والا من سایتها رو هم بزور باز میکنم!!نقل قول:
خیلی خرابه ..خیلی سرعت پایینه همین الانرو میگم!!
Printable View
والا من سایتها رو هم بزور باز میکنم!!نقل قول:
خیلی خرابه ..خیلی سرعت پایینه همین الانرو میگم!!
سرعت شبانه یه ده درصدی کم شده این روزا وااس ما
مشهد - فرشچی
دوستان سرویس من وصل شد امروز می خواستم بدونم برای اکانت شبانه با همین اکانت باید کانکت شد ولی جزو ترافیک رایگان محسوب میشه یا باید کار خاصی بکنیم . تشکر .
بله با همین اکانت میشه وصل شد و رایگان محسوب میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
1 ماه پیش واسه من هر 50 مگ که میگرفت دی سی میشد ولی الان نه دی سی دارم نه time outنقل قول:
منظورم از تنظیم مودم که همون کانکشن داخل ویندوز هستش . من به صورت Bridging کانکت می شم . یعنی user و pass رو به مودم ندادم .. خودم دستی کانکشن می سازم کانکت می شم . از اون کانکشنی که می سازی properties می گیری یه قسمتی داره واسه redial . زمان redial رو می زاری رو 1 ثانیه . که وقت تلف نکنه و سری کانکت شه اگر DC شد . توی IDM هم که توی قسمت Schedule :نقل قول:
Number of retries if downloading failed : 10
سعی کن از سرورهایی resume support ندارن هم استفاده نکنی . من الان از رپید باز استفاده می کنم . از میهن دانلود هم گهگاهی دانلود می کنم . شیرین شبی 2.2 Gig رو می گیرم.
من که شبا خوب دان دارم.چند شبه بالا 1.3 گیگ میگیرم.راستی به اصفهانیام 1گیگو ندادن
از ساعت 15:45 تا 15:50 امروز اینترنتم قطع شد.
سلام
تو کرج که مشکلی نیست:46:
سرعت خوبه
فقط سرعت دانلود شبا پایینه
خیلی طول کشیده ها !!!! :31:نقل قول:
چند ماهه که از پارس آنلاین استفاده می کنم اولین بار بود که قطع شد به خاطر همین برام عجیب بود.نقل قول: