کاسپراسکای رو کامل آپدیت کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید تا پچ f نصب و در قسمت about برنامه قابل مشاهده بشه.نقل قول:
Printable View
کاسپراسکای رو کامل آپدیت کنید و بعد سیستم رو ریستارت کنید تا پچ f نصب و در قسمت about برنامه قابل مشاهده بشه.نقل قول:
سلام
دوستان آیا امکان داره که نسخه KIS 2012 رو با غیر فعال کردن آپدیت تا یک تاریخ خیلی طولانی مثلا 1 سال بدون مشکل استفاده کرد؟
سلام دوستان
من ویندوزم 7 هست.ورژن 2010 این آنتی ویروس روش نصبه.(البته آپدیت شده)
حالا دو مشکل دارم:
1- سرعت راست کلیک رو فایل ها و فولدر هام خیلی کم شده.
2- با P N .. نمی تونم وصل بشم.
اگه کمکم کنید ممنون میشم.
به شرطی که کلیدتون یک سال مهلت داشته باشه.نقل قول:
ولی خب آپدیت نکردن هم توصیه نمیشه دیگه.
از کدوم قسمت میتونم آپدیت رو غیر فعال کنم؟نقل قول:
settingsنقل قول:
تب سوم : Update Settings
Run mode
و انتخاب : manually
سلام دوستان.
تو ورژن 6 اين آنتي ويروس چجوري ميشه پسوردش را برداشت.
روش ورژن هاي 7 و 8 را ديدم.
ولي قسمتي به نام سرويس تو تنظيمات ورژن 6 پيدا نكردم
کدوم نسخه 2010 رو دارید ؟ تا اونجا که یادم میاد فقط 9.0.0.736 از ویندوز 7 پشتیبانی میکرد.نقل قول:
امروز Kis 2012 را نصب کردم، اما فکر میکنم حجم درایو c کامپیوتر به صورت باور نکردنی بالا رفته ، مشکل از آنتی ویروسه یا مشکل از خود ویندوز ؟ اگر مشکل از کاسپره چه طوری باید رفعش کنم؟
چنین موردی مشاهده نشده ، این مشکل باید از ویندوز باشه .
ممنون از پاسخنقل قول:
الان به مشکل دیگه ای برخوردم ، با اینکه نصب و عملیات فعالسازی و .. را طبق عملکرد انجام دادم ، اما حالا که آپدیت میکنم ،جلوی آپدیتها پیام داده Out of Date تاریخ سیستم هم درسته ، مشکل از کجاست ؟
معمولا این پیام رو زمانی میده که تاریخ سیستم درست نیست ،
الان باید 23 اکتبر باشه .
تشکر ، اما تعجب کردم چرا تاریخ سیستم که همیشه درست بوده اینطوری شده
الان هم تاریخ سیستم و هم تاریخ گوشی من و یک گوشی دیگر ،روی 24 بود!!! :13: واقعا تعجب کردم .
مشکل حل شد.:11:
ممنون دوست عزیز از پاسخهای ارزشمندت.
????????\??نقل قول:
بله درست میفرمایید.من اشتباه کردم.ورژن 6.0 با لایسنس معتبر می باشد راستی مشکل pn.... اش حل شدولی هنوز کلیک راست روی فایل هاو فولدر ها خیلی کنده. ممنون میشم کمک کنیدنقل قول:
یعنی الان ورژن 6 رو نصب کردید ؟ آخرین ورژن رو نصب کنید.نقل قول:
سلام
دیروز من با مشکل کوچیکی که با نود 5 و قسمت گیمر مود اون داشتم تصمیم گرفتم کسپر نصب کنم . یکی از دوستان هم که کلید قانونی سه کامپیوتره داشت بهم داد و رجیسترش کردم . حالا میخوام بدونم که تمام پچ هایی که کسپر برای اصلاحیه داده تا f هست ؟
یه عکسم گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی انصافا نسبت به قبل باگ های کسپر بهتر شده و بعضی از باگ هایی که مانع میشد نصبش نکنم ترمیم شده . یکیش همین مساله آپدیت بود که خیلی طول میکشید آپدیت بشه ولی الان حدود 130 مگ آپدیت رو فوری آپدیت کرد .
آره، آخریش همون f هست.نقل قول:
دوست عزیز لایسنسی که خریداری کردم رو ورژن جدیدش کار نمیکنه.نقل قول:
از کجا خریدید که کلید ورژن 6 رو بهتون دادند ؟نقل قول:
به هر حال ویندوز 7 فقط از آخرین نسخه ورژن 2010 به بالای کاسپر پشتیبانی میکنه.
در کل ورژن 6 هم کاملا قدیمی و از رده خارج شده است. الان میتونید آپدیتش کنید ؟
اگر همچنان اصرار به استفاده از این ورژن دارید میتونید رو xp امتحانش کنید.
الآن روی ویندوز 7 نصبه و مشکلی ندارم!!!
حالا چطور. میشه خود نرم افزار رو آپدیت کرد .من می خوام لایسنسم باقی بمونه.
در ضمن لایسنس رو از طرف کارم به من تحویل دادن.
آخه طبق اعلام سایت کاسپر، برا ورژن های قدیمی دیگه آپدیت ارایه نمیشه، برا همین پرسیدم.نقل قول:
عدم پشتیبانی از ویندوز 7 هم لزوما به معنای نصب نشدن نیست، بروز مشکلات حین استفاده از برنامه هم به خاطر این عدم پشتیانی هست.
ورژن های 7 و 8 کاسپر هم از ویندوز 7 پشتیبانی نمیکنند چه برسه به ورژن 6 و فقط از ورژن 2010 به بعد سازگاری با ویندوز 7 رو شاهد هستیم. همونطور که گفتم میتونید رو xp امتحان کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه یا نه.
در کل هم به نظر من ورژن 6 اون قدر قدیمی هست که کلا ارزش استفاده رو نداره.
واسه حذف ویروس اتو ران به نظر شما !
کسپر خوبه یا ...........
اخه یه بار کسپر نصب کردم همه بنامه های موبایل روی سیستممو حذفید !
kis 2012 را نصب کردم ، بعد از لود شدن کامل ویندوز ، طول میکشه تا اجرا بشه . مثلا بعد از اینکه ویندوز به صورت کامل لود میشه ، پنج دقیقه بعد تازه آنتی ویروس اجرا میشه ؟ کسی راه حلی برای حل این مشکل داره؟
سوالتون کمی کلی هست. کاسپر آنتی ویروس قوی ای هست و در رابطه با ویروس اتو ران هم مشکلی نداره.نقل قول:
در هر حال در مورد مشکلی هم که گفتید، کاسپر هیچ فایلی رو بدون اجازه کاربر به طور کامل از روی سیستم پاک نمیکنه و فایل هایی که به اشتباه پاک شدند قابل بازگشت هستند.
مشکل خاصی در این مورد تا حالا نبوده که راه حلی براش وجود داشته باشه.نقل قول:
کاسپر در هر حال آنتی ویروس سنگینی هست و دیر لود شدن اولیه اش برای من هم تا حدودی وجود داره، ولی 5 دقیقه که گفتید خیلی زیاده.
بقیه برنامه های غیر ضروری رو تا حد امکان از لیست لود شدن اولیه ویندوز حذف کنید.
کاسپر رو هم اگر آپدیت نیست کاملا آپدیت کنید. شاید 6 تا پچی که تا حالا براش منتشر شده، این مورد رو هم تا حدی بهتر کره باشند.
سلام . دوستم واسه لپ تاپ اش یک کاسپر اورحینال از بیرون قبلا خریده حدود 40 و خورده ای . همونجا هم براش نصب کردن .
الان وقتی اسکن می کنه به 48 درصد که می رسه گیرمیکنه اشکال از کجاست ؟ ویندوز 7 هستش.
دوستان سلام!
من ورژن 2012 رو رو یه سیستم نصب کردم حالا میخوام پاکش کنم رمز میخواد در حالی که من هیچ رمزی بش ندادم. (این مشکلو با کاسپری که رو سیستم خودمه ندارم.)
سلام
کاسپر به فایلی گیر میداد که مشکلی نداشت
پاکش میکرد
هر چی رستور میکنم باز هم بعد از چند ثانیه پاک میکنه و میره به کوارانت
چی کار کنم که دیگه دوباره دلیتش نکنه و به عنوان ویروس نشناسه ؟؟
داداش حتما رمز داری.نداده باشین که الکی نمیگه رمز میخواد.نقل قول:
مسئله اینجاست که: درحالی که هیچ رمزی بش ندادیم زمز میخواد ..... .نقل قول:
احیانا مثلا سریال رو تو قسمت پسورد پروتکت وارد نکردین؟ همین جوری که نمیشه.نقل قول:
سلام جواب من رو ندادیدنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان...چند سوال در مورد کسپراینترنت سیکیوریتی 2012 دارم...ممنون میشم پاسخ بدید .
1 - تفاوت عمده ورژن جدید با قبلی در چیه؟
2- ایا هنوز حجم اپدیت ها سنگین هستش؟
3-ایا سبکتر شده نسبت به قبل ؟
4- ایا هنوز دارای اون فایروال مزخرف هستش؟!
5-ایا تریال ریستر واسش هست ؟
سپاس
اساتید کاسپرسکی کجا هستند ؟ :19:
نوع فایل اجراییه؟ یعنی پسوند Exe داره ؟ اگر پسوند اجرایی داره ، چرا به لیست فایلهای مورد اعتماد اضافه نمیکنی ؟ این کار را انجام دادی و بازهم میبره توی قرنطینه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
2- ایا هنوز حجم اپدیت ها سنگین هستش؟
حجم آپدیتهای من برای نسخه زیر در حدود 220 مگابایت هست.
kis 12.0.0.374
از لحاظ ظاهر تغييراتي داشته و به نظر من جذابتر و بهتر شده.نقل قول:
حجم آپديتهاي اون هنوز زياد هست. به نوعي در اين مورد تغييري صورت نگرفته.
البته اين نكته رو در نظر داشته باشيد كه اگه شما هر روز به روزرساني داشته باشيد حجم كمي دارند.
به نظر من از ورژن قبلي خيلي بهتر و سبكتر شده.
در اينترنت سكوريتي حتماً فايروال وجود داره.
من به شخصه از آنتي ويروسش به همراه فايروال ديگري استفاده ميكنم.
بله تريال رست هم براش وجود داره كه در امضاي من ميتونيد مشاهده كنيد و دريافت نماييد.
شاد باشيد:40:
بلهنقل قول:
به لیست اضافه کرده ام ولی بازم پاک میکنه
خدا رو خوش نمیاد ، بازی 1 گیگ داونلود کنی ، کاسپر نذاره بازی کنی
یک جا دیگه نصب کردم بدون مشکل
من همه ی این کارها رو انجام دادم ولی روی فایرفاکس 7 فعال نمی شه. روی 6 و 5 فعاله.نقل قول:
آقا این پیغام چیه برای کسپر من میاد؟ورژن 2012 هست هر دفعه به نت وصل میشم اولش اینو میزنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سند رو میزنم میره تا 98 درصد گیر میکنه دنت سند هم میزنم میره دوباره دفعه بعد به نت وصل شم میاد
هم اکتیو آنتی ویروسم هم آپدیت . این چیه؟
فایرفاکس رو پاک و دوباره نصب کن.نقل قول:
سلام دوستان...
سوالی دارم: آنتی ویروس کامل تره یا اینترنت سکیوریتی؟