این جور چیز ها رو از ایران نخرنقل قول:
منظور شما noise isolation هست؟!درسته؟!نقل قول:
Printable View
این جور چیز ها رو از ایران نخرنقل قول:
منظور شما noise isolation هست؟!درسته؟!نقل قول:
بچه ها من میخوام یه هدفون از u.s بگیرم حالا موندم به نظرتون چی بگیرم البته بیشتر از 250 دلار نمیتونم پول بدم ! ...
در ضمن فول سایز میخوام باشه ترجیحا کابلش هم قابلیت فنری داشته باشه در مورد سبک و کیفیت مورد نظر خودمم بچه های اینجا
اشنایی دارن ! ..
من فعلا یه چند مدل از akg رو دیدم که خوشم اومد ... البته میخوام open باشه . امپدانس کمتر از 50 اوهم نباشه.
base خوب و عمیق + تفکیک پذیری خوب و قابل قبول ... یعنی یه چیزی میخوام که همه نظره از مدل HD485 SENNHEISER بهتر باشه .....
ممنون
سلام دوستان من میخواستم هدفون کریتیو hn605 رو به قیمت 25 تومن بگیرم فقط میخواستم بدونم کیفیت هدفون و سیمها چطوره و واسه بیرون خانه مناسب هست یا نه؟
سيلام دوستان
من يه ear phone خوب مي خواستم با كيفيت بيسه بالا
فقط rock th70 گوشي مي دم , همينطور jazz ,blues va metal
تا سقف قيمت 50 تومان
تا سقف قيمت 70 تومان
تا سقف قيمت 100تومان
دو تا مطلب يكي bass و ديگري بلندي صدا خيلي برام مهمه و 100 البته دوام بالا داشته باشن چو من خيلي شلخته هستم!!
لطفا مدلهايي رو معرفي كنيد كه نسبت به قيمتشون مي ارزن
و در ضمن حتما صداي يلندي داشته باسه چون گوشم يخورده ضعيفه (از سمعك استفاده مي كنم )!!!!
يه سوال هم داشتم يه دستگاهي با مارك blueflo تو يه مغازه تو علائدين بود كه با bluetooth وصل مي شد به موبايل و يه هدفون بهش مي خورد به نظرتون اين دستگاه اصلا توصيه مي شه يا همون ear phone مستقيم بزنم به گوشي!!
و همينطور كيپ سوراخ گوشم باشه بطوري كه صدا بيرون نره و گوش دردم نگيرم
مدل گوشيمم N95 8gig
با تشكر
دوست عزیز من ایرفون سونی xb20ex رو خیلی تعریف ازش شنیدم هم تو سایتای ایرانی هم تو ریویوهای سایتای دیگه ولی تست نکردم قیمتش حول و حوش 50 تومن و کلا سری xb باس فوق العاده و صدای بلندی دارن و به قیمتشون میارزن.
دوستان هدفون Grado RS80 رو میخوام بدم از اونور برام بیارن ...چطوره؟ می ارزه؟ آخه تعریف صدای گرادو رو خیلی شنیدم...البته الان یک akg 142HD دارم در مقایسه با اون کدوم بهتره به نظرتون؟
ممنون از جوابتون
360 تومن تو نمایندگیش تو ایران!نقل قول:
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
شرمندا اشتباه شد،Noise cancellinG چیزه الکترونیکیه که همچین چیزی تو ie8 نیست بلکه noise isolatinG که مکانیکیه!ممنون برا تذکر! :10:نقل قول:
حق با شماست ،تقلب خیلی زیاده ولی دیگه نمایندگیشه داداش! :5:
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
بچه ها اصلا هدفونای shure تو ایران گیر میان؟!
ببین دنبال بهترین نگرد دنبال متفاوت بگرد مثلا پلیرت J3 هست یه پلیر مکمل کنارش بخر پشیمون نمیشی هدفونت از لحاظ ساخت فلان دسته هست از لحاظ صدا فلان جور هست یه سبک دیگه بخر تو صدا گرون ترین سبکترین بزرگترین داریم ولی بهترین نداریم(مگر تو زمینه ی خاصی با ملاک های مشخصی برسی کنیم).نقل قول:
بعد گرادو میشه جزو اصیلترین ها که کلی سال مطرح هست شناخت نه بهترین مثلا
cowon D2/D2 +
,cowon X5
iriver H100
iriver clix 2
یا بعضی مدل های Rio
iriver H300 و....
این ها رو خیلی ها به عنوان بهترین و خوش صدا ترین پلیرها میشناسند ولی این ها زمان خودشون بهترین بودندو بعد به تناسب ملاک های افراد audiophile نسل های بعدی خیلی چنگی به دل نمیزدند و پیشرفت آنچنانی نداشتند ولی در حقیفت موضوع این نیست که لزوما حتما کیفیت صدا اون ها از پلیر های جدید تر بهتره تو هدفون ها هم grado همچین جایگاهی داره این برند برای استفاده روز مره اصلا مناسب نیست میشه با همچین بودجه ایی هدفون راحت تر و مناسب تر تهیه کرد(اصلا شاید همین برای شما خوب باشه ولی منظورم این که انتظار خاصی ازش نداشته باش که چیز خیلی متفاوتی باشه. سعی کن تو فرووم هایی که خودت میشناسی ارتباط بر قرار کنی کمی بگر امضائ اعضا رو نگاه کن سوال هایی که داری از اون هایی که دارند بپرس مطمئن باش راهی جز این نداری با عجله کردن چیزی جز پشیمونی نسیبت نمیشه.
اگه نظر منو بخوای مبگم نگیر چون خوده سونی هدفئناش باس بالایی دارن سریه Xb(Xtra bass) هم دیگه ببین چی میشه.....بیشتر هدفت کیفیت باشه نه باس!!:10:نقل قول:
عزیزه من کی گفته سونی باس داره هدفون هاش من یه ریویو نوشتم از xb20ex
و میفروشمش هر کی بخوا نو نو هست