شرمنده فرشاد جان سردر نمیارم. یعنی چی فریه ؟ چطوری آی پی خوبو پیدا کنم ؟ لطفا بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
Printable View
شرمنده فرشاد جان سردر نمیارم. یعنی چی فریه ؟ چطوری آی پی خوبو پیدا کنم ؟ لطفا بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
البته فرشاد خان فکر نمیکنم صحت داشته باشه الان رقم دوم و سوم مال من یکی نیست(با اختلاف یک عدد) و کلا متفاوت هستن ولی شبانه سرعت بالاستنقل قول:
منظورشون اینه سرعت دانلود شبانتون بالاتر از سرعت اسمی خواهد بود و باید چک کنید ببینید تو ساعات شبانه کدوم یک از آیپی هایی که براتون میاد سرعت دانلود بهتری داره،چون بعضی آیپی ها مثله 37.221 یا 5.223 سرعت خوبی ندارن.نقل قول:
نه مال شما اول لاک بوده بعدش مخابرات آزادش کرده ولی اینا که فری هستن قفل نمیشن مثلا ممکنه گیت وی که برا شما میاد یک ماه دیگه توسط مخابرات قفل بشه و سرعت شبانتون اسمی ولی اینا که فری هستن همیشه فری میمونننقل قول:
رنج آی پی من اینه 83.147.237 ، تا دیروز صبح سرعت حدود 500 بود شب میومد پایین ولی الان سرعت اسمی شده
مخابرات اینترنتو افتضاح کرده افتضاح چون همه گیت وی ها رو فری کرده همه سرعتاشون رفته بالا و در نتیجه ترافیک شبکه میره بالا حداقل شبانه 5و10مگو اضافه میکرد ولی سرعتا اسمی بهتر بود چون هر کی سرعت بالا احتیاج داشت میرفت سراغ 5و10مگ ولی الان 128داره 70کیلوبایت میده همه سرعتشون رفته بالا و در نتیجه الکی کیفیت اومده پایین
مخابراتی های عزیز لطف کردن و بعد از 20 ساعت قطعی مداوم(که حقمونه) اینترنتی در اختیارمون قرار دادن که اونم هر 5 دقیقه یکبار لینکش میپره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که 3 روز مونده از سرویسم تمام شد تخلیه میکنم :n19:
برو لقمان ببین چطوره من سرعت تک کانکشن برام مهمه اگه خوب بود بیایم اونجانقل قول:
چون مخابرات نیست سرعتا رو بالا برده و همه فری هستن سرعت تک کانکشنش افتضاح شده برا من اکثر اوقات 60کیلوبایته سرعت تک کانکشن اصلا کیفیت انگار براشون مهم نیست میگن با دانلود منیجر باید دانلود کنید حالا هر چی بهشون میگی ما قبلا 10مگ داشتیم بدون دانلود منیجر 1.2مگابایت بوده سرعتمون اصلا فایده نداره
لقماننقل قول:
اگه اشتباه نکنم فقط تو اهواز سرویس میده
فرشاد لقمان نامحدود داره؟نقل قول: