سلام میخواستم بدونم که گرافیک بازی پی اس 2009 پلی 3 بالاتره یا ایکس باکس؟دوم اینکه پی اس 2010 پلی 3 که میاد و اگرم بیاد قیمت بازیش چنده و سوم اینکه قیمت ps3 slim الان چنده و تا 1 ماه دیگه چقدر میشه میاد پایین
Printable View
سلام میخواستم بدونم که گرافیک بازی پی اس 2009 پلی 3 بالاتره یا ایکس باکس؟دوم اینکه پی اس 2010 پلی 3 که میاد و اگرم بیاد قیمت بازیش چنده و سوم اینکه قیمت ps3 slim الان چنده و تا 1 ماه دیگه چقدر میشه میاد پایین
تاريخ بازي :
Release Date: Q4 2009
قيمتش هم مثل بازيهاي ديگه 70-80
قيمتش تا بعد عيد شايد شايد كم بشه
راست که نیست اگرم بخواد راست باشه میخوام صد سال کرک نشه وقتی نه قرار بازی جدید اجرا کنه نه بشه psn بری.نقل قول:
یه جا خوندم کرک پلی 3 اومده ولی برا ورژن های خیلی قدیمی مثل 1 و نوشته بود بازی های جدید رو اجرا نمیکنه از PSNهم میندازنت بریون حالا راسته یا نه؟؟؟؟
من قبلا در این باره توی تاپیک PSP توضیح دادم ، اگر خبر درست باشه این هم از همان نوع سیاسته .نقل قول:
شرکت سونی زمانی یک کنسول از سود دهی باز می ایستد خودش کرکش میکنه که یک سود آنچنانی هم از کشور های جهان سوم گیرش بیاد ، اگر خبر درست باشه برای همینه که بازی های جدید رو اجرا نمیکنه .
سلام , یه سوال داشتم میشه دسته ی ps3 رو به کامپیوتر وصل کرد ؟ اگر میشه چه , چه جوری ؟ من با usb وصلش کردم ولی کار نمی کرد ؟!
بله ميشه
من بي سيمشو دارم اگه خاستي بگو بدم
منم بی سیمشو دارم با کابلusb به کامپیوتر وصل می کنم فقط شارژ میشه ! نمیشه باهاش بازی کرد
! میشه ؟
آره فقط شارژ میشه منم میخواستم این کارو بکنم ولی نتونستم چه جوریه دوستانی که این کارو کردن؟
بريد اينجا ، من خودم تست كردم جواب داد ...نقل قول:
کد:http://gamez.ir/news.php?extend.466.13
چطوری میشه رو PS3لینوکس نصب کرد؟