دوستان امروز از ساعت 5 كيپايه پرواز از بوستون به دبي؟
موفق باشيد...
Printable View
دوستان امروز از ساعت 5 كيپايه پرواز از بوستون به دبي؟
موفق باشيد...
سلام دوستان. ببخشید که پا برهنه وارد میشم.من خیلی وقته شبیه ساز کار می کنم .حدودا 5 سال.امسال fsx تهیه کردم.دنبال اضافاتش بودم که با اینجا اشنا شدم.میخواستم fspassenger نصب کنم .با 1000 مکافات دانلود کردم:41:.sp1 هم گرفتم
اما sp1 نصب نمیشه باید چکار کنم؟:23:
ممنون
سلام
این یک کتاب دیگس که رو پلت فرم fs2004 آموزش داده . رفرنس خود ایرکرافت ها رو هم داره ....کلا پریدن رو با این نرم افزار آموزش داده...امیدوارم بدرد بخوره
این هم لینکش :
کد:http://www.filefactory.com/file/b0ceda6/n/Microsoft_Flight_simulator_2004.pdf
دیگه کم کم داری با این کتابهات بیش از حد حال می دی ها! :31:نقل قول:
دست گلت درد نکنه! :40:
دوستان سلام
من قبلا چندتا پست داده بودم و توی اون پست ها گفتم تایر هواپیما می ترکه و شما دوستان عزیز به من جواب دادید که سوخت اضاف دارید.حالا یه سوال؟؟؟ اون هواپیماهایی که دچار نقص فنی میشن و باک پر سوخت هستش چه طوری فرود میان که تایر نمی ترکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10::31::19::20:
این شبیه ساز پرواز Google Earth رو دیدین؟ خیلی باحاله!
چاکریم ...خدایش اینا کتاب های من نیستا...یه وفت فکر نکنید من نوشتم...:31::46:نقل قول:
کسی نظری نداره؟
سلام.خوب ماهم بازیو خریدیم و داریم نصب میکنیم.لطفا آموزش های ابتدایی رو بدید یا صفحه شو بگید.همچنین آموزش آنلاین بازی کردن:11:
سلام خوش اومديد.نقل قول:
براي آموزشهاي ابتدايي و پايه لطفا به صفحه اول مراجعه کنيد.
انشالا به آنلاين هم ميرسيم...
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
بله منم همين مشکل برام چند وقت پيش افتاد" شما انقدر بايد به پرواز ادامه بديد تا سوخت کم و هواپيما براي لندينگ آماده بشه. البته بعضي از هواپيماها هم اين قابليتو دارن که سوخت رو تو هوا تخليه کنن.:21:نقل قول:
---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
سلام دوست عزيز.نقل قول:
چه اروري ميده؟