دوستان کسی اطلاعاتی درباره کامپوننت نداره
؟
قیمت مو هم زیاد میگینا 80 اینا میدادن بلوریشو ور میداشتن با بلوری 90 اینا بود
ناویگشینم 45
مو اضافه 65
شارپ شوترو فقط توی تماشا دیدم گفت 100 تومن
Printable View
دوستان کسی اطلاعاتی درباره کامپوننت نداره
؟
قیمت مو هم زیاد میگینا 80 اینا میدادن بلوریشو ور میداشتن با بلوری 90 اینا بود
ناویگشینم 45
مو اضافه 65
شارپ شوترو فقط توی تماشا دیدم گفت 100 تومن
پچا حاوی key هستن که برای CFW بدرد میخوره اگه اینا نبودن که همین بازیها هم الان اجرا نمیشدن مثل duke nukemنقل قول:
از این روش بلد نیستم با pc انجام میدم لول :31:
بازم ممنون با همون PCچه جور این کارو کنم؟نقل قول:
این پچ هارو وقتی میگیم بازی رو بریزن رو هارد هست یا باید خودمون بگیریم؟
میری تو فلدر بازیت اونجا هست eboot
اگه طرف گذشته باشه
اگه نه که بیشتر حالت خودمون میگیرم
ببين اينو تو اين تاپيك از شهاب جان بپرس خوراكش اين كارا است :31:نقل قول:
دز ضمن شما رو 720p اينا هم امتحان كردي؟ :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
در جواب سوال 1 شما بگم كه مطمعن بشي چرته شر و ور گفته به من ميگي دو تا فحشم برو بهش بده :31:نقل قول:
البته اينم بگم يه سري سازي ها رود هارد اجرا نمي شن در عوض يه سري هم روي هارد اجرا ميشن كه خيلي كمه :21:
حرف هايي اين مغازه دار ها مي زنندا :21:
بقيشم كه دوستان جواب دادن :31:
تو Eboot بريز تو فلش با مولتي من قسمت فايل منيجر كه گفتم فكر كنم مي توني بري تو فلشت و از اونجا كپيش كنينقل قول:
دقيق نميدونم ولي مي دونم هست :31:
پچ باعث ميشه يه سري مشكلات بازي رو بر طرف كنه و بتونه رو نسخه هاي هك بازي جواب بده :31:
اين روش و فكر كردم بلدي وگرنه بهت مي گفتم :31:نقل قول:
شما PS3 رو وصل مي كني به PC و اطلاعا PS3 رو مي بيني
EBOOT خودتون كپي ميكنين سپس به فولدر هاي PS3 مراجعه كرده به قسمت بازي مورد نظر رفته فولدر EBOOT را پيدا كرده و درون ان PAST مي كنين
چه باحال توضيح دادم :31:
فقط يه سوالي واسم پيش اومده كه EBOOT PS3 رو بايد پاك كنيم بعد بريزيم يا نه روشم بريزيم فرقي نداره :31:
نقل قول:دوست عزيز اين جواب ما رو هم ميدي ؟ :31:نقل قول:
اااااااااااااااا تا حالا انقدر ننوشته بودم :31:
بهترین راه برای عوض کردن eboot ها از داخل multiman ..
خیلی هم آسونه ..:13:
آقایون بازی Dead to Right Retribution کپیش امده؟اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
آخ من شنیدم مشکل داره کپیش
داخل یه سایت زده Dead to Rights Retribution 6.31 GB واسه فروش و قابل اجرا روی cfw 3.55 .
این جا هم زده نگاه کن :
کد:http://www.as-team.ir/forums/showthread.php?t=18838
سلام.نقل قول:
داداش من خودم این بازی رو دارم و روی 3.55 هم بازی کردم ولی خوشم نیومد.
در ضمن اینم حجم بازی:
کد:http://hoseinati.persiangig.com/image/dead.png
یک فایل 11 گیگ دارم البته بازی نیست می خوام رو هارد داخلی کنسول کپی کنم دوستان نحوه دقیق این کار رو توضیح بدین با تشکر
نقل قول:
فکر کنم تنها راهی که داره اینه که بری داخل multiman بعد backup manager.....
دوستان موقع خرید چطور بفهمم که
1- چطور بفهمم که ورزن 3.55 هست و 3.66 نبوده که دانگرید کرده باشند و دل و روده دستگاه رو بهم ریخته باشند...
2-موقع خرید همراه دستگاه 1 بازی رایگان هست ؟ میتونم بگم عوضش کنند ؟ میتوندد خودشون قبلا بازی رو عوض کرده باشند یدونه اشغال گذاشته باشند ؟
3- این دیسک بازی های اورجینال اگه بخرم و بخوام بفروشم ..در اثر استهلاک خراب نمیشند که بازی رو درست اجرا نکنند ؟
4-در هنگام خرید دستگاه باید در جعبه پلمپ باشه ؟
5- کابل روی دستگاه هست ..یا باید hdmi بگیرم و چه مارکی پیشنهاد میدین ؟
1-نمیشه فهمید ولی بعید داونگرید باشه فقط میشه فرم ور فعلی رو فهمید که اونم باید دسنگاه روشن بشهنقل قول:
2-نه نیست این امکانات اضافه یه فروشگاهه فقط باندل ها بازی دارن که باندل ها هم پیدا نمیشن
3-نه خیلی خیلی خیلی کم یه همچین چیزی پشی میاد در واقع امکانش صفره
4-نه معمولا پلمپ نمیشه...
5-نمیدونم ...............ولی مارکsonyخوبه
نه كابل hdmi تو جعبه نيست و بايد جداگانه بخريد .نقل قول:
پلمب بودنش در واقع يه چيزي شبيه نوار چسب روي درش چسبوندن كه راحت باز ميشه.
نقل قول:
دستگاهی که دل و رودش به هم ریخته باشه معلومه ..
نه هیچ بازی ای همراش نیست ..
من از فروشنده پرسیدم گفت که رجیون های pal یه نوار چسب به علامت پلمپ روش خورده .
اما ntsc j (مال خودم) هیچی روش نبود. چسب ها همه الکیه .
من خودم دیدم موبایل فروشا جعبه موبایل رو باز میکردن وسایلشو میدزدیدنو دوباره چسب میزدن روش :41:
1-شمافريمور از تو خود دستگاه مي بيني بعدشم فكر كنم تابلو باشه دانگريد دم و دستگاه زياد دارهنقل قول:
تازه دانگريد هم باشه مگه بده 100 تومن پول همونه تازه به اين زوديا اينور نميرسه اصلا فكر نكنم برسه حالا حالا ها
2-بازي همراه كنسول نيست فقط اون پكي كه كنسول و موو در يك پك هستند حاوي يك بازي هست
3-اينا بلوري فكر نكنم طوريش بشه
4-بله بايد پلمپ باشه ولي يه چسب كه همون طور هم دوستان گفتند به راحتي ور مياد
5- از اين خبرا نيست همراش كابل نيست بايد بخري :21:
يه سري جديد اومده كه گرونه و ميگن از كيفيت خوبي برخورداره
فکر کنم این باز یه حرف الکی از فروشندگان باشه ..
زنگ زدم میگم هزینه فلشت چنده...میکه دو نوع کپی خور داریم ...فلش جدید بازی های جدید رو هم اجرا میکنه....
منظورش همون 3.55 بود ..
میشه به نظر شما دوستان 2 نوع کپی خور باشه ؟؟
ِ سختافزری داریمِ نرمافزارینقل قول:
سخت که از دور خارج شده میمونه نرم CFW
بازیهای جدید هم تا هکش نیاد نمیشه بازی کرد
نقل قول:والا من هرچی داخل مولتیمن گشتم چنین امکانی رو ندیدم . بعبارت دیگر اگر بازی باشد و حجمش بیشتر از 4 گیگ باشه باید با استفاده از نرم افزارهایی split کرد و سپس در فولدر GAMES ریخت و پس از متصل کردن هارد اکسترنال به ps3 و دز زمان کپی کردن به طور اتوماتیک فایلها join میشه .نقل قول:
اما اگر این فایل split شده بازی نباشه مثلا فیلم باشه و split شده باشه حتی اگر در فولدر GAMES در هارد اکسترنال هم ریخته بشه چون مولتیمن نمیتونه اونو بعنوان بازی بشناسه پس نمیتوان اونها رو در هارد ps3 کپی و join کرد .
نتیجه گیری نهایی : برای انتقال فایهای بیش از 4 گیگ غیر از بازی فکر کنم باید از روش FTP استفاده کرد .
سلام بچه ها ایشالا حال همگی خوب باشه !
یه سوال داشتم ، میخواستم یه کنسول بخرم PS3 یا Xbox 360 به رفیق هام که میگم میگن ایکس باکس بخر ولی توی سایت ها که نگاه میکنم PS3 قوی تر هست و بازی های انحصاری ـش بهتره !
میخوام بدونم PS3 بخرم یا Xbox 360 ؟ شما از PS3 راضی تر هستید یا ایکس باکس ؟
ممنون
PS3 مدل اسلیم ، -- شده یا نه ؟
بله اسلیم هم -- شده ملاک هکps3فرم ور هست باید 3.55به پایین باشهنقل قول:
بقیه سوالاتت مربوط میشه با اینجا:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
روش FTP رو میشه توضیح بدین کامل؟نقل قول:
سلام
بچه ها الکی پول بازی به این مغازه دارا ندین من 500 گیگ بازی ریختم 61 بازی شد 10هزار تومن دادم با پول پوست
نمیدونم خلاف قوانین نباشه آدرس سایتو بزارم
نقل قول:
سلام
اگه زحمتی نیست آدرس رو واسم پ.خ کن :40:
دوست من از کجا معلوم این 61 بازی همشون کامل و سلم باشند و اجرا بشند ؟؟نقل قول:
ادرسشو به من pm کنید ببینم..
نه همشون کار میکنن فقط بعضیاش باید بگردی واسشون ایبوت پیدا کنی الان 10تومن پوله 5تا بازیه با این آقا کمش میشه 50تا!!!!!!!!!!!!:19:نقل قول:
یه سوال از مدیران عزیز میتونم آدرسو همینجا بزارم همه استفاده کنن؟؟؟؟
بزارم منو نمیزنین؟؟؟؟:11:
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
واستون pm کردمنقل قول:
[HTML]http://forum.persiantools.com/t176905-page56.html[/HTML]
این آدرسش بچه ها:8:
اگه اشکال داره مدیر عزیز samgun جان پستم پاک شه دیگه توبیخ نشیم:11:
به نظر من یه تاپیک بزنین که توش جاهایی که ارزون میدن مشخص شه تا همه استفاده کنن بچه هایی که خرید کردن نظراشونو بگن.
مثلا من یه شارپ شوتر میخوام 100 تومنم قیمت دارم ولی یکی از بچه ها چندتا پست قبلی فک کنم گفت 45
خیلی فک کنم خوب شه همم استقبال کنن نظرتون چیه؟؟؟؟
نقل قول:
آخه اون شارپ شوتری که 120 تومان آقا محمد میگفت move و navigation هم همراش ..
اما اون 40 تومان فقط sharp shooter ..
نه به من شارپ شوتر خالیو این قیمت دادن:41:نقل قول:
البته 2ماه پیش
میشه آدرس بدین؟
مجتمع پایتخت (میرداماد)فروشگاه یاسنقل قول:
از کنج هم میتونی بخری آدرس سایتش رو pm میکنم برات
کنج هم توی پایتخته
سلامنقل قول:
اینی که این فروشگاه میده فقط خود تفنگه چیزی همراش نیست اگه کامل باشه یه پک میشه که با بازی میاد مثله socom4 که 290 تومنه شارپ شوتر+موو+نویگیشن+پی اس ای+دیسک بازی
والا دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم تفنگ + موو+نویگیشن هستنقل قول:
چون تفنگ خالی رو که دوستان چند صفحه قبل گفتند 45 تومن
این 120 تومنه دیگه بعید میدونم بازی هم روش باشه
ولی روی جعبش نوشته که به چه بازی هایی میخوره که بشه باهاش بازی کرد
دوستان یه صحبت جدید از فروشنده شنیدم.. در رابطه با اینکه بهش گفتم از ورژن 3.55 با بالا دیگه -- ps3 نیومده....گفتش مهم نیست الان اکثر بازیها رو -- میکنند. مثلا بازیکه برای 3.66 اومده که رو 3.55 اجرا نمیشه رو -- میکنن و کپیشو میشه رو 3.55 اجرا کرد... این حرف درسته ؟؟
قبلان هم گفتم و گفتن که اینکار نشدنیه
با عرض سلام و خسته نباشید .من حدود 1 ماه پیش ps3 slim گرفتم .بعد از یک هفته منوی خود دستگاه کند کار میکنه یعنی 40 ثانیه طول میکشه تا منو بالا بیاد ولی تو بازی مشکلی ندارم . 2 یا 3 بارم پیش بنده خدایی که ازش خریدم بردم نتونست کاری بکنه .molti man تغییر داد دیگه ریستش کرد .هاردشو فرمت کرد .با هارد اکسترنال چک کرد .تازه گفت که ممکنه داغ میکنه که فکر نکنم اینطور باشه چون هم جاش سرده هم همون اول که روشن میکنم اینطوریه . خلاصه که کلافم کرده .تورو خدا منو راهنمایی کنید
بخاطر فرمور هست که در جدیدا این مشکل حل شده
شما مطمئنی اون بنده خدا به شما دستگاه آم داده؟؟؟نقل قول:
در ضمن این مشکل در CFW Kmeaw حل شده،مطمئنن با CFWهای دیگه هـک کردن دستگاه رو برای شما..........
با تشکر از شما دوست عزیز. ولی راستیتش اینه که من هیچ تجربه ای از ps3 و نرم افزارهاش ندارم. مثلا فرمور چیه یا cfw!!
میشه بیشتر توضیح بدین. ممنون میشم