بفرمایید:نقل قول:
کد:http://www.cheathappens.com/game_wallpapers.asp
Printable View
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://www.cheathappens.com/game_wallpapers.asp
این فایل کنترل اصلی دایرکت ایکس را به عهده داره.بایداگر xp داری دایرکت ایکس 9 خودت رو اپ دیت کنی.نقل قول:
یه سوال داشتم...من این بازی سیمو (3)توی لپ تاپم بازی میکنم فقط یه مشکلی وجود داره...کرک کپی نمیشه...یعنی کپی میشه ولی وقتی میخوام بریزم توی فایل بازی توی فایل نمیریزیه 1و2 درست میکنه...بعد بازدن روی 2 یعنی همونی که از سی دی کپی کردم بازی درست اجرا میشه....مشکل ایتجاست وقتی لپ تاپو خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم 2 کار نمیکنه و باید دوباره کرکو کپی کنم!ولی Save هام سرجاشه.
فکر کنم سی دی شما خراب شده خش و لکه و اینجور چیزانقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوستان DirectX نصب کنید
شماره کد ارور را داده گفته توی هلپ ببین که این کد مربوط به چه اشکالیه.نقل قول:
معمولا این خطاها وقتی میاد که یک یا چند فایل از روز dvdخوانده نشه یا بد خوانده بشه که مربوط به ضعف لنز دستگاه و یا خش افتادن dvd است.
حالا dvd رو خش گیری کن بعد با alcohol ایمیج بگیر و نصب کن تا مثل من درست بشه
باید اسم کرک ها هم اسم باشهنقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------*********---------**********
شما برید داخل option بعد قسمت مربوط به صدا را default کنید.بعد اعمال کنید شاید درست بشهنقل قول:
:8:
دوست عزیز چه جوری کپی نمی شه ؟نقل قول:
هزار تا راه برای کپی نشدن وجود داره
توی option قسمت و قسمت مربوط به صدا گذینه default نداره!نقل قول:
f]بچه ها کمک
من در اجرای بازی مشکل دارم
سلام. یه تیریپ درایور کارت صدات رو آپدیت کن، احتمال داره حل بشه. :)نقل قول:
نقل قول:
می شه اسم بازی رو بگی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مشخصه ، این ارور برای دایرتیکس هست و سیستم یکی از فایلهاشو پیدا نمیکنه !، آخرین نسخه و آپدیت رو نصب کنید
اول بگم که اسم هر دو فایل یکی است...بعد در جواب این دوست عزیز باید بگم که وقتی میخوام کپی کنم سه گزینه باز میشه اولیش اینه که کپی نکنه...دومی اینه که کپی کنه و اون فایل اولی رو پاک کنه...سومی اینه که کپی کنه و هر دو فایلو نگه داره(که منم همین کارو میکنم ولی تو فایل اول کپی نمی کنه 1 و2 میسازه!)نقل قول:
والا از کجا بیارم یکی که تو خود بازی بود رو نصب کردم ولی نه برای بازی re5 این ارور میاد
نقل قول:
اگه می شد یه عکس بزاری خیلی خوب می شد
خوب چرا گزینه یک رو کپی نمی کنی؟نقل قول:
Copy and Replace
چون ممنکه به نام فایل ربط داشته باشه
چه جوری کار نمی کنه؟ چی می گه؟ (با عکس)
نه ربطی نداره چون اسم دو فایل کاملا یکی است...نمیتونم عکس بذارم چون ارور نمیده...من با زدن فایل (2) وارد بازی میشم ولی وقتی لپ تاپو خاموش میکنم هر چی دوباره 2 رو میزنم بازی اجرا نمیشه.مجبورم دوباره کرکو کپی کنم.نقل قول:
نقل قول:
باید اعتراف کنم که نمی دونم.
ولی
یه بار فایل رو کپی کن ولی اون رو اجرا نکن حالا از اون یه کپی بگیر و اونی که کپی گرفتی
رو اجرا کن دفعه بعد هم که خواستی اجرا کنی یه دفعه دیگه از اون کپی کن بعد اجرا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان محترم من این بازی evil5 نصب کردم وقتی اجرا میکنم اینو میگه unsupported pixel shader version detected.2.0 این یعنی چی چه کار کنم.
من چند وقت هست بازی :21:Splinter Cell Double Agentرو گرفتم اما این ارورر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
ویندوز هم عوض کردم سرویس پک هم عوض کردم!
توروخدا کمکم کنید!:41:
بازی مال پردیس هست!!!!!
گفتم شاید از ویروس باشه کل هارد رو فرمت کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی مدل shader شما پایین هست.نقل قول:
:41:
خوب مشخصه ، MV C++ 2005 ویا اگه جواب نداد 2008 رو نصب کن ، شاید تو خود DVD بازی باشه !
مشکل من با گرافیک بازی ترنسفورمر هستش
وقتی میرم تو بازی تمام صفحه نقطه های قرمز هست
گرافیک من ATI 4670
RAM : 4 GIG
یعنی چی ؟ چکار کنم درست شه؟؟؟ اقای amamset
شما تموم درایورهاتو آبدیت کن ، اما به نظر من مشکل از سیستم عامله !نقل قول:
مشکل من با گرافیک بازی ترنسفورمر هستش
وقتی میرم تو بازی تمام صفحه نقطه های قرمز هست
گرافیک من ATI 4670
RAM : 4 GIG
میشه خواهش کنم registration code این بازی رو برام بذارین؟
ممنون
کدوم بازی رو ؟نقل قول:
میشه خواهش کنم registration code این بازی رو برام بذارین؟
ممنون
وای حواسم نبود اصلا اسم بازی رو بگم! :27:نقل قول:
need for speed shift
:11:
گفته بودید برم سایت زیر کرک جدید برای بازی HAWX بگیرم یه فایل fix بود که داخلش فایلی به اسم HAWX - No Intro Fix بود اما هرکاری میکنم کار نمیکنه.چکار کنم؟
[کد:www.gamecopyworld.com]
اقا این pixel shader v.2 میشه درست کرد errorنده یا باید کارت گرافیکو عوض کنم اینو میگه unsupported pixel shader version detected.2.0
به احتمال زیاد کرت گرافیک باید عوض بشه.نقل قول:
عزیز در دی وی دی نبود شما لینکی چیزی داری!؟:5:نقل قول:
سلام با توجه به MV C++ 2008 رو کسی لینک دانلودش رو داره!/؟
گرفتم:31:دارم نصب می کنم!