اینم تقدیم به همه شما ها
ستارهای جدید رئال مادرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تقدیم به همه شما ها
ستارهای جدید رئال مادرید
از فرط خوشحالی نمیدونم چیکار کنم
بندری برقصم
قر بدم
نمیدونم چیکار کنم
عشق است کریس رونالدو
PES 2010 چه حالي ميده با رئال مادريد :دي
رفقا من دارم دیوونه میشم
باورم نمیشه
پریشب کاکا
امشب رونالدو
فردا شب ویا
پس فردا یه ستاره دیگه
واااااااااااااااااااااااا اااای
باور کنید عقلم قد نمیده
این پرز دیگه کییییییییییییه؟
من بهش اعتقاد داشتم ولی نه اینقدر دیگه
بابا ترکوووووووووند
زنده باد.
احمد تو نسبتی با احمدی نژاد داری؟: دی
این عکسا مال زمانی هست که اینا سر توپ طلا دعوا داشتن! که رونالدو بردش...
یه جور گذاشتی که انگار با هم کنفرانس گذاشتن: دی
وای خدا
FIFA World Player 2007
یک فکری به حال رائول کنید مثل پیکان شده
با اینکه من زیاد از این رونالدوهه خوشم نمیاد ولی تبریک میگم
من گفتم رائولو بفروشن به یه تیم آسیایی شمارشو بدن به رونالدو جونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک فکری به حال رائول کنید مثل پیکان شده
بچه ها قرارداد مسی که تموم شد مسی رو هم میخریم نگران نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا خدایی حیفه در مورد رائول اینجوری صحبت کنیم.نقل قول:
درسته الان مثل جوونیهاش نیست ولی اون تمام زتدگیش تو رئال بوده . یه اسطورست واسه ما
راستی ویا که معلوم نیست چلسی گفته ۴۸ میلیون میدم . شاید بره اونجا
آقا كاكا گرونتر بود يا كريس رنالدو؟
ميتونيد قيمت ها را بگيد؟
رائول هم پیره دیگه حالا می خواد اسطوره رو نیمکت بشه اون نظر خودشه من اگه جای ریبری و ویا و سیلوا و الونسو بودم میدیدم که یک جای دو تا از بهترین بازیکنان هستن می رفتم اونجا حتی با پول کمتر چون افتخارش برای ادم میمونه احتمالا حساب کار به زودی دستشون میاد و پیشنهاد هارو قبول میکنن نیستلروی خوب بازی میکنه روبن و هونتلار هم همین طور نباید این هارو از دست بدیم
رونالدو گرونتره ! 94 میلیون یورو!!نقل قول:
آقا كاكا گرونتر بود يا كريس رنالدو؟
ميتونيد قيمت ها را بگيد؟
کاکا 65 میلیون یورو
خب پس مثه زیدان یه مسئولیت اجرایی چیزی بهش بدن و از فوتبال خدافظی کنه : دینقل قول:
یه اسطورست واسه ما
تا اخر نقل و انتقالات اين رئال چه تيمي ميشه براي PES 2010 :دي
من 2-3ماه پیش خوندم گفتن 2010 برای پی سی نمیاد ؟ اگه میاد من انقد رو گرافیک 2009 کار نکنم : دینقل قول:
پدرمو در اورده
ای ول ای وله ای ول موسوی نه ببخشید این رئال یله ای ول:دی
نه pes 2010 برای pc هم میاد
خود کونامی هم تائید کرده
میگم شمام کلا به فکر pes یا البته من چون میدونستم اینا همه میان تو 2009 آوردمشون:دینقل قول:
اخبار گفت رئال بیخیال ریبری شده
البته خیلی ستم بود روبن واسیو فان در وارتو میدادیم ریبری رو میگرفتبم
واااااااااای امروز چه خبره من که دارم دیوووونه میشم
چی شده میخواستی چی باشه
اون از رونالدو اینم از ...
اها
بگم بگم
بله داوید ویا هم بله
به چلسی نه گفت و رئال رو برگزیده
هنوز قطعی نشده
ولی شما قطعی بدونید.
از الان تبریک
یه مسترلیگ با کاکا و رونالدو امروز شروع کردم : دینقل قول:
میگم شمام کلا به فکر pes یا البته من چون میدونستم اینا همه میان تو 2009 آوردمشون
وای دارم میمیرم از خوشینقل قول:
بله داوید ویا هم بله
شماره چندو بهش میدن رجیسترش کنم ؟ : دی
H a l a _ M a d r i d
جلل خالق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم عمو پرز گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم فصل بعد دیگه کی می خواد جلوی رئال شاخ بشه؟ : دی
بچه ها داد میشل پلاتینی در اومده: دینقل قول:
خفه بابا! پول داریم، تورم میخریم لباس تنت میکنیم میفرستیمت تو زمین!!! به ما چه بقیه باشگاها نمیتونن پول در بیارن!!!
باشگاه ها برن اینو بخونن یاد بگیرن
کد:http://goal.com/iran/news/1835/اسپانیا/2009/06/11/1319301/چرا-رئال-رونالدو-را-می-خرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تورم میخریم لباس تنت میکنیم میفرستیمت تو زمین!!!
والنسيا و داويد ويا بصورت رسمي پيشنهاد چلسي رو رد كردند و فقط رئال مقتدر مادريد ...
قرارداد رونالدو کی کاملا قطعی میشه؟(چه زمانی به طور کاملا رسمی معرفی میشه؟)
اینجا چه خبره بچه ها ! نکنه من اشتباه اومدم تو انجمن بازی ! : دینقل قول:
تبریکات فراوان به خاطر این شب های به یاد ماندنی ! ویا هم میاد ! سیلوا هم به همراه ویا میاد ! ریبری هم اومد که هیچی نیمدم بازم هیچی !
حالا دیگه باید به فکر مدافع باشه ! ببینم ویارئال 2 تا مدافع خوب نداره بیاریم ! به هر حال مربیشونو آوردیم !
عجب مقاله ای بودا! دمت گرم: دی
پیش به سوی مایه دار شدن!!!
رئال 9 بازیکن را میفروشد و ریبری را نمیخواهد
سایت گل- فلورنتینو پرس رییس باشگاه رئال مادرید گفته اگر بایرن مونیخ نخواهد فرانک ریبری را بفروشد او قادر به خرید این بازیکن نخواهد بود. پرس همچنین گفته 9 بازیکن برنابئو را ترک خواهند کرد.
پرس گفته است: «ریبری متعلق به بایرن است و بایرن نمیخواهد او را بفروشد. باید به خواسته باشگاه او احترام بگذاریم. اما اگر آنها بخواهند نظرشان را عوض کنند اوضاع طور دیگری خواهد شد.» همچنین پرس قصد دارد تعداد بازیکنان تیم را کم کند: «دست کم 9 بازیکن که در تیم اصلی حاضر هستند باشگاه را ترک خواهند کرد.»
در سالهای اخیر جوانان بومی زیادی در تیمهای پایه رئال پرورش نیافتند و پرس میگوید تعجب میکند که بازیکنان سابق تیمهای پایه مادرید را میبیند که در تیم های دیگر خوش می درخشند: «در چند سال گذشته بازیکنانی در رئال بودهاند که در سطح بالایی قرار نداشتند ولی وقتی از تیم ما رفتند در تیمهای دیگر عالی کار کردند. مانند آلوارو نگردو و خوان ماتا.» پرس درباره خرید کاکا هم گفته: «مذاکرات کار آسانی نبود. کاکا به دو دلیل به رئال آمد. اول این که او میخواست بیاید و دوم رابطه دوستانه ما با آدریانو گالیانی.»
************************************************** *********************************
واقعا چقدر مهربونه این عمو پرز ! : دی
من از اومدن کاکا خیلی خوشحال شدم :8: برعکس از اومدن رونالدو خیلی ناراحت شدم :41:
آقا تبریک می گم از اومدن رونالدو ،اما پارسال همه رو خوب گذاشته بود سر کار ...
چرا ناراحت ؟! کلی سود برامون داره بابا ! بازیمن خوبیم که هست ! دوسش نداری ؟! طرفدار منچستری ؟!نقل قول:
من حالم از منچستر بهم میخوره و طرفداره دو آتیشه رئال هم هستم / در ضمن از کریس هم بدم میاد چون که اگه تو رئال بترکونه میگن رئال هیچی نبود کریس اومد رئال ترکوند !!!نقل قول:
اقا کسی لطفا در مورد رائول حرف بد نزنه !!( با خودم طرفه ) :دي
در مورد رونالدو هم اگه رو نیمکت هم بشینه کل فصل رو کلی برامون سود داره !! :دي
منم عین خودتم !! :دينقل قول:
من حالم از منچستر بهم میخوره و طرفداره دو آتیشه رئال هم هستم / در ضمن از کریس هم بدم میاد چون که اگه تو رئال بترکونه میگن رئال هیچی نبود کریس اومد رئال ترکوند !!!
ولی دیگه الان یه رئالی به حساب می اد ! منچستر اگه قدرت داشت نگهش می داشت ! منچستر بره با نانی بدرخشه !!: دي (شرمنده ی طرفدارای منچستر به خصوص احمد !: دي )
منچستری ها از وقتی بکام اومد هی گیر دادن به ما ! بعدش نیستروی اومد ! بازم گیر دادن ! بابا شما اگه می فهمیدین نگهشون می داشتین الان هم واسه مانن دیگه به شما تعلق ندارن !
به به ! مهدی ! چند وقت بود نبودی عزیز !! :دينقل قول:
آقا تبریک می گم از اومدن رونالدو ،اما پارسال همه رو خوب گذاشته بود سر کار ...
100% باهات موافقم :20:نقل قول:
رئال خوب كاري كرد رونالدو و كاكا رو خريد ولي اگر يك مربي بزرگ از ليگ برتر نياره اينها نميتونن به دردش بخورن . ( البته امسال هم فكر كنم پلگيريني مربي رئال خواهدبود )