:Dنقل قول:
شما آسوناش رو بخون بیا ....
مثلا ریاضی پایه لگاریتم + تابع رو بخون
Printable View
:Dنقل قول:
شما آسوناش رو بخون بیا ....
مثلا ریاضی پایه لگاریتم + تابع رو بخون
یک سوال :
دوست من موقع گرفتن دفترچه برای ثبت نام کنکور یادش رفته کارت ثبت نام پیام نور و غیر انتفاعی رو بگیره الان هم که مهلت تمام شده و جایی نمیشه از این کارت ها گیر اورد.
حالا موقع ویرایش اطلاعات که 25 بهمن لغایت 2 اسفند هست میخواد گزینه علاقمند به شرکت در رشته های پیام نور و غیر انتفاعی رو گزینه بله بزنه چیکار باید بکنه؟چون کارت ثبت نام نداره!
راه حلش چیه؟
دوستان نمره های امتحانات کشوری پیش 1 چند روزی هست اومده ... چند شدین ؟!
صبر کنه. چون تو اون تاریخ باز هم میشه خرید کرد. فوقش فقط اینترنتی بتونه خرید کنه.نقل قول:
یک سوال :
دوست من موقع گرفتن دفترچه برای ثبت نام کنکور یادش رفته کارت ثبت نام پیام نور و غیر انتفاعی رو بگیره الان هم که مهلت تمام شده و جایی نمیشه از این کارت ها گیر اورد.
حالا موقع ویرایش اطلاعات که 25 بهمن لغایت 2 اسفند هست میخواد گزینه علاقمند به شرکت در رشته های پیام نور و غیر انتفاعی رو گزینه بله بزنه چیکار باید بکنه؟چون کارت ثبت نام نداره!
راه حلش چیه؟
میانگین ۱۲ ۱۳ شدم. از ۱۵نقل قول:
دوستان نمره های امتحانات کشوری پیش 1 چند روزی هست اومده ... چند شدین ؟!
سعی کن حتما از یه جایی گیر بیاری یعنی من می گم بدون کتاب درسی کنکورو (مخصوصا سراسری رو) بی خیال شو کلا :31:نقل قول:
می تونی از مباحث سنگین ریاضی صرف نظر کنی تا یه وقتی هم برای مباحث ساده تر فیزیک و شیمی پیدا کنی مثلا تو فیزیک معمولا از تستای گرما و ترمودینامیک نمی شه گذشت همین طوری خیلی از مباحث پیش 2 و یه سری تستای حرکت شناسی یا تو شیمی 3بخش اول شیمی2 و شیمی پیش 1 رو اصلا نباید از دست بدی چون یاد گرفتن شون آسونه و با همینا می شه حدود 20 درصد فیزیک و شیمی زد که مطمئنا خییییییییییییلی بهتر از صفره :46:
کار خوبی می کنی که تمرکز اصلیت رو عمومیاس برای کسایی که دیر شروع می کنن و هدف شون رتبه شاخ (2-3 رقمی) نیست خیلی مفبده :20:
برای آزاد که همون طور که بچه ها گفتن سوالای 5-6 سال قبلو یاد بگیری بری سرجلسه حله به جز کتاب درسی کتاب خاصیم فک نکنم لازم باشه :20:
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
تا جایی که من یادمه حتی بعد کنکور (یا همون حدودا) هم فرصت داشتیم پیام نور-غیرانتفاعی رو ثبت نام کنیم حالا شرایطش دقیقا چی بود من خبر ندارم :31:نقل قول:
ادبيات : 19.5 نمره اول مدرسه شدم :5:نقل قول:
معارف : 19
ديفرانسيل : 17.5
فيزيك : 17.5
البته شايد به ديفرانسيل يه اعتراضي داديم!!
راستي كسي ميدونه معدلو چجوري حساب ميكنن؟
میشه بگین خودتون چند شدییییییییین؟نقل قول:
من با وجودی که برای پاس خوندم اینا شدم!
دیفرانسیل : 20
فیزیک : 19
ادبیات : 18.75
دینی : 18.25 !!!!!!!!!! نمیدونم چرا خراب شد!
راستی این نمره ها که تاثیری نداره؟آخه هنوز به طور شفاف چیزی نگفتن!گفتن؟
منم
ادبیات :19.75
دینی:18.75
دیف:18.5
فیزیک:18
یه سوال دیگه.
برای کنکور زبان کتاب زبان رو فقط بخونم؟چیجوریه؟ :19:
راستی شماها چه راهی برای تست زدن پیشنهاد میکنین؟
من تو تست خیییییییلیییییییی ضعیفم.یعنی دقیقا نتیجه برعکس تشریحی رو میگیرم!(نفهمیدم چی گفتم!! :31:)
ادبیات 18
دینی 17
دیف 18.75
فیزیک 18.75
:D
ادبیات رو خیلی راضی هستم ! 2 درس رو نخوندم ! ...
دیف و فیزیک هم 2 جا تستی نوشتم ( راه حل رسیدن به نکته رو ننوشتم ! ) ... اصلا حواسم نبود امتحان تشریحی هست !