کسی این دیکشنی رو تونسته روی satio نصب کنه؟
ASGATech.UniDicFa.v3.0.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x..s is
همه جوره تست کردم.ساین هم کردم...........ولی موقع رفتن توی برنامه می گه Incompatible device..........
یکی کمک کن...........لطفا
Printable View
کسی این دیکشنی رو تونسته روی satio نصب کنه؟
ASGATech.UniDicFa.v3.0.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x..s is
همه جوره تست کردم.ساین هم کردم...........ولی موقع رفتن توی برنامه می گه Incompatible device..........
یکی کمک کن...........لطفا
دوستان کسی برنامه phonetorch که روی ستیو کار کنه رو سراغ داره.......راستی بابت تلفظ ستیو به جای ساتیو هم تشکر:20::31::8:
این سایتو قیلطر کردن؟ اگه نکردن پس چرا من نمی تونم بدون قیلطر شکن بیام؟
از نشونینقل قول:بهره بگیر دیگه نیازی به قیلترشکن هم نیست! :دیکد:www.forum.p30world.net
شاد باشین :دی
P30world رو ف یلتر کردن!!!! :27:
آخ چه سوتو کوره اینجا :41:لعنت خدا به شما ها پی سی رو دیگه براچی :19:
احتمالاً یکی از بچه یه انتقادی کرده بود :27:نقل قول:
اینام که میدونی...
انتقاد پذیر :angry:
[QUOTE=mahdi1360;5158044]دوست گلم مثل اینکه متوجه نشدی :41:
نرم افزار هلویکسو حذف کن بعد اینی رو که برات آپلود کردم اول ساین بعد نصبش کن مشکلت حل میشه :46:
به جمع وب گردا خوش آمدی :31:کد:http://rapidshare.com/files/395949087/HelloOX2v203Unsigned.rar.html
با نرم افزار آپدیت سرویس میتونی آپدیت کنی این نرم افزار و آخرین ورژن پی سی سویت رو میتونی از سایت سونی اریکسون بگیری :46:
پیشنهاد من بدون گارانتی گرفتنه. اما اگه میخای با گارانتی بخری پارس کامتل بخر تو جعبشم متفاوته مال هیچکدوم از بچه ها عین هم نبوده.:18:
قیمت هم فکر کنم بدون گارانتی 450 تومن باشه کسایی که تازه خریدن لطفا کمک کنن :11:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
اااااااااااااااااااااا چرا پی سی فروم وقتی با دات کام میام فیلتره :31:[/
QUOTE]
ممکنه لینکش رو بذاری کامل تر توضیح بدی واسه آپدیت چیکار کنم...
نقل قول:
من نصب کردم داخل برنامه هم میرم ولی یک کلمه که میزنم میخوام enter کنم نمیشه یعنی کلمه مورد نظر نمیاد برام
ظاهرا" رو این گوشی جواب نمیده:41:
دوست عزیز شما حتما قبل آپدیت باید گوشیتو هـک کنی بعد آپدیت بعد اینکه گوشیتو هـک کردیش نرم افزار آپدیت سرویسو از سایت سونی اریکسون دانلود کن بعد نصب نرم افزار آپدیت سرویسو بعد اجراش کن خودش راهنماییت میکنه که چیکار کنی خیلی راحته فقط تو یه قسمتی ازت میپرسه که گوشیرو فرمت کنه یا نه که شما گزینه بدون فرمت رو باید انتخاب کنی تا هـک گوشیت از بین نره :46:نقل قول: