درود
من الان سرویس 128 یکماه طرح برنز اقتصادی نامحدود حجمی 10گیگ صبانتو دارم . الان که میخوام شارژ کنم نیست تو گزینه ها . چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درود
من الان سرویس 128 یکماه طرح برنز اقتصادی نامحدود حجمی 10گیگ صبانتو دارم . الان که میخوام شارژ کنم نیست تو گزینه ها . چه کنم؟
اگه تو لیست نیست زنگ بزن شرکت ببین برای چی این موضوع پیش اومده.نهایتا برو نمایندگی اگر کلا حذف نشده باشه اونا میتونن شارژ کنننقل قول:
دوستان من نامحدود مخابرات دارم افتضاح طبیعتا !!
میخوام محدود بگیرم پارس انلاین
یه برنامه خوب برای مدیریت حجم ریختم رو سیستم در عرض یه ساعت حدود 10 تا سایت که همیشه میرم (و خوب حجم کمتری استفاده میشه) و 10 دقیقه فی.سبوک حدود 40 مگ استفاده شد فکر کنم من روزی 300 مگ رو راحت استفاده گردشم فقط بشه
که ماهی حدود 10 گیگ میخوام
شما چه طوری با 4 گیگ و این حدود ها سر میکنید
اینایی که صبح تا شب تو فیس.ب.وک هستن با این همه عکس و اطلاعات چطوری استفاده میکنن ؟؟
دوستان یک شرکت بهم معرفی کنید برای سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ میخوام خریداری کنم
لطفا
آقا این منطقه ما فیبر هست و هیچ شرکتی ساپورت نمیکنه جز مخابرات فلان شده اصفهان که اون هم میگه ظرفیت نداریم و ثبت نام نمی کنه!!!
حالا موندم بین مبین نت و ایرانسل کدوم رو انتخاب کنم؟
اصلا راه دیگه ایی به جز این دو سرویس دهنده هست؟ مبین نت که پول خون میگیره برای مودم! 300 هزار تومن هزینه اولیه خرید و نصبش هست. ایرانسل هم نمی دونم. اونم بعض مبین نت نیست.
آسیاتک هم ساپورت نمیکنه؟نقل قول:
سلام من الان از مخابرات اردبیل دارم.سرعت تمام سرویس هاشو امتحان کردم سرعتش ثابت هست (200 کیلو بایت) فرقی نمیکنه 128، 256، 512، 1024، 2048 .شبانه رایگان داره 3 گیگ دانلود میکنه ولی خوبیش اینه که شبانه رو اصلا محدود نمیکنه.ولی از اونجایی که دانلود هام زیاده 3 گیگ تو 1 روز نیازم رو برطرف نمیکنه شرکتی سراغ دارین که مثل مخابرات محدود نکنه ولی حداقل 5 گیگ شبانه دانلود کنه؟ممنون از کمکتون
سلام رفیق منم از مخابرات کرمون دارم 2 مگ سرعت روز و شب 450 تا 500 هر چی شرکت من امتحان کردم شب ها رو محدود میکنن بجز مخابرات (شاتل روزهای اول خوبه ولی اگه هر شب دانلود داشته باشی سرعتت رو محدود میکنن)نقل قول:
سلام دوستان. من جدیداً به تهران اومدم و ساکن تهرانپارس شدم و پیش شمارۀ تلفنم هم 7706 مرگز شهدای گمنامه. قبلاً در اصفهان 4 سال مشترک صبا نت بودم و تقریباً میتونم بگم که بسیار خوب بود. من حجم دانلودم زیاده و معمولاً از شبانۀ رایگان استفاده میکنم. از دوستانی که اطلاعات دارند میخوام بپرسم که تو این مرکز مخابراتی کدوم ISP را پیشنهاد میدید که هم سرعت روز و شبش خوب باشه و هم تعرفه های مناسبی داشته باشه. اگر نامحدود با سرعت خوب و تعرفۀ مناسب هم آشنایی دارید ممنون میشم که به من اطلاع بدین.
درود دوستان. برای منطقه ی پاسداران چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می کنید؟ دانلود شبانه ی رایگان برام مهم نیست ولی مهمه که شب ها زیاد افت نکنه سرعت اینترنت. ترجیحا" چیزی باشه که سریع وصل شه پوسیدم با این پتیاک آشغال
نقل قول:سلامنقل قول:
تاپیک زیر:
کسی نبود ؟؟نقل قول:
دوستِ من تو تایپک خودش اگه پست بزاری زودتر به جواب میرسی :n01:نقل قول:
سلام دوستان
اگه من بخوام با قند شكن وصل بشم ويك لينك دانلود رو توي صف دالنود هاي idm(دانلود منيجر) قرار بدم بعد اين كه قند شكن رو غير فعال كردم چطور مي تونم به دانلود خودم ادامه بدم؟
جای سوالتون این تاپیک نبود ولی چون دیگه پست رو دادید جوابتون رو میدم :نقل قول:
اگر اون لینکی که دارید ازش دانلود میکنید قیلتر هست دیگه نمیشه با بستن قیلتر شکن دانلود کرد
ولی اگر اون لینک قیلتر نباشه میشه با بستن قیلتر شکن دانلود کرد
سلام؛ مودم وایرلس دارم. از طریق PC نمیتونم به اینترنت وصل بشم درحالیکه از طریق وایرلس (لپ تاپ) میشه وصل شد.
تمام چراغ ها روشن هستن.
این پیغام ها حاصل diagnose کانکشن هست:
مشکل چیه؟ چکار باید بکنم؟
ضمناً درایورها همه نصب هستم و هیچ مشکلی ندارن!
سوالتون رو تو این تاپیک مطرح کنید زودتر به جواب میرسیدنقل قول:
دوستان با ماهی 50 تومن روی دو خط و با دو مودم (ولی اگه یه طرح روی یه خط بگید بهتره)
چه سرویس(ها)یی بگیرم که ماهی 10 گیگ مصرف روزانم باشه با یه سرعت متوسط و شب هم دانلود رایگان که محدود نشه (شاتل میگن زود محدود میکنه) با سرعت بالای 300 دیگه
سلام
دوستان من از شهراد استفاده می کردم ولی الان دیگه سرعت 256 رو حذف کرده منم میخوام عوض کنم.
چه سرویسی رو پیشنهاد می دید ؟ در روز حدود 300 400 مگ دانلود دارم.
سرعت دانلود 50 60 کیلوبایت هم برام کافیه. سرعت باز کردن صفحات بیشتر باشه بهتره.
منطقه هم غرب
سلامنقل قول:
تاپیک مربوطه:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همگی
یه سرویس نامحدود میخواستم که محدودیت حجمی نداشته باشه(البته اگه باشه !)
حداکثر قیمت هم ماهانه 75 تا 80 تومن
سرعت دانلود هم زیر 150 نباشه D:
در حال حاضر همچین سرویسی هست ؟ بنده اهواز زندگی میکنم / مرکز مخابراتی ولی عصر.
چی کار کنم ؟
دوستان سلام
من الان سرویس 256 نامحدود های وب دارم.الان 2هفتس پینگ میزنه بالا،همش تایم اوت میده،پیشتیبانیشم زنگ میزنم مرخص!
میخوام تخلیه کنم و 256 نامحدود پارس آنلاین بگیرم.
چقد طول میکشه پورتم تخلیه بشه و خط پارسم وصل بشه؟آخه معتاد اینترنتم:n09:
سلام دوستات من یک سوال داشتم
ما تو مدرسه از طرف اموزش و پرورش اینترانت داریم یعنی ای پی بهمون دادن اونو میزنم به اینترانت متصل میشه خواستن بدونم چطوری اینترنتش کنم... یکی گفت باید بری مخابرات یوزر جدید بخرین نظر شما چیه؟
سلام دوستان قبلن طرح 1 مگ مخابرات رو گرفته بودم سرعت دانلودش نهایتا به 140 میرسید 2 روزه که رفتم طرح 2 مگ 1 ساله مخابرات رو گرفتم با کمال تعجب سرعتش باز هم 140 فوق فوقش 150 میشه
مشکل از مخابراته؟؟؟برم شاکی بشم؟؟؟
بعد یه چیز دیگه بیشتر من سایت باز میکنم و مطلب میخونم اما روزانه نزدیکه 1 تا 1.5 گیگ مصرف میشه!!نمیدونم برای چی این همه حجم مصرف میشه؟؟؟تازه امروز حدود 2 ساعت اینترنتم وصل نمیشد بعد که وصل شد رفتم تو ریزکارکرد دیدم تو همین دو ساعتی که اینترنت کار نمیکرد 1.5 گیگ مصرف شده!!!!نمیدونم چطوری؟مودمم وایرلس نیست که بگی از وایرلس دزدی کردن!!میخواستم ببینم امکان داره یکی یوزر و پسم رو بلد باشه و روی خط خودش داره استفاده میکنه؟؟
نظرتون چیه؟
بعد یه سوال دیگه هم دارم بهم یه مودم D-LINK 2730U هم دادن هنوز بازش نکردم گفتم برم اینو بفروشم مودم 2750U رو بگیرم نظرتون چیه؟اصلا ارزششو داره؟خونه هم 100 متری 1 طبقه هستش اگه مودم دیگه هم حول و حوش قیمت 2750u هم هست که به نظرتون خوبه بهم پیشنهاد کنید
ممنون
سلامنقل قول:
جهت مشاوره و رفع مشکل اینترنت مخابرات به تاپیک استان مورد نظر مراجعه کنید
+
جهت بحث در رابطه با هر نوع مودم ADSL به تاپیک زیر مراجعه کنید:
2روزه با گوشی به مودم وصل میشم آنتن کامل اما به هیچ عنوان نت نمیره فقط گوگل باز میکنه چندتا گوشی wifi دار دیگه هم تست زدم اما وصل نمیشه .
به نظرتون از نت مخابراته یا مودمم؟
سلام دوستان
با به فنا رفتن مبین نت دنبال یه جایگزین میگردم براش.
در حال حاضر کم هزینه ترین راه برای دانلود فایل (روزانه و شبانه فرقی نمیکنه) و بدون خط تلفن کدومه ؟ (ایرانسل،مبین نت، رایتل، gprs ، .....)\
با تشکر
سلام.من شهرستان هستم و قصد خرید سرویس 1 مگ از های وب رو دارم.مسئولش بهم گفت 1 مگ با ترافیک 3 گیگ سرعت دانلود بین 500 تا 700.میخواستم ببینم این قضیه صحت داره؟میخواستم دوستانی که تجربه کار با این شرکت رو دارن و شهرستانی هم هستن بگن که این قضیه صحت داره یا کذب و تبلیغ هست.کیفیت خدمات و پشتیانیش چطوری هست..اگر میگم شهرستانی ها چون شرکت های اینترنتی توی شهر های بزرگ بخاطر رقابت همه کار میکنن ولی تو شهرستان ها نه.
ممنون
سلامنقل قول:
من تهرانم . اما یکی دونفر از دوستان که از شهرستان بودن راضی نبودن و تخلیه کردن
فعلا های وب وضع خوبی نداره پینگ بالاست و سرعت هم کم. سرعت تک کانکشن پایینه و پشتیبانی بیسواد که هر مشکلی باشه میگه از طرف خودتونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام، به دوستان گلم،
آقا بهترین شرکت برای خط ADSL تو بندرعباس چیه؟ مخابرات، شاتل، های وب، آسیا تک؟کدومشون خدمات بهتر با قیمتی پایینتر میدن؟
ممنون
سلام دوستان
کی میتونه کمک کنه و سوال منو جواب بده
برای بازی انلاین world of warcraft خود شرکت بلیزارد از چه شرکتی اینترنت بگیرم
مصرفم پایینه ولی واقعا واسم مهمه که شب ها سرعتم پایین نیاد و تایم اوت نداشته باشم از سرور های اروپا
الان از مخابرات استفاده میکنم راس ساعت یک شب 50% تایم اوت دارم و اصلا نمیشه بازی کرد :| ولی روز هاش خوبه
مشهد هستم :n12:
دوستان گرامی من یک سوال داشتم خیلی ممنون میشم جواب بدین.
من برای شرکت در چند جشنواره فیلم مجبورم فایل هایی از 600 مگابایت تا 2 گیگ رو آپلود کنم. من فقط می تونم در سرور اون ها فایل خودم رو براوس کنم و آپلود رو بزنم. اما سرعت اینترنتم که مخابرات هست اصلا جواب نمیده. می خواستم بدونم کدوم سرویس اینترنتی در تهران برای آپلود این فایل ها جواب میده و مناسب هست؟
سلام الان قبض خونه ما به اسم صاحب قبلی میاد و دسترسی هم به صاحب قبلی نداریم و درمدارک مورد نیاز adsl فرم دایری امضا شده توسط مالک خط تلفن رو می خواد حالا ما باید چکار کنیم
آقااا سلام علیک
واسه لپتاپم اینترنت میخوام بذارم. الان از مودم خونه اسفاده میکنم که هی کابلشو از pc میکشم و میزنم به لپتاپ . اینرتنت همراه میخوام راستش ، . بعضیا میگن از ایرانسل استفداه کن بعضی ها....
چکار کنم حالا؟؟؟ شما راهنمایی کنید
دوستان کسی نرمافزاری میشناسه سرعت و حجم دانلود در لحظه رو بصورت گراف ثبت کنه؟
یعنی مثلا 24ساعت رو کامل نشون بده هرلحظه چه چیزی دانلود و اپلود شده و با چه سرعتی؟
میخوام نوسان سرعت رو توی ساعات دانلود بفهمم چون خیلی نوسان داره
سلام
دوستان یه سوال داشتم
من دانلودم از سرور های داخلی هم توی روز هم تو شب خوبه...دانلود از سرور های خارجی هم تو روز خوبه...ولی دانلود از سرور های خارجی توی شب سرعتش خیلی کمه
میخواستم بدونم دلیلش چیه
راه حلی چیزی نیست؟
یا باید به خاطر این isp بسوزیمو بسازیم
ممنون