میهن دانلود
اندیشه
256
محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
میهن دانلود
اندیشه
256
محدود
نقل قول:
آره فقط زایکسله .لابود همه مودماشون و فروخته بودن . تو که میخواستی d-link بگیری دیگه چرا از اونجا گرفتی؟ خوب میرفتی پاساژ یا لاکانی دیگه . این مودل که میگیو من 49 میتونستم بخرم برات لاکانی. مودم خوبیه اما نه در حد زایکسل. :20: در هر صورت مبارکت باشه دادا :46:
من همچنان با میهن دانلود مشکل دارم ارور تایم اوت میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشکل دارم سایتش زده مشکل تیر حل میشه :27:نقل قول:
اندیشه به لجن کشیده شده: خط4
4.2.2.2 پینگ 700:2:
سرور ایرانی 500 :2:
سرور اکراین 800 :2:
توروحشون
گوگل هم بعضا باز نمیشه
نقل قول:
مشکل داره مگه؟ من هر روز ازش دانلود دارم که! راستی دیشب او ن یارو نا مردی کشت من و ها! چون تو گفتی دهن به دهن نشدم باش!:13:
آره مشکل داره بعضی لینکاش!نقل قول:
اینو تست کن خبر بده سوسکمار عسل:31:
نقل قول:
کد:http://dl5.-------------.com/2011/Farshad/July-2011/John%20Cooper%20in%20Helldorado-SKIDROW-%5Bwww.-------------.com%5D.rar
سوسکمار تو دچار سوقه تفاهم شدی دیشب :27: اولا چون دیر اومدی خبر نداشتی که توافق شد اصلا بیس نگیریم و همه اسنایپر باشیم و فرمانده ما دید داری میگری جو گیر شد توپ زد :31:
دوما توپخونه رو رضا نزد :46:
سوما اگه یه نفر تو این بچه ها بامرام تر باشه همین رضا هست:10: من خیلی وقته میشناسمش
اون به جای کسه دیگه از تو معذرت خواهی کرد(مرامو داشتی):31: بهش حرفم زدی جوابتم نداد :20:
خلاصه بچه عقده ای هم داریم که باید حالشونو گرفت ولی رضا نه خیلی بچ ه خوبیه :10:
این ماله همون موقه هستش که پهنای باند مشکل داشت دیشب من رفتم خوب بود اگه تونستم یه تصویر ازش می زارم با همه بچه ها هم تست کردم 3 هفتست همه تو رشت مشکل دارن این دوروز خیلی خوب شده اونم باز همه با هم خوب شدن نتیجه= پس قضیه باید کلی بوده باشه:5:نقل قول:
نامحدود مگه نباید روی 30 تا 40 باشه؟ :8:نقل قول:
اگه اینجوریاست پس از طرف من به آقا رضا بگو خیلی اوچیکتم فرمانده! :5: امشب میخوام خون به پا کنم :31:نقل قول:
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
نقل قول:
آره مشکل داره . 1 دقیقه هم منتظر موندم اما شروع نشد و تو حالت کانکتینگ موند.
[QUOTE=soosmar_asl;6361468]اگه اینجوریاست پس از طرف من به آقا رضا بگو خیلی اوچیکتم فرمانده! :5: امشب میخوام خون به پا کنم :31:
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
آره مشکل داره .
[QUOTE=soosmar_asl;6361468]اگه اینجوریاست پس از طرف من به آقا رضا بگو خیلی اوچیکتم فرمانده! :5: امشب میخوام خون به پا کنم :31:
آره مشکل داره . آقا لینک سالم از روتینگه من از روی سروره کانادا تونل زدم میشه گرفت ولی مستقیم نمیشه اینترنت من اندیشست شاید با بقیه کار کنه آخه مخابرات حال بی حاله اونا روتو تغییر می دن باید بقیه چک کنن من دوستام که از جای دیگه دارن نیستن:10:
بیخیال رفیقنقل قول:
من میگم محدود شما میگی نامحدود
روزه و رمضون بهت فوشار آورده انگار
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
این ساعتی که شما گفتی یعنی 10 و نیم شب در حال کانتر رو سرور ایرانی بودم و پینگم هم 50 بود.نقل قول:
مگه اینکه ساعت پست زدنت با اونی که نوشتی یکی نباشه :دی
در ضمن این بتلفیلد رو بهمون یاد بده بیائیم بهتون ملحق بشیم.
والا فوشار نیاورده :31:چون رنجش ما بین بود فکر کردم نامحدوده چون من محدود دارم ولی تا حالا با 16 کانکشن از 120 پایین نیومدم مگر مواقعی که از ip : 89.144.133.201 به بعد قطعی داشته باشه تازه من 128 8g هستم ولی برو بچه دیگه که 256 دارن هم همینو بهم گفتن 100 تا 120نقل قول:
128 نامحدود مرکز 3
نمیدونم باید بگم خوبه یا بد ولی از packet loss به هیچوجه راضی نیستم
برای ما گیمر ها timeout حکم مرگ رو داره!
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
:eh::eh::eh:
تفاوت رو با ما احساس کنید :18:
:eh::eh::eh:
انگار دوباره به روزهای خوب برگشتیم
ساعت 1:18 بامداد شاتل سرویس 2 مگ
جیگر الان خط 256 مرکز 3 اندیشه شما چه ربطی به خط4 128 نامحدود من داره؟:31:نقل قول:
خوب مشکل تو خط ما بوده :2:
در مورد بازی هم اول اینکه درمورد کانتر به امضای من مراجعه و از کانتر بازی کردن توبه کن و بعد به این وبلاگ مراجعه کن و اگه در نصب و دانلود و.. مشکلی داشی پخ بزنید راهنمایی کنم
در مورد ملحق شدن به جوخه هم باید بگم که همینطوری نیست که کشور تو.. من.. هست درسته ولی خوجه نه واسه خودش قانون داره باید اول از لحاظ قوای جسمانی و بعد عقیدتی گوزینه بدی پیش سوسکمار عسل بعد از طی مراحل سخت و طاقت فرسا به درجه سرباز صفرمی نائل میشی و به عنوان امدادگر وارد جوخه میشی :31:نقل قول:
کد:http://bf2.blogsky.com
شوخی کردم:31:
درخدمتیم:10:
نقل قول:
یک!) سلام بر همگی ما با ایرانسل اومدیم یه 10000 تومن خالی شدیم تا یه ماه... سرعت 6 کیلوبایت حداکثر
پینگش قابل شمارش و محاسبه نیست به سمت بینهایت میل میکنه:31:
میهن دانلود سروراش مشکل سخت افزاری پیدا کردند...قراره منتقل بشن به سرور جدید
ایقد نگید مشکل دارین
دو!!) بنده رفتم شرکت البرز نت . چیزهاییکه متوجه شدم این بود که سرعتشون دوروبر 20 یا 30 میچرخه و گفتند هروقت خواستیم با توجه به شرایط و زمانش تا 100 رو باز میکنیم.(کلا مث اینکه داقغقغقغقغونن!)
پس بیخیالش بشید کلا!!!!!!!البته یکی بره پینکشو بفهمیم عالیه(واسه گیمرها)چون مشترکین کمی داره شاید خوب باشه.ضمن اینکه همین امروز تبلیغشو تو شهرستان فومن شروع کرد و رقیب سرسخت اندیشه سبز تو فومن شد.اندیشه قبلش بی رقیب بود!
سه!!!) علاقمندان به فضا و نجوم و آسمان شب همین چهارشنبه 26 ام ساعت 18 تا 20 مجتمع خاتم الانبیا میتونن تشریف بیارن و از باشگاه نجوم رشت لذت ببرند.فقط 2ساعته یه تاکسی فقط!!
عتاوین برنامه ها در وبلاگش هستش:
[HTML]rashtastroclub.blogfa.com[/HTML]
حامد جون میشه بگید 256 که دارین شبا سرعتتون نسبت به 128 فرقی میکنه یا نه؟نقل قول:
اگه فرقی نداشته باشه پس همون 128 رو میگرفتین بهتر بود که!
سوسمار جون خوبی؟ خوب شد ما این ماه رفتیم هااااااااااااااااا:21:نقل قول:
این مدت چقد بچه ها مشکل پیدا کردند آخه:13:
من تا 20 روز دیگه احتمالا میام شاتل(یا پارس وی)
توروخدا اون موقع مشکلی بود بگیااااااااااااا
یه سر اینجا میزنم بعد میرم
بعد اینکه 128 محدود که داری سرعتش 50 یا 60 خوبه که! سرعت شبانش که رایگانه چقده؟یعنی شبی چقد دان میکنی؟؟؟
مث اینکه خط 6 واسه اندیشه از همه بهتره.منم که 6 هستم اگه دیدم اوضاع خوب شد اندیشه میمونم
یچی دیگه تولدم مهر هستش اگه شاتل هدیه مدیه میده حتما میام شاتل!!!!!!!:31:
یه چیزی میگم باورتون نشه دیروز ساعت 7 صبح پی سی رو دانلود بود دیدم داره 170 تا میزنه :5:
128 محدود خط 8 ترافیک 3
شبا ها هم 60 میزنه :5:
یادش بخیر شبهایی که با 128 حداقل 3 گیگ دانلود داشتیم
نه الانی که با 256 به زور به یک گیگ میرسه
پیشرفت به معنای واقعی !
آقا پس اگه خرابه چرا من با ssh راحت دانلود می کنم ؟ درمورد فومن هم بگم که خیلی خوبه یه رقیب پیدا بشه اندیشه بعدش یه کارایی میکنه هر موقع رقیب داشته باشه :20: خوش به حال برو بچه فومننقل قول:
هیچ فرقی ندارهنقل قول:
میگن سرویس های 128 تشویقی داره که سرعتش بالاست
سلام
اینطور که مشخصه نسبت به 1-2 هفته گذشته همه چیز کاملا ارومه و مشکلی در حال حاضر تو ارایه سرویس دیده نمیشه. ظاهرا دلایل و اخباری که در مورد دلایل این اختلالات مطرح شده بود درست بوده و الان بر طرف شده.
تعریف کردیم رشت- تبریز ترکید
1 52 ms 52 ms 51 ms 89.144.189.3
2 54 ms 53 ms 54 ms 172.16.107.33
3 53 ms 53 ms 52 ms 89.144.133.201
4 53 ms 54 ms 53 ms 217.219.184.1
5 531 ms 534 ms 532 ms 217.218.232.249
6 536 ms 521 ms 521 ms 217.218.158.42
اونجاییکه Bold شده روتر قزوینه معنیش اینه که مسیر رشت- تبریز که تازه راه افتاده بود قطع شده. ای وای امیدوارم زود درست شه.
:D درست شد. کاش از خدا یه چیز دیگه میخواستم
آره درست شده ولی تا انجا که من خبر دارم 3 تا 4 روزه اوکی شده آخه یکی از دوستام تو مخابراتهنقل قول:
نقل قول:
تو پینگ و سرعت و اینجور چیزا خیلی سر تر از بقیه شرکتاست من مشکلم الآن این هدیه هاش قبلا خیلی به مشترکاشون حال میدادن الان چند مدت اصلا خبری نیست و برا من که میخوام دوباره برم رو سرویس 2 مگ اصلا خوب نیست چون ترافیک کم میارم مگر اینکه دوباره شب زنده داری کنم! :41:
سلام من مي خوام برا اولين بار تو رشت adsl بگيرم
سه تا شركت ask parsonline shatel رو ديدم
اينترنتي هم كه ميخوام با حجم محدود كافيه سه ماهه 5 گيگ كافيه
چند تا سوال داشتم
1-يكي اينكه اونجا بالاي 128 راحت ميدن يا بايد مدرك داشته باشي
2-و براي 128 downstream رو شركت چقدر مي گذاره يعني سرعت واقعي دانلود زير 16 هست يا بيشتره(حالت روزانه))
3-مي خوام شبانه رايگان هم اگر لازم شد بتونم دانلود انجام بدم (شبا در حد قطع نباشه و بشه حداقل 700 مگ دانلود كرد. )
4- ترجيحا يوزر پس روز و شبش فرق نكنه؟
5- قطعيش تا حد ممكن كم باشه و پايدار باشه
6-مخابرات اونجا adsl ميده؟
7-اوضاع پينگ چطوره؟ ip ها valid (نه static) هستن
ممنون مي شم كمك كنين
من اندیشرو پیشنهاد میدم کلا یک یوزر دارین تو روز 128kB با دانلود منیجر از لینک مستقیم و کانفیگ downstream رو 1024 شبا هم یک تا 6 صبح رایگانه 3 ماهه تخفیف هم داره از بقیه هم یه سرچی بکننقل قول:
پیشنهاد من اینکه کمی بیشتر هزینه کن اولش ولی وایرلس بگیر از اندیشه فکرت راحت میشه پینگش خیلی بهتره
شک نکن---
رایویی بگیر
نقل قول:
سلام مجدد یه سوال دوستان . من رفتم مودم d-link رو پس دادم یه مودم زایکسل مدل p-650hw -t1 v3 از لاکانی گرفتم کارت گارانتی داره ولی مهروامضای فروشنده نداره قیمت 60 تومن نظرتون درباره این چیه؟
آخه رادیو بگیره کانفیگش دقیقا می شه اکانتش من داشتم اونجوری 256 دانلودش میشه 32 کیلوبایت ولی رو دی اس ال 128 دانلودش 120 کیلو بایته:19:نقل قول:
اولا ssh رو یه توضیح بده میخوام بچه ها بدونن چیه؟!!!:31:نقل قول:
دوما کلا مشکل پیدا کرده واسه همه دانلودا که نیس.میهن بخواد کلا تعطیل بشه اینترنت واسه بعضیا تعطیله!!!
پس یعنی پول الکی دادین دیگه!!!!از ماه بعد که دیگه 256 نمیگیریننقل قول:
شب زنده داری رو میگم بیخیال شو جون داداش!خیلی بده.همین شب زنده داری باعث شد 6 واحد بحذفم:19:نقل قول:
منم 3 گیگ واسم کمه:41:پس الان زیاد حال نمیده.کاش صبانتم بیاد رشت...
اگه بودجت کمه اندیشه برو 117 کیلوبایت میده روزا و شبا بین 30 تا 60 .اندیشه رو از 128 بیشتر نگیر واسه مدرک میگم چون فرقی با 256 و ... نداره!!!نقل قول:
ولی اندازه شاتل پایدار نیس.پینگشم جالب نیس.
پارس وی مجهوله کیفیت و سرعتش.دامونم همینطور.
نقل قول:
داداش یه توضیح میدی وایرلس کدوم شرکت؟وایمکسو که نمیگین احیانا؟؟؟؟؟؟؟؟
هزینش چقده؟سرعت و پینگش خوبه یعنی؟؟؟؟
آخه یکی میخواست بگیره گفتم بیخیالش ، adsl بگیر
عزیز منظورم اینکه شما برو پیش اقای حجتی از اندیشه بهشون بگو اینترنت رادیویی میخوام وایرلس -
ربطی به وایمکس نداره .
یک دستاگه بستگی به خودت و بودجت داره میخری مثلا الان میکرتیک sx 5 عالیه تا 15 کیلیومتر دید مستقیم میزنه
البته داخل رشت کمتر از 5 هستش فکر ت راحت یکی بالای خونت نصب میکنی و
مستقیم به اون دکلهایی که اگه شکرت اندیشه را دیده باشی بالاش به اونا وصل میشی
و یک روزه هم برات انجام میدن درسر نداره . سرعتش هم خوبه الان 256 شب ها 160 را راحت میده
پینگش هم از adsl خیلی بهتره مخصوصا برای گیمر ها چون مستقیم وصل میشی به سرورشون ولی adsl تا بره مخابرات تا برسه به شما و خطتت غیره خیلی تاثیر داره شک نکن .
[/B]
داداش یه توضیح میدی وایرلس کدوم شرکت؟وایمکسو که نمیگین احیانا؟؟؟؟؟؟؟؟
هزینش چقده؟سرعت و پینگش خوبه یعنی؟؟؟؟
آخه یکی میخواست بگیره گفتم بیخیالش ، adsl بگیر
[/QUOTE]
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
256 نامحدود شب ها داره 160 میده !!! خیلی خوبه:8::5:
نقل قول:
بابا دمتون گرم به اين سرعت جواب داديننقل قول:
فقط كسي ميتونه جواب اين سوالات رو برا شاتل و پارس آنلاين بده؟
داداش چنتا موضوع.نقل قول:
هزینه مودم و نصبش که بماند حتما خیلی بالاست.
بعدش پینگ و حجم درسته زیاده و محدودیت حجم نداره ولی سرعت 64 کیلوش 65 هزار تومن و سرعت 256 کیلوش 215 هزار تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه اینطوری باشه adsl نامحدود بهتره!!!!!!!!!!!!!
256 بخواد شب 160 تا بده روز چقد میده؟؟؟
به احتمال زیاد دائم دانلود کنی سرعتو کم میکنن شک نکن
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------نقل قول:
256 نامحدود شب ها داره 160 میده !!! خیلی خوبه:8::5:[/QUOTE]
عجب حرفی زدی پس منم می رم وایر لس می گیرم:31: