تا قبل از نیمه دوم سال 2014 هیچ کنسول جدید قرارا نیست بیادنقل قول:
اگه بخوای میتونی تا اون موقع صبر کنی
تا قبل از نیمه دوم سال 2014 هیچ کنسول جدید قرارا نیست بیادنقل قول:
اگه بخوای میتونی تا اون موقع صبر کنی
سلام دوستان من چه جوری میتونم ixtreme 1.61 رو نصب کنم رو کنسولم؟ درایومم beng هست
اینجا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
ئه ! جدی ؟نقل قول:
یعنی تا 5 سال دیگه ( !!! ) اگه ایکس باکس 360 بگیرم میتونم همه بازیهارو انجام بدم ؟ :40:
بلهنقل قول:
این حرفی هست که خود مسولین microsoft زدن و مدیر epic games سازنده ابر شاهکار gears of war و همچنین مدیر مسول crytek اعلام کردن که 360 از نظر سخت افزار جواب گوی تمام نیاز های بازار تا اون سال خواهد بود
360 همین الانم leader صنعت بازی هست ولی اصل داستان از سال دیگه با اومدن natal شروع میشه
ناتای چیه ؟!نقل قول:
کنسوله ؟
اگه کنسوله که شما گفتی کنسولی نخواهد آمد !
سلام محمد جاننقل قول:
از این طرفا
Natal (ناتال) کنسول نیست.Natal در اصل یک دوربینه که جای Wireless Controller های Xbox 360 رو در بعضی از بازی ها میگیره به این شکل که جلوی اون می ایستی و اون بدن اسکن می کنه و بعد می تونه در بازی های Racimng یا Fighting ازش استفاده کنی.یک وسیله ی نوآورانه که امید های زیادی بهش میره.که البته صد در صد تغییراتی خواهد کرد و کامل تر خواهد شد.در حالی که همه در این نسل دسته های Wii رو اوج نو آوری می دونستند Microsoft ثابت کرد که از اون نو آورانه تر هم میشه.فقط منتظرم ببینم Natal می تونه آمار فروش Wii رو پایین بیاره یا نه.برای اینکه اطلاعات بیشتری راجع به Natal به دست بیاری به این تاپیک مراجعه کن
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=335629
یکی جواب مارو بده لطفانقل قول:
از این فرمت ها پشتیبانی می کنه دوست عزیزنقل قول:
avi - Divx- MPEG-2 - MPEG-4 -WMV
برای فعال کردن بعضی از فرمت ها باید به لایو وصل بشید که در حال حاضر این کار ممکن نیست (برای مثال Divix)
این کنسول بعضی از فرمت های HD رو هم پخش می کنه
دیدن فیلم با Xbox 360 کی کاریه که اصلا توصیه نمی کنم چون این کنسول برایبازی کردن
گذاشتن هر نوع دیسکی در داخل دستگاه ممکنه به لنز در طی مدت زمان آسیب وارد کنه
بهترین راه برای دیدن فیلم (به لنز آسیب وارد نشه) اینه که از یک Flash memory یا HDD External استفاده کنید تا به لنز و درایو فشار وارد نشه
اون ریموت رو هم ممکنه به این راحتی پیدا نکنید ولی بهترین جایی که میشه ازش خردی کرد یا سفارش داد فتحی هست.
در نهایت نظر من اینه که از همون HD Playaer استفاده کنید
موفق باشید
ممنونم از لطف شما دوست من
یه سوال...می شه یه هارد اکسترنال رو به 360 وصل کرد و اونجوری HD دید؟
هارد رو browse می کنه؟
منظورت هارد PC هستش..؟نقل قول:
ممنونم از لطف شما دوست من
یه سوال...می شه یه هارد اکسترنال رو به 360 وصل کرد و اونجوری HD دید؟
هارد رو browse می کنه؟
هارد اکسترنال
هارد sata معمولی که بهش وصل نمیشه اما از هارد های هک شده laptop میشه استفاده کرد برای بازینقل قول:
اما برای browse کردن میتونی هارد های usb یا Flash بزنی بهش و از روش pic و movie و music رو playback کنی
کلاً هارد و تجهیزات جانبی اصلی Xbox360 همه در انحصار ماکروسافت هست، هرچی تو بازار غیر برند ماکروسافت باشه هک شده یا غیر قابل قبول ماکروسافت هست که خیلی هم روشون ماکروسافت حساسیت داره؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس هارد اصل 360 فقط هاردیه که ماکروسافت میزنه.نقل قول:
در دنیا هیچ کمپانی مثل ماکروسافت انحصارطلب نیست از همین جهت هم دهن صاببچه کاربرها و شرکتها رو صاف کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همینه که مثلاً هارد 120 رو برای 360 اصلیش رو باید نزدیک 140-150 دلار بخری در این در حالیه که الان هارد 500 گیگ 2.5 اینچ 80-90 دلاره هارد 250 گیگ 40-50 دلاره یه کیسم داره فوقش 4-5 دلار، ولی 140-150 دلار پول هارد 120! (آخه شرفش کجا رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ماکروسافت میتونه و پول مردم رو تو شیشه میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زورگویی که مالیات نداره.
اقا بیا من یه یکی از هاردامو بدم بهت 2...3..تا اضافه گذاشتم کنار نمیدونم کی استفاده میکنم.نقل قول:
250 گیگ 40-50 دلاره یه کیسم داره فوقش 4-5 دلار، ولی 140-150 دلار پول هارد 120! (آخه شرفش کجا رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همه ظرفیت هم هست.:31:
این دو شکلک چقدر جالبند...خخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
اونارو ببین دزد دریایند..خخخخخخخخخخخخ:39::39:
ولی ورشکستگی داره :31:نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم دی وی دی datalife مارک خوبه واسه اجرای بازی ها...؟من خودم دارمش وقتی می زارمش تو دستگاه وحشتناک صدا میده واسه همین میترسم و زیاد ازش استفاده نمیکنم...
در ضمن کسی از سایتهای pinata و baziforoosh خرید کرده؟؟ قابل اطمینان هستن ؟ dvd هاشون مارکش چیه ؟
در کل چه سایتی رو واسه خرید بازی بیشنهاد میکنید؟
سلام
ایکس باکس واید 16:10 رو ساپورت نمی کنه؟
یعنی وقتی رزلویشن رو توی 1440 900 گذاشته شود دو تا نوار سیاه بالا و پایین صفحه میاد یعنی می شه 16:9 که کیفیت رو وحشتناک میاره پایین
میشه کاریش کرد؟ راه حلی داره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بیاید به آدرس زیر
System Setting >> Console Setting >> Display >> Screen Format
از اونجا می تونید حالت Wide یا Normal رو انتخاب کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
مطمئنا از روی همین صدای وحشتناکی که ایجاد می کنه میشه فهمید که دیسک نامرغوبه و شاید تا الان خیلی ضرر های بزرگی به DVD Drive کنسول شما زده باشه.پس دیگه سعی کنید از دیسک های Datalife استفاده نکنید
در باره ی پیناتا هم باید بگم که کارش عالیه و مطمئنه
سلامنقل قول:
Screen Format غیر قابل تنظیم هست در 1440 900
و تنظیمات دیفالت در حالت واید 16:9 هست
من دنبال 16:10 هستم
شما با چه تلویزیونی بازی می کنید دوست عزیز؟نقل قول:
رزولوشن رو روی چند گذاشتید؟
480p - 720 p - 1080i - 1080p
دوستان ایکس باکس الان چنده و به نظرتون تا تابستون چند میشه ؟
مورد دوم اینکه قیمت بازیهاش چنده
والا محمد جان معلوم نیستنقل قول:
اما احتمال اینکه گرون بشه به نظر من زیاده
برداشته شدن یارانه ها ممکنه روی قیمت همه چیز تاثیر بذاره
در نهایت نظر من اینه که تا قبل از عید یه Xbox 360 مدل Elite بخری که الان قیمتش حدود 360 هزار تومن باید باشه
الان دیگه تقریبا می تونی بازی هایی که کیفیت دیسکشون مرغوب هست رو با قیمت 3000 تومن تهیه کنی و بهترین بازی ها رو با گرافیک بالا روی این پلتفرم استثنایی تجربه کنی
یه سوال دارم چه موقع دستکاه سه چراغه میشه؟ منظورم اینه که علامتش چیه؟
ممنون
نقل قول:
نقل قول:
خب امروز کنسول جدید رسید، یک کنسول Elite نو با همه لوازم (کابل HDMI، LAN و هدست هم داخلش هست با اینکه ازم تحویل نگرفته بودند! :31:)
یک نامه هم بود که گفتند به دلیل خرابی دستگاه اکانت XBOX Live من هم به مدت یک هفته تمدید میشه. نکته جالب اینه که همه Save ها و پروفایل ها و ویدیو ها در هارد کنسول جدید کپی شده بودند (با اینکه هم کنسول و هم هارد عوض شدند!)
خوشبحالت :46:نقل قول:
خدایا ما هم تو رو داریم..
اخه چرا....مگه ما انسون نیستیم.:19::19::41:
منتقدان ماكروسافت كجان كه بيان ببينن ؟!نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانيت .
دوست عزیز زمانی که شما مراعات کنسول رو نکنید ممکنه 3 چراغه بشهنقل قول:
برای مثال مدت زمان بسیار زیاد باهاش بازی کنید و کنسول داغ بشه
کابل ها شل باشه
یا اینکه کنسول رو طوری قرار بدید که تهویه ی هوا در کنسول به درستی صورت نگیره
اگر یک سری موارد رو رعایت کنید هرگز رنگ چراغ های قرمز رو نخواهید دید
اگر این برادر بیلی این محصولش رو با کیفیت بالاتر ارائه میداد نور علی نور میشد .نقل قول:
از من به تو نصيحت همين الان قضيه رو تموم كن و برو يه كنسول بگيرنقل قول:
تو تابستون نه تنها ارزون نميشه بلكه يه افزايش قيمت چشمگير پيدا ميكنه(به دليل تقاضاي زياد قيمت خون باباشونو ميگيرن ازت)
از بابت بازيهاش هم خيالت راحت فرق چنداني با ps1 و ps2 نداره:31:به هر حال كپي خوري گفتن:31:
در اصل مایکروسافت کمی عجله کرد در انتشار Xbox 360 اما کم کم جبران کرد و الان آمار خرابی جاسپر در حد بسیار متعادلیهنقل قول:
از طرفی مایکروسافت طرفداران این کنسول رو تنها نذاشت و با قرار دادن گارانتی های چندین ساله برای کنسول فکر می کنم همه چیز رو جبران کرد
مطمئنا اگه ایران در تحریم نبود و روابط بهتر بود این گارانتی شامل ما هم میشد.البته اگر کنسول رو کپی خور نمی کردیم از دیسک اصل استفاده می کردیم!
ممنون ولی میخواستم بدونم از چه نوع دیسکی استفاده می کنن؟؟نقل قول:
دوست عزیز بهترین راه برای فهمیدن این موضوع اینه که از خود فروشنده پرسیده بشه.من چندین بار تماس گرفتم اما نتیجه ای نداشت.در هر حال من حدس می زنم که به احتمال بسیار زیاد جنس دیسک ها T-Gate یا Anone باشه و احتمال اینکه Verbatim باشه کمتره اما در هر حال شکی در این نیست که جنس دیسک ها بسیار مطلوبه و با سرعت مناسبی رایت شدن.در صورتی که در تماس های تلفنی بعدی فروشنده جواب داد صد در صد ازش می پرسم و نتیجه رو به شما اعلام می کنم.نقل قول:
سلام
کیفیته این دی وی دی هایه memorex چطوره؟
کیفیت خوبی داره .البته برای بازی های Xbox 360 این DVD در رتبه ی 2 الی 3 قرار میگیره.نقل قول:
سلام به دوستان
کسی خبر داره که ixtreme 1.7 از چه تاریخی عرضه میشه ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
من تابستون از پيناتا خريد كردم و ازش پرسيدم كه مارك dvd ها چيه؟
گفت ridata . :31:
من يك خبر جديد دارم اينه كه LT تمام ديسك هارو اجرا ميكنه يعني هم wave3 و هم wave 4:8:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممكنه بهترين مارك هارو به ترتيب كيفيت بگين؟
فك كنم اول ورباتيم باشه بعد t gate
جالبه که تابستون طرحی گذاشته بود مبنی بر فروش بازی با دیسک های ورباتیمنقل قول:
عده ای از دوستان هم امتحان کردن که دیسک ها ورباتیم نبود
در هر حال ممنون از اطلاع رسانی شما
خودمم سعی می کنم در اولین فرصت ازش بپرسم