از کجا باید فرم تخلیه پر کرد؟
Printable View
از کجا باید فرم تخلیه پر کرد؟
زنگ بزن بگو میخوام تخلیه کنم درخواست فکس یا ایمیل کن اینا یه مدت طولش میدننقل قول:
اگر سریع تر می خوای تخلیه کنی یه شکایت هم در 195 ثبت کن
دوستان
من تو شب یلدا از سایت بامیلو خرید کردم! الان ایمیل زدن بهم و اینو گفتن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم صفحه ی دریافت هدیه که تو سایت پارس آنلاین باز میشه:
من خودم آسیاتک دارم، به خاطر همین هرکی که این کد هدیه رو میخواد، نصف قیمت میفروشم بهش
92000/2=46000 هزار تومن
ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی میخواد بگه
خوب به کجا تل بزنم تهران یا نماینده شهر؟نقل قول:
نماینده شهر که جم کرد نمی دونم بکجا بزنگم
می تونید به 1585 هم زنگ بزنیدنقل قول:
و ظاهرا در پنل هم میتونید در خواست بدید
بابا این پارس انلاین شورشو در اورده دیگه . من WOW بازی میکنم . روز خراب شب خراب . خدایی موندم چه وضعه اینترنته . دوستان کسانی که گیم بازی میکنن بخصوص سرور خارجی از کدوم نت استفاده یا پیشنهاد میکنین ؟
دوست عزیز، من گیمر نیستم، ولی تجربه کلی من بهم ثابت کرده که به هیچ isp نمیشه بیشتر از یک ماه، یا حد اکثر یک فصل دل خوش کرد.
این ماه پارس خوبه، ماه بعد افتضاح.
بدبختانه تو ایران تقریبا همه isp ها همینن.
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk
همین الان که دارم جوابتو میدم زنگ زدم پشتبانی که جرا اینترنت هی قطع میشه . بعد 33 نفر تو صف موندن . ظاهران پشتیان کلان جواب ندادو قطع کرد .نقل قول:
امیدوارم هرچی زودتر یک جایگزینی براری خطوط زنگاری تلفتن ثابت بیادنقل قول:
قسمتی از متن مکالمه ی من با اوپراتور مسئول فروش پارس انلاین
نقل قول:
سلام من از شاتل سرویس 128 داشتم که خطمو روی 16 مگ بسته بودن ، سرعت دانلود در تایم روزانه و شبانه روی 1600 کیلوبایت درثانیه ثابت بود و فقط اگه ماهی بیشتر از 80 گیگ در تایم شبانه رایگان دانلود میکردم سرعت شبانه ام محدود میشد . که اونم بعد از تغییر به 256 سرعت شبانه ام دوباره درست میشد یعنی با پرداخت فقط چهار هزار تومن دوباره میتونستم هشتاد گیگابایت در تایم شبانه دانلود داشته باشم
نقل قول:
سلام ارتباطمون قطع شد
کرمی 2:25:11 PM
قربان من جواب سلام شما رو دادم
احمد 2:25:24 PM
داشتین میگفتین که هرچقدر دانلود کنیم سرعت اصلا محدود نمیشه
نه تورو خدا شما بیا محدود کن !!!!!
احمد 2:25:52 PM
عزیز شما خجالت نکشیدی همچین حرفی گفتی !!!!!
خب میگی دانلود شبانه رایگان نیست پس اصلا حق ندارین که سرعت دانلود رو محدود کنین[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:26:40 PM
من دارم با کمال ادب با شما صحبت میکنم قربان
احمد 2:27:09 PM
با ادب صحبت میکنید ولی حرفی که گفتین توهین به شعور مخاطبه
شاتل که سرعت دانلود رو در تایم شبانه محدود میکنه بخاطر اینه که سرویسش صد درصد رایگانه
ولی شما که میگی پارس انلاین شبانه رایگان نداره پس اصلا حق ندارین سرعت رو محدود کنید
پس نتیجه میگیریم تعرفه هایی که دارین نسبت به ای اس پی های دیگه افتضاحه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:28:21 PM
هر شرکتی سیاست کاری خودش رو داره
احمد 2:28:53 PM
سر مشترکینتون منت هم میزارین که سرعت رو محدود نمیکنید
من میگم پارس انلاین غلط میکنه محدود کنه وقتی که سرویس رایگان نمیده بیخود میکنه سرعت دانلود مشترکین رو محدود کنه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:29:09 PM
تو سیاست کاری شرکت ما به هیچ عنوان سرعت کم کردن معنی نداره
احمد 2:29:28 PM
شاتل سرویس شبانه اش کاملا رایگانه واسه همین حق داره محدود کنه اونم بعد از هشتاد گیگ محدود میکنه
خب حالا میشه مزایای پارس انلاین رو بگین عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:29:55 PM
لطف کنید ادب رو رعایت کنید
احمد 2:30:17 PM
شما به شعور مخاطب توهین نکنید بنده هم ادب رو رعایت میکنم دیگه
کرمی 2:30:44 PM
شما میتونید از سرویس نامحدود استفاده کنید
من به شعور کسی توهین نکردم
احمد 2:32:33 PM
برست سرعت نامحدودتون چنده
ایا واقعا نامحدود میدین[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایای شما نسبت به بقیه ی ای اس پی ها چیه
ارزون ترین سرویس نامحدودی که پارس انلاین داره چیه اقای کرمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:34:25 PM
هر سرعتی برست خاص خودش رو داره
چه سرعتی مدنظر شماس[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد 2:35:08 PM
برای شروع کار همیشه ارزون ترین سرویس اون شرکت رو میگیرم
کرمی 2:35:16 PM
تا یه حجمی سرعتتون بالاتراز سرعت اسمی قرارداد هست
احمد 2:35:24 PM
بعد اگه از کیفیت خدماتش راضی بودم گرون ترین سرویس رو واسه یکسال تمدید میکنم
کرمی 2:36:19 PM
بعد از اون حجم میاد روی سرعت اسمی قراردادتون
شمارتون رو لطف میکنید؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد 2:36:24 PM
ارزون ترین سرویس نامحدود پارس انلاین چیه
کرمی 2:37:55 PM
ارزون ترین سرویس ما 128
ماهی 27000[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد 2:38:08 PM
خدماتتون توی کل کشور یکسان هست
خب همین سرویس عالیه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا واقعا نامحدود هست
کرمی 2:39:40 PM
تا 5 گیگ اول پهنای باند تا سقف 2 مگابیت بر ثانیه بازه
احمد 2:39:44 PM
بعد از پنج گیگ چی میشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:40:10 PM
3 گیگ بعدی تا سقف 512 کیلو بیت بر بازه
احمد 2:40:17 PM
کیلو بیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیلو بایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:40:25 PM
هر ماه این تکرار میشه
احمد 2:40:39 PM
داداش داریم درباره ی ای دی اس ال حرف میزنیما
دایال اپ که نیست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داری شوخی میکنی دیگه
چون الان وقت واسه شوخی ندارم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:41:36 PM
خیر 16 کیلو بایت بر ثانیه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد 2:42:15 PM
فکر کنم این سرویستون هیچ مشترکی نداشته باشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به بقیه ی سرویس ها توضیح بدین
کرمی 2:42:40 PM
قربان ما که نیومدیم اینجا با هم دعوا کنیم
احمد 2:42:52 PM
نه داداش
دعوا چیه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:42:55 PM
شما سوال پرسیدید منم جواب دادم
احمد 2:43:03 PM
بله شما هم یک اوپراتور هستید
میدونی داداش من بخاطر این ناراحت شدم که قیمت خدماتتون نسبت به شاتل واقعا افتضاحع[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:44:40 PM
همیشه همجا قیمت ها با هم فرق داره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد 2:44:59 PM
مشتری های شما مغز خر خوردن که تخلیه ی رانژه نکردن
اخه اختلاف از زمین تا اسمون هست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه راجع به بقیه ی سرویسها توضیح بدین
یه چیزی بگین که ترقیب بشم بیام پارس انلاین دیگه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:45:55 PM
آمار بگیرید مشترکین پارس آنلاین از سایر شرکت ها بیشتره
خدمات و پشتیبانیش بهتره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعی سرویس از همجا کمتره
اینهام ملاک هستش[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد 2:47:42 PM
خب مشترکین بیشتره دلیل به برتری نیست ! اون تعدادی که گفتم مغز خر خوردن موندن دیگه
کرمی 2:47:56 PM
استیبل بودن و ثبات سرویس مهمه
احمد 2:48:08 PM
وگرنه اگه یکم شعور داشته باش تخلیه میکنن ! اخه ناموسن سرویساتونو با شاتل مقایسه کنید
کرمی 2:48:10 PM
شما میگین قیمت ما بالاست
پس باید دلیلی باشه برای مشترک کم
احمد 2:48:48 PM
استیبل بودن و ثبات که از حقوق اولیه ی مشترکین هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کرمی 2:48:55 PM
اونام همکاران ما هستند
احمد 2:49:11 PM
اینکه شما استیبل بودن و ثبات رو جزء خدماتتون معرفی میکنید واقعا خنده داره ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کرمی 2:49:41 PM
که این حقوق از سمت پارس آنلاین رعایت میشه
احمد 2:49:47 PM
همکار شما هستن ولی فرقشون اینه که نه کم فروشی میکنن نه حروم خوری میکنن
داداش یه سرویس دیگه غیر از نامحدود بگو اخه اونی که توضیح دادی واقعا افتضاحه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:50:25 PM
عرض کردم ادب رو رعایت کنید
شما اختیار دارید که شرکت مارو انتخاب نکنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد 2:51:20 PM
به شخص شما که توهین نکردم دوست عزیز
گفتین مشترک زیاد دارین گفتم اگه مشترکینتون عقل داشتن فورا تخلیه میکردن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:51:56 PM
ساعت کاری بنده ساعت 2 تمام شده ولی به احترام شما اینجا موندم
احمد 2:52:12 PM
دمت گرم
پولی که میگیری حلاله دیگه کارت درسته ولی پررو نشو منت نزار اگه ناراحتی سیکتر کن برو خب جلوتو نگرفتم که
کرمی 2:53:27 PM
چی بگم
احمد 2:53:29 PM
دادا غیر از نامحدودا یه سرویس دیگه رو معرفی کن
اگه احترام میزاشتین که شبانه رایگان رو حذف نمیکردین
کرمی 2:54:11 PM
شما از مشترکینی که سرویس دارن میتونید بپرسید راجبع رضایتشون
احمد 2:54:36 PM
مشترکین حرفه ای که میشناسم هیچکدومشون پارس انلاین نیستن
منم یه اشتباهی کردم تخلیه کردم اومدم های وب بعدش الان اومدم اسیاتک[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:54:56 PM
الان ما سرویس 2 مگابیت بر ثانیه داریم که تا سقف 16 مگابیت هم برست سرعت بازه
620 گیگابیت ترافیک داره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد 2:55:13 PM
حالا میخوام اسیاتک رو تخلیه کنم یا برمیگردم شاتل یا اگه شما سرویس بهتری دارین بیام پارس
کرمی 2:55:33 PM
ببخشید 62 گیگ
احمد 2:55:39 PM
خواهشا دیگه از کلمه ی بیت استفاده نکنید واقعا خنده ام میگیره
والا دیگه افغانسان هم معیار خدماتشو بیت معرفی نمیکنه بخدا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرمی 2:55:56 PM
هزینه ایم که برای یکسال پرداخت میکنید 62000 تومن هست