خب اگه اینظور باشه که هر وقت بخوام دانلود شبانه داشته باشم بیدار باشم و مودم رو روشن و خاموش کنم که دیگه این دانلود مجانی به درد نمیخوره که ! چون به دردسر و بیدار موندنش نمی ارزه .نقل قول:
Printable View
خب اگه اینظور باشه که هر وقت بخوام دانلود شبانه داشته باشم بیدار باشم و مودم رو روشن و خاموش کنم که دیگه این دانلود مجانی به درد نمیخوره که ! چون به دردسر و بیدار موندنش نمی ارزه .نقل قول:
در مورد شبانه واسه من هم یه چند باری کم کرده از حجمم . چند بار امتحان کردم هم ساعت 2 هم ساعت 2:15 ولی باز هم کم کرده بود .
حالا بازم باید امتحان کنم .
در مورد تفاوت عدد پینگ، چون شما از دو سرور متفاوت تست گرفتی (یکی از KHOBAR و دیگری از Nablus) طبیعی که عدد پینگش متفاوت باشه. البته عدد پینگ اصولاً برای یه سرور یکسان هم عدد ثابتی نیست. عدد پینگ به عوامل مختلفی از جمله فاصله سرور مورد نظر از شما، وضعیت تجهیزات ارتباطی بین سرور و شما، پهنای باند اینترنتی که شما داری و ... بستگی داره.نقل قول:
یه روش دیگه برای تعیین زمان پینگ یه سرور، استفاده از دستور ping ویندوز هستش. بسته به نوع ویندوزتون تو دگمه استارت دستور cmd رو اجرا میکنید؛ بعد داخل پنجره سیاه رنگی که باز میشه دستور ping رو برای سرور مورد نظرتون اجرا میکنید:
این طوری زمان پینگ کردن سرورهای مختلف از کامپیوتر خودتون رو میتونید اندازه بگیرید.کد:
ping www.google.comیا
ping 4.2.2.3
دوست عزیزنقل قول:
با سلام؛
فکر میکنم یه کمی اینجا رو اشتباه میکنین. صد البته که وایرلس در کنار دایال آپ، adsl و وایمکس، یک نوع تکنولوژی برای دریافت اینترنت هستش یا به قول شما یه نوع اینترنت. اصولاً این بحث ربطی به اینترنت نداره و مربوط به شبکه هست. شما برای این که بتونی حداقل 2 تا کامپیوتر رو به هم متصل کنی و یه شبکه راه بندازی، از روشهای مختلفی استفاده میتونی بکنی که بعضیاش با استفاده از کابل و بعضیاش بدون استفاده از کابل و از طریق امواج انجام میشه.
موضوع دیگه ابعاد فیزیکی و جغرافیایی شبکه است. شما اگه در منزل یا محل کار بخوای یه تعداد کامپیوتر رو با هم شبکه کنی در واقع داری یه شبکه محلی (LAN) چه از نوع کابلیش و چه از نوع بدون کابلش رو درست میکنی. اما اگه بخوای چندتا کامپیوتر رو که به شکل فیزیکی در یک محل نیستن (مثلاً کامپیوتر خونه رو با کامپیوتر یه ISP) به هم متصل کنی داری یه شبکه گسترده (WAN) درست میکنی. این هم میتونه با کابل یا بدون کابل باشه.
در مورد اینترنت هم همین طوره. شما برای اتصال کامپیوترت به کامپیوتر ISP که امکان استفاده از اینترنت رو برات فراهم میکنه روشهای مختلف یا بهتر بگم تکنولوژیهای مختلفی در دسترست هست:
- دایال آپ: که از طریق خط تلفن و با سینگالهایی همفرکانس با سینگالهای عادی تلفن انجام میشه و به همین دلیل خط تلفن رو اشغال میکنه.
- ADSL: که از طریق خط تلفن و با سیگنالهای غیر از سینگالهای عادلی تلفن انجام میشه و به همین دلیل خط تلفن رو اشغال نمیکنه.
- اینترنت کابلی: که از شبکه تلویزیون کابلی استفاده میکنه و تو ایران من سراغ ندارم.
- اینترنت وایرلس: که با استفاده از تجهیزات گیرنده و فرستنده خاص انجام میشه و بیشتر به درد شرکتها و سازمانها میخوره. چون احتیاج به دکلهای بلند برای نصب آنتن با دید مستقیم داره. این غیر از وایمکسه.
- وایمکس: یه نوع دسترسی به شبکه و اینترنت که بدون کابل هست و از اینترنت وایرلس تکنولوژی جدیدتری به حساب میآد.
العان واسه اينترنت خونه تو ايران كدوم از همه بهتره با توجه به شرايط فعلينقل قول:
دایال آپ: که از طریق خط تلفن و با سینگالهایی همفرکانس با سینگالهای عادی تلفن انجام میشه و به همین دلیل خط تلفن رو اشغال میکنه.
ADSL: که از طریق خط تلفن و با سیگنالهای غیر از سینگالهای عادلی تلفن انجام میشه و به همین دلیل خط تلفن رو اشغال نمیکنه.
اینترنت کابلی: که از شبکه تلویزیون کابلی استفاده میکنه و تو ایران من سراغ ندارم.
اینترنت وایرلس: که با استفاده از تجهیزات گیرنده و فرستنده خاص انجام میشه و بیشتر به درد شرکتها و سازمانها میخوره. چون احتیاج به دکلهای بلند برای نصب آنتن با دید مستقیم داره. این غیر از وایمکسه.
وایمکس: یه نوع دسترسی به شبکه و اینترنت که بدون کابل هست و از اینترنت وایرلس تکنولوژی جدیدتری به حساب میآد.
راستي اينترنت موبايل رو يادتون رفت بگين
به نام خدا
سلام دوستان ، من تازه عضو شدم .
می خوام بدونم کیفیت 512و 256 چطوره سرعت دانلود در روز و شب ( سرعت زمان های رایگان چنده )؟
آیا 30 گیگ برای یک سال بسه ( روزی 5-6 ساعت وب گردی و دیدن عکس ).
لطفا بگین بگیرم یا نگیرم ، ایا مودم 200 تومنی کیفیت دریافت امواجش بهتره یا با 110 تومنی فرقی نداره ؟
ممنون
فك كنم واسه 3 ماه كافي باشهنقل قول:
آیا 30 گیگ برای یک سال بسه
اینم از عکسهایی که نشون میده من بیچاره حداقل تا الان 350 مگابایتم سر بی توجهی مبین نت از دست رفته!!! همه ببینن تا باورشون بشه!!!
در صورتی که در تمام عکسهای زیر باید ترافیکم رایگان و 0 حساب می شد.چون در ساعات دانلود رایگان استفاده کردم.واقعا خیلی دلم میخواد بدونم این مشکل تا چه حد برای بقیه هست و اگر این مشکل رو ندارند(!) بگن دقیقا چیکار میکنن که ترافیکشون حساب نمیشه.
واقعا جالبه من در 9 اتصالی که شبانه داشتم فقط 2 بار ترافیکم رو حساب نکرده و 7 بار!!!!!!!! از حجم ترافیکم کم کرده.
از دوستان خواهش میکنم نظراتشون رو در این باره مفصل بگن.چون واقعا مساله بغرنجی هست که نمیشه به این سادگی از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9
دوست من اولا که عکساتون مشاهده نمیشه. بعد هم برای استفاده از اینترنت رایگان باید بعد از ساعت 2 یکبار در شبکه لاگین کنید. یعنی مودم باید ری استارت بشه. اگر بعد از ساعت 2 و با ری استارت هم از حجمتون کم میشه شک نکنید که دزدی در بین هست و با انتشار عکس ترافیکتون در همین تاپیک این قضیه رو افشا کنید تا همه بفهمند.نقل قول:
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:47 AM ----------
آره دوست عزیز برای اینترنت رایگان در حقیقت باید در ساعت رایگان به شبکه لاگین کنید. دقیقا مثل ساعات رایگانی که کارتهای اینترنت به کاربرها میدادن که احتیاج به لاگین مجدد با یک یوزر نیم و پسورد دیگه داشت.نقل قول:
کنترل پنل مودمتون اگر نوع مودم شما وای فای هست(یعنی مثل من) با زدن آدرس زیر در آدرس بار مرورگرتون ظاهر میشه:
192.168.1.1
در این صفحه از شما یوزر نیم و پسورد میخواد که هر دوی این گزینه ها رو admin بنویسین تا وارد کنترل پنل بشین. در اینجا شما میتونید تمامی تنظیمات مربوط به مودم و شبکه رو تغییر بدین و مشاهده کنید.
چاکریم
کیفیت سرویسهای مبین بدک نیست. سرعت دانلود رایگان معمولا با ساعات عادی برابره و فرقی نداره.نقل قول:
30 گیگ برای وبگردی در حد یکی دو ساعت در روز بدک نیست البته طرح ویژه مبین 25 گیگه.
در کل اگر در طول روز دانلود نکنید و فقط وبگردی کنید فکر میکنم مثل من براتون کافی باشه.
مودم 110 تومانی مودم خوبیه ولی باید مطمئن شید که پوشش شبکه در منظقه شما خوبه وگر نه باید مودم خارجی بگیرید.