من میخواستم این کار رو بکنم ولی نکردم :دینقل قول:
آقا اين يارو والكوره كيه!! رو بندازين بيرون اعلام استقلال كنين!!! ممد هم ميشه بنيان گذار انقلاب!!
Printable View
من میخواستم این کار رو بکنم ولی نکردم :دینقل قول:
آقا اين يارو والكوره كيه!! رو بندازين بيرون اعلام استقلال كنين!!! ممد هم ميشه بنيان گذار انقلاب!!
اشتباه شد!!
===
چطوريد خوبيد؟
از اينجا:نقل قول:
کد:http://www.thewestinsider.com
من تو لول 5 بالاي 5000$ ريختم توشهر.:31:نقل قول:
آخه اكانتم بن شد دوباره اومدم:27:
نیستی آرش کجایی ؟ کم پیدا
حالت خوبه حاجی ؟ D:نقل قول:
اشتباه شد!!
===
چطوريد خوبيد؟
من بیام 1000 تا میریزم: دینقل قول:
راستی، حالا این فورت جدید چیا داره؟!
نریز انگار برای ساخت فورت بزرگ احتیاج به 1600 دلار استنقل قول:
والا یکی میگه 10000 یکی میگه 1600 :13::19:
اقا من میگم واسه دست گرمی بریم و1 سرور المانی اکانت بسازیم بفهمیم این فورت چه جوری
من روزی 10-12 بار به این تاپیک سر میزنم.نقل قول:
نیستی آرش کجایی ؟ کم پیدا
بحثی نمی بینم که لازم به پاسخگویی من باشه:دی
خیلی کتابی بود نه؟
خواهشمندست حضور خود را هر چه پررنگ تر از گذشته در راستای تحقق و نیل به اهداف متعالی گردانید .نقل قول:
من روزی 10-12 بار به این تاپیک سر میزنم.
بحثی نمی بینم که لازم به پاسخگویی من باشه:biggrin:
خیلی کتابی بود نه؟
بیخیال حتما که نباید کسی سوال داشته باشه .
من الان فعلا حال ندارم.
میام حرف جالب میزنم میپره حرفم :دی
میرم 3 تا آدم به شهر دعوت میکنم به شهر میگرین مارو چک و لقد میکنند.
میگیم یوزرتو بده دعوت کنم به شهر میگن : خوبه که من شهردارت کردم . حالا میری برام پوز میدی.
حالا شما میگی من با این وضعیت بیام اینتو فعالیت؟؟؟
:19::19::19::19::19::19:نقل قول:
آرش مگه من بهت چیزی گفتم گفتم فقط زیر لول 10 ها را دعوت نکن این حرف را هم فاندر اصلی به من گفته من چی کار کنم
در مورد پوز دادن باهات شوخی می کردم :13: حالا بهت بر خورده
:40::40::40::40: آرش:40::40::40::40:
مگه من مخاطبم شما بودی که این طوری جواب میدی؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش مگه من بهت چیزی گفتم گفتم فقط زیر لول 10 ها را دعوت نکن این حرف را هم فاندر اصلی به من گفته من چی کار کنم
در مورد پوز دادن باهات شوخی می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بهت بر خورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من در کل گفتم
بابا 10 تا میل برام اومد!نقل قول:
اول میگین بریز، بعد میگین نریز!
خلاصه من 500 تا ریختم! حالا به درد هم نخورد فدار سرت:31: پول هست دیگه، چرک کف دست!:27:
چاقال جان من در تاپیک حضور دارم.
=====
محض این که اسپم نباشه:
آقا خبری از ورلد 10 نشد؟
می گم چی شده که همه یهو دارن میرن از سیلور...
واسه همین 400 دلار؟
ارش تو دیگه چرا رفتی؟
راستی منم تا امشب پولو می ریزم اخه همین دیروز تمام پولامو خرج کردم...
نکات قرمز:نقل قول:
خوب رفتم یک شهر کوچولو کنار سیلور.:46:نقل قول:
من الان فعلا حال ندارم.
میام حرف جالب میزنم میپره حرفم :دی
میرم 3 تا آدم به شهر دعوت میکنم به شهر میگرین مارو چک و لقد میکنند.
میگیم یوزرتو بده دعوت کنم به شهر میگن : خوبه که من شهردارت کردم . حالا میری برام پوز میدی.
حالا شما میگی من با این وضعیت بیام اینتو فعالیت؟؟؟
آقا منم 400 تا ریختم تو سیلور.....بعد نگین چرا نریختی؟
دست هموتون درد نکنه
آرش بی تو هرگز :40: :27:نقل قول:
خوب رفتم یک شهر کوچولو کنار سیلور.
بیا قهر نکن ! کی ای آرش ما رو ناراحت کرده ؟!
تكليف منو معلوم كنيد!! بيام شهرتون چقدر بايد حرومش كنم؟!
یعنی چی منظورت پول دادن اگه باشه ما از کسی پول زورکی نمی گیریم اصلا نده از تهنقل قول:
فقط می خواهیم وقتی فورت اومد زود فورت بزرگ را بتونیم بگیریم که اونم باید 10000 $ خزانه پول باشه
آخرش ثابت شد 10k باید پول در خزانه باشه
خوب شد!!نقل قول:
یعنی چی منظورت پول دادن اگه باشه ما از کسی پول زورکی نمی گیریم اصلا نده از ته
===
اوضاع احوال جنگ چطوره؟ اونجا دوئل زياد انجام ميشه يا نه؟
===
لعنت بر اين اينترنت ايران!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آرش بی تو هرگز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا قهر نکن ! کی ای آرش ما رو ناراحت کرده ؟!
مرسی چاقال جان
مسئله ناراحتی نیست . هر چی ناراحتی بود تموم شد و رفت .
الان فعلا توی این شهر کوچیکه میمونه تا دلشون خوش باشه یک لول بالا هم اومده پیششون.
یکم که بزرگ شدن میرم یکجای دیگه.
الان یک یوزر توی یکی از میدلتون ها دارم.
یکی هم توی شهر کوچیک
یکی هم الان بی پناه دارم دنبال پناه براش میگردم :دی
راستی چند نفر اینجا هستند که توی ورلد 2 بازی میکنند و لولشون بالای 30-40 هست؟؟
اگه هست علام کنه میخوام یک شهر بزنم رنک یکش کنم
خدایا توبه :18:نقل قول:
الان فعلا توی این شهر کوچیکه میمونه تا دلشون خوش باشه یک لول بالا هم اومده پیششون.
یکم که بزرگ شدن میرم یکجای دیگه.
الان یک یوزر توی یکی از میدلتون ها دارم.
یکی هم توی شهر کوچیک
یکی هم الان بی پناه دارم دنبال پناه براش میگردم
چی کار میکنین بن نمیشین :31:
منم هر دو سه روز یه بار کارم شده رفتن به شهرهای اطراف واسه خرید . شانس من شهر خودمون آیتم هایی که من میخوام رو ندارهه رو همین حساب همین که میرم بیرون میبینم 10 تا اینوایت اومده از این بنده خداها شهر های کوچیک که بیا و یه کمکی بکن .
حاجی اوضاع دوئل اینجا بد نیستش ولی باید روی پای خودت وایسی . آرش قبلا یه پست داده بود در مورد دوئلر های سیلور واقعا حق داشت . یه مشت ترسو هستن با اینکه آیتم دارن و قدرتش رو هم دارن ولی میترسن دیگه ! نمونش اون قدیم که من با کاراکتر چاقال به میدلتونی ها حمله میکردم ولی کسی نبود که بره طرف رو پاس اوت کنه :31:
تکبیرنقل قول:
لعنت بر اين اينترنت ايران!!
اول كه شما خودت رو ناراحت نكن!!نقل قول:
حاجی اوضاع دوئل اینجا بد نیستش ولی باید روی پای خودت وایسی . آرش قبلا یه پست داده بود در مورد دوئلر های سیلور واقعا حق داشت . یه مشت ترسو هستن با اینکه آیتم دارن و قدرتش رو هم دارن ولی میترسن دیگه ! نمونش اون قدیم که من با کاراکتر چاقال به میدلتونی ها حمله میکردم ولی کسی نبود که بره طرف رو پاس اوت کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اين كه من كاري به دوئلر هاي اونجا ندارم ميخوام ببينم روزي چقدر تجربه از دوئل مي تونم كاسب بشم!!
ا.. و اكبر ا... اكبر ، ؟ رهبر، مرگ بر ضد ولايت ؟نقل قول:
تکبیر
نمیدونم والا ! من که ادونچرم طرف فقط واسه پول میان منو میزنن همیشه هم یه 15-20 لولی بالاترن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دیگه وضعیت سرباز رو نمیدونم .
یادش بخیر حاجی شما با اینکه مدافع بودی تو حملات شرکت میکردی ! آرش که نگاه نمیکرد طرف چند لول بالاتره میومد بلکه بتونه کمک کنه ! گذشت اون زمان :( امیدوارم ورد جدید دوباره دور هم جمع شیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یادش بخیر حاجی شما با اینکه مدافع بودی تو حملات شرکت میکردی ! آرش که نگاه نمیکرد طرف چند لول بالاتره میومد بلکه بتونه کمک کنه ! گذشت اون زمان :( امیدوارم ورد جدید دوباره دور هم جمع شیم
یادش بخـــیــر
چه شهری بود ، چه شهر دار بیفکری بود که اومد زد شهر رو کنار دست رنک یک ورلد.:دی
آقا ناراحت نباشین خودم توی ورلد 10 تو روز دوم سوم شهر رو میزنم. سریع پیشرفت کنیم.
فقط باید متحد باشیم.از هر پیروزی اتحاده.
جا داره همينجا از روح بلند سگ ولگرد هم يادي كنيم. در موقعي كه ممد تاسيس امپراطوري رو اعلام كرد و ادعا داشت موقع نبرد هفت هشت نفري روي چيني ها ميريزيم و پاس اوتشون مي كنيم و همچنين ادعاي هشت بويلدر رو مي كرد، روح سگ ولگرد هشدار سقوط شهر رو داد و از ما خواست كه از اونجا دور شويم. ولي افسوس و صد افسوس كه ما در توهم قدرت بوديم!!
يادش جاودان و راهش پر روهرو باد!!!
یه سوال
من هوس دوئل کردم...این نزدیکیا کودوم شهر واسه دوئل می چسبه؟
دمت گرم حاجی :27:نقل قول:
اتفاقا منم اون اوایل که نوب بودم با این مغز کوچیکم به ممد هشدار دادم ولی چه فایده که خودم هم اسیر این قدرت شدم . روابط عمومی دیکتاتوری ممد اینا :31:
الان همه داره برای فورت تجدید قوا می کنه من خودم از شهر خارج شدم هر روز 850 تا 950 تجربه به دست می یارم زود زود لول آپ می شم تا فورت که اومد بریزم به جون این میدیل ها
راستی رفیق...مشکلی نیست من الان میدیل هارو اذیت کنم؟نقل قول:
بزن لت و پارشون کن :31:نقل قول:
من 2 تا یوزر دارم یکیش constraction 210نقل قول:
2و3تا دیگه رو هم می شناسم که همینجورین
آقایون اونایی که چندتا کاراکتر دارن تو یه ورد فقط آی پی رو عوض میکنید ؟
آره تغییر آی پی الان من با ای پی خودم دوئلرم را بازی می دم با پپروکسی هم کارگر رونقل قول:
البته به محض احتیاط به همدیگه اتاک نمی دم
برای اینکه بن نشی اولا باید به همدیگه آتاک ندی
دوما اگه بخواهی به یک یوزر آتاک بدی باید هر یوزر که آتاک داد یوزر بعدی 24 ساعت بعد بهش آتاک بده
یعنی باید بین آتاکات 24 ساعت فاصله باشه وگرنه بن می شه البته این زمانی هست که به یک نفر بخواهی با چند تا از یوزرات آتاک بدی
نه من از یک ای پی استفاده میکنم یکی رو با IE یکی رو با firefox باز می کنم (حدود 8 ماه)نقل قول:
دقیقا درستهنقل قول:
من در ورلد 10 اگه بیاد که فکر نکنم بیاد با 10 تا یوزر می یام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]