توی سرصفحه بگذاری، جایش ثابت میشه. ولی برای هر عکس جدید، دوباره سرصفحه را تغییر بدهی.نقل قول:
Printable View
توی سرصفحه بگذاری، جایش ثابت میشه. ولی برای هر عکس جدید، دوباره سرصفحه را تغییر بدهی.نقل قول:
سلام
در رسم جدوال بزرگ مشکلی دارم.
وقتی متنی را داخل یکی از سلول های جدول می گذارم یکباره تمام آن به صفحه بعد میره در صورتی که تیتر آن صفحه قبل باقی میمونه.
نمونه فایل پیوست شد.
پیشاپیش ممنون از کمک های شما.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدتیه وقتی از فایل ورد پرینت یا pdf میگیرم بین حروف یا کلمات فاصله میندازه، داخل ورد درسته ولی موقع پرینت اینجوری پرینت میگیره، قبلا این مشکل نداشتم از همین فونت ها چند سال استفاده میکنم، فکر کنم از وقتیکه ویندوز 10 نصب کردم اینجوری شده
احتمالا اگر alignment را مقدار justify medium قرار بدهی مشکل حل شود. یا justiry high
البته در متن بالا ، فاصله بین الف و صلی (اصلی) را خودت گذاشته ای به احتمال زیاد.
موفق باشید
نه خودم فاصله نذاشتم اگه خودم میذاشتم خوب اصلاحش میکردم!!! داخل فایل ورد درسته موقع پرینت (هم پرینت هم پی دی اف) اینجوری فاصله میندازه؛ کل فایل ها برام اینطوری فاصله میندازهنقل قول:
درود
چگونه میتوان در صورت بلند بودن یک جدول، ردیف عنوان آن را در صفحه های دیگر نگاه داشت؟
انتخاب جدولنقل قول:
راست کلیک
Table properties
سربرگ Row
تیک Repeat as header row... رو به همراه تیک بالاییش بزنید.
پ.ن: به جای انتخاب جدول، فقط سطر اول رو که میخواید تکرار بشه انتخاب کنید.
دوست گرامی هر دو تیک نام برده را زدم ولی دگرگونی یی در سربرگ جدول رخ نداد. آفیس من 2013 است. چرا؟نقل قول:
سلامنقل قول:
در پایین صفحه وارد محیط پاصفحه بشو، شماره صفحه به همراه دو اینتر دیگه داخل یک frame هست، اون فریم رو کلا پاک کن، درست میشه.
به جای اون از منوی insert>page number ، گزینه current position رو بزن و شماره صفحه بیار
اگه منظورتون این هست که عکسها در یک صفحه ثابت باشند، و با کم و زیاد شدن صفحهها، در همان صفحه مورد نظر بماند، خیر امکان نداردنقل قول:
اگر میخواهید در یک جای صفحه ثابت باشند ، باید درتنظیمات position ، تیک گزینه move object with text رو بردارید
در این حالت جای تصویر در صفحه ثابت است، اما وقتی که پاراگرافی که لنگر تصویر یا فریم روی آن است، به صفحه دیگر منتقل شود، تصویر هم به آن صفحه منتقل میشود (البته باز هم جای تصویر در صفحه جدید همانند قبلی ثابت است)
سلام
من داخل متن از نیم فاصله استفاده کردم ولی موقع استفاده از فهرست اتومات word ، نیم فاصله ها از بین میرن و کلمات می چسبن به هم.
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
نیم فاصله ها رو اکثر توسط ویراستیار درست کردم.
تیک ها رو به حالت قبل برگردونید.نقل قول:
به جای انتخاب تمام جدول، فقط سطر اول را انتخاب کنید و سایر مراحل رو تکرار کنید.
شما از کارکتر Optional Hyphen استفاده کردی، اون رو با کارکتر zero width non-joiner جایگزین کن. (Fine and replace > more > Special )نقل قول:
خیلی ممنونم. خوب ما موقع تایپ با شرتکات Ctrl+- همون Optional Hyphen رو استفاده می کنیم. ولی این کاراکتر که فرمودین فقط تو find replace پیدا کردم. یعنی بین symbol ها نبود. چطور می تونم موقع برای این کاراکتر شرتکات تعریف کنم و موقع تایپ نیم فاصله از اون استفاده کنم؟نقل قول:
1. کلید فوری ctrl + shift + 2نقل قول:
2. نرم افزار try layout رو نصب کن، با shift + space
سلام دوستان
چگونه می توان تمام تکست باکس ها را در نرم افزار ورد حذف کرد.
نقل قول:
سلام
شما می تونید از کد زیر برای حذف تمامی تکست باکس ها استفاده کنید.
از طریق مسیر زیر به محیط VBA برید و کد زیر رو در اونجا وارد کرده و ران کنید
Alt+F11>Module>Insert
کد:
Sub Test()
Dim oShp As Word.Shape
Dim i As Long
For i = ActiveDocument.Shapes.Count To 1 Step -1
Set oShp = ActiveDocument.Shapes(i)
If oShp.Type = msoTextBox Then
oShp.Delete
End If
Next i
End Sub
سانتیگراد رو چجوری تو symbol پیدا کنم؟؟
اگه منظورتون همون نقطه (°) کنار °C برای نمایش درجه دماست، میتونید در عکس زیر پیدا کنید:نقل قول:
البته روش های دیگه هم واسه تایپ در ورد هست. مثلا
1. همزمان کلیدهای Ctrl+Shift+@ رو با هم انتخاب کنید و بعد space رو بزنید.
2. کلید Alt رو نگه داشته و عدد 0176 رو تایپ کنید.
3. مقدار 00B0 (حرف B بصورت بزرگ) تایپ کنید و سپس Alt+x رو بدون فاصله همزمان انتخاب کنید.
با درود و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
دوستان بنده یک پرینتر و چاپگر معمولی دارم. می خواستم به صورت روزانه چند برگه حدود 7 سانتی متری در 5 سانتی متری چاپ کنم. ولی این به صرفه نیست که بخوام یک برگه A4 رو به این صورت هدر بدم. لطفا بگین چه راهی وجود داره که بتونم برگه های کوچکی رو چاپ کنم؟
یعنی حداقل یک برگه A4 رو به 4 بخش تقسیم کنم و سپس هر بخش رو روی پرینتر بزارم و متن و نوشته روی اون چاپ بشه
با سپاس
درود
هر بار کلید Backspace رو می زنم کرزر (نشانگر تایپ) بر نمی گرده خطهای بالاتر تا نوشته قبلی را پاک کنه. با فشار کلید Enter به راحتی و عادی به خطهای بعدی میره اما هر چقدر کلید Backspace رو می زنم نمیاد بالا و مجبورم با دو بار کلیک با ماوس کرزر رو به موقعیت بالاتری ببرم. ورد 2013 استفاده می کنم.
سپاس
سلام؛ خداقوت
من از آفیس 2007 استفاده می کنم
نمی دونم چرا در محیط ورد فارسی تایپ نمی شه.
براحتی انگلیسی و اعداد تایپ می شه دلی وقتی در حالت فارسی قرار می دم امکان تایپ حروف فارسی وجود نداره
در سایر قسمت های ویندوز امکان تایپ فارسی هست ولی در محیط ورد فارسی تایپ نمی کنه
مشکل کجاست؟
سلام دوستان
خسته نباشید
وقتتون بخیر
میشه لطف کنید به مشکل بنده که خیلی اورژانسی هست و باعث شده نتونم با Microsoft Office Word کار کنم ؛ در حالی که بشدت نیازمندش هستم...
من از ورژن 2013 استفاده میکنم ...
تا چندی پیش مشکلی هم نداشتم باهاش ...
اما مدتی هستش که نمیتونم درست و حسابی توش فارسی تایپ کنم...
برای مثال میخوام بنویسم "سورنا" همچین چیزی از آب در میاد : " ا ن ر و س" !!! یعنی برعکس+فاصله بین حروف ها !!
اصن یه چیزه عجیب و غریبی شده !!
اما اگر بخوام متنِ فارسی ایی رو از جایی کپی/پیست کنم اصلا مشکلی نداره و به درستی نشون میده و اون مشکلی که موقع تایپ کردن دارم رو نداره !!!
پ.ن :
همین الان متوجه شدم که کلید های Shortcut هم توش غیر فعال شده !!!
یعنی دیگه ctrl + C کاره کپی رو نمیکنه یا ctrl + V کاره پیست رو نمیکنه و الی آخر .... !!!
لطفا هرچی زودتر منو دریابید که بسیار عجله دارم برای رفع مشکلم و بشدت هم نیازمند راهنمایی شما دوستانم هستم.... !!! :n27:
با سلام لطفا را هنماییم کنید تا بتوانم محتوای دو یا چند فایل ورد را با هم مقایسه و جملات و پاراگرافهای مشابه را مشخص کنم با تشکر :n16:
از مسیر زیر میتونید دو فایل رو با هم مقایسه کنید، البته تفاوتها رو نشون میده نه شباهتها رو:نقل قول:
Review > Compare > Compare...
با سلام ولی تفاوتها زیاد است تقریبا همه ی متن فایل ها تفاوت است فقط چند جمله شباهت است که آنها هم معلوم نیست چه چیز هستند تا بتوان با سرچ کردن پیدا کرد فایلها هر کدام هزار و خورده ای صفحه دارند و چند جمله عین همنقل قول:
با تشکر :n16:
من یه مشکلی تو وردم دارم وقتی عکسی باز میکنم میگه عکس با ورزن وردت نمیخونه یعنی چی؟:n29::n29::n29:
با سلام بنده مشکلی در نصب ورد دارم به صورتی که نه ورد2007 و نه ورد 2010 روی ویندوز xp نصب نمیشه و ارور 1402 میده در اخطار هم مینویسه این فایل در ریجستر باز نمیشه که وقتی خودم آدرس وارد کردم دیدم اصلا وجود نداره مثل اینکه پاک شده از وسط های نصب برمیگرده این هم عکسش
سلام,
من توی ورد یک جدول ایجاد کردم بعد به سه جدول اسپیلت کردم وقتی داخل جدول می نویسم وقتی نوشته ها زیاد می شود جدول بزرگ نمی شود,و پایین نمیاد لطفا راهنمایی کنید.
فرستاده شده از Redmi Note 2ِ من با Tapatalk
سلام
دوستان تبخال رو بخواهیم
تبخال
بنویسیم چجوریه؟
سلامنقل قول:
به این حالت میگن: نیم فاصله
این حالت در کیبوردهای مختلف متفاوت هست. ولی یک حالت هست که در اکثر ویندوزها و کیبوردها جواب میده و اون روش:
فشار دادن همزمان دکمه های Alt و Ctrl و عدد 2 و یا 3
Alt+Ctrl+2 or 3
امیدوارم جواب بده
دوست عزیزنقل قول:
برای حل این مشکل میتونی از نرم افزار Tray Layout استفاده کنی که همه این مشکلات رو حل کرده
توی این نرم افزار با دکمه های ~ (بالای Tab) و Spaci (فاصله) میتونید حروف رو مستقل بنویسید. مثل: ه
در ضمن این کیبورد، همزه وصل ( ٱ) (دکمه J یا ت) و حرف کاف عربی رو هم داره (دکمه > سمت چپ علامت سوال)
یکی دیگه از خوبیاش اینه که هر وقت خواستی از صفحه کلید پیش فرض ویندوز استفاده کنید، میتونید از قسمت try (کنار ساعت دسکتاپ) با کلیک بر روی آیکن برنامه ازش خارج بشید.
یا علی
ممنون جسارتا کی باید این کلید ترکیبی رو بزنم؟نقل قول:
مشخصه دیگهنقل قول:
وقتی نوشتی : می
این سه دکمه رو همزمان میزنی
بعدش مثلا می نویسی: شود
>>>>> میشود.
سلام
یه سری اسامی به صورت فاصله داره توی نت پد دارم چطوری باید فاصله ها را کم کنم
منظورم به عنوان مثال این هست لیست همگی اینطوری هست
ching Tiger, Hidden Dragon (2000)\
Dead Poets Society (1989)\
Farewell My Concubine (1993)\
Four Weddings and a Funeral (1994)\
Gladiator (2000)\
میخام اینطوری شه
ching Tiger, Hidden Dragon (2000)\
Dead Poets Society (1989)\
Farewell My Concubine (1993)\
Four Weddings and a Funeral (1994)\
Gladiator (2000)\
Goodfellas (1990)\
Howards End (1992)\
I've Loved You So Long (2008)\
Jean de Florette (1986)\
Pan's Labyrinth (2006)\
Raise the Red Lantern (1991)\
Ran (1985)\
Schindler's List (1993)\
Sense and Sensibility (1995)\
Slumdog Millionaire (2008)\
Talk to Her (2002)\
The Artist (2011)\
The Aviator (2004)\
The Beat That My Heart Skipped (2005)\
The Full Monty (1997)\
The Girl with the Dragon Tattoo (2011)\
The Killing Fields (1984)\
The King's Speech (2010)\
The Lives of Others (2006)\
The Lord of the Rings The Fellowship of the Ring (2001)\
The Lord of the Rings The Return of the King (2003)\
The Motorcycle Diaries (2004)\
The Pianist (2002)\
سلام و عرض خسته نباشید
من فقط جواب این سوالا رو میدونم امیدوارم مفید باشه براتون
2-Shift + A = اَ
Shift + S =اُ
Shift + D = اِ
Shift + F =اّ
4- بیشتر کتاب ها با سایز 12 هستند و فونت ها اکثرا با فونت B nazanin , Nastaliq
با سپاس
سلام
میخواستم بدونم چطور میتونم ی کاغذ خط دار (خط کشی شده) داشته باشم؟؟
تنها با تایپ سه کاراکتر در word میتوانید انواع خطوط افقی را رسم کنید.
پس از تایپ سه کاراکتر با فشردن دکمه Enter خط مورد نظر خود را مشاهده کنید.
خط ربط: - - -
زیرخط: _______
علامت مساوی: = = =
علامت مربع: # # #
علامت ستاره: * * *
من اینکارو کردم اما نمیشه؟!!!
نقل قول:
اینها کل کاغذ رو خط کشی نمیکنن. بلکه اگر در یک سطر سه بار اون کاراکترها رو پشت سر هم بزنی و بعد اینتر کنی یک خط سرتاسری میکشه. و روی این خطها نمیشه چیزی نوشت.
شما به جای خط دار کردن کاغذ میتونی میتونی بصورت خط دار تایپ کنی. در سربرگ Home و قسمت Font گزینه خط دار شدن رو فعال کن.(abc که روش خط کشیده شده.)
اگر میخوای کل صفحه ها خط دار یاشه مجبوری یک عکس سفید خط دار رو بکگراند وورد کنی. البته به صورتی ترفندی هم میشه اینکارو کرد.
اینطور که همون طوری که خودت گفتی با زدن --- (سه بار خط تیره) واینتر یک خط ایجاد کنی. و اونقدر اینکار و تکرار کنی تا کل صفحه خط دار بشه (البته اگه سه تا خط ایجاد کنی و بعد مکان نما رو ببری وسط اون خطها و اینتر رو بزنی خودش خطهای دیگه رو ایجاد میکنه).
حالا واسه اینکه بتونی رو این خطها بنویسی از سربرگ insert قسمت Text ایکون text Box رو میزنی و گزینه Draw text box رو انتخاب میکنی و یک باکس میکشی. از سربرگ home بکگراند این باکس رو بی رنگ میکنی و کادر دور رو هم بی رنگ میکنی و حد فاصل نوشته ها رو اونقدر تغییر بدی تا روی خطها بیافتن.
البت فکر کنم برعکس اینکار معقولانه تر باشه. یعنی باکس رو ایجاد کنی و خط کشی کی. و در بیرون از باکس روی صفحه اصلی تایپ کنی.
ممنوننقل قول:
گزینه auto text رو تو ورد2013 چجوری باید فعال کنم؟
خواهش.نقل قول:
نمیدونم. اما در گوگل میتونید پیدا کنید.