الان از نمایندگی زنگ زدن که آیا خودتون این رو انجام دادید ؟ گفتم بله و تمدید کردننقل قول:
Printable View
الان از نمایندگی زنگ زدن که آیا خودتون این رو انجام دادید ؟ گفتم بله و تمدید کردننقل قول:
وضیعیت من خیلی بد شده
پینگم بین 1500 تا 2500
سرعت 10-12
سرویس
512 برنزی
دوست عزیز دقت کنید چی نوشتم ، ۴۰۰Kb یعنی کیلوبیت ، یعنی به جای ۵۱۲کیلوبیت ۴۰۰ میشه سرعت.نقل قول:
دوستان کسی اینجا سرویس 2 مگ نامحدود برنزی/نقره ای/طلایی داره؟ میشه بگید سرعت دانلود چقدره؟
من برای دانلودهام میخوام این سرویس 2 مگ. سرعت دانلود بالا پایین زیاد داره یا تقریبا یکنواخته؟
ممنون
دوستان میشه لطف کنید این سایت من رو با اسیاتک باز کنید؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه نمی دونم چرا از روزی که اومدم روی اسیاتک مشکل داره ، با اینترنت های دیگه مشکلی نیستش ولی
من که نمیتونم:n13:بازش کنمنقل قول:
برای من باز شد !نقل قول:
من میتونم بازش کنم/ اسیاتکنقل قول:
برای منم باز شد:n09:
منم از دیروز آسیاتک گرفتم.خیلی عجیبه.سرعت دانلود یک فایلم بیشتر از 70-80 نمیشه اما اگر 5 تا فقایل دانلود کنم جمعش به 300 هم میرسه.شبانه هم همینجوری بود.کلا این مدلیه یا الان وضع نت داغونه؟چون پینگم با خارج از کشور هم افتضاحه!!!!!!!
دوستان اسیاتک اگر تو سایت ثبت نام کنید بجز پول رانژه ( 5000 ) اجاریه و برای بار اول توفیق همه میشه باید حداقل 7000 هزینه نصب بدید که این هزینه من با پشتیبانی انلاینش از طریق سایت صحبت کردم گفت اجباریه ( یا شاید من زیاد سمج نشدم که شاید البته شاید بتونستم حذفش کنم اون 7000 رو) ولی رفتم :n13:نمایندگیش پولو دستی دادم واز هزینه نصب چیزیم نگرفت فقط گفت بلدی گفتم اره
واین طوی شد که ما این 7000 تومن رو پیچوندیم :n02: کسایی که میخوان تازه از اسیاتک بگیرن بدونن کهنه کارم که اب از سرشون گذشته:n14:
سلام من از شاتل استفاده میکنم میخوام سرویس نامحدود اسیاتک بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟:n19:
بچه ها من نامحدود دارم ، چه جوری می تونم حجم مصرفی رو ببینم؟؟
شما کدوم سرویس و گرفتید؟نقل قول:
256 10 گیگ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها من نامحدود دارم ، چه جوری می تونم حجم مصرفی رو ببینم؟؟
من که اصلا راضی نیستم ، ۵۱۲ نامحدود برنزی ، شب که سرعتش بالای ۳۵ نمیاد ، روزم همیشه زیره ۵۰ هست....
الان زنگ زدم گفتن 2 هفته زمان میبره برای جمع آوری:n13:
512 برنزی نامحدود تهران مرکز توحید... زنگ بزنم نمایندگی یا واسه همه همین طوریه؟ من 3 روز آسیاتک گرفتم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن 512 برنزی باد حداقل بهت 50 بدهنقل قول:
از حدود 10 فروردین وضعیت همینه... یه چیزی ترکیده وسط، خیلی ها منتقل شدن اینور اونور، ما رو از مرکز آزادی که پینگش 200 و سرعتش عالی بود به اون توپی فرستادن روی یه مرکز مزخرف که پینگش 450 و سرعتش داغونه...نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی 101 نفر منتظر تماس بودن بعد از 1 ربع وصل شد :n04: مشکل سرعت رو گفتم گقتن فردا تا ساعت اداری مشکل رو به داخلی 3 بگو (رسیدگی به شکایات) :n15:
اقا صحبت کردی خبرش رو بده ، خیلی داغون ه اوضاعنقل قول:
دوستان عزیز مشکل کندی سرعت از شبکه زیرساحت کشور هست
تو تمامی شرکت ها این کندی سرعت وجود داره
تازه در بعضی مواقع شبکه اینترنت ملی میشود در جریان باشید
واسه من خیلی سرعت و پینگ نوسان داره
رنگ زدم گفت مشکل داریم فعلا
داریم تغییرات انجام می دیم !
دوستان دم همتون که زنگ میزنید و پیگیری میکنید گرم،تا ما بیخیال باشیم و پیگیری نکنیم اینا کاری انجام نمیدن
الان آسیاتک میزان Upload رو هم از ترافیک ما کم میکنه یا از این قانون جدید تبعیت میکنه ؟؟
زنگ زدم گفت ما همچین قانونی نداریم! آره خوب اونایی رو که به ضرره ، نمیبینننقل قول:
نقل قول:
تا حالا قوانینو چک کردی؟ خودشونم تو سایت نوشتن سایت مصرف منصفانه!
کسی همچین چیزی ندیده؟نقل قول:
پیگیری رو باید از زیرساخت کرد . این شرکتا فقط نقش واسطه دارن .نقل قول:
کجا نوشته؟نقل قول:
داداش شما وقتی با آسیاتک قرارداد بستی که نمیتونی بری از زیرساخت شکایت کنی و پیگیری کنی !!نقل قول:
باید انقد به آسیا گیر داد و پیگیری کرد که بره مشکل رو حل کنه دیگه
سلام
میخواستم بدونم کدوم یکی از این سرویسها سرعتش بشتره؟
( 128 ) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي
( 256 ) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران نقره اي
الان 512 نامحدود برنزی دارم سرعتش همیشه بین 60 تا 70 هست محدودیت دانلود هم نداره به نظر شما کدوم سرویسها بهتره؟اگر سویس دیگه ای هم مد نظر هست بگید.
ممنون.
اون سرویس ها در گیگ هدیه سرعتش بالاتره ولی بعد از تمام شدن گیگ دقیق نمی دونم چه قدره!نقل قول:
512 که همونه اگر بخوای نسبت به 512 مقایسه کنی اونم باید 16-17 باشه دیگه
من دیروز که زنگ زدم برای قطع کردن گفتن که 2 هفته زمان میبره همون حرفی رو که اپراتور زد رو به تنظیم مقرارت رادیویی شکایت کردم الان زنگ زدن گفتن تا 72 ساعت دیگه خطتت از حالت رانژه قطع میشه.هر مشکلی که دارید پیگیری کنید 100%به نتیجه میرسید
سلام دوستان
من به دلایلی از نمایندگی سرویس گرفتم چون نمیتونستم انلاین سرویس بگیرم الان هم میخوام که پنل رو کاملا در اختیار بگیرم چون الان شماره مشتری ندارم لطفا منو راهنمایی کنید چطوری شماره مشتری بگیرم.
یک مطلبی رو میگم امیدوارم بهم ایرد نگیرید. من مخابرات، شاتل، نوین نت و... رو امتحان کردم. امروز از آسیاتک سرویس دارم (512 برنزی نامحدود). حقیقتا بین سرویس دهنده های دیگه 60 کیلوبایت دانلود نامحدود و با قطعی کم و این کیفیت هرگز ندیدم اونم با 25 هزار تومان. ما باید موقع قرارداد توجه کنیم، سرویس 512 حداکثر 60 بهت میده، در حالی که قرارداد میگه اشتراک 10 هست یعنی 6 کیلوبایت هم که دانلود شما باشه ایرادی به قرارداد نیست! اینکه با این وضع دلار و هزینه های مختلف هنز شرکت داره قیمت قبلش رو کار میکنه و این کیفیت رو هم حفظ کرده جای تشکر داره بیشتر تا دعوا و فحش :n16:
ضمنا کسی که 24 ساعته میخواد دانلود کنه باید پول خیلی بیشتر از این حرفا بده، همین من و شما که پهنای باندمون مشترکه فردا متضرر میشیم اگه هر کدوم بخواییم شبکه رو بترکونیم! هفته ای دو سه تا دانلود حجیم داری اوکی، اما آرشیو فیلم و سریال که بخوای درست کنی یا هر چی گیم روزه رو دانلود کنی بهتره یه اشتراک حجمی یا نامحدود طلایی بگیری که شیر نباشه، اونم با زمانبندی استفاده کنی... شرمنده ولی خوبه به موقعش حق رو به شرکت هم بدیم، الان وضع زیرساخت افتضاحه، مساله انتخابات هم هست (و آژمایشها و مانورهای دولتی رو اینترنت) بعد یکسره تقصیرو گردن آسیاتک انداختن جالب نیست. تا مرداد منتظر قطعی و داغونی باشید چون خودتون باید دلیلش رو دیگه بعد از این همه وقت بدونید :n21::n28:
نقل قول:
سلام من اسیا تک نیستم و حرفهای شما را نقض نمیکنم
لطف کنید از سرور داخلی و خارجی speedtest بگذارید تا نتیجه را ببینیم مثلا تهران و امستردام ممنون از شما
جالب بود! ممنون! اما مخابرات که 80 تا سرعت دانلود 512 میده خیلی بالاتنر از اینجاست!نقل قول:
پینگ اینجا تایم اوت نداشت که اضافه شده....