لینک دانلود خرابه اگه میشه یه جای دیگه آپلود کننقل قول:
Printable View
لینک دانلود خرابه اگه میشه یه جای دیگه آپلود کننقل قول:
این جا تاپیک کل کله یا pes6!!!!!!!!!!
سلام
من خودم از بالايي استفاده نكردم براي همين نمي دونم كار ميكنه يا نهنقل قول:
لینک دانلود خرابه اگه میشه یه جای دیگه آپلود کن
اما اگر كار نمي كنه اين پاييني رو دانلود كن بعد كپيش كن داخل پوشه بازي و اجراش كن
کد:http://rapidshare.com/files/57168056/Pro_6.reg
این چیه؟؟؟؟؟
اقا این بازی رو انلاین میشه انجام داد
من رفتم که انجام بدم دیدم بهم یه registeration code و ازم یه پاسورد می خواد
چی کار کنم؟؟
باید سی دی اورجینال داشته باشی
باید اصل دی وی دی رو داشته باشی حالا شایدم اصل باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 4 تا برد مگه یه تیم قهرمان میشه با 2 تا باخت یه تیم قهرمانی رو از دست میده من فکرکنم شما با این 4تا بر امضاء خودت رو اینطوری نشون میدی مطمینم اگه پیروزی 1 رده بیاد پایین شما اولین نفری که منکر پرسپولیسی بودنت میشه این جمله اخرم به خاطر این بود که کم پرسپولیسی نداشتیم که این کار رو میکنند و فقط تو روزهایی که پیروزی ظاهرا داره فقط نتیجه میگیره خودشون رو نشون میدننقل قول:
خوب حتما ایرانی ها یه راه حلی پیدا کردن
کرکی چیزی؟
من چند تا مشکل مهم دارم که می دونم 100% قبلا مطرح شده،ولی هر چی گشتم و سرچ کردم،نتیجه ای نگرفتم:
1-چرا تو شش قدم تیم حریف انقدر بد هد می زنه؟ خیلی کم میشه گل زد،همش هوایی میزنه.
2-شوتها افتضاحه! یعنی یه تقه کوچولو رو A می زنم (با کیبورد بازی می کنم) تا ته پر میشه.
3-نمی دونم چرا بعضی وقتا نیمه اول که تموم میشه،می زنم بره نیمه دوم،تصویر سیاه میشه و دیگه نمیاد.
4-آموزشی یک و دو رو دیدم،ولی نتونستم درست انجام بدمش.q رو باید بگیریم،پاس کوتاه بدیم؟ اگه این جوریه،من کردم،نشد.
5-یه کم درباره فصل نقل و انتقالات master توضیح بدین.
لطفا مشکلات اول و دوم رو بر اساس کیبورد واسم حل کنید.