این لینکشه عکس هم توش هست و مشخصاتنقل قول:
بد نمیشه از اسپیکرای فابریکی نباید انتظار زیاد داشته باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکشه عکس هم توش هست و مشخصاتنقل قول:
بد نمیشه از اسپیکرای فابریکی نباید انتظار زیاد داشته باشی
خیلی خوشحال شدم که پیدا شدنقل قول:
ولی دم آقا دزده گرم عجب پخشی برات گذاشت تو سایتای همسایه قیمت دست دوم 5000 رو الان دارن به قیمت اکبنده 2450 میفروشن
5000 3 تا خروجی ار سی داره که 4 ولته ولی 2450 دوتا داره که 2 ولته
5000 بلوتوث داررررررررررررررره
5000 یو اس بی از پشته که یه مزیت محسوب میشه
صفحه نمایششم پیش رفته تره
دقیق نمیدونم شما داری باید اینو بگی 5000 پنل برقیه؟
ممنوننقل قول:
والا ماشین ما 405 هستش و سیم USB کوتاهه، که خوده دزده فلشو گذاشته پشت ضبط و کرده اون تو (یعنی برای دسترسی به فلش باید کل پخش رو از جاش بیاری بیرون:n08:)
بلوتوث رو تست نکردم داره یا نه
در مورد خروجی هاش نمیدونم به چه کاری میاد:n24:
منظور از پنل برقی رو هم نمیدونم (یه توضیحی بده ثواب داره)
راستی یه جفت باند Kenwood مدل KFC-HQ718 هم گذاشته بود (مدل دقیقش نیست)
ممنون.خوب حالا کلا با باند چند در میاد؟نقل قول:
قیمت باندا چنده؟
بیرون بپرسی فکر کنم تبدیل یو اس بی رو دارن بهت میدن بلندتر میشه یا یه کابل بلندتر برات وصل میکنننقل قول:
بلوتوث داره
داداش خروجی آمپلی هستن اونا دیگه یعنی 3 جفت خروجی 4 ولت داره یه پخش برا نیمه حرفه ای هاست محسوب میشه
2450 خودت فقط هدیونیت معمولیه
اوف بابا 718 هم گذاشنه:n08:
عجب دزدی بود این بابا با ماشین دزدی چه حالی داشت میکرد حتما از این اهنگ شاد شمالی ها استان منم میزاشت:n02:
الان ایشالا 6975 پایونر رو میشناسی 718 یه چیزی در همون حده به خصوص این مدل که شما گفتی 718 قدیمی هست که از 718v2 میگن بهتره مردم قدیمی شو بیشتر دوست دارن
گرونترین قیمتی که مغازه دار بهم 718 رو داد 425 ت بود البته v2 رود جدیدشو قدیمشو اگه داشت میگفت 450 قیمتی در حدود باندای آدیو سیسیتم
تو تهرانم فکر کنم الان 718 قدیم نزدیک 300 شده باشه
کلا خیالت راحت سر اون 6 روز ترس ماشین بردنتون فایده خوبی نصیبتون شد
ولی باز قبول دارم اون ناراحتی که تو اون 6 روز کشیدین به این مادیات نمی ارزه
خیلی خوبنقل قول:
ممنون داداش
مدل باندها رو رفتم دقیق دیدم Kenwood KFC-HQ718 بود
راستی نگفتی پنل برقی یعنی چی
این پخش حدود 205 الی 215 الان داره فروش میرهنقل قول:
باند های 6964 هم بین 120 تا 140 ( بسته به انصاف فروشنده ) داره فروخته میشه! چیزی بین 15 الی 20 هم هزینه نصب حساب کنید :)
دوستان کسی قیمت pioneer 2150U کار کرده رو تقریبا نمیدونه چنده؟ (USB خور)
یه سوال آماتور هم داشتم:
باند 80W RMS سیستم خونگی (ضبط) 8 اهم رو میشه به 7016 مستقیم وصل کرد؟
میدونم که کار بیهوده ایه و نیاز به آمپ هستش،اما میخوام بدونم که خروجی 7016 چند اهم هستش و اینکه با 8 اهم بودن باندی که میخوام وصل کنم مشکلی نداره؟
فقط میخوام یه تست کنم نه اینکه دائمی باشه :n02:
کلا به باند یا هدیونیت آسیب میرسونه یا نه؟
ممنون
امضای منو بخوننقل قول:
ساب سمت چپم 8 اهم با اینکه 16 سانتیه بزرگتره از راستی که 13 سانتی هست ولی 4 اهم صدا کمتری میده درواقع مقاومتش بیشتره تحملش بیشتر صداش به سختی در میاد
7016 تو بهترین حالت بتونه بین 18 تا 22 وات بده
مطمعنن به پخش فشار میاد به خاطر 8 اهم بودن تو ولومای بالا
ولی من چون پخشم فابریکیه عین خیالم نیست از خدامه بسوزه باباهه مجبور شه عوضش کنه:n08:
واسه یه تست معمولی بخوای امتحان کنی از رو کنجکاوی اشکالی نداره ولی طولانی مدت نباشه 7016 رو باید ادم با ناز نگه داره
تو صندوق عقب ماشین یکی از دوستام 4 تا از اون باندای dvd خونگی ها هست خیلی باحاله صداش ولی اونم به پخش فابریکی وصله
ما شمالی ها چقدر کنجکاو ابتکار عملیم
درکت میکنم:n08:
مرسی از توضیحات کاملت :11:نقل قول:
ولی عجب سیسم صوتیی جمع کردیا همشهری ، حواسم به امضات نبود اما خیلی باحاله خوشمان آمد الحق که شمالی هستی :n02:
سلام
پخش و باند و آمپلی تا 1 میلیون چی پیشنهاد میدید؟
سلام به روی ماه همه اساتید؛
دوستان کسی میتونه یه جفت باند بهم معرفی کنه که از kenwood 718 قوی تر باشه؟؟!
ممنون.
سلام خدمت دوستانه گرامی
اگر ممکنه یه پخش با کیفیت بالا در حد 400 تومن بهم معرفی کنید
با تشکر
کلی باند هستنقل قول:
شما بودجه رو ذکر کنین
نهایتش جفت 400 تومن.نقل قول:
برند معتبر میخوای و audio system co 609نقل قول:
بیس زیادو قدرت زیاد میخوای dls 1073
توجه داشته باش dls بزرگتره 7*10 هست نه 6*9
برا هر دوتاشونم باید یه آمپ پدر مادر دار داشته باشه تا لذت ببری ازشون وگرنه بدون یه آمپ مناسب همون 718 رو نگه دار بیخیال شو
اندازش ۱۰ در ۷ هست ولی تو کاتالوگ و سایت dls زده که اندازه برشش همون ۶ در ۹ یعنی تو جای برش ۶ در ۹ جا میشهنقل قول:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
تو جاش جا میشه ولی جون ووفرشم بزرگتره بهتر میتونه بیس بزنهنقل قول:
مرسی از جوابت،نقل قول:
من الآن باند هیچی ندارم، یه جفت dls 1073 میگیرم، 4،5 ماه دیگه یه آمپیلی با ساب می بندم، خوبه؟
اگه خوبه یه مدل ساب و آمپیلی پدر مادر دار معرفی کن بهم، شاید چکی قبول کرد. بودجه هم مد نظرم نیست، متعادل باشه قیمتاش.
واقعاً ممنون.
سلام لنگرودجان (اسمتو که نمیدونیم،مجبوریم لنگرود صدات کنیم!)
اون کاری که گفتم واسه تست میخوام انجام بدم رو انجام دادم و نتیجه همون چیزی شد که انتظارشو داشتم یعنی یه کار کاملا بیهوده :n02:
اسپیکر 80W RMS که 8 اهم بودش،مستقیم وصلش کردم (بدون آمپ) یه صدای مسخره ای میداد که حتی از اسپیکرهای معمولیه 40W هم بدتر بود :n02:
اما ساب ووفر 120W RMS که 4 اهم بودش رو مستقیم به 7016 وصل کردم تا یه حدودی خوب بود یعنی تونست صدای ساب رو دربیاره (البته اون صدایی که درمیومد کجا و صدای اصلی خود ساب کجا،اصلا نمیشد مقایسه کرد اینقدر افتضاح بود:n02: )
حالا یه نکته جالب:
باندای خودم که به ماشین (سمند) وصله،یه جفت باند پریمیر 40W RMS کره ای هستش که مستقیم به 7016 وصله و باندای جلو هم همون فابریک سمند هستش که با 7016 بیسشون رو کاملا بستم که تا ولوم 30 هم اصلا جیر جیر نمیکنه و یه جورایی صدای ساروند میده بیرون.
بیس و اکولایزر رو هم طوری تنظیم کردم که هرکی میشینه تو ماشین میگه که آمپ داری؟ میگم نه 7016 دارم :n02:
انصافا بدون آمپ و این باندای کاملا معمولی صدای توپی (از لحاظ کیفیت) میده بیرون (هم بیس مناسب هم شفافیت مناسب)
درکل اون باندایی که واسه تست (چندخط بالاتر گفتم!) وصل کردم،حتی صدای باندای معمولی که رو خودش هست رو نتونست بده (نبود آمپ کاملا مشهود بودش)
دلم میخواد آمپلی سیستم خونه رو بکنم بندازم تو ماشین،یعنی اگه بشه حتما اینکارو میکنم:n02:
و اما نتیجه گیری اخلاقی:
" تا آمپ نباشد سیستم در عذاب است ... "
:n16:
من الان یه آرزو دارمنقل قول:
یه جفت 6994 بود فکر کنم خونه دارم اگه میشد وصلش کرد به کامپیوتر چی میشد
عاشقشونم یه خط روش نیست . نو نو . اولین چیزی که برای ماشین گرفتم بود 2 سال پیش چه دورانی بود!یادش بخیر:n05::n01:
سلام
دوستان من ضبط Kenwood 8019 دارم.
مي خوام يك جفت باند براي عقب ماشين بگيرم.
٢٠٠ تومن هم مي خوام خرج كنم،چه مدلي پيشنهاد مي كنيد؟
کاش همه ی آرزوها در همین حد بود ...:n02:نقل قول:
شدنش که خودتم میدونی میشه اما باید کلی وقت و انرژی بزاری تا باکس مناسب براش بسازی که صدای خوبی بده...
اسپیکر ماشین روی میز کامپیوتر،چه شود !!! :n04: :n02:
امروز بیکار شدم رفتم باند های جلو پراید رو باز کردم زدم به آمپلی
عجب صدایی میداد
حال کردم . البته فابریکی نبود و قبلا عوض شده بود مارکش sunny بود
صدای شفافی داشت ولی تو ولوم های بالا دیگه بالا پایین میپرید
از آمپ جداش کردم زدم به آمپ مونو:n02:(عجب کارایی میکنیم)
یه بیس میزد یهوو بووووف بووووف 2 بار زد جداش کردم گفتم الانه که بسوزه.
میگم اگه گین رو کم کنیم و ولوم رو کنترل کنیم میتونیم اسپیکر های 40 وات رو هم با آمپلی استفاده کرد!نهایتش میسوزه دیگه فدای سرم.
باکس که کاری نداره با فیبر میسازیم سبک و راحت . mdf هم نمیخوادنقل قول:
ولی کیفیت و بیسش عالی میشه.حوصلشو ندارم وگرنه خیلی دوست دارم این کار رو.
نقل قول:
آمپلی دارین؟
بدون آمپ میتونید
6964 بگیرید حدود 120 تومن آمپلی خور نیست
اگه آمپلی خور میخوای با این قیمت چیز درست درمونی گیرت نمیاد
باید دست دو بگیری اونم چی اسپیکر بیخودی مثل 718
من باشم از اول یه چیز درست حسابی میگیرم که بعدا پشیمون نشم
باعرض سلام
کسی از دوستان صدای dls1072 و dls960 رو شنیده؟نظرتونرو لطفا بگید و با همرده هاش مقایسه کنید.
سلام نفسنقل قول:
کوچیکتون علیم
اصلا قضیه باندای کامپیوترو سینمای خانگی طراحیشون برا نوع صدا با ماشین انگاری فرق میکنه منظورم آمپشونه که جوری درست شده یه صدای مناسب با همون باندا بده
پارسال منم مثل شما میخواستم آمپ خونه رو ببرم تو ماشین ولی حدود 30 ت خرج بر میداشت برام راه های دیگه ای هم هست اما چیز جالبی اآب در نمیاد پشیمون شدم جای باندای فابریکی رو با سابای کامپیوتر خونگی عوض کردم فقط چون عاشق بیسم صدا خواننده برام مهم نیست باندای فابریکی پراید از ولوم 45 به بعد به خش خش می افتن که این خیلی بده منم کندمشون ساب گذاشتم که عتش توان دارن هرچی ولوم بدی بهشون صداشون خش نمی افته هیچ بهتر هم میشه تازه ووفرشون یه ذره بالا پایین میره صدا پخشم همش رو 100 هست لامصب نمیسوزه که نمیسوزه اعصاب مارو خورد کرده
اگه آمپ خونه ترانس داخلشو قطع کنین میتونین برای ماشین ازش استفاده کنین یه ترانس 220 به 12 داره داخلش که اونو یه سره بکنین میشه مدار 12 ولت یه سیم برق هم یهش بدین که وقتی پاور پخشو میزنین آمپ روشن شه
کار نشد نداره ولی حوصله میخواد اینو از استاد ماشی dc مم پرسیدم اونم گفت دروغ نباشه منم میخواستم یه زمانی این کارو کنم ولی ترسیدم آمپم بسوزه
همه تو کف انجام این کارن نمیدونم چرا:n08:
محمد جون 6963 بودن که!!نقل قول:
بلاخره یه روزی 6963 هاتو از چنگتون در میارم:n10:
دفعه پیشم گفتم میشه وصل کرد ولی حیفه:n02:
موضوع بحث تاپیکو سه نفری عوض کردیم یهو!!
این اسپیکر عقب پراید باباهست که رو میز کامپیوتر داخل باکس آمپ داره نقش سابو ایفا میکنه:n08:نقل قول:
تو ماشین نا نداشت حالا اینجا در حد پارگی بیس میزنه ولی باز نمیترکه منتظر پاره شدنشم ولی پاره بشو نیست کوچولو:n08:
سلامنقل قول:
1072 مثل 1073 هست. منتها مشکلی که داشت تیوترش میسوخت لذا DLS اومد 1073 رو طراحی کرد و یه میدرنج هم بهش اضافه کرد تا بار رو از دوش تیوتر برداره.مسلما 1073 قدرمنتر از 960 هست.ولی امپ خوب باید ببندید.با 550T هم درایو میشه ولی مثلا کیفقیت و قدرتی که یه آمپ مثل هلیکس A2 یا گلیدن XL150C4 میده رو پایونیر یا کن وود 7205 نمیتونه بده.
گلیدن MC609 ولی اگه BASS بیشتر میخوای آدیو سیستم CO 609 یا 1073 که اولی 500 و دومی بین 430-470 هست.نقل قول:
اگر 1073 رو با آمپ قوی ببندی نیاز به ساب اصلا ندارید.نقل قول:
من فقط میتونم گلیدن Xl150c4 رو پیشنهاد بدم چون فرمودید "آمپیلی پدر مادر دار معرفی کن بهم".قیمت فروشش بدون در نظر گرفتن تخفیف 1450 هست.ولی شک نکن که یک عمر آمپه:
با 200 تومن فقط باید برید سراغ 718 که اصلا توصیه نمیشه. اگه میتونید 200 تومن دیگه هزینه نمائید MC609 گلیدن بردارید که خیلی صداش بهتره.البته بهتره آمپ هم بعدا براش تهیه نمائید.نقل قول:
یک میلیون که خیلی کمهنقل قول:
1-پخش 7016 حدود 500
2-اسپیکر Mc 609 که 400 تومنه
3-آمپ JVC8004 که 450 هست یا پایونیر دو کانال 5500T که حدود 350 هست
-کابل RCA حدود 30
5- پک برق 85
جمع:1460 حدودا
سلام گلم.نقل قول:
1073
CO609
Mc609
هم قویتر هم با کیفیت تر و هم خوش صدا تر.:n12::n02:
کن وود 7016 ولی حدود 500 شده فکر کنم دقیق ندارم. پایونیر نگیر که پشیمون خواهید شد.نقل قول:
حمیـد جون خیـــــلی گلی، خیــــلی..نقل قول:
فقط 1450 واسه آمپ خداییش زیاده واسم، ارزونتر چی پیشنهاد می کنی؟ (زیر 1 تومن)
آمپلی ندارم.به نظرتون بهتر نیست 6974 بگیرم؟ اختلاف قیمتشون حدود ۲۰ تومنه ولی 6974 ۸۰ واته در صورتی که 6964 ۴۰ واته.نقل قول:
با سلام خدمت کلیه دوستان
من یه جفت dls 1073 امروز گرفتم،میخواستم ببینم آمپلی چی رو پیشنهاد میکنید واسش؟
یه مورد هست dls x program X-A40 ولی فکر کنم یکم زیاد باشه واسه این اسپیکر
لطفا پیشنهاد بدید یه آمپلی خوب که درایو کنه اسپیکرو!
در ضمن آقا حمید ارادت داریم ما خدمتتونا:)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
درورد و عرض ادب خدمت دوستان و اساتید محترم
لطف کنین در خصوص خرید آمپ 4 کانال راهنمایی بفرمائید.
4 کانال بخاطر اضافه شدن احتمالی ساب در اینده
اگه با این شرایط ساب پیشنهادی هم هست بگین ترجیحا برای طاقچه باشه و روی تیبا قابل نصب باشه
مشخصات باندها
Power Handling:
Peak: 580 watts per pair / 290 watts each
RMS: 80 watts per pair / 40 watts each
منبع:
دوست من محمد جان بهتون فرمودن اگه آمپ ندارین 6964 شما بعد میگی 6974 واتش 80 هست اونو بزارینقل قول:
وقتی آمپ نباشه هرچی توان باند کمتر باشه بهتره بهتر 80 واتی بدون آمپ صدای خوبی نمیده چون نهایت خروجی هدیونیت بین 18 تا 22 وات هست
برا 6974 خداقل باید یه آمپ معمولی دو کانال مثل کنوود 5203 داشته باشی که تو هر کانال 55 وات تا بهش میده
اگر هم خواستی یه آمپ دو کانال ارزون بزاری مثل 5203 من پیشنهاد میدم به باندهای jbl و(قیت 150ت)>>kenwood kdc-U353R فکر کنی کنی بهتر هستن از 6974
:n16:
سلامنقل قول:
درسته قیمتش بالا هست ولی واقعا آمپه.از همه نظر من تضمین میکنم.
گلیدن RS 100C4 که 1150 هست.
دوست من به نظر من دور اسپیکرهای پایونیر رو خط بکشید.صدای خشک بی روح و مصنوعی دارن.نقل قول:
سلام. شما بودید پریروز تماس گرفه بودید؟نقل قول:
به سلامتی چند گرفتید؟از کجا؟روی جعبه لیبل مشکی رنگ زاب کیش داره؟
آمپ 4 کانال که کامل درایو کنه 1073 رو فعلا فقط همون XL150C4 هست که قیمتش بالاس.
دو کانال هم یا باید 5500T بگیری یا 7205
سلام عزیز.حضورتون رو در این بخش صمیمانه خیر مقدم عرض میکنم.نقل قول:
اسپیکرهاتون از نظر توان ضعیف هستند.لذا ممکنه در صورت نصب کردن سیستم ساب ووفر از نظر کیفیت صدا دچار مشکل شوید. بهتره اسپیکرهاتون رو تعویض نمائید.
چه میزان میخواهید برای آمپلیفایر هزینه نمائید؟
دوستان هدیونیت زیر 300, چی پیشنهاد میشه؟
امروز دوتا باند ده سانتی دست دوم برا جلو گرفتم
ولییییییییییییییییییییییی ییییییییییی
این قاب فابریکیم روشون چرا کامل بسته نمیشه:n28: کسی ده سانتی تاحالا جلو پراید با قاب اصلی جا زده؟؟؟؟
تیوتراش نمیزاره قاب بره روش نمیشه کاریش کرد:n29:
به زودی عکسهائی از قطعات یک پروژه 100% Sound Quality که برای دوست عزیزمون جناب صبوری با ایدی D.S هست رو براتون رو نمائی میکنم.:n19::n20:
منتظر باشید.:n10:
بی صبرانه منتظریم:n19:نقل قول:
اقا حمید میشه لیست قیمت قطعات برند ادیو سیستم رو برام تو پیغام خصوصی بدین ؟ :n16: