منطقه مخابراتی شما نبوت هست که امکان سرویس دهی نیست ولی بزودی اونجا هم تحت پوشش قرار میگیره :46:نقل قول:
Printable View
منطقه مخابراتی شما نبوت هست که امکان سرویس دهی نیست ولی بزودی اونجا هم تحت پوشش قرار میگیره :46:نقل قول:
من 100در صد سپنتا رو پيشنهاد ميکنم نه تورنتاش محدوده نه ترافيک داره نه سرت منت ميزارن فقط يه کمي گرون تره که به نظر من ميصرفه.نقل قول:
اما از پشتايبانيش البته من که تا حالا مشکلي برام پيش نيومده ولي ميگن خوب نيست با اين همه مطمئن باش از پارس انلاين (که خودم داشتم) و صبا بهتره. ما هر وقت قطع ميشد زنگ ميزديم به پارس انلاين ميپيچوندنت يا ميگفتن اشکال از مخاربراته يعني پشتيباني اونا هم کاملا کشک بود.
چه سرعتي رو از داتک گرفتگي ؟ راستش من دو تا خط آي دي اس ال دارم براي يکي 512 داتک و براي اون يکي 128 سپنتا سفارش دادم البته چون با خط داتک قبلا پارس انلاين داشتم و اين پارس انلايناي کلاه برداري هنوز رانژشونو برنداشتن وصل نشده ميخاستم ببينم شما با چه سرعتي ميتوني 50 کيلوبايت دانلود کني ميصرفه سپنتا رو پس بدم داتک بگيرم البته از سپنتا خيلي خيلي راضيمنقل قول:
از من اگه صد بار هم بپرسین می گم AsiaTech چون هم ارزونه و هم سرعت خوبی داره.زیادم برا سرویس دادن بازی در نمی یاره.من خودم 256KB نامحدود!! ازش دارم.
فقط شاتل مخابرات شما رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
از صبا نت یا داناج استفاده کننقل قول:
نقل قول:
متاسفانه تا اونجا که اطلاع دارم هیچ شرکتی شما رو ساپورت نمیکنه. اما صبا نت در حال راه اندازی مخابرات شما هست. منتظر باشید
نقل قول:
از 256 صبا نت استفاده کن دانلودت رو 50
چی؟ 16-17؟ بعضی وقت هام 50؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مال من که 128 داتکه از 12 بالاتر نمیره.
چه جوری از آسیاتک 256 گرفتی؟اونا که بالاتر از 128 نمیدن به کسی.نقل قول: