نقل قول:
علی آقا ما کی باشیم برای شما اخطار رد کنیم
خواهش میکنم عزیز خوب بنده هم بعد از دو سال استفاده از کومودو داشتم نمکدون می شکستم :n06:
نقل قول:
علی آقا ما کی باشیم برای شما اخطار رد کنیم
خواهش میکنم عزیز خوب بنده هم بعد از دو سال استفاده از کومودو داشتم نمکدون می شکستم :n06:
سلام
این سایتش تغییر کرده یا من نمی تونم
قبلا تو سایتش یه قسمت داشت که برای هر محصولش می تونستی انتخاب کنی اختصاصی واسه چه ویندوزی دانلود بشه ، الان فقط فایل کلی اش هست که اونم لینک میده به دانلود سنت!
مثلا این ورژن جدید 6.3.300670.2970 را برای ویندوز 7 می خواستم که حجمش کم باشه ولی پیدا نکردم ، الان دیگه هست اینجور ؟
و یه سوال دیگه اینکه الان این لینک که گذاشتید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را از کدام قسمت سایتش میشه پیدا کرد ؟ یعنی قسمت دانلودش سایتش کجاست من پیدا نکردم ؟
ممنون
درود
دوستان میخواستم بدونم آپدیت های کومودو بصورت رایگانه یا باید کرک و سریال استفاده کرد ؟!
ممنون .
رایگانه دوست عزیز
سلام
شناسایی اون ویروسا فکر کنم به خاطر من بوده(شاید!)
آخه فایلا رو واسشون فرستادم و واسشون نوشتم که همه ی آنتی ویروسا اینا رو ویروس میشناسن چرا کومودو تشخیصش نمیده؟!:n02:
البته من همین امروز صبح فرستادم نمیدونم یعنی به این سرعت پیگیر فایلای ارسالی کاربراشون هستن یا اینکه خود کومودو از جایی اطلاعات این ویروسا رو بروز کرده!:n13:
موفق باشید:n16:
سلام
کومودو جلوی کانکت شدن kerio رو میگیره هر بلایی بخواید سرش اوردم ولی فایده ای نداره توی لیست امن قرارش دادم hips رو خاموش کردم و ...
ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم بتونم کانکت بشم
البته قبلا این مشکل نبود بعد از اومدن ورژن جدید اینجوری شده
حداقل سیستم مورد نیازنقل قول:
System Requirements:
Windows 7 / Vista / XP SP2/ Windows 8, 152 MB RAM / 400 MB space
والا ما که این حداقلارو داریم ولی عملکرد سیستممون پایین اومده :n13:
طبیعیه.این حداقلها بیشتر برای نصبه.اگه آنتی ویروس دیگه ای می خواید سوالتون رو تو تاپیک بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مطرح کنید اطلاعات بیشتری کسب می کنیدنقل قول:
Version 6.3.301250.297215 November / 2013
- 0xc0000018 BSOD error randomly occurring during clean boot on Windows 8.1 x64
COMODO Internet Security
COMODO Firewall
COMODO Antivirus