نقل قول:
والا منم با حرفت موافقم بازی رو دادم چندتا از پسرای فامیل نصب کنن بعد اومدن خونمون بازی رو رو کامپیوتر من انجام میدن عین فوتبال ندیده ها ریخته بودن سرش حین میگفتن عجب گرافیکی داره عجب گیم پلی روونی داره عجب چمنی ... بعد بهشون میگم مگه ندادم شما بازی رو نصب کنید میگن بازی رو سیستم تو یه چیز دیگست میگفتن انگاری بازی تو یه نسخه دیگست رفتم خونه پسرای فامیل دیدم بلللللله سیستم همشون ذغالیه بازی رو هم روی لاو بازی میکنن اونم به چه سختی تازه تیکم میزنه گفتم خدا همتونو شفا بده با این سیستمای عهد عتیق بازی انجام میدادین بلکه باید برید سیستم هاتون رو عوض کنین . بچه هایی که اینجا از بازی مینالن هم قضیه شون همینه . این بازی رو رو یه سیستم قوی انجام بدین قول میدم بازی رو ول نمیکنین همچین جذبش میشید که نگو و نپرس ... در کل من الان تو این چند روزی که بازی رو انجام دادم باگی پیدا نکردم ولی تو سیستم های ضعیف هر جور باگی پیدا میشه که مشکل رو ضعف سیستم میدونم در نهایت بازی به عنوان یه بازی سال اولی بسیار راضی کننده هستش و مطمئنن سال بعد با رفع برخی مشکلات هوش و اضافه شدن لیگ های بیشتر و استادیومها و فیسهای بیشتر به نظرم فیفا رو سال بعد کنار بزنه .
متاسفانه حرف شما نادرسته و تمامی کسانی که از بازی ایراد میگیرن سیستم ضعیف ندارند. چون من هم روی High بازی میکنم و سیستم متوسطی دارم که باهاش هر بازی جدیدی نصب کردم اجرا شده و در سطح متوسط به High فریم خوبی گرفتم.
مشخصات لپ تاپ من:
CPU :DualCore Intel Core i5-450M, 2666 MHz
RAM: 4 GB
Graphic: ATI Mobility Radeon HD 5730 1 GB
Win 8.1 64 Bit
Catalyst 13.4 WHQL
اما من مشکل فریم ریت ندارم مشکل دیر اجرا شدن دستورات دارم مثل شوت زدن،تغییر اشاره گر بازیکن، حرکت دادن بازیکن و...
قرار نیست بخاطر یه بازی سیستم همه ارتقا پیدا کنه. بلکه مشکل از بازی هست که فقط رنج سیستم های High-End رو هدف قرار داده. درسته که بازی های جدید گرافیک های بالا میخوان ولی انتظار ما از یه بازی فوتبال که همیشه سیستم متوسطی میخواسته اینه که این تغییرات ناگهانی رو زودتر از این ها انجام میداد تا الان شاهد این همه اعتراض نباشیم.