تازه کینکت اونجا پیدا کرده که میگه 180 تومن .:46:نقل قول:
اگه بازیا کینکت باحال باهاس سر میکنم تا -- این بیاد . انگاری گفتند اولا مهر میاد . راستی بازیا کینکت باحال هست ؟
تازه کینکت اونجا پیدا کرده که میگه 180 تومن .:46:نقل قول:
اگه بازیا کینکت باحال باهاس سر میکنم تا -- این بیاد . انگاری گفتند اولا مهر میاد . راستی بازیا کینکت باحال هست ؟
احتمالش نزدیک به صفره 0225 باشه ( باندل رو میگم ) چون همه باندل کینکت ها 0500 هستننقل قول:
اگه 0225 رو 380 گیر بیاری که خیلی خوبه و تا چند مدت دیگه ه**کش میاد . من که خسته شدم اینقد نیومد . میخوام شنبه یه 9504 (650 تومان ) بگیرم
کینکت واقعا عالیه و بازی هاشم عالیه در ظمن بازی های فعلی فقط برای نشون دادن قدرت کینکت هست از امسال بازی هایی میاد که دهنمون چفت میشه:31:راستی بازی های کپی کینکت هم کنسول کپی خور میخوادااااااااااااااا.نقل قول:
9504 که گیر نمیاد و انقدر کم شده . اونایی هم که دارن میگن حدود 750 تومن . اگه گیر میومد که خود منم از اینا میخریدم .نقل قول:
باحال هست؟آقا شوخی نکن خیلی توپه بهترین بازیاش بنظر من بهترینش اسپورت و دنس سنترال هست!
این بازیا روش هست یا این که جدا باید بخریم ؟ من منظورم اینه که بازیای تو خود کینکت که میخریم قشنگه یا نه ؟نقل قول:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
اگه کپیش اومد میدیم کپی خورش کنند .نقل قول:
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
اگه کپیش اومد میدیم کپی خورش کنند . حالا فعلا با این بزیا توش حال میکنیم تا بعد .نقل قول:
بله قشنگه.تازه 3تا دموی بازی اون پایین سمت چپ هم داره که میتونی باهاشون بازی کنی تا کپی دستگاه بیادنقل قول:
حالا فعلا با این بازیاش حال میکنیم تا موقعی که --ش امد میدیم کپی خورش کنن.نقل قول:
کجا این قیمتا میده . میشه بگید تا ما هم از اونجا بخریم .نقل قول:
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
من میترسم بهش بگم که 0225 بده ولی بهم 0500 بندازه ؟ یا این که اصلا-- نشه ( 0225 ها ) .
سلام.
دو تا سوال داشتم.
1-اگه یه xbox arcade بگیرم تمام بازیهای جدید هم روش اجرا میشه یا نه؟؟
((برای اجرا بازیهای جدید باید کار خاصی روش انجام داد یا همون کپی خور کردن اولیه کافیه؟))
2-ارزونترین xbox که الان تو بازار هست(آکبند) چنده؟