همون بود که مشکلی نیست.
پشتیبانی که بود که خیلی برخورد خوبی داشت. وقتی که دوباره گفتم که حتی از حد ایده عال هم میزانی که برای من زده بیشتر هست ، فکر کنم قبول کرد و گفت من اینا رو توی گزارش میزارم و میفرستم و یک شماره پیگیری جدید داد.
ببینیم چی میشه....
دوستان کسی بهترین DNS برای وایمکس رو داره؟
اگه دارید ممنون میشم بدید به من
سلام
آقا من همینطوری داشتم میزان مصرف رو چک میکردم دیدم مصرف شبانه رو رایگان حساب نکرده و از حسابم کم کرده.
زنگ زدن شماره پیگیری دادن و این حرفا.
ولی خیلی مسخره اس کلا.
مرسی از اینکه چک کردید و به 707 هم گفتید و اینجا هم اعلام کردین:n16:جوابی رو هم که بعدا بهتون میدن در صورت امکان همینجا بگین.نقل قول:
اگه امکانش هست در صورتی که کسی رو میشناسید که وایمکس داره و اینجا رو نمیبینه حتما بهش خبر بدین.
مرسی
من هم بابت کم کردن ترافیک تو ساعت رایگان زنگ زدم، قرار شد بررسی کنن به میزانی که کسر شده به موجودی حساب اضافه کنن.
مرسی:n16:نقل قول:
لطفا وقتی که معلوم شد، نتیجه کار رو هم اینجا اعلام کنید.
منم مشکلمو مطرح کردم که چرا اس ام اس بیخود برام فرستادین؟؟؟ بهم گفتن که این پیام برای افرادی که از صبح تا شب دانلود میکنن و باید در مصرف حجمشون رعایت کنن منم بهش گفتم ببخشید سرویس نامحدود گرفتم که بتونم از امکانات دانلود استفاده کنم البته من بیشتر شب تا صبح که رایگانه دانلود میکنم بهم جواب داد فرقی نمیکنه هم سرویس محدود و هم سرویس نامحدود باید در مصرفشون بیشتر رعایت کنن .......... واقعا تعجب میکنم تو چه کشوری داریم زندگی میکنیم که فرق بین محدود و نامحدود مشخص نیست :n08:
لطفا چک کنید که مصرفتون توی دوره های قبل زیاد شده یا نه و اگه زیاد شده حتما حتما دوباره زنگ بزنید و بگید که حجم مصرفی دوره های قبلیتون زیاد شده. وحتما پیگیر باشید که بهتون پاسخ بدن.نقل قول:
ایرانسل معمولا وقتی حتی بیشتر از 70-60 درصد حداکثر مصرف (میزان ایده عال) رو هم مصرف کنید ، کاری نداره.....
لطفا حتما پیگیر باشین
سلام دوستان
تاحالا کسی امتحان کرده اگر وایمکس رو برای مدتی مثلا ۱۰ روز تمدید نکنید چه اتفاقی میفته؟
حساب نامحدود من اول ماه ۵ روز پیش پیش تموم شده اگر تا ۴ ۵ روز دیگه هم تمدیدش نکنم مشکلی پیش نمیاد؟
من یه سرویس وایمکس گرفتم که اسمش 512 نامحدوده ولی سرعتش افتضاحه. البته مودمش، نهایتا سه تا از چراغ هاش روشن میشه. این یعنی اینکه پوشش خوبی تو این منطقه نداره؟ چیکارش میشه کرد؟
اگر ایراد از منطقه شما نباشه (بعضی مناطق سرعت چندان خوب نیست) شاید ایراد از سیگنال ضعیف هستنقل قول:
الان سرعت دانلودتون چند هست؟
مودم رو کجا گذاشتین؟
من همون اوایل داخل اتاق میگذاشتم سرعت کم میشد، چسبوندم به شیشه پنجره ۵ تا چراغ گرفتم سرعت بهتر شد
از 192.168.1.1 ببینید RSSI و CINR چنده
لطفا پاک کنید اشتباهی دوبار ارسال شد
سلام دوستان من تقریبا 20 روز پیش چند تا عکس از صفحه اطلاعات حسابم تو ایرانسل برای دوستام گرفتم که کارکرد دوره های قبل توش بود و امروز که نگاه کردم دیدم اون اعداد دو برابر شده!؟ به نظرتون چی کار کنم؟ الان اونایی که زنگ زدن جواب گرفتن؟ منم زنگ بزنم؟
عکسی که 20 روز پیش گرفتم
عکسی که همین الان گرفتم
حتما به 707 زنگ بزنید و حتما پیگیر باشین و روی مشکل اصرار کنید تا بهتون یک شماره پیگیری بدن.نقل قول:
من موجودی حسابم 0 بوده و پول برای این ماه واریز نکرده بودم در واقع حسابم غیر فعال بوده الان که نگاه کردم دیدم موجودی حسابم شده 30000 تومان .اول فکر کردم کسی اشتباه پول رو به حساب من ریخته ولی الان که چک کردم دیدم هیچ تراکنشی از پرداخت یا شارژ ثبت نشده.کسی میدونه این 30 تومن از کجا اومده ؟
سرعت دانلود نهایتا 30 kb/sمیشه. مودم توی اتاقمه، جاشم عوض میکنم زیاد فرقی نمی کنه چراغاش. مسئله اینه که من تا یک ماه پیش راحت 4 چراغ میگرفتم و کارمو راه مینداخت ولی الان چند وقته خیلی آروم شده.نقل قول:چطوره وضعش؟ من که از این عددا چیزی سر در نمی یارم.
RSSI : -67.30 dBm
CINR : 26.11/18.26 (R3/R1)dB
برا منم 3 تومن شارژ شده الکی می گم خدا بده برکت ما که 100 مگ گرفتیم باش اما واقعا کسی می دونه چرا؟ شاید توبه کرده داره پولایی رو که کلاهبرداری کرده برمیگردونه:n02:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من محدود دارم...
چند باری که دیر تمدید کردم، اتفاق خاصی نیافتاده!
از همون روزی که پول رو واریز کردم، بازه ی یک ماهم شروع شده...
اگه برا تو 3 تومنه برا من سی هزار تومن شارژ شده ولی از من کلاهبرداری نکرده چون از همون اول سرویسم نامحدود بوده و به همون اندازه سرویس پول میرختم به حساب...پس چه دلیلی داره بهم پول برگردونه؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما مشکلی بابت ترافیک ثبت شده واسه دوره های قبلی ندارین که واسه خودش زیاد شده باشه ؟
سلام نه چون 6 ماهه که شارژ و استفاده نکردم...نقل قول:
خوبه دوست عزیز احتمالا منطقه شما مشترک زیاد شده سرعت کم شدهنقل قول:
دوستان هیچ راهی نداره بشه پینگ داخل کم کرد ؟! بابا با سرور داخلم ادم نمیتونه آنلاین بازی کنه :n29: پینگ خارج مهم نیست فقط داخل کم بشه حداقل لگ نشه ! ایرانسل از این سرویس گیم و این چیزا نداره زنگ بزنم فعال کنن ؟!
یه سری به این صفحه بزن:نقل قول:
دوست عزیز ممنون ولی این بازی های آنلاین تحت وبسایت . من منظورم بازی آنلاین مثل کانتر و cod و .. هست . کسی راه حلی نداره ؟!نقل قول:
مگه پینگ شما چنده برای سرور داخلی؟ مثلا از سایت تابناک یک پینگ بگیرید ببینید چندهنقل قول:
خدمت شما :نقل قول: