من دوستم مبین نت داره می گه راضی هست فقط یکم پنج شنبه ها و جمعه ها افت سرعت داره.نقل قول:
Printable View
من دوستم مبین نت داره می گه راضی هست فقط یکم پنج شنبه ها و جمعه ها افت سرعت داره.نقل قول:
دوستان دانلود نکنید که میاد رو قبض
تف به ذاتشون
شاید برای شما اعمال نشده چون منم که سرویسم به پایان رسیده الان فعال شده.نقل قول:
ما کارمون رو رفیق می کنیم می خوان گوش کنن می خوان نکنند ولی اگه گوش نکنند یه تو مطبوعات آبروشونو می برم فقط همین:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::2 1::21::21::21::21::21::21::21::21::21:نقل قول:
هر کسی که adsl اش مهلت داره تا اون موقع می تونه شارژ بگیره و از شبانه استفاده کنه ولی بعد از اون تعرفه جدید بی پدرا به گند کشوندند با این کاراشون اینترنتو:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2:نقل قول:
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز شما همون مثل قدیم می تونی استفاده کنی ولی ترافیکت رو بزار باشه چون اگه تو کنترل پنل adsl ات گزینه شارژ 2 گیگ نباشه دیگه نمی تونی شارژ کنی.پس شبانه هم بی خیال ولی اگه ترافیک داشته باشی و مهلت می تونی از شبانه هم استفاه کنی:27::27::27::27::27::27:
شاید من اشتباه کردم:5:نقل قول:
من از دیشب تا حالا هیچی از ترافیکم کم نشده. بیشتر از 500 مگ هم دانلود کردم.
باید از خودشون بپرسی اینطور که معلومه کارمندا اونجام زورکی میدونند چه خبره چه برسه به بقیه
انگار یه نفر پیدا شد آفرین بر تو ای ایرانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما کارمون رو رفیق می کنیم می خوان گوش کنن می خوان نکنند ولی اگه گوش نکنند یه تو مطبوعات آبروشونو می برم فقط همین
دوستان اینجا چه خبر شده؟!! من اینترنتمو 3ماهه شارژ کردم که خطمو جمع نکنن و از اصفهان رفتم، حالا که برگشتم می بینم سرعت دانلودم تحت هیچ شرایطی بالای 10 کیلو نمیره:41: خط من مشکل داره یا این نامردا سرعتو داغون کردن؟
امیدوارم خدا جواب همه نامردیایی که در حق مشترکاشون می کننو بهشون بده و مخابرات رو سرشون خراب بشه!:19:
برای من هنوز گزینه 2 گیگ اضافه موجود هست ولی نمودار مصرف رو نشون نمی ده و از صبح تا حالا هرچی دانلود کردم از ترافیکم کم نشده حتی یک صدم
یعنی چی ؟
آیا دانلود کنم و مجانی شده یا قراره هم هزینه ماهیانه بدیم هم روی قبض میاد ، من کیم ، اینجا کجاست .... من که گیج شدم
کــــــــــمـــــــــــک
دوسته عزیز اگه تو منطقه قرمزی بهت پیشنهاد میدم نگیری چون نوسانات زیاد داره.ولی اگه مجبوری باید یه تقویت کننده هم بگیری.ته تهش همش میشه اینترنتی ایرانی که مشکل رو داره:19::19::19::19::19::19::19::19::19::41::4 1::41::41::41:نقل قول:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
آقا من سی بار گفتم شما تا وقتی مهلت adsl داری تعرفه قدیم با شبانه رایگان ولی بعدش دیگه تعرفه جدید که بخوره:21::21::21: تو سرشوننقل قول:
آقا من سی بار گفتم شما تا وقتی مهلت adsl داری تعرفه قدیم با شبانه رایگان ولی بعدش دیگه تعرفه جدید که بخوره:21::21::21: تو سرشوننقل قول: