نه ابی جون !!قضیه به این سادگیها نیست!!جلوی چشمهای خودم استریو تند تند on یا اف میشد!!!!!در اخر سر گوشی ریست شد!!!!!!!معلومه هنوز ریست وجود داره!!!
Printable View
نه ابی جون !!قضیه به این سادگیها نیست!!جلوی چشمهای خودم استریو تند تند on یا اف میشد!!!!!در اخر سر گوشی ریست شد!!!!!!!معلومه هنوز ریست وجود داره!!!
نه من این مشکلو ندارم از موقعی که آپدیت کردم یه بارم دیگه ریست نشده.نقل قول:
البته یه نکته من گوشیمو با گوشیه دوستم که تازه 2هفته هست که خریده تست زدم ماله من صداش یکم کمتر شده.
قبلا ه تست میزدم صداش یه قدر بود.
کی بشه آپدیت جدید بیاد.
راستی دوستان نمیشه ورژنشو به قبلیه برگردوند؟
دوستان يه كمكي كنيد.
گوشي من از موقعي كه خريدم هرچند وقت يه بار خاموش ميشه و خودبه خود روشن مي شه .
چي كار كنم درست شه؟
آگه خیلی نیست زیاد مهم نیست مثلا برای خود من یشب داشتم آهنگ گوش میکردم یهو ریست شد ولی خوب این مورد شاید هفته ای یک بار برای من هم بوجود بیاد به نظر من طبیعیه چندتا از دوستان من هم میگن گوشی ریست میشه بعضی اوقات ولی خاموش نمیشه احتمالا برای شما هم ریست میشه.نقل قول:
آقا من اگر گوشيم رو آپديت كنم به هم نمي ريزه؟ آخه خيلي ها ميگن گوشي قاطي ميكنه.
سلام به دوستای عزیز
منم تا حالا يكي دوباري اين طوري شده اگه گوشي مرتبا ريست مي شد خاموش روشن كن خوب ميشه.نقل قول:
آگه خیلی نیست زیاد مهم نیست مثلا برای خود من یشب داشتم آهنگ گوش میکردم یهو ریست شد ولی خوب این مورد شاید هفته ای یک بار برای من هم بوجود بیاد به نظر من طبیعیه چندتا از دوستان من هم میگن گوشی ریست میشه بعضی اوقات ولی خاموش نمیشه احتمالا برای شما هم ریست میشه.
من هر برنامه اي رو كه ميخوام رو گوشي نصب كنم پيغام Expireted يه همچين چيزي ميده. چه كنم؟؟
در ضمن خيلي وقت ها ميوزيك پلير توي تسك هاي فعالش هست در صورتي كه اون رو بستم. اين طبيعي هست يا نه؟؟؟
BackUpگرفتن از گوشي چه فايدهاي داره؟ من اين كار رو كردم ولي به طور درست نفهميدم كه چه چيزايي رو بر ميگردونه . مثلا بازي ها كه نصب شده باقي موندن.
بچه ها می شه منو های 5700 فارسی کرد یا اس ام اس فارسی فرستاد؟؟