الان به اینترنت وصلم با ورود به ساعت 1 از ترافیک رایگان استفاده میکنم یا باید مودم را خاموش روشن کنم؟
Printable View
الان به اینترنت وصلم با ورود به ساعت 1 از ترافیک رایگان استفاده میکنم یا باید مودم را خاموش روشن کنم؟
خودش به صورت اتوماتیک از ساعت 1 تا 7 به صورت رایگان حساب میشود.نقل قول:
نیازی به خاموش روشن کردن نیست.
zyxel p-660 تا چهل متر من تست كردم جواب داد. البته مودم تو اتاق بود و من با گوشي رفتم تو كوچه و تست كردم ميگن فضاي آزاد تا پنجاه متر هم ميره البته دو تا آنتن داره يكي برد كم و يكي برد زياد كه هردوتاش تو كارتونش هسنقل قول:
من ماه پیش از صبا رفتم. شما کدوم شهر هستید ؟ واسه من که همون 128 بود دقیقا.نقل قول:
واسه من که اضافه نشده :41:نقل قول:
نقل قول:
من از اين آواتورت خوشم مياد.
ميدوني چرا؟
چون دقيقاً عكس من رو گذاشتي.
عزيزم منظورم از 1 همون 1 ي هست كه با كليك راست جلوش زده 1Kb/s
ان شاء ا... وقتي رفتي آلمان، ميتوني رو 1000 ست كني.
نقل قول:نقل قول:
خوب من به يقين و با احتمال 100% بهت ميگم سرعتت كمتر خواهد بود.
سرعت Max ت حدود 90% حداكثر سرعتت خواهد بود.
اگه دقت کرده باشین گفتم که این ها تو بهترین حالت هستش ، شبا خیلی افتضاحه سرعت به 128 هم به زور میرسه .نقل قول:
نقل قول:
با نرم افزار DUMeter و BWMeter سرعت رو چک کردم
مودمم LinkSYS WAG54G2 هست.
اگه 4 تا 5 ساعت از اینترنت استفاده نکنم سرعتم میاد پایین! باید مودم رو خاموش و روشن کنم تا مشکلم حل بشه!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون:10:
شاتل به تهرانی ها هم 3 گیگ ماه رمضان رو اضافه کرده؟
eeeeeeeeeeنقل قول:
مگه تو تهران نیتسی؟
پس چرا به به تو اضافه کردن به من اضافه نکردن؟؟؟؟؟(در این مکان یک اسمایلی عصبانیت قرار میگیرد)
چه باحال! پس اینجوریاست!نقل قول:
حتما به نونوایی هم 512 میدن! لازم دارن بنده خدا ها!!:D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه صبح، بعید بود همچین سرعتی! اما کماکان با پینگ مشکل دارم! با این وضع فجیع، آنلاین هم بازی میکنم!!!
من بالاخره بعد کش و قوس زیاد تصمیم گرفتم art1 بگیرم دوستانی که دارن بگن وضعش چتوره چقدر میتونم دانلود کنم
یه سوال مگه مخابرات قرار نیست adsl بده پس از کی شروع میکنه بهتر نیست صبر کنم تا مخابرات adsl بده
با art1 میتونم فیلم دان کنم
آره میتونی باهاش فیلم دانلود کنی؟
سرعتش 20 هست برای من که تناوب نداره ثابته
البته من فیلم های 300 مگابایتی دانلد میکنم
که 4 ساعتو خورده ای طول میکشه
میتونید از speedtest یه تست بزارید
جمعه ها مجانیه ترافیک کم نمیاری
با سلام خدمت دوستان.
من eco 512 دارم . خواستم بدونم علت اینکه ping من همیشه بالاست چیه؟ از 330 پایین تر نداشتم تا حالا. البته اینی که میگم با سرور کویت بود.
سئوال دومم اینه که چرا وقتی با سرور کویت تست میگیرم پینگ بالاست ولی با سرور باکو که تست میگیرم بین 90 تا 220 در میاد؟
و سئوال سوم اینکه نرم افزاری برای این کار هست که دقیق تست بشه باهاش گرفت؟
ممنون
نقل قول:
ee برای تهران اضافه نکردن؟
من الان یه مدتیه اومدم کرج اینجا 3 گیگ ترافیک رایگان اضافه کردن :31:
خوب 2 گیگشو بده بمننقل قول:
خیلی نامردی...:37::45:
اتفاقا مهدی جان من 6 ماهه 512 با 8 گیگ ترافیک گرفتم الان 3 ماهش رفته حدودا 4 گیگ مصرف شده و این 3 گیگ رو که اضافه کردن نیاز هم ندارم احتمالا زیاد میارم اگه میشد انتقالش میدادم خوب بود چون من مصرف به اون صورت ندارم و مجبوریم الکی دانلود کنیم تموم شه :31:نقل قول:
كي ميگه جمعه ها مجاني !!!!!!!!!!!!نقل قول:
کی مجانیه؟ کجا مجانیه؟ از کی شنیدی اینو؟!؟!؟!نقل قول:
يه چيزي گفت بنده خدانقل قول:
من الان هم از پشتيباني شاتل پرسيدم گفت نه رايگان نيست !!
آقا جان سرویس آرت پنجشنبه جمعه اش مجانیه....نقل قول:
این اطلاعیه واسه چیه؟ یعنی چی؟
مشترک گرامی احتراما به اطلاع می رساند، با توجه به امکان استفاده از ترافیک رایگان شبانه در سرویسهای اکو، خواهشمند است توجه داشته باشید که ترافیک رایگان از تاریخ 1387/6/2 محاسبه شده است. اما به دلیل اشکال نمایشی، ترافیکهای مصرف شده در طی شب در تاریخ های ماقبل نیز به اشتباه رایگان نمایش داده می شود. لذا این گزارش برای تاریخ ها ماقبل تا اطلاع ثانوی معتبر نمی باشد. تیم نرم افزار شاتل درحال انجام تغییرات برای اصلاح این اشکال می باشد. میزان کل ترافیک مصرف شده شما طی دوره جاری تا این لحظه در همین صفحه تحت عنوان "مصرف دوره" مشخص شده است.
چرت و پرت میخوان ترافیک زیاد کنن روشون نمیشه.نقل قول:
من دیروز دانلود نداشتم فقط دیشب دانلود کردم اما برام 182 مگ دانلود زده.
با سلام . اینجا توی این تایپک فکر کنم همه فقط spam از خودشون تراوش میکنن. پست های تک خطی که فقط یه جواب اره یا نه به هم میدن. ما دو بار یه سئوال فنی کردیم هیچکی انگار اینجا از ADSL سر در نمیاره جواب بده. به نظرم به جای اینکه اینجا در مورد ترافیک رایگان با هم پست بازی کنید یه تل کوچیک به شرکت بزنید خودتون مستقیم سئوال کنید.من نمیدونم اینجا اصلا مدیر داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
این تاریخش نال یک سال پیشه!نقل قول:
یک ساله اونجاست!
شديد تاييد ميشه.نقل قول:
بنده هم يه سوال فني رو 2 بار پرسيدم.
هيچكي توجه هم نكرد.
تو پست هاي قبلي هم گفتم. يه سري سوالات و پست ها اصلاً نيازي نيست اينجا زده بشه.
دوستان عزيز خواهش ميكنم زحمت سرچ كردن رو به خودتون بدين و از سرچ هاي اينترنتي بهره مند بشيد.
نقل قول:
1. کم لطفی می کنید...من بارها سوال فنی و غیر فنی پرسیدم و دوستان زحمت کشیدن جواب دادن...
2. سرچ سایت پی سی ورلد ( چه ساده اش - چه پیشرفته اش) خیلی کلی جواب میده و برای کسی که سرعت پاسخگیری واسه اش مهم باشه سوال کنه راححتتره...:11:
اقا سرعت دانلود با شاتل 128
و 64 ميشه بگيد چقدره.. شبانه هم شاملش اين توضيح ميشه!!
ببخشید دوستان یه سوال (از اونایی که اکو 512 دارن)
میشه تو یه ماه فقط از طریق رایگان 512 اکو 32 گیگ دانلود کرد؟
- راستی چه روزهایی واسه اکو رایگانه؟
آره ميشه البته اگه بتوني آخه هر شب بايد دانلود كني ته 32 گيگ پر بشه چون شبه شلوغه سرعت دانلود مياد پايين. واسه اكو فقط شبها رايگانه اونم يك تا هفت.نقل قول:
آره عزيزم ميشه البته شبه خيلي شلوغه سرعت مياد پايين.نقل قول:
روزا نيست هر شب ساعت يك تا هفت صبح
بله چرا که نشدنقل قول:
تمام روز های هفته از ساعت 1 تا 7 صبح دانلود رایگان شاتل برای سرویسای اکو است
موفق باشید
نقل قول:
ببينيد اين كه دوستان زحمت جواب دادن به سوالات مطرح شده را ميكشند خيلي خوبه.
اگر به پست هاي بنده هم نگاه كنيد، خواهيد ديد اكثراً جواب دادم تا اينكه سوالي كرده باشم به خاطر اينكه مشكل شخص ديگه اي رو حل كرده باشم.
اين وسط يادتون باشه بار علمي هر سايت يا فرومي رو همون سوال و جواب هاي به قول خودمون فني تشكيل ميده.
سوال هاي غير فني كاملاً موردي هست و هيچ گونه بار مفيدي نداره يا خيلي كم.
مورد بعدي رو كه با سايز بزرگتر تايپ كرده بودم، محدود به سرچ همين فروم نيست. بلكه منظور من كل اينترنت و از طريق موتورهاي جستجوگر هست.
اين مورد رو دوستان بايد در خودشون تقويت كنند و بتونند سرچ و استفاده درست از اينترنت رو داشته باشند.
فرضاً يكي داره رو تز فوق ليسانس يا دكتراش كار ميكنه. اينقدر سطح مطالب تخصصي و علمي ميشه كه هيچ سايت فارسي اي جواب گو نخواهد بود و شخص بايد رجوع كنه به منابع انگليسي و مهم تر از هر چيز، پيدا كردن يا سرچ درست مطالب مرتبط با تزش.
و اما يه سري مطالب يا سوالاتي كه اينجا مطرح ميشه واقعاً اسپم هست و جواب همگي آنها به صورت زبان فارسي در اينترنت هست. با سرچ كردن، خيلي سريع تر ميشه به جواب اونها رسيد.
این تاپیک تا چند صفحه می خواد جلو بره خدا می دونه !!!
تا وقتی که سرور بترکه,میخوایم سرورو بترکونیم:27::31:نقل قول:
خداییش در حال حاظر بهترین سرویس دهنده ی ایران هست(اگر راست بگید و شبی 1200 مگ بشه مجانی دانلود کرد!)
من خودم صبانت دارم و سرعتش توی شیراز شدیدآ افتضاح شده من این دوره 3 ماهه تموم شه و درست نشه 100 درصد دور بعد شاتل هستم اما قول دادن 1 هفته دیگه سرعت خیلی بره بالا
من الان شبی همش200 مگ میگیرم اونم بعضی وقتا قطع میشه شبا! روز ها هم 20 تا 30 هست که برا من خوبه
آقا جمعه پیش که تازه بعد از 1 هفته دوباره اینترنو وصل کردم (پول رو آنلاین پرداخت کردم) انقدر خوشحال بودم 500 مگ یه رزه استفاده کردم
صبح شنبه پاشدم رفتم دیدم مصرف دوره که 500 مگ بود شده 12 مگ :دی
خواستم بدونم جریانش چیه ؟؟ کسی میدونه :دی ؟؟
خب اگه بین 1 تا هفت نبوده که رایگان حساب بشه، احیانا اتیق الطاف حضرت شاتل ، مد ضد العالی قرار گرفتین. آقا یه دستم رو سر ما بکش!نقل قول:
من که فکر میکنم داره بیشترم برام کنتر میندازه! هرچند میدونم اینطوری نیست!
اینم سرعت گنده ما ! :41::41::41::41::41: