خصوصی کجا بود منم میخوام
خصوصی کجا بود منم میخوام
عزیزم اگه فایلش بود که من مشکلی نداشتم !نقل قول:
من خودم هم فایل اصلاح شده رو از دست دادم و اگه بخوام دوباره درستش کنم باید کلی وقت بزارم .
صفحه های پیش گذاشتم لینک بازی سنترش رو .
گذاشتن دیگه :نقل قول:
کد:http://www.----------.com/xbox360/platformTechCenters/5
نقل قول:این لینکش تو ---------- هست برو دانلودشون کن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=41687
خب من فایل و عکس رو عینا ض کپی میکنم با ذکر منبع امیدوارم نویسنده مطلب راضی باشه دیگه:46:
دوستان این مطلب برگرفته از سایت بازی Center هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمولی که در زیر مشاهده می کنید برای بدست آوردن زمان مورد نیاز شارژ باطری است که با قرار دادن دو مقدار توان باطری و شارژر می توان به عدد نهایی که زمان شارژ باطری است رسید:
به عنوان مثال با یک شارژر 150mAو دو باطری 2500mAh با کمک فرمول بالا به زمان تقریباً 20 ساعت برای شارژ کامل باطری میرسیم:
می توان از این فرمول برای هر نوع باطری و شارژی استفاده کرد.
پس هر چی توان شارژر بیشتر زمان مورد نیاز برای شارژ کمتر.
بازم اعلام میکنم که منبع: فروم بازی-سنتر
چون این سایت اسم فروم منبع رو فیل--تر میکنه مجبور شدم عکس هار ودوباره آپ کنم.
ای بابا
دلمون خوش بود 500 تومن جورکردیم میتونیم xbox 360 slim با kinect بگیریم.
خدایش ما کجا داریم زندگی میکنیم.
این روزا با پونصد تومن لا اقل نمیشه آرزوشو داشت!
عزیز دلم من اگه میخواستم چیزی از جایی کپی کنم که 2 روز وقتم رو صرف ساخت این آموزش نمیکردم !؟نقل قول:
این آموزش ساخت دست خودم هست و تمام عکس ها و ... توسط خودم گرفته شده. من تو Recovery Windows این فایل رو از دست دادم.
بنده به خاطر این آموزش 150 هزار تومن ضرر خوردم که داستانش رو دوستان PS3 دار میدونن.
حالا شما برای من لینک بازی سنتر میزاری !؟ دست شما درد نکنه واقعا.
خوب فکر فرمون ماکروسافت رو که نکن پیدا نمی شه اگر هم پیدا بشه بالای 200 تومنهنقل قول:
بعد فرمونی که می خری بستگی به شانست داره که حساسیتش چجوری باشه و توی بازی های مختلف هم فرق می کنه.
فرمون ها دو نوع سیمی و وایرلس هستن که شما با این پول می تونی وایرلس بخری. برای کسب اطلاعات بیشتر از قیمت ها می تونی به توپ خونه بری:31:
مگه توپخونه تو بندرعباسم هست؟:27:یعنی هیجا پیدا نمیشه:19: زنگ زدم به توپخونه میگن ماکروسافت وجود نداره!:41:نقل قول: