والا فروشگاه اینترنتی دیجی کالا به نظرم معتبر تر هست ممکنه یه خورده قیمتش بالا باشه ولی مطمئن هست !
Printable View
والا فروشگاه اینترنتی دیجی کالا به نظرم معتبر تر هست ممکنه یه خورده قیمتش بالا باشه ولی مطمئن هست !
ممنون ، از هرکی تو اصفهان بپرسی بهت میگه ، مجتمع پارک ! چهارباغ بالا .نقل قول:
www . albas co . comنقل قول:
آره ، دقیقا" .نقل قول:
نقل قول:درسته مطمئنه اما برای آیپاد تاچ بهشون خیلی اعتماد نکن چون من تجربه دارم بهت میگم.نقل قول:
قسمت مشاوره و خرید دستگاه پخش موسیقیشون حتی فرق 2G و 3G رو نمیدونن و یه بار منو 3 روز معطل کردن هیچ کسی نمیدونست حتی مسئولش!!!!! اخرش هم گفتن 2G یه اگر همون روز میگفت 3G سفارش میدادم الان من هم جز آیپاد دارها بودم ولی خدا رو شکر نبود من شدم جز آیفون دارها :31:
دوستان وضعیت اتصال به TV چطوره؟
برای فیلم دیدن یا حتی بازی!؟
برای بازی کاربرد نداره ولی برای دیدن عکس و فیلم خوبه البته هزینه خرید یک کابل خوب بالاسنقل قول:
تو YouTube فیلم هاش بود که با کابل های ارزون و برنامه های جانبی، روی TV بازی میکردن!نقل قول:
برای بازی کاربرد نداره ولی برای دیدن عکس و فیلم خوبه البته هزینه خرید یک کابل خوب بالاس
ــــــــــــــــ
آیپاد نسل سوم 32 گیگ، اون قطب نمای مغناطیسی رو هم داره؟
زیاد کسی دنبال اتصال به TV نبوده تا حالا.اگه واقعا" اینی که میگی (ارزون) امکانپذیره ، به ما هم بگو ...نقل قول:
تو YouTube فیلم هاش بود که با کابل های ارزون و برنامه های جانبی، روی TV بازی میکردن!
نه نداره ...نقل قول:
آیپاد نسل سوم 32 گیگ، اون قطب نمای مغناطیسی رو هم داره؟[
منظورم این بود که خیلی کاربرد نداره... حالا واقعا با کیفیت به درد بخور و فول اسکرین میداد؟؟؟نقل قول:
تو YouTube فیلم هاش بود که با کابل های ارزون و برنامه های جانبی، روی TV بازی میکردن!
اونی که من دیدم نداشتنقل قول:
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
منظورم این بود که خیلی کاربرد نداره... حالا واقعا با کیفیت به درد بخور و فول اسکرین میداد؟؟؟نقل قول:
اونی که من دیدم نداشتنقل قول:
اره هم کیفیت خوبی داشت هم فول اسکرین (افقی) بود! یه سرچ YouTube بزن!نقل قول:
منظورم این بود که خیلی کاربرد نداره... حالا واقعا با کیفیت به درد بخور و فول اسکرین میداد؟؟؟
فیلطر + دایل آپ =====> نمیشه یه سرچ زد !!!!:31:نقل قول:
یه سرچ YouTube بزن!