من حدود 1 گیگ دانلود کردم، از وقتی دان استریمم رو بردن روی 576 معمولا هر شب 1.3 گیگ دانلود میکردم، یعنی دیشب 300 مگ کمتر از همیشه دانلود کردم.
Printable View
من حدود 1 گیگ دانلود کردم، از وقتی دان استریمم رو بردن روی 576 معمولا هر شب 1.3 گیگ دانلود میکردم، یعنی دیشب 300 مگ کمتر از همیشه دانلود کردم.
تو 2 یا 3 روز اخیر ظاهرا اختلالی بوجود اومده ! (یه امر طبیعی در شاتل ) و منطقه ما روزی 6 تا 8 ساعت رسما قطع هستیم !
رفتم شرکت که فحش بدم ! دیدم کلی آدم قبل من رفته بودن و جمع شده بودن و حسابی فحش و فحش کاری بود !
این پشتیبان های شاتل هم فحش خورشون ملس هست ! چون هیچ توجیحی برای دزدیشون ندارن !
من تصمیم گرفته بودم برم فحش بدم رفته بودم اونجا داشتم بقیه رو آروم می کردم !!
جند نفر هم اومده بودن واسه ثبت نام جدید همچین زیراب شاتل رو زدیم که فرار کردن از شرکت شاتل !
هنوزم اوضاع ما داغونه ! وصل هستیم ولی Time Out داریم >.<
واسه من که اهواز هستم خوبه، قطعی هم نداره.
سلام به همه برا من هم down stream کم شد از 608 اومده 576 :8::8:
راستی من 128 دارم:11::26:
اختلال تو هر شرکتی طبیعیه ولی نمی دونم به چه سطحی رسیده بوده که شما و مشترکهای دیگه دست به این کار زدید کاشکی حداقل از ماجرا فیلم میگرفتید .نقل قول:
نمی دونم درج خبر زیر در ارتباط با همین موضوع هست یا خیر:
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/030298.html
جالبه که خودشون هم میدونن چه خبره اما جایی نیست که بخواد نظارت کنه.هرکی فکر جیب خودشهنقل قول:
اگه اختلال توی هر شرکتی طبیعیه چرا تا پارسال اینطوری نبود و همه شرکتها سرعت شبانه شون عالی و قطعی شون خیلی کم بود .
جالبه دارن ما رو به اینکه از حق خودمون بگذریم عادت می دن. یعنی این موضوع که اختلال عادی هست و ... یک چیز عادی بشه.
ای آغا.شما هم حالتون خوش نیست شاتل در 3 ماه گذشته تا حدودا قبل از اینکه نرخ ترافیک رو کم کنه سرعتش خیلی بالا بوده.اهواز هم که دم به دقیقه مشکل شبکه یا مخابرات یا چیزای دیگه هست. مشترکان اهوازی که جدیدا شاتل کار میکنن نظراتشون و پخته تر اعلام کنن تا بقیه گمراه نشن!!
ما هم چارهای نداریم جز صبر و تحمل
هیچ کاری نمیتونیم بکنیم