من تو کارتم نوشته ! صبح پنجشبه !!!
خب ساعتش چند هست ؟ کی برم حوزه؟؟؟
Printable View
من تو کارتم نوشته ! صبح پنجشبه !!!
خب ساعتش چند هست ؟ کی برم حوزه؟؟؟
نقل قول:
ساعت 8 صبح امتحان شروع می شه.یک ساعت قبل از امتحان باید در حوزه باشی:46:
سلام دوستان
خوب فکر کنم اولین کسی هستم که از آزمون برگشتم
من امسال آزمایشی کنکور دادم
سوالات خوب بود
عمومی ها هم آسون بود یه خورده ریاضی سخت بود(یا من نتونستم یزنم)
تقریبا با این درصدا چی ترازی میشه به دست آورد؟
ادبیات عربی دینی 75%
زبان 90%(شاید هم 100%)
ریاضی 10% فیزیک 30% شیمی 50%
و اینکه جواب های تشریحی رو میزارن نت؟کی؟
دکتر جاسبی در بازدید از آزمون غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:
افزایش 10 درصدی داوطلبان متقاضی در آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی/پذيرش 300هزار نفر دركنكور غيرپزشكي دانشگاه آزاد اسلامی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از افزایش 10 درصدی داوطلبان متقاضی در آزمون سراسری سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت:امسال حدود 450 تا 500 هزار نفر در آزمون های پزشکی، غیر پزشکی و کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته می شوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاهی آنا، دکتر جاسبی در حاشیه بازدید از محل برگزاری آزمون غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات در نشستی خبری با بیان این مطلب خاطر نشان کرد:مجموع شرکت کنندگان در آزمون سراسزی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی یک میلیون و 140 هزار نفر است که از این تعداد 730 هزار نفر در رشته های غیر پزشکی، 200 هزار نفر در رشته های پزشکی و 210 هزار نفر در کاردانی پیوسته شرکت کرده اند.
وی درخصوص ظرفیت پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: مجموع ظرفیت پذیرش برای رشته های پزشکی و غیر پزشکی بین 300 تا 350 هزار نفر و کاردانی پیوسته 150 هزار نفر است که در مجموع 500 هزار نفر ظرفیت پذیرش داریم.
جاسبی تصریح کرد:در آزمون غیر پزشکی 51 درصد داوطلبان مرد و 49 درصد زن هستند و در آزمون علوم پزشکی بالای 70 درصد زن و در آزمون کاردانی پیوسته بالای 70 درصد مرد شرکت کرده اند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: در گروه آموزشی ریاضی- مهندسی 48 درصد، علوم انسانی 35 درصد، علوم تجربی 15 درصد و هنر 2 درصد شرکت کننده داشتیم.
وی افزود: امسال در رشته های علوم غیرپزشکی از نظر تعداد ثبت نام کنندگان تغییری نداشتیم اما در رشته های علوم پزشکی20 درصد و در رشته های کاردانی پیوسته 25 درصد افزایش داوطلبان را شاهدیم.
رييس دانشگاه آزاد با تاكيد بر اينكه ميزان ظرفيت پذيرش نسبت به سال گذشته تغيير چنداني نداشته است، خاطرنشان كرد: در آزمون امسال از هر 5/2 داوطلب يك نفر پذيرفته ميشود.
وی با اشاره به اینکه در مجموع کل داوطلبان نیز 10 درصد افزایش یافته است،گفت: نتایج این آزمون نیمه اول شهریورماه اعلام می گردد تا داوطلبان بتوانند ميان قبولي خود در دانشگاه آزاد و سراسري آنچه را كه مورد علاقهشان ميباشد را انتخاب كنند.
دکتر جاسبی درخصوص حذف کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی گفت:تابع مصوبات مجلس شورای اسلامی هستیم و از دیدگاه ما هیچ گونه مشکلی در این رابطه وجود ندارد و در حال حاضر نيز پيشنهاد شده است كه حذف كنكور از سال 93 اجرايي شود.
وي در خصوص سياستهاي دانشگاه آزاد در زمينه ميزان ظرفيت پذيرش، تصريح كرد: دانشگاه كاهش ظرفيت پذيرش دورههاي كارشناسي را در برنامه خود ندارد اما درصدد اين هستيم كه ظرفيت دوره كارشناسي واحدهاي جامع را كاهش دهيم تا ظرفيت دورههاي تحصيلات تكميلي افزايش داده شود.
وي همچنین با اشاره به برگزاري آزمون علوم پزشكي با رقابت 200 هزار داوطلب در اول مرداد ماه از پذيرش كمتر از 50 هزار نفر در اين آزمون خبر داد و افزود: در آزمون كارداني پيوسته دانشگاه آزاد كه 8 مرداد ماه برگزار ميشود210 هزار نفر با يكديگر رقابت ميكنند كه از اين تعداد 150 هزار داوطلب پذيرفته ميشوند.
انتخاب اول رو چی زدی ؟؟؟نقل قول:
انتخاب اول رو چی زدی ؟؟؟نقل قول:
بدجور حالم گرفته اس
فک میکنم قبول نمیشم...
عمومی عالیتر از عالی بودم ولی اختصاصی هارو خیلی خوب نبودم. اگر قبول نشم (فناوری اطلاعات تبریز) دیگه درس نمیخونم :41:
برق قدرت تبریزنقل قول:
دوستان ریاضی خسته نباشید
امتحان چطور بود ؟؟؟
سطحش ؟؟؟
مثل پارسال بود و تکراری زاید داشت یا نه تغییر و تحول اساسی کرده بود ؟؟؟؟
از عمومی ها بگید ؟؟؟
زبانش چطور بود با وجود اینکه ۲۰ تا سوال دادن ریدینگ و کلوس داده بودند؟؟؟؟
چنتا گرامر داده بودند ؟؟؟؟؟
ممنون
ایشالله که رشته ی مورد علاقتون قبول شدید
من فردا علوم تجربی دارم
5200 لازم دارینقل قول:
به نظر من قبولی
:11::40:]
انشالله همه رشته های مورد نظرشون بیارن و خوشحال بشن :11: