اگه هنوز تو بايوس شناسايي ميشه بعنوان هارد دوم نصب كنيد و اطلاعاتتون رو بريزيد تو يه هارد اول
اگه كه شناسايي نميشه كاريش نميشه كرد باييد ببريش مراكز بازيابي
سلام عطا جان راستش اصلا شناسایی نمیشه موقع بوت میزنه :
system boot disk failure press system disk and press enter
میدونین من همیشه هاردم را با نرم افزارهای مربوطه از لحاظ سخت افزاری چک میکردم باورتون نمیشه اصلا به خدا نه آسیب خورد نه ضربه و نه هیچ چیز دیگری !!! نمیدونم از کدوم قبرستون این ارور پیدا شد که نمیتونست درستش کنه !!!!
درباره هاردم من بردمش پیش یکی از تعمیرکارها البته نذاشتم بازش کنه یعنی الان گارانتی داره تست کرد دید موتور هارد کار میکنه خودم هم دیدم راست میگه !!! گفت آی سی کام اون سوخته است و باید بردش عوض بشه !!! البته ریسکش بالا هست چون باید 60000 بدم هارد نو عین خودش بخرم برای بردش و مثلا 75000 هم هارد دیگر مثلا وسترن دیجیتال برای کپی اطلاعات !!!! میدونی من راستش را بگم اصلا به این مرکز هارد ایران یا هر جای دیگر به هارد بازیابی میکنن اطمینان اصلا ندارم چون خودم دوستام را دیدم که اطلاعات ملت را کپی می کنن !!! تازه بدم بازیابی هم همینقدر برای خودم در میاد !!! اما یارو به من گفت خرج خیلی زیادی هست اما به ریسکش نمیارزه اما چون من اطلاعاتم را اصلا ازش بک آپ نداشتم باید اینقدر خرجش کنم !!!
شما چی میگین !!! من چی کار کنم !!!!
براي مديريت هارد و پارتيشن بندي هيچ چيزي بهتر از paragon hard disk manager نيست
دقت كنين كه نرم افزار ديگه اي هست به نام paragon partition manager كه من نظري راجع به اون ندارم بلكه فقط paragon hard disk manager