اگه ایرانسل داری، گوشیت سالمه!:31:نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2776250&postcount=1
Printable View
اگه ایرانسل داری، گوشیت سالمه!:31:نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2776250&postcount=1
بابا من منظورم این حرفت بود...نقل قول:
سهم زیادی از درآمد خالص شرکتهای غولی مثل نوکیا صرف بخش تحقیق و توسعه یا همون r&d میشه.
و مسلما وقتی گوشی جدیدی به بازار میاد مزایای زیادی نسبت به گوشی قدیمی تر داره.
در مورد این دو گوشی فکر کنم دوربین 5 مگا پیکسل و فلاش زنون برای پاسخ شما کافی باشه.
مثلا من نمیدونم که ان 82 کاملا از 73 1000 سروگردن بالاتره؟؟؟نقل قول:
البته شاید برخی خصوصیات n73 بهتر از n82 بوده باشه
دوست من تقریبا همه ی اینا تو همین فروم خودمون تو بخش نرم افزار یا همون برنامه های کاربردی هست...نقل قول:
)بهترین antivirus برای n82 چیست ؟
2)برنامه اي جهت مديريت تماسها و رد کردن و يا بوغ اشغال زدن و ... مثل : Interactive.voice.call.master.
3)برنامه منشي تلفني
4)برنامه اي جهت نمايش تصوير فول اسکرين هنگام تماس وارده مثل : Fscaller
5)برنامه اي براي ضبط تماسها مثل : Total recalls
6)برنامه ايجاد صداي مجازي در هنگام مکالمه مثل: Callcheater
7)برنامه اي که هنگام عکس برداري و فيلم برداري (صداي شاتر /بيپ) را قطع کند يا اينکار را بدون صدا انجام دهد
8)ديکشنري انگليسي به فارسي کامل و سريع و بي نقص مثل : Dicfarsi by takdl
9)يکشنري فارسي به انگليسي
10)تهران 87
11) mpeg player
12) wma player
smartmovie (13 بدجور دنبالشم !!!
14) برنامه ای جهت عکس برداری از صفحه نمایش گوشی مثل : Screen capture
15) برنامه براي ديدن جزييات حافظه مثل : X-plore / systemexplorer_v1_80_s60 / fexplorer 1.16
16) برنامه اي جهت قفل برنامه هاي اجرايي و تمام قسمتهاي گوشي حتي گالري مثل :advanced device locks
17) برنامه اي جهت قفل و ناپديد کردن فايلهاي روي مموري و حافظه اصلي مثل: Smart.guard
18) ماشين حساب ساده که 4 عمل اصلي را با کليد هاي حرکتي انجام دهد مثل :calcium_calculator
19) تقويم هجري شمسي باحال
20) برنامه بازگشايي فايلهاي زيپ شده : zip & rar
==================================
پیشاپیش شرمنده !!! تشکر از کسی که کمکم کنه !
یه سرچ کنی همشو گرفتی...
اگه منظورت اینه که میتونم بگم کلیدهای n73 به مراتب از n82 که کلی بحث برانگیز و مورد اعتراض خیلی از کاربرا بوده اشاره کرد.نقل قول:
نه بابا کلیدای ان 73 رو نیگا کن کلی پایینه اصلا ناخن هات بهش نمیرسه من خواستم باهاش پیام بدم کلی اذیت شدم....
دکمه های n73 خیلی خوب نیست اما انصافا راحت تر از n82 هست . چون الان به دکمه های n82 عادت کردیم این تفاوت رو زیاد احساس نمیکنیم و حتی دکمه های سایر گوشیها برامون سخت میشه . مثلا با n95 دوستم با اینکه دکمه هاش بزرگتر و پهنتره خواستم یه sms بنویسم جونم در اومد !!نقل قول:
یه برتریه دیگه n73 که البته برای من و شاید شما مهم نباشه اسپیکر هست که قدرت و بلندی صداش بیشتره
با سلام .
ببخشید دوستان این گوشی مشکلی نداره ؟
از لحاظ سخت افزاری یا نرم افزاری .
مثلا هنگ کنه و اینطور چیزایی .
ممنون میشم .
نه مشكلي نداره...نقل قول:
سلام
من با قفل شدن صفحه کلیدش مشکل دارم
هر چقدر که تنظیم میکنم زمانش رو، باز هم سر 10 ثانیه قفل میشه
چرا؟
من به شخصه صدای زیاد وبدون کیفیت وخش خشدار رو اصلا به یه صدای متعادل و با کیفیت مثل ان 82 ترجیح نمیدم....نقل قول:
یه برتریه دیگه n73 که البته برای من و شاید شما مهم نباشه اسپیکر هست که قدرت و بلندی صداش بیشتره