اره واسه منم اومده در صورتی که کاملا برخلاف قرارداد هست. اگه جدی باشه باید به ۱۹۵ شکایت کنیم.نقل قول:
Printable View
اره واسه منم اومده در صورتی که کاملا برخلاف قرارداد هست. اگه جدی باشه باید به ۱۹۵ شکایت کنیم.نقل قول:
قبلا هم گفتم، مخابرات یک سیستمی داره که هر 2-3 روز همه پروفایل ها رو به حالت پیشفرض برمیگردونه. انگار پشتیبانی هم از موضوع اطلاع نداره. هی تغییر میدن دو روز بعد دوباره برمیگرده به حالت عادی.نقل قول:
من از همه جا پیگیری کردم، حتی شکایت، اخرش هم یک نفری که مدیر فنی ای چیزی بود گفت پینگت چنده؟ گفتم 150 - 200 گفت خب این خیلی عالیه ما پینگ کمتر از این نداریم. در مورد fast اینا هم انگار چیزی متوجه نمیشد.
در کل مخابرات وقت تلف کردنه. من برای گیم از آسیاتک گرفتم خداییش سرویس گیمش پینگش خیلی عالیه.
این پینگ با سرویس کاهش پینگ ترکیه هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم قرارداد رو خوندم بعید میدونم شکایت راه به جایی ببره، درسته تو قرارداد نوشته مدت نامحدود ولی پایینش هم نوشته به درخواست هر کدوم از طرفیت میتونه لغو بشهنقل قول:
- ۳/۲در شیوه فروش پرداخت دوره ای(Post paid)، در صورت عدم تقاضای کتبی هر یک از طرفین مبنی بر قطع ارایه خدمات در انقضاء مدت مذکور، قرارداد با شرایط حاکم بر آن تا زمان اعلام انصراف از دریافت / ارایه خدمات هریک از طرفین تمدید شده تلقی می شود.
چاره دیگه ای نیست اگه ۱۹۵ کاری نکنه احتمالا باید یه طرح دیگه بگیریم.نقل قول:
طبق قرارداد دارند درست عمل میکنند وقتی پیامک زده یعنی کتبی به شما اعلام شده. بعد هم خدایی کلی حالش بردیم طرح ها اوصلا یکساله بود ما سه سال خوار اینترنت سرویس کردیم اون هم مفت.
من 350 گیگ سرعت 8 ماهی 25000 دارم.
یا با 180 گیگ انتخاب کنم ماهی 80000 یا VDSLسی مگ که 400 گیگ حجم داره.
فعلاگفتم با180 شروع کنم تا بعد
دیشب برای آخرین بار تیکت زدم ولی در جواب همون متن همیشگی رو کپی پیست کرد و فست نشده بود. امروز عصر دیدم فست شده!!! حالا ببینم دو روز دیگه باز تغییر میکنه یا نه.نقل قول:
فعلا تنها توجیه موندن در مخابرات قیمت کمترش هست. اگه مخابرات هم مثل شرکت های دیگه گرون کنه دیگه دلیلی نمیبینم روی مخابرات بمونم.
هزینه رانژه هم که 60 تومن شد. جالبه مخابرات که همش غر میزد 12 تومن کمه و نمیصرفه، همون 12 تومن هم از مشترکای خودش نمیگیره!!!
هر وقت تغیییر سرویس بدیم همون موقع اعمال میکنه؟ من 3 هفته از این ماهم مونده با کلی حجم اگه اینطوریه کلا خالی کنم حجم رو :دینقل قول:
سلام،
من سرویس 16 مگ دارم ولی خط رو روی 14 بستن این هم وضعیت خط هست ، با پشتیبانی تماس که میگیرم میگن این حداکثر کشش خط هست، بنظرتون اگر خط روی 15 بسته بشه مشکل ساز میشه؟
دانلود در طول روز بالاتر از 1 مگ نمیره از سایتهای داخلی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز پیامک مباد برات که انقدر وقت فرصت داری باید تغییر بدی در غیر اینصورت باید بری مخابراتنقل قول:
یعنی اگر پس پرداختی الان اینترنتی کارت رو انجام میدن وگرنه باید بری مخابرات اونجا تقاضای پس پرداخت کنی
والا مال من 8 تمام ولی فقط تا امروز قرصت تغییر دارم
سلامنقل قول:
کشش خطتون روی 15 مگه با توجه به میزان نویزتون بیشتر از این اگه ببندن با زیادتر شدن نویز و قطع و وصل مکرر دیگه قابل استفاده نیست