پشتیبانی مخابرات منو کلافه کرد. هفته پیش تیکت زدم که Fast رو فعال کنید و راحت فعال کردن. ولی دو روز بعد دوباره Interleave شد. از دیروز هم 3 بار تیکت زدم هربار جواب بی ربط میدن. زنگ زدم 2020 اون هم نتونست. همش میگه خطت در بهترین وضعیته و فسته! میگم سرعتم خوبه، الان توی مودم نوشته Interleave، اونجا باید بنویسه Fast. هر چی سعی کرد نتونست درستش کنه. بهش میگم Annex M هم فعال کن که آپلودم بشه 2 مگ، میگه از مودم باید تنظیم کنی، میگم تا پارسال میشد ولی الان فعال نمیشه. خلاصه برام درخواست ثبت کرد تا پیگیری کنن.
ویرایش: از مخابرات زنگ زدن گفتن الان پروفایل 16 مگ فست رو فعال کردیم. مودم رو نگاه کردم هنوز فست نشده بود. از من اصرار از اون انکار! میگه مودم که نشون نمیده متوجه بشی، ما درست کردیم الان فسته! گفتم کجا نشون نمیده، هفته پیش تیکت زدم درست کردن توی مودم هم نوشته بود Fast ولی الان هنوز Interleave!!! گفت پس دوباره زنگ بزن 2020 بررسی کنن که فست شده یا نه! دیگه زنگ نزدم، میخوام به 195 شکایت کنم.
برادرم بازی Call of duty آنلاین بازی میکنه، پروفایل Fast نباشه پینگ بالاست . هر چی صبر میکنه بازی لود نمیشه. هفته پیش که گذاشتن Fast مشکل حل شده بود.