سلام جالبه اسم آسیاتک تو لیست اینترنت هوشمند هم نیستنقل قول:
Printable View
سلام جالبه اسم آسیاتک تو لیست اینترنت هوشمند هم نیستنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
ممنون از زحمتی که کشیدن و مطالبی که بیان کردین. چون این جا تاپیک آسیاتکه و درگیر کردنش تو این بحث خیلی مناسب نیست و مطلب من هم فقط یه توضیح کوچیک برای دوستان بود، از شما اجازه میخوام که سر فرصت دیدگاهم رو درباره نوشته شما تو همون تاپیک اصلی خودتون که بیشتر مرتبط با موضوع این بحثه منتشر کنم.
نقل قول:
برای تکمیل لیست بالا نیازمندی های گوشی های اندرویدی رو هم اضافه میکنیم:
برای استفاده از نرم افزارهای ایرانی مشابه گوگل استور روی گوشی با حداکثر سرعت، می تونید از نرم افزارهای زیر که سرورشون روی اسیا تکه استفاده کنید:
1- نرم افزار مایکت myket.ir
2- نرم افزار پلازا plazza.ir
نرم افزار مشهور بازار روی دیتاسنتر افرا نت قرار داره متاسفانه ولی مایکت چیزی از بازار کم نداره به نظرم. از این روش میتونید اپدیت نرم افزارهای گوشی رو با سرعت خیلی بیشتر از قبل انجام بدید.
سایتهای مشهور دانلود اپلیکشن های اندروید رو به نظر ممنوعه معرفیشون به دلیل رقیب بودن با این سایت. فقط اضافه می کنم که چند سایت از بهترین و پر استفاده ترین سایتهای نرم افزار اندروید روی دیتاسنرهای اسیاتک هستند (سوال داشتید خصوصی بپرسید)
این آسیاتک واقعا از هیچ فرصتی برای رفتن روی اعصاب آدم دریغ نمیکنه... مثلا سرویس شهاب 10 مگ داریم محدود کردن سرعت شبانه کافی نبود ، حالا که 4 روز به پایان مهلت سرویس مونده و هنوز تمدید نکردم هر روز بعد از پایان بازه ی رایگان و خاموش روشن کردن مودم خط بجای 10 مگ روی 4 مگ آپ میشه و هر روز باید زنگ بزنم 15 دقیقه پشت خط بمونم تا درستش کنن
چون اواخر سرویس هست از ساعت 4 تا 8 سرعت رو روی 200 محدود میکنن و از 8 تا 10 روی 500 محدود میشه از 10 به بعد هم که سرعت همون 10 مگ میشه. سرویس رو که تمدید کنی درست میشه .... واقعا نوآوری و ابتکارشون در اعمال محدودیتهای جدید منو کشته
ایرانسل نبود رسما اینترنت نداشتم الان...
نقل قول:
دوست گرامی
یکی از دوستان توی همون تاپیک مضوع جالی گفتم، که مشترکین و کاربرهای ما به تاپیکی که و دوستان دیگه پیگیرش هستیم توجه خاصی نیشون نمی دن و بعد مشترک یکی از ISPهای موجود مثل آسیاتک می شن بعد از اون تا 2543 صفحه می رن جلو توی همین تاپیک از صبح تا شب از مشکلات پیش آمده توی اون ISP گله مندی می کنند.
مشکلات اصلی کاربرها خارج از اینها نیست
1- گرانی سرویس ها
2- سرعت پایین
3- محدودیت های بیش از حد با سیستم فیلترینگ
مل حرف من و امثال بنده همین که با عوض کردن سرویس از این ISP به اون یکی مشکل ما برطرف نمیشه.
پس این فکر نکنید که خدایی نکرده داریم آسیاتک یا پارس آنلاین یا فن آوا یا مخابرات درگیر می کنیم و تاپیکی که به عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحثش شروع شده داره یک صحبت غریب می کنه و کلا از بحث و بررسی این ISP یا ایون یکی موضوعش جداست.
شما اینجا به عنوان کاربر یا مشترک دارین دردی و بیان می کنید که من و امثال من داریم می گیمیم این ریشه اش باید درست کرد و اگر نه همین آسیاتک یا امثال اون همینطوری تبدیل به این غول های تجاری بزرگ نشدن، من و شما داریم تامیین می کنیم اینها رو اما خدمات نمی گیریم.
در ضمن وقتی دوست خوبمون دارن در مورد مشکلات حجم یا قیمت ها صحبت می کنند این یک موضوع کلی هست. با تمام احترام و ادب فراوان لطفا طرز تفکر اشتباهی که نسبت به این دارین که اون تاپیک بحثش جداست بیایین بیرون.
تمامیه تاپیک های بحث و بررسی اینترنتی که توی انجمن وجود دارن از یک جا دارن اینترنت می گیرین با هزار مدل انتخاب که برای شما گذاشتن.
یکی اسم سرویس گذاشته چلچله
یکی اسم سرویس گدتشته فشفشه
همه یک چیز و دارن عرضه می کنند.
تا زمانی که اتحاد کاربرهای اینترنتی به وجود نیاد و این درد اینترنت به صورت مشترک دیده نشه هینطوری داریم دوره باطل می خوریم.
دوستان سلام ، راستش قصد دارم از مخابرات (تهران) بیام سمته آسیاتک ، منتها ترس ورم داشته با این کامنت ها منتها :n28: یکی میگه برا من که خوبه ، یکی میگه نرید سمته آسیا تک... یکی میگه سرعت سرور داخلی و خارجی جفتش محدوده! ینی یه جور شانسیه ؟ حالا من اینجا وضعیت خطم رو میزارم بنظرتون نگا میکنن به کیفیت خط برا محدود کردن یا چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خونه ما فاصل ش تا مخابرات اندازه 1 ایستگاه اتوبوسه...
بنظرتون چیکار کنم دوستان ؟ البته تهرانیا بنظرم بیشتر راهنمایی کنن بهتره شاید فرق داشته باشه واسه جاهای دیگه : (
بعد یه سوال دیگه بر فرض مثلا من تخلیه کنم از مخابرات ، باز پشیمون شم میشه باز برگردم سمته مخابرات؟
من تمدید کردم بدتر شد، صبح سرعت مثلآ 10000 شده بود 20. 195 زنگ زد دیروز پرسید مشگل حل شده گفتم نه. گفتند علامت ناراضی از سرویس دهنده میزارند. به چه دردی میخوره، باید آسیاتک را وادار به اضافه کردن باند بکنند
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
دقیقا شما یک نمونه عالی هستین بعد از پستی که من گذاشتم.نقل قول:
یعنی ما فقط داریم دور باظل می زنیم با سرویس عوض کردم سرعت بالا پایین گرفتن مشکل شما برطرف نمیشه دوست عزیز.
منم خودم دوتا سرویس اینترنت دارم یکیش مخابرات هست هیچ تفاوتی با اون یکی سرویس من نداره.
درد همین جاست اینترنت یکی هست اما فقط کاغذ کادوها فرق داره.
با مرورگر دیگری امتحان کنید قسمت اینترنت و شرکت اسیاتک را انتخاب کنید.سامانه 195 با مرورگر فایرفاکس مشکل داره.نقل قول: