so what should i do?:n03:
Printable View
so what should i do?:n03:
کیفیت تودوروکی پایونیر عالیه
کیفیت یک شاخص نسبی است.نقل قول:
عزیزان اساتید ما تو صفحه قبل یه سوال پرسیدیم یکی از این اساتید کاردان نیست جوابمون رو بده چقدر این تاپیک فعاله . یه اسپند دود کردن میخواد ....................................:n19:
با سلام
من میخوام آمپلی فایر صوتی تصویری پایونیر مدل vsx-824 رو بگیرم.دوستان لطفا" راهنمایی کنید:
1- منظور از 4K یعنی فیلم 4K رو از روی فلش یا هارد میتونه بخونه؟
2-کیفیت بیس دستگاه برای ساب ووفر چجوریه؟ آیا بیس نرم و دلنشینی داره؟
3-اکولایزر هم داره؟
4-Bass Boster هم داره؟
5-اگر بخوام به جای سیستم 5.1 دو عدد باند استریو استفاده کنم برای موسیقی صدای خوبی دارد؟
6-در کل کیفیت صدای آمپ صوتی تصویری بهتره یا آمپ صوتی؟
7-آیا تو این رنج قیمت آمپ بهتری هست که بخرم
8-yamaha چطوره؟
بر شما درودنقل قول:
کمی بیشتر هزینه کن و 924 رو بگیر. لنگ نمیذارتت ;)
من جات باشم یه آمپ استریوی خوب واسه موسیقی از برند 1-یاماها یا 2- دنون میگیرم.
با سلامنقل قول:
کیفیت و شفافیت صدای آمپ پایونیر vsx 924 نسبت به vsx 824 بهتره؟
آمپ vsx 924 اکولایزر هم داره؟
آمپ vsx924 رو اگر بخوام با دو باند استریو استفاده کنم آیا کیفیت صدای خوبی داره؟
لطفا" اگر امکان دارد زودتر جواب دهید
با تشکر
- - - Updated - - -
با سلامنقل قول:
کیفیت و شفافیت صدای آمپ پایونیر vsx 924 نسبت به vsx 824 بهتره؟
آمپ vsx 924 اکولایزر هم داره؟
آمپ vsx924 رو اگر بخوام با دو باند استریو استفاده کنم آیا کیفیت صدای خوبی داره؟
لطفا" اگر امکان دارد زودتر جواب دهید
با تشکر
من صداشو نشنیدم. تحلیلشو خوندم. یه سر به اینجا بزن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه برا موزیک استریو بخری بهتره. 924 هم خوبه زیاد سخت نگیر بهش. اکولایزر نداره
سلام
بعد مدت ها اطلاعات گرفتن که نهایت هم چیزی دست گیرم نشد جز اینکه برای من که اهل موسیقی هستم باید آمپ استریو بگیرم چیز دیگه ای نفهیدم
حالا میشه اساتید راهنمایی کنن چه آمپ استریو با چه باندی بگیرم
لطفا قیمت ها رو هم بدید
بی نهایت انتخاب برای شما است.نقل قول:
اول مشخص کنید سیستم صوتی با چه حدود قیمت میخوای و بعد بگو چقدر تجربه در سیستم های صوتی داری؟
سلام به همه دوستان لطفا راهنمايي كنيد
سينما خانگي سوني مدل Sony Home Theater BDV-N9200
خوبه ؟
البته من تاپيك خوندم ماشالا همه سيستم صوتيا حرفه اي ولي خوب تو اين مدل سينما خانگي ها اين خوبه؟
دوستان راهنمايي كنيد ممنون ميشم ازتون
سلام.خرید محصولات سینمایی سونی پیشنهاد میشه مگر اینکه اصرار به خرید از این برند داشته باشید.نقل قول:
نقل قول:
مرسي از جواب شما برندش مهم نيست گزينه اي هست كه از اين بهتر باشه بهم بگيد فقط تو سينما خانگي هاي اين مدلي ممنون
سلام من این مدل سینماخانگی رو خریدم BH9530TW ال جی اما تو نصبش مشکل دارم دوستان اگه میونن راهنمایی کنن
1 من قبل از خرید خوندم که 2 تا باندش وارلس هست اما من امتحان کردم بدون سیم اصلا کار نمیکنن حتما باید وصل باشه دانگلش رو هم زدم اما نمیشه دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
سلام من این مدل سینماخانگی رو خریدم BH9530TW ال جی اما تو نصبش مشکل دارم دوستان اگه میونن راهنمایی کنن
1 من قبل از خرید خوندم که 2 تا باندش وارلس هست اما من امتحان کردم بدون سیم اصلا کار نمیکنن حتما باید وصل باشه دانگلش رو هم زدم اما نمیشه دوستان اگه میدونن راهنمایی کنن
سلام .
بنده میخوام حول دو تومن برای سینمای خانگی یا یه سیستم هزینه کنم.لطفا دوستانی که تجربه تو جمع کردن سیستم دارن یا سینمای خانگی دارن بنده رو راهنمایی کنن.شفافیت صدای فراگیر حتی بیس هم برام مهمه.
گارانتی هم اصلا مهم نیست.
سوال بعدیم اینه که سیستمهای پایونیر تو بانه گیر میان؟
پیشاپیش تشکر بابت راهنمایی
سلام.نقل قول:
اصلا تو فکر خرید از بانه نباشید چون قیمتش با اینجا فرقی نداره.
مدل ES354 و یا ES21 پایونیر تهیه کنید
سری اندرو جونز پایونیر تهیه کنید.نقل قول:
دوستان اگه میشه مشکل منو هم راهنمایی کنن باندها صدای تق تق میدن مثل زغال رو اتیش
با خدمات پس از فروش تماس بگیریدنقل قول:
عزیزم من سینما خانگی رو از بانه خریدم باندش ته صدای مثل زغال رو اتیش میمونه
شما فکر میکنید به زهن من نمایندگی نرسیده البته زنگ هم زده گفتن چون واسه گلد ایران نیست سرویس نمیدیم
دوستان من یمقدار تحقیقات میدانی انجام دادم و چیزی که از گفته فروشنده ها نصیبم شد
فروشنده پایونییر: پایونییر عالیه روی 2650 یه کار خوب نصیبت میشه قدرت و شفافیت صدا
وقتی رفتم نمایندگی یاماها ....پایونییر یه اشغاله که شما فقط یسری باند حجیم بچینی تو اتاقت
ووقتی بافروشنده tannoy صحبت کردم یاماها هم بدرد نمیخوره جنس تقلبیش زیاد شده البته از ما بخری اصلشو میدیم
فعلا بعترین گزینه ها تنوی و فوکال هستش
دوستان لطفا کمک کنید یه سیستم جمع کنم با سه تومن .امپلی . بلندگو . سوراند . سنتر . بلوری . ساب ووفر
موفق باشید
سلام و خسته نباشید به اساتید محترم. . میدونم که سوال من در این فروم اماتوره. ولی اگه لطف کنید بگید ممنونتون میشم
میخوام سینما خانگی بخرم. از محصولات تجاری سامسونگ و الجی. که کلا نا امیدم
رفتم سراغ سونی که دیدم نسبت به قیمتش. نمیارزه. همینطوری که میرفتم به پایونیر رسیدم و با کمال ناباوری دیدم که پایونیر. نسبت به امکانات. قیمت خیلی پایینی داره. . سوال من اینه
تفاوت مدم 727 با 838. در چیه
البته من مدل 737 رو دیدم.
سلام و خسته نباشید به اساتید محترم. . میدونم که سوال من در این فروم اماتوره. ولی اگه لطف کنید بگید ممنونتون میشم
میخوام سینما خانگی بخرم. از محصولات تجاری سامسونگ و الجی. که کلا نا امیدم
رفتم سراغ سونی که دیدم نسبت به قیمتش. نمیارزه. همینطوری که میرفتم به پایونیر رسیدم و با کمال ناباوری دیدم که پایونیر. نسبت به امکانات. قیمت خیلی پایینی داره. . سوال من اینه
تفاوت مدم 727 با 838. در چیه
البته من مدل 737 رو دیدم.
اساتید محترم حدود سه ساعت دیگه دارم میرم جمهوری مدل 838 رو بخرم لطفا جواب منو بدین
1: بیس این مدل با 727 فرق داره؟
2: ایا میتونم لب تلبم رو به وسله hdma به سینما وصل کنم و فیلم رو از لی تاب پخش کنم؟ ایا کیفیت صدا تغیری نمیکنه
3: استقامت دستگاه چطوره ؟
من اگر هم بخام این مدل رو نخرم هیچ وقت سونی نمیخرم با اون قیمت گزاف مدل e6100 قیمت 2200
میرم یک تودورکی مدل پایین بدون پلیر میخرم ارزشش خیلی بیشتره
4: بلوتوثش هست قیمتش چقدره:
5: دایرت وای فای داره؟
دوستانی که خریدهاشونو انجام دادن انگار تمایلی ندارن که از تجربیاتشون بگن یا کسی رو راهنمایی کنن
دوستان کسی راجع به این سیستم اطلاعاتی داره ؟
Acoustimass® 10 Series V speaker system with Onkyo® HT-R593 receiver
این هم لینک این سینما خانگی بوز .
من فکر کنم یه چیز رویایی باشه
لطفا دوستان نظر بدن. اصلا میشه ینو گیر اورد تو ایران؟
قبل از این که یکی بیاد بگه بیا من یکی برات با یک سوم قیمت میسازم:n04::n08:نقل قول:
عرض کنم رویایی نیست. چیزی نیست که بخواد رویایی باشه
برند بسیار خوبی که یکی از پکیج های سینمایش 20 سال داره ساخته میشه و بسیار معروف و محبوب هست.
فقط میشه گفت یه پکیج با کیفیت با یه آمپ معمولی است.
برندی که یه پکیج سینماییش بیست سال ساخته میشه و محبوبه ویه ست خوبش قیمتی حدود 4-5 تومن داره رویایی نیست؟
یاماها یدونه امپ معمولیش 2 تومنه یه جفت اسپیکر معمولی 3 تومنه این پکیج کاملش 1300 دلاره
البته بماند که تو کشور ما تحریمات باعث شده ما جنسای اشغال رو بااین قیمتها بخریم
دومدل از این پایینترو تو یه باشگاه ورزشی نصب کردن ادم لذت میبره از صداش
حیف که یه فروشنده باانصاف نیستکه اینو ازش بخریم
باید بگم بچه های جنوب بابار ----- از امارات بیارنش
نقل قول:
هروقت یکی از بچه ها درمورود یک برند سوال میکنه این یارو میاد میگه ارزش نداره بجاش بیا آشغالای منو پنج تومن بخر برات اندازه سیستم سی میلیونی صدامیده
حقیقت رو گفتی رفیق. دمت گرمنقل قول:
- - - Updated - - -
حقیقت رو گفتی رفیق. دمت گرم. منم تا دیروز طور دیگه فکر میکردم ولی بهم ثابت شد.نقل قول:
- - - Updated - - -
حقیقت رو گفتی رفیق. دمت گرم. منم تا دیروز طور دیگه فکر میکردم ولی بهم ثابت شد.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام
پری امپ چی هست؟؟/
باید حتما روی امپ باشد--اگر نباشد نمی شود با پاور امپ موسیقی گوش کرد---
پری امپ یک تقویت کننده ابتدای جریان صوتی است.نقل قول:
برای بهتر درایو شدن امپلی فایر لازم است اما باید نیست.
میشه با وصل کردن منبع صدا به پاور امپ موزیک گوش کرد ولیامکان داره صدا عمق و قدرت لازم نداشته باشد.
سلام دوستان
من پارسال یه پایونیر 727 خریدم. نمی دونم چرا اصلا باهاش حال نمی کنم. اولا که زیر نویس فارسی فیلم چه 3 بعدی یا عادی رو نشون نمی ده. 3 بعدی هایی که حجمشون یکم زیاد هست رو نشون نمی ده. کنترلش مکث زیادی داره واسه انجام دادن کارها. صدای ریزش خیلی کمتر از بیسش هست. تو فیلم دیدن فقط صدای ساب رو احساس می کنی تا بقیه. اکو لایزر خیلی خیلی ساده ای داره. و ... می خواستم بدونم الان سیستم خوب چی هست این و رد کنم بره.
از طرف دیگه تلویزیون هم سونی گرفتم که اونم بازم زیرنویس فارسی نشون نمی ده.
باتشکر
فروش ویژه سیستم سامورایی یاماها در فروشگاه اکوستیک با همکاری سایت htcenter.ir
با سلام بچه ها من یک مدل سینمای خانواده با قابلیت پخش dvd player و Bluray player می خواستم معرفی کنید و قیمتش هم در حد یک تومن بیشتر نباشه دو بانده هم باشه بهتره ممنونم
میتوانی مدل بدون گارانتی سامسونگ Samsung HT-F4500 را بخری که قابلیت پخش بلوری هم دارد. البته مدلهای گارانتی دارش بالای یک میلیون است. ولی دوباند نیست.نقل قول:
قیمتش چنده؟نقل قول:
میشه فقط آمپلی فایر را خرید و بلندگوها را مدل دیگر انتخاب کرد؟
لطفا چند مدل دیگه رو هم واسم معرفی کنید ال جی هم باشه خوبه من می خوام باند هاش پایه بلند باشه در صورت ممکن هم دو تا باشهنقل قول: