مگه نمی خواد بیاد اگه اشتباه کردم ببخشید این خبرا رو شنیدم عقل از سرم پریدهنقل قول:
همونی که 800 تا ماشین داره 1 اکتبر هم می خواد بیاد
فکر کنم اسمش این بود
gran turismo psp
مگه نمی خواد بیاد اگه اشتباه کردم ببخشید این خبرا رو شنیدم عقل از سرم پریدهنقل قول:
همونی که 800 تا ماشین داره 1 اکتبر هم می خواد بیاد
فکر کنم اسمش این بود
gran turismo psp
فرم ویر 6.00 به زودی می رسد . :19:
سونی آخرین فرم ویر خود را می خواهد ارایه دهد . که به احتمال زیاد در PSP GO استفاده می شه . امشب می تونید روی psp خود نصب کنید . البته اگر از جان خود سیر شده اید . سونی این کار را در راستای هک شدن فرم ویر 5.55 انجام داده شده زیرا زمزمه هایی برای هک شدن این فرم ویر به گوش می رسد . از این فرم ویر به احنمال زیاد در بازی Little big plant نیز استفاده می شود . هر چی باشه پرفروش ترین بازی برای PSP خواهد بود .
PlayStation Store Games can now be grouped and displayed in folders based on their expire date under [GAME]
Importing of playlists from the Media GO! applications is now supported under Music
Under [Settings] > [Network Update] has been changed to [System Update]
The number of Colors that can be selected under [Settings] > [Theme Settings] has been increased
In [Display Panel Close Options] under [Settings] > [System Settings], the design for the [Standard] option has been changed
The PSP GO! system can now connect to the Internet via a Bluetooth modem such as a mobile phone
منبع : PSP ---- 3000
خود سایت سونی
و ...
در آخر فرم ویر 5.55 تا دو هفته ی دیگه روی PSP های قدیمی و به احتمال 1 درصد روی که نه 0 درصد روی PSP قابل اجرا می شود .
حالا چرا فرض کنیم ؟نقل قول:
قطعا این بازی ها به همین فریمور احتیاج دارند
فرم ویر 5.55 به زودی هک می شه البته 6.00 رو نمی دونم . فعلا امشب باید منتظر اومدنش باشیم . بعضی ها تونستن دانلودش کنن .نقل قول:
فعلا موتور استورم و چند تا بازی دیگه را به زودی می شه اجرا کرد .
خب آره همون اسمش gran turismo psp هست.نقل قول:
چی می گی؟فریمور 5.55 رو هک کردن؟نقل قول:
رو کدوم سری اجرا میشه؟جدید یا قدیم؟
خدا کنه زودتر هک بشه
مموریم رو عوض کردم
4خریدم 22500
دوستان امروز هم فریمور 6.00 منتشر شد.
من که تغییرات خاصی ندیدم.
چند تا تغییری که توی نگاه اول دیدم این بود که گزینه باطری موقع شارژ چشمک نمیزنه بلکه مانند موبایل ها خط های داخلش پر و خالی میشود.
گزینه network update به system update تغییر کرده و داخل آن update via internet و update via storge media اضافه شده.
لینک دانلود:کد:* PlayStation Store Games can now be grouped and displayed in folders based on their expire date under [GAME]
* Importing of playlists from the Media GO! applications is now supported under Music
* Under [Settings] > [Network Update] has been changed to [System Update]
* The number of Colors that can be selected under [Settings] > [Theme Settings] has been increased
* In [Display Panel Close Options] under [Settings] > [System Settings], the design for the [Standard] option has been changed
* The PSP GO! system can now connect to the Internet via a Bluetooth modem such as a mobile phone
دوستان اگر نصب کنید دستگاه از حالت کپی خور خارج میشود.کد:http://dj01.psp.update.playstation.org/update/psp/image/jp/2009_0910_a734c9829b20d17d7fc7a149d8274a8a/EBOOT.PBP
پس یعنی هنوز هک نشده؟نقل قول:
خبری از هک فریمور 5.55 نیست؟
حالا که فریمور 6 اومده میشه بازی هایی که به 5.55 نیاز دارند را با 6 انجام داد ؟
سلامنقل قول:
اگه روی PSP نصب کردی چه جوری برگردوندی به حالت 5.50 ؟
با باطری پاندورا اینکارو کردی یا ... ؟
بعد چه جوری بازی اجرا کردی با UMD یا ... ؟
علی آقا 2000 قدیمی دارن پس می تونن با پاندورا دانگرید کنن.نقل قول:
بابا چقدر غضه مي خوريد اين MotorStorm Arctic Edge كه برا پلي دو هم اومده بشينين رو اون بازي كنيد ! تصويري از موتور استورم با گرافيك آتاري !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اميدوارم كه اين فريم ور جديد هك بشه ... چون بازي هاي بسيار ديگه اي در راهند ... از وقتي كه اين سه هزارا كپي خورش مي پريد سوني انگار اميدوار تر شده براي ساخت بازي روي PSP ......
آقا جاوید این عکس ها رو کوچیک کنید . پدرمون در میاد با Dial-Up
ببخشيد من فكر كردم خود انجمن كوچيك مي كنه به صورت خودكار ،عكسا رو كوچيك كردم ...
از ps3 slim خبری نیست ؟ عرضه شده ؟ ایران کی میاد ؟:|
عرضه شده تو ايرانم اومده تو تاپيك پلي استيشن سه مي تونيد بحث اون رو دنبال كنيد ...
نه هنوز هک نشده.نقل قول:
اگه فعلا با آمدن فریمور 6 به احتمال هکر ها روی 5.55 هک کار نمیکنند.چون وقت گذاشتن الکی هست.به فرض 5.55 هم کپی خور بشه بازی های جدید فقط روی 6 اجرا میشوند.
این فریمور اصلی هست.و قابلیت اجرا بازی های کپی را ندارد.نقل قول:
باید صبر کنیم ببینیم کسی میتون کپی خور کنه یا نه.
سلام.نقل قول:
من psp ی یه من از سری قدیمی هست که با باطری پاندورا قابلیت دانگرید داره
بازی اجرا نکردموفقط برای اینکه ببینم این فریمور چه تغییراتی داشته آپدیت کردم.
امیدوارم هرچه زود تر این فریمور هک شود.
-------------------------------------------------------------------------
من خودم به شخصه یه هک شدن این فریمور خیلی امید دارم.
دلیل اینکه کسی فریمور 5.55 را هک نکرد این بود که فریموری بود که تغییرات جزیی داشت و فریمور فرعی بود.
تا الان که روال کار این هکر ها این شکلی بوده.
در صورتی هم که هک شود احتمال میرود که همانند فریمور 5.50gen فقط بر روی 1000 و 2000 های قدیمی نصب شود.
دوست عزیز به نظرت جای مناسبی سوال کردی؟نقل قول:
این تاپیک مخصوص psp هست نه ps3
لطفا در تاپیک مربوط به خودش بیان کن.
اميدوارم هك شود ، حالا فقط واسه قديمي ها هم هك بشه خوبه : )))))) بماند كه خيلي وقته پي اس پيم رو گذاشتم كنار حتي به 5.5 اين جن هم آپديت نكردم ، ولي با توجه عناويني كه تو راهه حيفه نتونيم بازي كنيم ..........
چرا علی آقا mac address دستگاهشون زو پوشونده؟:21::31:
davee قرار بود Chick hen رو هفته پیش عرضه کنه ولی فکر کنم منتظره که بتونه روی فرم ویر جدید کار کنه .
این هکر ها هم عقل تو سرشون نیست . :13: دارک الکس هم الان کنار دریا داره آفتاب می گیره و با یه DS بازی می کنه و تو دلش می گه عجب چیزی ها از PSP بهتره . :27:
فرم ویر 5.55 رو قول می دم تا دو هفته ی دیگه روی PSP های قدیمی بشه اجرا کرد ولی ... . :41:
lolنقل قول:
دوست عزیز به نظرت جای مناسبی سوال کردی؟
این تاپیک مخصوص psp هست نه ps3
لطفا در تاپیک مربوط به خودش بیان کن.
راست میگید ! چرا من اینجا مطرح کردم ؟! میخواستم تو تاپیک ps3 مطرح کنم اشتباهی اینجا پست دادم
sry all
فقط یه سوال : الان من بخوام بفروشم psp 3000 رو با توجه به اینکه معلوم نیست هک بشه یا نه حدود چند میخرن ؟ الان با توجه به اینکه بازیهای جدید روش اجرا نمیشن ارزون نشده ؟
ممنون
برای اینکه مک آدرش هر دستگاه منحصر به فرد هست.و وقتی شما به شبکه psn یا هر جای دیگه متصل شوید از طریق این مک آدرش شناسایی میشوید.نقل قول:
حالا ممکنه مثلا یک نفر به دلیلی از شبکه psn بن شده باشه در این صورت میتونه مک آدرس دستگاه را عوض کنه و به مارش ادامه بده.
برای همین معمولا داخل عکس ها و فیلم ها مک آدرس را از بین میبرند تا دست کسی نیفته.
خبر خبر خبر خبر : خبر جدید از PSP Go اونم 2 تا (خداکنه قدیمی نباشه شرمنده شیم)
1- یه دستگاه Go در سایت cnet که روش Motorstorm ریخته بودن Review شده...عکسای جدیدی هم از منو و همین طور صفحه PSN در حال خرید بازی با Brwoser خود Go گذاشتن ... حنماً ببینیدش.
2-چینی ها هم یه دستگاه Go رو کاملاً Disassemble کردن و دل و رودشو ریختن بیرون و Review کردن...جالبترین چیزی که مشهوده اینه که CPU,GPU,RAM و Flash Memory دستگاه توی یه بخش مشکی رنگه که تو عکس میبینیدکد:http://crave.cnet.co.uk/gamesgear/0,39029441,49303579-1,00.htm
بانری Go هم مدلش MA 930 هست که میشه باهاش 5-4 ساعت کار کرد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لینک خبر:
1-http://www.pspworld.com/sony-psp/accessories/psp-go-teardown-photos-010713.php
کد:http://news.cnet.com/8301-17938_105-10345308-1.html
اینم از فیرم ویر 6.00
گفته شده که PSP Go حالا میتونه از طریق Bluetooth به اینترنت وصل بشه (مثلاً از طریق GPRS موبایل و بعد modem شدن گوشی)...دوستان چک کنن لطفاًکد:http://playstationlifestyle.net/2009/09/10/psp-firmware-600-now-live/
هک این فریم ور ها برای هکر ها جنبه ی مالی داره ؟
نقل قول:
نمی دونم چرا ولی احساس می کنم بازی باهاش اصلا راحت نیست:41:
هر کس که تا حالا دستش گرفته گفته اول فکر میکرده راحت نیست ولی بعدش که یکم باهاش بازی کرده گفته خیلی راحت و ارگونومیکهنقل قول:
میگما اگه یه روش هک دائمی بیاد چه خوب میشه!:31::31:
سلام دوستان عزيز
يه سوال داشتم
من كهpsp 3004 دارم با فريمور 5.03 ديكه بازي هاي جديد كه مياد روش نصب نمي شه؟؟؟؟؟؟؟
اكه نشه بايد جه كار كنم؟؟؟؟
راستي اكه ميشه جند تا بازي جديد و خيلي قشنك هم نام ببريد_خيلي خيلي ممنون
ميشم
دوستان یک خبر خوب :46:
البته بیشتر برای دوستانی که مدل 1000 و 2000 قدیمی دارند خوشحال کننده هست.
امروز بازی NFS SHIFT منتشر شد.این بازی روی فریمور 5.50gen هم اجرا میشود.
لینک دانلود در پست زیر:
امیدوارم این بازی مثل سری قبل نباشه و ارزش بازی کردن را داشته باشد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4200672&postcount=2047
خودت بازی کردی علی جان؟نقل قول:
نه هنوز چون بازی کمتر از 1 ساعت هست که توی نت پخش شده.نقل قول:
هنوز فرصت نکردم دانلود کنم.
امشب حتما دانلود میکنم و خبرش را تا فردا میدهم.
با اینکه قبلا هم چند تا بازی اومده بود که نمی تونستم بازی کنی ولی این بار دیگه خیلی اعصابم داغون شد
دیگه به چه امیدی بازی کنم:19:
شاید psp رو فروختم:37::37:
خبر بد... دارک الکس گفته فریمور 6.00 قرار نیست هک بشه...
خبر رو با منبع بدهنقل قول:
مگه دارک الکس تا الان چه گلی به سرمون زده که بخواد با هک 6.00 دلمون رو خوش کنه
آخه این چه حرفیه؟؟؟؟؟نقل قول:
دارک الکس خر کی باشه . اونکه سر همین مادربرد جدیدا هم میترسید النگو هاش بشکنه هیچ غلطی نکرد.
ولی واقعا باید امیدوار باشیم که هک بشه وگر نه گاومون زاییده دو قلو.
من دارم دانلود ميكنم . . .نقل قول:
PSP من 5.03 MHU هستش روي اين اجرا ميشه .
با تشكر :11:
متاسفانه ، نه!نقل قول:
5.00 m33-6 چطور؟؟؟:14:
سلام
دوستان اگه میشه آموزش نصب 5.50gen رو psp 2000 های قدیمی رو آموزش بدید.
TANX