24p Smooth Film فقط برای سیگنال ورودی 24p در هر دو حالت 2D و 3D در دسترس هست.نقل قول:
کارش مشابه Intelligent Frame Creation هست.
Printable View
24p Smooth Film فقط برای سیگنال ورودی 24p در هر دو حالت 2D و 3D در دسترس هست.نقل قول:
کارش مشابه Intelligent Frame Creation هست.
اینجا همچین قابلیتی برای سه بعدی توضیح داده.نقل قول:
کد:http://www.panasonic.ae/PR/Pages/TH-P42VT30.aspx
تو دفترچش که این mode رو کامل توضیح داده و گفته Only 24P input Signal و هیچ اشاره ای به 2D و 3D نشده.نقل قول:
24p چیز جدیدی که نیست. رو اکثر TV ها هست و برای 2D و 3D کاربرد داره.
تو منو Picture گزینه های که مربوط به سه بعدی است کاملا مجزا و مشخص شده :
- 3D Refresh Rate که سه بعدی 50 هرتز رو 100 هرتز میکنه.
- 3D Setting تنظیمات کامل سه بعدی
به غیر این دو تا گزینه، بقیه منوهای Picture کاری به 2D و 3D بودن تصویر نداره.
poonel@
یه چیزی دیگه که نگاه کردم تو سایت پاناسونیک آسیا 24p Playback که سیستم جداگونست و فقط برای سه بعدی توضیح داده احتمالا فقط پاناسونیک برای سه بعدی گذاشته.
منظورش اینه که روی 3D هم هست.نقل قول:
نه خدا شاهده این طور نیست.من همیشه گفتم هر برندی مدلهای خوب و بد داره و اصلا خودم رو در جایگاهی نمیبینم که در مورد شرکت بزرگی مثل پاناسونیک و محصولاتش ایراد بگیرم من فقط نظر خودم رو میگم.نقل قول:
ضمنا من فن بوی سامسونگ هم نیستم.نامردا جدیدا کل محصولاتشون رو خراب کردن یکی از دوستام که فروشگاه داره میگه مثلا از هز 10 تا dvdplayer سامسونگ 5 تاش خراب از آب در میاد.بقیه محصولاتم هر کدومشون رو که سام سرویس روشون دست میزاره بی کیفیت شدن.
به هر حال من امروز رفتم تو منوی مخفی این تی وی البته با هزار خواهش از برادر م که بالاخره راضیش کردم.جالب این بود که توی وایت بالانس گزینه gain نداره و بجاش DRV داشت هر چقدر هم گشتم گاما رو پیدا کنم نبود.از دوستان و اساتید مثل جناب Alucard و poonel و بقیه دوستان عزیز خواهش میکنم اگه ممکنه من رو راهنمایی کنن
ضمنا به نظر من این تی وی تو این رنج قیمت بی نظیره و خیلی از مشکلات مدلهای 2010 رو نداره بخصوص من خیلی دقت کردم مشکل 50 هرتز تا حد بسیار زیادی حل شده و نویز هم بهتره بگم اصلا مشخص نیست.فقط یه مقدار رنگهای جیغی داره که میخوام از منوی مخفی حلش کنم
مخلص همه بچه های انجمن
فدای اولترا فن های پانی:31: (diedie خودمون تو bc )نقل قول:
رفقا دعا کنن من بزودی بتونم برای اتاقم یه 42st30 بخرم بعد قسم میخورم با 4 تا که نه حالا با 3 تا hdtv شاخ که توی اقوام هست و خودمونم hx92 داریم مقایسه بقل بقل کنم رفقا حال کنن.
از لحاظ عمق رنگ مشکی که گمون نکنم جز sharp elite و 65 اینچی VT30 هیچ HDTV نزدیک به hX92 شه.چون به گفته David katzmaier
The Sony XBR-HX929 series produces deeper black levels than any current LCD or plasma TV
این شامل تمام ورژن هایی (از جمله vt30 که البته کاتزمایر 55inch رو تست کرده وبه گمانم در shout out 2011 ورژن 65 اون در رده premier های پانی مثل vx300 قرار میگرفته) بوده که کاتزمایر تست کرده.
اما چند نکته هست که پلاسماهارو واقعا برتر میکنه.اول اینکه من با تنظیمات tv و بالابردن غلظت رنگ عمرا نتونستم به غلظت رنگ پلاسما هایی که تست کردم برسم( یعنی اصلا نشد:27: )
نکته بعد عمق رنگ مشکی این tv چیزی که من میبینم عملا بینهایته و عمق بالاتر مشکی sharp یا 65vt30 به نظرم جدا باید فقط توسط Photo meter قابل سنجش باشه.(با چشم قابل تشخیص نیست لاقل برای من که عمق مشکی tv با حضور نور(interfield contrast ) باز هم بینهایته
در گوشه ها اگر back light رو بالا ببریم و حواشی اون مشکی باشه با اینکه این tv از نوع edge led نیست اندکی شبه نور دیده میشه که با کم کردن back light کم میشه اما بلاخره هست و این در پلاسما ها عملا وجود نداره.
در نور زیاد این tv عمق مشکیش عملا بی نهایته و از تمام plasma یک سر گردن براق تر و مشکیش عمیق تره اما در تاریکی مطلق به خاطر glossy antirefelector اگر gamma ئ برایتنس زیاد باشه نور تولیدی tv روی شیشه بازتاب داره و حواشی اون یک نور اندک ایجاد میکنه که قابل اغماض هست.
بعدا انشالا با خرید st30 (اگه پول دستم رسید ) توضیحات بیشتری خدمت رفقا میدم
خواندن هر چیزی نیازمند یک سری اطلاعات جامع از قبل هست مشکی vt30 زمانیکه سیستم infinit black روی مدار این پنل روشن باشد برابر با 0 هست ولی بر روی مدهای thx و سینما و کاستوم سیستم اینفینیت بلک از مدار این تی وی خارج میشود دلیل این مسئله حفظ گاما در منحنی صحیح است ضمنا آقای کاتزمایر در کالیبره کردن پنل vt30 سطح عمق مشکی را بر روی light قرار داده :نقل قول:
Picture mode: THX
Contrast: +86
Brightness: +54
Color: +54
Tint: -1
Sharpness: 0
Color temp: Warm 2
Color mgmt: Off
Photo enhancement: [grayed out]
C.A.T.S.: Off
Video NR: Off
Pro settings: [grayed out]
--Aspect adjustments:
Screen format: FULL
HD Size: Size 2
[others grayed out]
--PC adjustments: Grayed out
--HDMI settings: [no change from default]
--Advanced picture:
3D Y/C filter: Off [grayed out]
Color matrix: HD [grayed out]
Block NR: Off
Mosquito NR: Off
Motion smoother: Off [grayed out]
Black level: Light
3:2 pulldown: On
24p Direct in: 60Hz
ولی در avforums پنل را طوری کالیبره کرده اند که عمق رنگ مشکی آن از پایونیر Kuro عمیقتر است....کد:http://forums.cnet.com/7723-19410_102-528546.html
شما همین الان در فروهای مختلف مطالعه بفرمائید مشکی پاناسونیک روی 0% stimuli pattern مساوی 0.0000000 فوت لامبرت هست همین عدد در مورد پایونیر کورو و شارپ الیت مساوی با 0.0005 و 0.0004 فوت لامبرت هست .نقل قول:
So, with that important disclaimer out of the way, the VT30 measured with our Klein K-10 in dark surroundings and calibrated mode we got 0.02 cd/m2 at 0IRE and 79.35 cd/m2 at 100IRE (approx. 3,967:1 on/off) using standard window patterns from our Sencore VP401. Our 8 month old VT20 measured 0.04 cd/m2 at 0IRE and 75.12 cd/m2 at 100IRE calibrated (1878:1 approx on/off). Our 2 year old Pioneer LX5090 Kuro measured 0.03 cd/m2 at 0IRE and 110.1 cd/m2 at 100IRE calibrated (3,670:1 approx). Ansi-contrast measurements on the Pioneer were 0.04 cd/m2 black and 85.4 cd/m2 white averaged results, with the VT30 managing 0.03 cd/m2 black and 72.4 cd/m2 white averaged results.
هر برندی فلسفه ای پشت سر محصولات هست و فلسفه پاناسونیک روی بالا نگه داشتن جزئیات در نماهای تاریک بدون black crush است در مورد شارپ الیت حرفی نیست ولی مشکی hx92 در صحنه های تاریک همچنان تمایل به رنگ آبی دارد و کنتراست پائینتری هم نسبت به vt30 دارد بالا رفتن عمق رنگ مشکی در این پنل فقط زمانی حادث میشود که بک لایت پشت صحنه خاموش شود که در یک نمای واقعی هر گز این اتفاق نمیوفتد...
نمونه:
50VT30:
توجه شود که در این مد اینفینیت بلک از مدار خارج شده وگرنه مشکی برابر با 0 بود.
Calibrated black level (black screen) 0.02 cd/m2
کنتراست واقعی
Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.02 cd/m2
Sony HX923
LED ها خاموش شده اند:
Calibrated black level (black screen) 0 cd/m2 (LEDs turn off)
کنتراست واقعی:
Calibrated black level (ANSI checkerboard) 0.05 cd/m2
کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl-46hx923-55hx923-201108021318.htm
کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50vt30b-p50vt30-201106061171.htm
جناب..... حال کردم با این همه اطلاعاتی که دارید اینجا گذاشتید led اخه کی میتونه بشه پلاسما با اون تصویر بورش هر کاری هم میکنن اخر تو ذق ادم میزنه
همین الان قیمت 42 VT30 اختلافی نداره با 42 ST30نقل قول:
بعدا انشالا با خرید42st30(اگه پول دستم رسید ) بخرم توضیحات بیشتری خدمت رفقا میدم
همین الان قبل از مقایسه ST30 با 925 میشه حدس زد 925 امتیاز بیشتری میگیره.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509702&page=27
ولی اگه بخواهید با VT30 مقایسه کنید مقایسه جالبی در میاد پس بهتره بجای ST30 یک VT30 بگیری.
نمونه عکس برای مقایسه البته نمونه های دیگه هم می شه بگیری حتی بهتر.مثلا بجای این 4 تا 925 که دارید و VT30 که گرفتید.یا نمونه های دیگه.
کد:http://myup.ir/images/43678515330090299438.jpg
vt30 42 و 50vt30 65 vt30 تو سایت avfurom نگاه کردم یه خورده امتیازاتشون فرق میکنه.نقل قول:
(از جمله vt30 که البته کاتزمایر 55inch رو تست کرده وبه گمانم در shout out 2011 ورژن 65 اون در رده premier های پانی مثل vx300 قرار میگرفته) بوده که کاتزمایر تست کرده.